Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@janulap Mola hydatidosa je patologický stav tehotenstva zapríčinený poruchou vývoja trofoblastu. Vyskytuje sa v 1 z 2000 až 2500 tehotenstiev. Na miestach (v dutine maternice), kde sa má vyvinúť placenta, vznikne tkanivo pripomínajúce strapec hrozna. Takéto tkanivo sa nazýva mola hydatidosa. Tkanivo rastie a poškodzuje vyvijajúce sa embryo. Takže takto sme prišli o náš vytúžený poklad ☹
@vrtoch to mas taky termin ako ja :0))
@katka5 ahoj, my tiez cakame druhe babo, a aj syn mi ma 4.5 roka ako tvoja mala... 😀
Aspon budeme spolu riesit ako s drobcami.
Uz si to dcerke povedala?
@maria1610 to mi je luto, drz sa.
Nabuduce sa to urcite podari...
ahojte 🙂 má tu niektorá termín 15 december ako ja ? 🙂
ahojte ja by som mala mat 13.12.2012 tak uvivdime🙂
ahojte, mohli by ste ma pridať do súkromnej témy, ďakujem 🙂
@lentilka222 pridana 😉
Ahojte babulky tehulky no aj u mna to vyzera tak ze by sme mali byt decembroví ale tak neviem co bude teraz som mierne zmetená menzes som mala naposledy 24.marca to vychadza ze by som mala byt v 6 týždni ale pan doktor ma mierne schladil ze to tak nie je a ze tam nic este nevidi tak tam mam ist az o dva tyzdne tak som velmi zvedava potom mi vravel ze nech sa este netesim tak mam take zmiesane pocity dufam ze bude vsetko v poriadku a budeme uz konecne traja. Sranda na nete som si ratala termin porodu a vychadza presne na silvestra paraada 😀
Ahojte, aj ja by som sa chcela pridat, u nas to bol najskor 7.december, teraz je to uz 1.december. 🙂
@katharrina to je pekný dátum, aj ja som sa narodila 1. decembra 🙂 a moja malá 13.12.2011 aj ona má pekný dátum 🙂
@graceful9 tak to teda ano, aj ked ja som moc v decembri nechcela, ale co uz 🙂 teraz sa tesiiiiime 🙂
ahojte, aj sa pridavam, u nas je to 3. december 🙂 bude to nase druhe babo...
Ahojte, pridávam sa k Vám, my máme termín 28.12.2012 takže uvidíme či to stihneme ešte v decembri alebo až v januári. 🙂 🙂
@st2 ahoj pridas ma do sukromnej temy?

@maria1610 co to je?Som este nepocula.A ty si nieco tusila,alebo zistili utz?