icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

maruska.s
6. júl 2012

@dufa Aj my sme prerabali starsi, ale uz hadam aj 4-5 rokov. Tiez sa vytesujeme, ze sme uz vo svojom 😎 a ako spolu vychadzte, myslim s jeho dcerami? musi to byt tazke si ich tak nejak ziskat, ci? a ako sa volas Ty? ze v najhorsom 🙂

dufa
9. júl 2012

@maruska.s My uz 3. pokolenie dedime meno Ema 🙂 , ale teraz je to take velmi rozsirene meno 😒 S dcerami vychadzam tak v ramci moznosti 🙂 , oni su odo mna len o par rokov mladsie, tak skor sa snazim kamaratsky. Ono je to takyto vztah celkovo komplikovany, ale co uz, ved laska hory prenasa 😀

dolla
9. júl 2012

@miroslava44 aj ja mam ten isty termin.. Ale cakame prve 🙂

dolla
9. júl 2012

@matilda1 ahoj aj mne teraz prvy raz opuchli nohy.. U dokiho som sa na to pytala a poradil mi, aby som si na vecer dala studeny kupel na nohy.. A potom si ich mam vylozit do vysky.. No ale nijak extra mi to nepomohlo..

matilda1
9. júl 2012

@dolla tak ja si ich aj sprchujem chladnou vodou a aj vykladam dohora a nic mi tiez nepomaha:( ale tak dufam, ze ked bude chladnejsie, tak to prejde same od seba🙂))

sladkasue
10. júl 2012

cafte tehulky, ak by ste mali zaujem, kratky clanocek pre vas: https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/sladkas...

dolla
11. júl 2012

@matilda1 ja som si vsimla, ze mi nohy tak nepuchnu ked slapky vystriedam za botasky alebo podobnu obuv..

nufini
12. júl 2012

Ahojte vsetci, som tu nova, my mame termin 03.12.2012 a akurat dnes som sa dozvedela, ze to bude chlapcek, tak sa tesime
Ale necitim vobec pohyby, ani neopucham nastastie, klop klop, zatial teda

zimmi
13. júl 2012

Ahojte maminky, aj ja sa Vam idem pochvalit, dneska nam povedali, ze to bude chlapček... tak sa tešime. Hovorila som, že to bude chlapec, a každy ma prehovaral že nie, že určite to bude dievča... tak naozaj je to pravda, že mamina to citi,čo to bude....

marcelka2012
13. júl 2012

ahojte maminy, tak ja sa k vám pridávam 🙂 čakáme malého Mikuláša 🙂, teda máme iba jeho termín 🙂 s menom sa ešte uvidí, v pondelok ideme na sono a uvidíme, či si chystať vecičky pre chlapca či pre dievča, i keď aj lekári sa môžu zmýliť. Moja sesternica bola osem mesiacov v tom, že čaká dievčatko a už blízko k pôrodu jej robili sono a naraz, že budú mať chlapca. Tak aj bolo......takže ešte môže byť aj prekvapenie 🙂

adriana_13
14. júl 2012

ahojte 🙂

dolla
14. júl 2012

Ahojte babiky moje.. Co mate noveho? Ako sa mi citite? Ja sa uz neviem dockat, kedy nam povedia.. Ze co mame na ceste.. Ja mam taky pocit ze dievcatko..
Kocky a uz citite pohyby? .. Ja este noe veru..

kajuska09
14. júl 2012

@nufini
@marcelka2012 baby my mame sukromnu temu, tak ak sa chcete pridat, napiste st2 😉

katharrina
14. júl 2012

@nufini
@zimmi
@marcelka2012
@dolla Ahojte, tak ja som tu uz pisala, termin mame 1.12. a pohyby este tiez necitim.

janulap
15. júl 2012

@katharrina ahoj,aj ja mam termin 1.12,pohyby uz citim,ale je to este slabe.Hlavne vecer,ked lezim,cez den,ked nieco robim,nie,to ani nezbadam.Inak kočky mame sukromnu tému,tak ste vítané 😉 stačí,ked napisete @st2 a ona vas prida 🙂 tesime sa na vas 😉

katharrina
15. júl 2012

@janulap Ahoj, no ja mam take zvlastne pocity, len neviem posudit, ci su to uz pohyby, ok, napisem jej, dik 🙂

anastacia242
15. júl 2012

ahojte, pohyby necitim este ani ja sem tam nieco v bruchu len to este asi nebudu pohyby, ale proces travenia :D
nam tiez vychadza a dr.potvrdil chlapceka termin 12.12.2012 🙂

katharrina
15. júl 2012

@anastacia242 ahoj, no udajne to zacina tak, ze mas pocit, ze ti len travi 🙂

anastacia242
15. júl 2012

@katharrina tak niekedy este, ale fakt asi 2x sa stalo, ze pri pupku citim akoby tep za sebou take 4-5x akoby buchnutie alebo bitie srdiecka, inak nic... ale dr.vravel, ze u prvorodiciek zacinaju pohyby tak 20-22tt, takze som kludna a v pondelok na sono som videla maleho srdiecko, ze je ok a rastie, tak som spokojna 🙂
ved, ked uz zacne kopkat, tak neprestane az do porodu, si uzijeme tie kopance 🙂

katharrina
15. júl 2012

@anastacia242 no vsak to, ani ja este nestresujem, vsak ked to bude mat, tak to pride a uz sa toho nezbavime 🙂 u nas je tiez vsetko ok, tak sa neplasim

anastacia242
15. júl 2012

@katharrina a uz vies co to bude?

katharrina
15. júl 2012

@anastacia242 nechame sa prekvapit 🙂 a ty?

hanik90
16. júl 2012

Ahojte, aj my budeme mať v decembri synčeka... 🙂

hanik90
16. júl 2012

Baby velkost 56 je do porodnice? Este sa v tom celkom nevyznam 😒 , len som našla krasnu supravku.

lenka_enka
16. júl 2012

caute baby, kedy budete nakupovat vybavicku ?staci v oktobri? ved sa este moze predsa nieco prihodit (klop klop, dufam ze nie) 😉

vevet
16. júl 2012

@hanik90 áno, väčšinou je táto veľkosť pre novorodeniatko najlepšia.

vevet
16. júl 2012

@lenka_enka myslím, že stačí aj v októbri, dá sa to stihnúť, teraz je veľa obchodov, kde sa dá kúpiť viac vecí naraz a netreba behať po viac obchodoch (potom by to bolo namáhavejšie - predsa len s väčším bruškom - a lepšie postupne)...

ludka77
16. júl 2012

@hanik90 veľa tej 56 nekupuj lebo ju bude nosiť len chvíľku.
@lenka_enka ju budem kupovať až v októbri/novembri

hanik90
16. júl 2012

@vevet
@ludka77 Diky baby, lebo fakt to neviem odhadnut, ak sa narodi maly väcsi 🙂 dik za radu

ludka77
16. júl 2012

@hanik90 56znamena že do 56cm 🙂 fakt ich nekupuj veľa. Radšej kúp 62 a vyhrnieš rukaviky. Baby poďte do súkromky. Napíšte st2 ona je tam 'šéf' 🙂