icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

terez111
5. jún 2012

A budete niektora rodit mozno v Trencne? Ja asi ano.Tesim sa ak aj niektora z vas.

betina1984
5. jún 2012

@evakva len vacok bude vidiet okolo 5-6 tt., srdiecko okolo7-8 tt., takze stci ist na gyndu az v tomto tt.

evakva
5. jún 2012

@betina1984 Dik. Len teraz to nejako vysvetlit mojej gynekologicke. Ona ma chce pozerat 2krat do tyzdna.

betina1984
5. jún 2012

@evakva to by som nerobila, zo zaciatku sa robi vaginalny usg a nemusi sa tam stuchat 2x tyzdenne, a ani prstami nie. Mne robil usg v 8 tt., v 12 tt., a pak az v 20 tt., ale to uz cez brucho. A chodila tam zo zaciatku raz za mesiac

evakva
5. jún 2012

@betina1984 Ved ja viem, ze to tak je. Len ta moja lekarka je divna. Budem jej to musiet na rovinu povedat, len si ju nechcem pohnevat, nakolko som od nej PN a nechcem, aby ma vypisala

janulap
5. jún 2012

@evakva ved ty mozes ist az ku gyn,ked budes v tom 8tt.Ci si uz bola? 😕

matilda1
5. jún 2012

ahojte tak aj ja by som sa chcela medzi vas pridat 🙂))) TP:14.12. Inac aj vam je este stale tak priserne zle?

evakva
5. jún 2012

@janulap Ja som bola, lebo som chcela ist na PN kvoli praci a potrebovala som aj duphaston. Dnes nic nevidela a kontrola v piatok. nechapem naco, ze by za 3 dni male tak narastlo? Pochybujem. No budem si s nou musiet fakt pohovorit.

betina1984
6. jún 2012

@evakva alebo vymenit...

terez111
6. jún 2012

@matilda1 Ahoj,aj mne je stale zle, uz mi to vadi.Predtym mi zle pri tehotenstve nebolo, myslela som teda ze mi nebude ani teraz.No uz 3 mesiac a stale.Baby dufam ze nemete skusenosti ze to moze trvat az do konca ☹ .

terez111
6. jún 2012

A teda bude niektora z vas mozno rodit aj v TN ??? 🙂 😉

evakva
6. jún 2012

@betina1984 Nemam za koho. Mala som pred tym lekara, vdaka nemu mam maleho (vyliecil mi PCO), no skoncil s ambulanciou. Ja som s nou vcelku spokojna, len ten ultrazvuk tak casto ma stve

851tinka851
6. jún 2012

@margotka666 ach jaj tak prajem skore uzdravenie 😉 tak ja hned ako som sla tak mi babo lekar ukazal na obrazovke 🙂 aj kde ma srdiecko a podobne veci 🙂 to bolo nieco nadherne taky malicky zivotik pod mojim srdieckom 🙂 tak sa vela pytaj aj ja som davala same otazky 🙂 ale hned mi lekar povedal ze ma to uz 66.6cm 🙂

matilda1
6. jún 2012

@terez111 tak pre mna to bude prve babatko a teda ani nahodou som necakala, ze to bude take zle🙂 Kazdy mi vravi, len si to uzivaj, je to najkrajsie obdobie🙂)))) ale teda ja nevladzem ani zit, nieto este si to uzivat🙂 ved len spim a zvraciam🙂))

lubinka20
7. jún 2012

ahojte, tak aj ja patrim medzi vas, termin porodu mam zatial na 5.12. tak uvidime ci to tak aj ostane 😉

lubinka20
7. jún 2012

@matilda1 ahoj, prve tehotenstvo som mala aj ´ja take ze som len spala a zvracala a trvalo to asi do 4 mesiaca ale potom to preslo .

matilda1
7. jún 2012

@lubinka20 a preslo ti to len tak u nicoho nic? Lebo teda ja uz budem od zajtra 14. tyzden a teda nevyzera to tak ze by to malo prejst:(

lubinka20
8. jún 2012

@matilda1 no zacala som brat aj torecan cipky....ale len niekedy a tak to preslo 🙂

bubulik22
8. jún 2012

Ahojte, máte niektorá termín koncom decembra? Mne to vychádza 30.12.2012 je niekto okolo tohto termínu?
A ste už rozhodnuté kde budete rodiť? Je to síce ešte dosť skoro ale celkom ma zaujímajú skúsenosti a názory ostatných tehuliek.

katka90
Odpoveď bola odstránená
janulap
8. jún 2012

@katka90 napis tejto kočke,ona ta do sukromky prida @st2 😉

vejo
8. jún 2012

@terez111 ja budem 😉

matilda1
8. jún 2012

@lubinka20 tak teda mne nezaberaju ani tie cipky:( asi budem len musiet vydrzat🙂) inac som si vsimla ze ty uz jedno babatko mas, tak to ta obdivujem, ze to zvladas🙂 vela stasticka a sil ti este prajem🙂)

zdenkadovi
8. jún 2012

ahojki ja cakam babetko okolo 11.12 a rodit bi som mala v brezne

dolla
8. jún 2012

Ahojte.. Takze malo by to byt 29.12.2012.. Kto je na tom podobne?

dolla
9. jún 2012

@bubulik22 ahoj, ja som 29.12.2012 🙂

lubinka20
9. jún 2012

@matilda1 tak to potom asi ano hadam ta to prejde po case....no ja som druhe chcela tak to musim zvladat vsetko aj ked je to tazke s tym prvym 🙂

bubulik22
10. jún 2012

@dolla
Ahoj, no supis a odkial si? Rozmyslala si uz nad tou porodnicou? Viem ze este kopu casu, ale pomalick vyzvedam. Cakas brve babo?

bubulik22
10. jún 2012

Baby co mi pomoze na zapchu. Ja niekedy nemozem na vecko aj 4 dni a potom ma na caka hotovy porod, mam pocit ze vytlacim aj to mimi. Som z toho na nervy a moj doktor mi odporucil slivky a vela vody, to ale nepomaha, ani lanove semienka ani activia kazde rano ci acidko, som z toho fakt na nervy, poradite?

dolla
10. jún 2012

@bubulik22 ahoj! Ano, je to nase prve.. Velmi sa tesime.. Co sa tyka porodnice, tak pravdepodobne budem rodit v Nr. Ty to ako vidis?