Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@anastacia242 Ved aj mne sa tie bodky pacia len tak na obrazku, povozit v tom babiku 😀 , ved prave to sa snazim, zohnat jednoduchu farebnu kombinaciu a hlavne nie ciernu 😢 Uz aj na tych Laretoch mi vadi ta farebna konstrukcia. Tak vy ste videli na 3D to iste co my 🙂 Ten nostek bude mat ta nasa asi riadny, lebo ked to lekar meral, tak vravi ze take a take su priemerne hodnoty, ale vy tam mate viac 😀
@dufa no mam v albume "babo" 2 zabery tvaricky z 3d tak mrkni na mojho malinkeho 🙂
@anastacia242 Mozne to je 😀 Ja mam dnes asi chapavy den 😀 😀 😀 Asi uz z tej prace pojdem, kym pokazim viac, ako som pokazila 😀 Ved prave, ze tie ceny su dost v pohode, oproti niektorym superznackam, ale u nas si aj niektore individua vedia nahodit 100% prirazku a myslia si, ze to niekto kupi 🙂 Inac asi budes mat riadneho fesaka doma podla toho 3D 😉 Nech len pekne rastie v zdravi 🙂
@lisian môj priateľ sa do niekoľkých zaprel silou, aj s budúcim švagrom 🙂 a vybrali ten najpevnejší 🙂 rozhodovali sme sa hlavne kvôli veľkým koliečkam. kamarátka si teraz priviezla bugynu, s ktorou chodí po Londone a keďže my bývame na dedine, tlačiť tie jej malé koliečka po našich cestách dalo celkom zabrať... som povedala, že iba veľké chcem 🙂 ale pozerali sme aj ten jane... myslím, že potom je to už o cene a o pocite 🙂
@trinity333 pohlavie zatiaľ nevieme. z ultrazvuku minulý týždeň mám zmiešané pocity.. videli sme srdiečko a chrbátik, ale sme bez informácií a bez fotiek.. podľa slov lekára, keďže malé nechcelo spolupracovať "pokiaľ nevidím pipíka, hovorím každému že dievča".. tak si asi ešte počkáme na potvrdenie alebo vyvrátenie.. a ty už vieš čo to bude?
JA IDEM 14.8 TAK MI DUFAM POVIE, ALE TO JEHO SONO JE TROšKU POSTARšIE TAK MáM OBAVY žE MI NEPOVIE MáM Už SYNA 10 ROčNéEHO A STRAšNE CHCEM DIEVčATKO ALE NEJAK TO AJ TUšíM žE BUDE, CíTILA SOM UPLNE INAK AKO PRI CHLAPCOVI ALE NECH JE ZDRAVé HLAVNE. 😵
@dufa
@anastacia242 😀 ale ako ste to tu poriesili aj bezo mna😀 ano myslela som, ze ta cena sa mi zdala strasne mala oproti kocikom, ktore som dovtedy pozerala, resp. cakala som automaticky zvyknuta na slovensku, ze mi ponukne jeden z najdrahsich a ona ma od najdrahsieho odhovorila a ponukla lacnejsi 😎 .
mne sa tiez najviac pacia jednofarebne kociky, uz len preto ze sa da krasne obmienat a kombinovat farebne potom. zmenis deku alebo fusak, hocico a uz je ten kocik iny, pri farebnych je to uz tazsie. a ja strasne rada obmienam a vymyslam 😀 po case ma ta farba prestane bavit a uz chcem nieco ine a radsej deku ako novy kocik, to by mi doma nepreslo 😀 a hlavne vyberat zasa dalsiiiii???? 😀 😀 😀
@sjuzka83 tie male koliecka vyzeraju take hrkotalky presne....a uz vobec sa nehodia na zimu do snehu. inak aj mi to vela "skusenych" uz potvrdilo, ze by si ich druhykrat nekupili, lebo s kazdou mensou jamou mali problem, zapadli do nej a to co som uz spominala, ze zacali hrkotat casom a mne sa ani nepacia. radsej velke,,,,,len teda asi ste ma tu uz odradili od tej trojkolky 😀
uz sa dnes tak tesim na to 3D, snad sa ten moj krpec nebude zaryvat do placenty.....pred dvomi tyzdnami na sone na poradni si rucickou zakryval tvar, asi nebude fotograficky typ 😀 ale teda pipulaka si nezakryval, toho veselo ponukal vsetkym 😀
@alien2603 vobec nemas zaco 🙂 , mne doktor povedal, ze ak by som sa aj tak bala, tak mam prist presne vtedy, ked sa mi tato situacia s bruskom bude diat, ze tak by mi to povedal 100% co to je. ale taktiez ma upokojil informaciou, ze skontroloval na sone krcok a je uzavrety, tak ako ma byt a to je najdolezitejsie 😉 hlavne sa nestresuj, kym ti nic zle nepovedia......ja sa uz dlhsiu dobu o to pokusam a vies co? lepsie sa mi dycha 😀
@lisian tak ako bolo na 3D??
@anastacia242 este som nebola, az vecer 🙂
@lisian oki tak potom daj vediet a popripade ukaz foto 🙂
@lisian 😀 😀 😀 😀 Ak mas este nejaky problem, sem s nim, urcite ti ho vyriesime 😀 Ja zaucam v praci noveho cloveka a nejak mi nesedi, tak som taka nesvoja 🙂 a nejako mi vynecha stredisko chapania 🙂 Takze mozno budeme kocikat v rovnakom 😉 Pozdrav drobceka na sone, nech sa pekne usmieva na foto 😉
@anastacia242
@dufa takze dievcata je to na 100% chlapcisko, to sa jednoducho nedalo popriet tie vajuska 😀 inak vsetko ok a je to mozne, ze sa mi podoba na manzika? 😀
PS: ale k presvedceniu o kociku ma to nepriviedlo 😀
@lisian Ale nie mne je to jedno, len manzel ma uz dve dcery, tak by sa kusok viac potesil syncekovi, ale jemu tie baby tusim pristanu 😀 😀 Aj my sa velmi-velmi tesime, ze sa nam to podarilo, aj ked v nasom pripade to bolo az velmi rychle 🙂 a hlavne sme najstasnejsi,ze je vsetko zatial v poriadku, kedze obaja uz sme vyssia vekova kategoria 😀 Len my mame problem, ze sme krasni a mudri obidvaja, tak teraz neviem po kom bude 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@dufa a este aj skromniiiiiii 😀 😀 😀 to bude dokonale dieta 😀 😀 😀
ja sa tiez velmi tesim, ze je vsetko v poriadku pri mojich celozivotnych problemoch zdravotnych. je to nas bojovnicek 😵 . no neviem co je u vas vyssia kategoria, ale ja mam tento mesiac 31 a muz ma 38. tiez ziadni mladusi 😀 a toto bude pre nas prvy susuriak 😀
@lisian jeeej tak gratulujem k pipikovi 😀 😀 😀 a mas aj nejaku foto ? neukazes nam? 😉
@anastacia242 nemam ju ako naskenovat,,,,kolegyna ho ma pripojeny k pc a nie je v praci,,,,,takze smola ☹
@lisian tak odfot fotakom /alebo mobilom/ ked ju mas vytlacenu, ja som tak davala a potom sem...ked sa ti podari jak budes doma.. 😉
jaaaaaj baby nakupujete uz, ja vo velkom uz ani nemam kde davat stale si poviem, ze uz mi nic netreba "iba" kociar, postielku a komodu na vecicky pre maleho a stale ked chodim po obchodoch, tak nieco kupim..dnes to boli mini cizmicky do kociara na 2mesiace 😉
@anastacia242 ale ved do pondelka uz vydrzite 🙂 lebo dnes mam taky ulietany den po praci, ze fakt nestiham.....mozno zajtra ak nezabudnem 😉
ja nekupujem nic, nejak ma to nenapadne a obcas si hovorim, ze nieco by som uz aj mala. jedine co som si kupila sama boli bodycko, lebo ked sme sli z poslednej poradne, tak sme cerstvo vedeli pohlavie, tak tak nejak z euforie sme si kupili jedny dupacky, pretoze ich mali prave v tom obchode, kde sme robili nakup domov 😀 a potom predvcerom sme boli s mamou v tescu a mali tam zasa bodycka krasne v totalnom vypredaji, take fajnove bavlnene a velmi pekne, tak mama mu zobrala jedno zltucke 😵 . inaaaac nic, len co som dostala s manzikom teraz k narodkam od rodiny,,,par drobnosti
@lisian tak to ja mam uz asi v 6ich taskach oblecko nachystane, potom to budem prat a uz aj nieco z drogerie ma...plienky a pod....takze ozaj uz iba kociar,postielku, supravu do postielky a nejaku komodu a hotovo.. 🙂 🙂 .bojim sa ze uz tak mesiac pred porodom sa mi nikam nebude chciet chodit, kedze uz teraz mam niekedy pocit, ze ma bolia klby...som pribrala +8kg 🙄
@anastacia242 no ja som pribrala 7kg a to nemozem povedat, ze by som sa prejedala, jem o nieco viacej to ano, lebo mi bolo zle, ked som sa nenajedla, ale nejem extremne nezdravo. hlavne vela ovocia, milujem vlocky, celozrnny chlieb, zeleninu, jogurty....toto je moj zaklad stravy 😀 . ale nevadi. pozerala som tvoj album, bola si chuducka, ja som bola tiez, mozno preto sa to na nas teraz lepi viac 😉 i ked moja kamaratka isla rodit a mala +7kg 😒 .
ja zacnem nakupovat tak v septembri, teraz sa mi nechce este.....stale mma pocit, ze kupim zbytocnosti
@lisian 35, 55 co ti poviem 😀, takz v nasom pripade je skromnost urcite namieste 😀 😀 Nezavidim vam bojovnickam, tiez som sa medzi ne chystala a psychicky na to pripravovala a ono hups a bolo 😀 Ale som rada kazdej babenke, ktora to dobojuje do uspesneho konca. Takze aj vy ste urcite "najsamstastnejsi", ze to vyslo 🙂
@lisian Ja som pribrala len nejake 4 kg :-O a to teda mi aj klobaska sem-tam chuti 😀, ved ja to asi dobehnem neskor 😀 Ja uz tiez tak lightovo zacinam s nakupmi a moj sa jeduje, ze mam este cas, tiez si myslim, ze vo 8 mesiaci sa mi nebude chciet ani na zachod ist, nie to do obchodu 😀
@anastacia242 ja som tiez taka 🙂 poviem si ze uz nic nepotrebujem ze uz mam to najdolezitejsie kupene a pridem do obchodu a tam zistim ze by sa mi este nieco hodilo 😀 kocik som objednala vcera a dnes postielku a vybavicku do postielky. caka sa tam dlhsie na dodanie. segra je v 8 a tomu verte ze sa vam nebude nikam chciet ist, ona je rada ze sa vyvali na gauci pred telkou 😀
tak dnesna poradna vsetko ok,cakala som ci mi nieco nepovie, ze som od minula pribrala zrazu az 4kg, ale asi si nevsimol, 😝 😝 😝 😝 to mi zapisala sestricka do tehuknizky 😀 sono sme nerobili az nabuduce a este mi dotoci 3D zabery na dvdcko 🙂
@mery7 ved to sa neda odolat, ze nekupim, no ne, ale tak si poviem,ze len tak uz skromne...🙂 no ja uz by som tiez aj postielku kupovala, ale toto si fakt nechavam na neskor...lebo este neviem ci sa nahodou nebudeme sťahovat do vacsieho bytu...tak daj tip na kociar ? aj postielku a baldachyn so supravkou, pochval sa ake si objednala daj link... 😀 nech sa inspirujeme aj ostatne tehulky 😉 😉

😀 Neviem, ale aj vyssie ceny som uz videla, alebo teta priratala aj vysokohorsku prirazku ? 😀 Tak drzim palec na 3D, ja som bola minuly tyzden a vtedy dostala hrdinka chut hrat sa na schovavacku s placentou 😀