Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@maruska.s My uz 3. pokolenie dedime meno Ema 🙂 , ale teraz je to take velmi rozsirene meno 😒 S dcerami vychadzam tak v ramci moznosti 🙂 , oni su odo mna len o par rokov mladsie, tak skor sa snazim kamaratsky. Ono je to takyto vztah celkovo komplikovany, ale co uz, ved laska hory prenasa 😀
@miroslava44 aj ja mam ten isty termin.. Ale cakame prve 🙂
cafte tehulky, ak by ste mali zaujem, kratky clanocek pre vas: https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/sladkas...
Ahojte vsetci, som tu nova, my mame termin 03.12.2012 a akurat dnes som sa dozvedela, ze to bude chlapcek, tak sa tesime
Ale necitim vobec pohyby, ani neopucham nastastie, klop klop, zatial teda
Ahojte maminky, aj ja sa Vam idem pochvalit, dneska nam povedali, ze to bude chlapček... tak sa tešime. Hovorila som, že to bude chlapec, a každy ma prehovaral že nie, že určite to bude dievča... tak naozaj je to pravda, že mamina to citi,čo to bude....
ahojte maminy, tak ja sa k vám pridávam 🙂 čakáme malého Mikuláša 🙂, teda máme iba jeho termín 🙂 s menom sa ešte uvidí, v pondelok ideme na sono a uvidíme, či si chystať vecičky pre chlapca či pre dievča, i keď aj lekári sa môžu zmýliť. Moja sesternica bola osem mesiacov v tom, že čaká dievčatko a už blízko k pôrodu jej robili sono a naraz, že budú mať chlapca. Tak aj bolo......takže ešte môže byť aj prekvapenie 🙂
ahojte 🙂
Ahojte babiky moje.. Co mate noveho? Ako sa mi citite? Ja sa uz neviem dockat, kedy nam povedia.. Ze co mame na ceste.. Ja mam taky pocit ze dievcatko..
Kocky a uz citite pohyby? .. Ja este noe veru..
@nufini
@marcelka2012 baby my mame sukromnu temu, tak ak sa chcete pridat, napiste st2 😉
@nufini
@zimmi
@marcelka2012
@dolla Ahojte, tak ja som tu uz pisala, termin mame 1.12. a pohyby este tiez necitim.
@katharrina ahoj,aj ja mam termin 1.12,pohyby uz citim,ale je to este slabe.Hlavne vecer,ked lezim,cez den,ked nieco robim,nie,to ani nezbadam.Inak kočky mame sukromnu tému,tak ste vítané 😉 stačí,ked napisete @st2 a ona vas prida 🙂 tesime sa na vas 😉
@janulap Ahoj, no ja mam take zvlastne pocity, len neviem posudit, ci su to uz pohyby, ok, napisem jej, dik 🙂
ahojte, pohyby necitim este ani ja sem tam nieco v bruchu len to este asi nebudu pohyby, ale proces travenia :D
nam tiez vychadza a dr.potvrdil chlapceka termin 12.12.2012 🙂
@anastacia242 ahoj, no udajne to zacina tak, ze mas pocit, ze ti len travi 🙂
@katharrina tak niekedy este, ale fakt asi 2x sa stalo, ze pri pupku citim akoby tep za sebou take 4-5x akoby buchnutie alebo bitie srdiecka, inak nic... ale dr.vravel, ze u prvorodiciek zacinaju pohyby tak 20-22tt, takze som kludna a v pondelok na sono som videla maleho srdiecko, ze je ok a rastie, tak som spokojna 🙂
ved, ked uz zacne kopkat, tak neprestane az do porodu, si uzijeme tie kopance 🙂
@anastacia242 no vsak to, ani ja este nestresujem, vsak ked to bude mat, tak to pride a uz sa toho nezbavime 🙂 u nas je tiez vsetko ok, tak sa neplasim
@katharrina a uz vies co to bude?
@anastacia242 nechame sa prekvapit 🙂 a ty?
Ahojte, aj my budeme mať v decembri synčeka... 🙂
Baby velkost 56 je do porodnice? Este sa v tom celkom nevyznam 😒 , len som našla krasnu supravku.
caute baby, kedy budete nakupovat vybavicku ?staci v oktobri? ved sa este moze predsa nieco prihodit (klop klop, dufam ze nie) 😉
@lenka_enka myslím, že stačí aj v októbri, dá sa to stihnúť, teraz je veľa obchodov, kde sa dá kúpiť viac vecí naraz a netreba behať po viac obchodoch (potom by to bolo namáhavejšie - predsa len s väčším bruškom - a lepšie postupne)...
@hanik90 veľa tej 56 nekupuj lebo ju bude nosiť len chvíľku.
@lenka_enka ju budem kupovať až v októbri/novembri

@dufa Aj my sme prerabali starsi, ale uz hadam aj 4-5 rokov. Tiez sa vytesujeme, ze sme uz vo svojom 😎 a ako spolu vychadzte, myslim s jeho dcerami? musi to byt tazke si ich tak nejak ziskat, ci? a ako sa volas Ty? ze v najhorsom 🙂