icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

madzik
Odpoveď bola odstránená
anastacia242
Odpoveď bola odstránená
madzik
Odpoveď bola odstránená
anastacia242
Odpoveď bola odstránená
madzik
Odpoveď bola odstránená
madzik
Odpoveď bola odstránená
trinity333
28. jún 2012

@tita1107 tita ahoj tak ja mám 10 ročného chlapca a obdivujem ťa že ty 10 a 14 nebojíš sa toho? ja máš trošku strach ale tiež strašne dievčatko chcem...chlapci sú zmierený? môj zatiaľ vôbec 😅

micicici225
30. jún 2012

Ahoj decembrovky🙂 ja mam termin 22.12.2012.cakam tretie mimi.😀

miroslava44
1. júl 2012

ahojte kočky, tak ja sa k vám tiež pridávam, termín mám 29.12.2012, čakáme druhé bábo 😀

maruska.s
1. júl 2012

@dufa Ahoj=) to sme na tom rovnako=) my mame termin 20.12. a tiez by to mali byt nase prve spolocne Vianoce v novom dome, tak som tiez zvedava, ako nam to vyjde 😉

dufa
1. júl 2012

@maruska.s Ahoj 🙂 Vitaj teda v klube 😉 Budeme si drzat palce, nech sme uz na tie Vianoce doma. No ale mohli sme si zelat krajsie Vianoce v novom 🙂

zimmi
1. júl 2012

Ahojte. Mam termin 05.12.2012 🙂 To bude naše prve :D Zatial všetko prebiehalo v pohode, akurát do minuleho tyzdna, zacal ma boliet spodok brucha a mala som taky zlty, az do zelena vytok. Lekár mi dal čipky, 2x denne Macmiror, dnes som si dala posledne, vôbec mi nepomohli. Vysledky z kultivacie budu az v utorok, stredu. Nemate s tym niektora skusenosť? Povedal nech sa zastavim v stredu, či mi nemá dať silnejšie lieky podľa vysledkov. Ale bojim sa, lebo uz lieky nemam a brucho ma stale boli. ☹

maruska.s
2. júl 2012

@dufa tak tak, nic ine nam neostava 😉 tiez si strasne prajem, aby sme uz na Vianoce boli doma aj s babatkom 🙂 odkial si?

margotka666
2. júl 2012

@zimmi ja som nikdy nemala problemy, a ked som ostala tehu, tak sup ho.. nic mi nebolo, nepalilo nic.. akurat vytok som mala hustejsi, ale biely.. a dala mi tiez Macmiror, ze mam nejaku bakteriu, ze len trosicku, ale lepsie preliecit.. davala som to len na noc.. ale vytok sa nezmenil, tak som zvedava v stredu, co mi povie 🙂
ale bolesti brucha som nemala, tak neviem.. to ti povedal doktor, ze z toho?
skus si dat magnezium, to uvolni svaly... brucho moze boliet skor z toho, ze rastie maternica...

dufa
3. júl 2012

@maruska.s Ja som som od Levíc 🙂 Chcem ist rodit do Stiavnice, tak uz teraz sa modlim, aby v decembri nesnezilo. Tie jedny Vianoce bez snehu nejako prezijem 😀

verka9
3. júl 2012

@dolla asi to závisí od doktora, my sme sa akurát dnes vrátili z Gréckeho ostrova Kos, najprv som mala trošku obavy či som iba zbytočne nevymýšľala ale toľko tam bolo tehotných žien a aj v omnoho vyššom štádiu tehotenstva že som sa upokojila. Všetko prebehlo super, a dovolenku sme si veľmi užili ale súhlasím aj s názorom že aj Slovensko je nádherné, je tu toľko nádherných miest ktoré sa oplatí vidieť 😉

concarne
3. júl 2012

tak sa pridám dio decembra 🙂 už by som chcela,aby to bolo,tak pomaly to ide....prvý termín je 16.12. 🙂

matilda1
3. júl 2012

ahojte tak aj ja som decembrova🙂 chcela som sa opytat co robite v tychto teplotach s opuchnutymi nohami? mam ich uplne naliate a bolestive aj na dotyk:(

matilda1
3. júl 2012

@st2 ahoj rada by som sa k vam pridala do sukromky, ak sa da🙂

miss_stanya
3. júl 2012

dievcata, tak som sa rozhodla, ze to tu budem obcas sledovat....vsetky ste teraz v 2. trimestri co je najkrajsie obdobie tehu tak si uzivajte a nech to mate vsetky bez problemov 😎 🙂

zimmi
4. júl 2012

@margotka666 Ahoj margotka. Dakujem za odpoved. Mne nakoniec povedal, ze infekcia tam nie je, takze som ten macmiror brala zbytocne. a tiez mi poradil magnesium a B-čko. Vytok prestal, ale brucho ma stale boli. Tak uz to len nejak vydržat. Ty si ako pochodila v stredu?

margotka666
4. júl 2012

@zimmi tak ja som teraz dosla z poradne a vobec mi ani nezobrala vzorku, ze ci je vsetko v poriadku..
tak uvidime o mesiac, ci skontroluje 🙂

maruska.s
4. júl 2012

@dufa to mas kolko km? ja by som mala rodit v cadci...tiez som zvedava, co nas caka za zima, ked su take extremne horucavy ☹

dufa
4. júl 2012

@maruska.s Len nejakych 40, ale trosku do kopceka po malo upravovanej ceste 🙂 Ja pevne verim, ze zima bude rovnaka ako minule roky - v decembri teplo a v januari, ked budem mat po porode, potom nech aj motorky padaju 😀 Co uz nejako zle sme si to naplanovali 🙂 Teda v mojom stastnom pripade som ani nestihla zacat platnovat 🙂

maruska.s
5. júl 2012

S tym planovanim sme teda na tom podobne 😀 😉 😀 a cakas prve babatko?

dufa
6. júl 2012

@maruska.s Ano prve, ved uz mi je nacase 🙂, ale najskor bolo treba postavit dom a potom urobit syna (teda dufam) 😀 Doteraz som v nemom uzase, ze sa to podarilo takto na prvy vystrel 🙂 Uz som sa videla, ako lietam po lekaroch. Aj vy cakate prvy prirastok, ci uz mate nejake stastie doma?

maruska.s
6. júl 2012

Tak to je super 🙂 urcite sa velmi tesite=) my sme stavali a popri tom sme stihli aj babo 😉 uz mame jedno stasticko doma, teraz v nedelu mame rocik 🙂 mame synceka Filipka a uz sme zvedavi, co nam povedia teraz 🙂

dufa
6. júl 2012

@maruska.s Tak vy ste sikovnejsi 🙂 To ste mali co robit babo aj stavba. A uz mate vsetko, ci ako pri dome, stale je co robit? 🙂 Ved aj my sme zvedavi, co sa nam podarilo 🙂 Teda mne osobne je to sum a fuk, ale priatel ma uz dve dcery 🙂. Inak pekne meno, aj mne by sa pacilo, ale uz mame takeho v okoli, teda vsetky mena, co sa mi pacia, su nejako naokolo rozsirene 🙂 , pacilo sa mi pre chlapca aj Adam, ale to by mi asi moje dieta neodpustilo, kedze nam to tak vychadza s tym mesiacom narodenia a nebodaj, zeby sme este aj termin dodrzali 🙂

maruska.s
6. júl 2012

@dufa akoze, niekedy to bolo fakt psycho, ale akosi sme to zvladli s Bozou pomocou....kdeze, furt je tu co robit 🙂 a vy ste na tom ako? vies, ze aj my sme rozmyslali nad Adamkom? 🙂 sranda 🙂 tiez sa nam to meno paci, ale to by boli fakt chudatka, aj narodky aj meniny aj Vianoce, vsetko naraz 😅 takze vy ste uz pekna rodinka 🙂 ci oni su uz vacsie? (priatelove dcery) a pre dievcatko sa Ti paci ake meno?

dufa
6. júl 2012

@maruska.s Aaale aj my mame roboty ako na kostole, my sme prerabali starsi, vlani sme makali a tento rok sa nam uz nejako nechce, byvat sa tam da a ta si to uzivame 😅 No ja mam takeho starsieho priatela, takze to su uz nie dietky , ale riadne dievky 😀. Z dievcenskych mien sa mi paci viac, napr. Ella, alebo Stela ( neviem preco 😀 ), ale v najhorsom bude pomenovana po mne , to je teraz moderne meno.