Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@evakva len vacok bude vidiet okolo 5-6 tt., srdiecko okolo7-8 tt., takze stci ist na gyndu az v tomto tt.
@betina1984 Dik. Len teraz to nejako vysvetlit mojej gynekologicke. Ona ma chce pozerat 2krat do tyzdna.
@evakva to by som nerobila, zo zaciatku sa robi vaginalny usg a nemusi sa tam stuchat 2x tyzdenne, a ani prstami nie. Mne robil usg v 8 tt., v 12 tt., a pak az v 20 tt., ale to uz cez brucho. A chodila tam zo zaciatku raz za mesiac
@betina1984 Ved ja viem, ze to tak je. Len ta moja lekarka je divna. Budem jej to musiet na rovinu povedat, len si ju nechcem pohnevat, nakolko som od nej PN a nechcem, aby ma vypisala
ahojte tak aj ja by som sa chcela medzi vas pridat 🙂))) TP:14.12. Inac aj vam je este stale tak priserne zle?
@evakva alebo vymenit...
A teda bude niektora z vas mozno rodit aj v TN ??? 🙂 😉
@betina1984 Nemam za koho. Mala som pred tym lekara, vdaka nemu mam maleho (vyliecil mi PCO), no skoncil s ambulanciou. Ja som s nou vcelku spokojna, len ten ultrazvuk tak casto ma stve
@margotka666 ach jaj tak prajem skore uzdravenie 😉 tak ja hned ako som sla tak mi babo lekar ukazal na obrazovke 🙂 aj kde ma srdiecko a podobne veci 🙂 to bolo nieco nadherne taky malicky zivotik pod mojim srdieckom 🙂 tak sa vela pytaj aj ja som davala same otazky 🙂 ale hned mi lekar povedal ze ma to uz 66.6cm 🙂
ahojte, tak aj ja patrim medzi vas, termin porodu mam zatial na 5.12. tak uvidime ci to tak aj ostane 😉
Ahojte, máte niektorá termín koncom decembra? Mne to vychádza 30.12.2012 je niekto okolo tohto termínu?
A ste už rozhodnuté kde budete rodiť? Je to síce ešte dosť skoro ale celkom ma zaujímajú skúsenosti a názory ostatných tehuliek.
ahojki ja cakam babetko okolo 11.12 a rodit bi som mala v brezne
Ahojte.. Takze malo by to byt 29.12.2012.. Kto je na tom podobne?
Baby co mi pomoze na zapchu. Ja niekedy nemozem na vecko aj 4 dni a potom ma na caka hotovy porod, mam pocit ze vytlacim aj to mimi. Som z toho na nervy a moj doktor mi odporucil slivky a vela vody, to ale nepomaha, ani lanove semienka ani activia kazde rano ci acidko, som z toho fakt na nervy, poradite?

A budete niektora rodit mozno v Trencne? Ja asi ano.Tesim sa ak aj niektora z vas.