Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
Ahojte. Chcem sa spýtať, akú máte veľkosť bruška, od pupka hore, čo vám meria doktor? prípadne, ak si to zmeriate samé. Dík
@haka007 ahoj ja som prve pohyby zacitila 19 tt - 20 tt a to tiez iba tak obcas ked riadne kopla a ked sa pretacala tak som ju necitila vobec. a niekedy den - dva nic, ze som ju necitila kopkat a potom na treti som malinku citila. ked som sa na to pytala lekara tak povedal ze ja necitim kazdy jej pohyb ze tam ma este vela miesta a ze mi mame jeden den ale babatko ma v tom nasom dni viac dni. cize viac spinka. a ze babatka su viac aktivne v noci a pocas spanku to necitis. teraz uz citim aj ked sa prevaluje a niekedy vystrkuje ritku tak, ze to je vidno ked pozeram na brusko. a niekedy kopne tak ze to dost boli 🙂 hlavne ked kombinuje rucicky, nozicky a este aj ritku vystrkuje 🙂 ale ked som ju dlhsie necitila kopkat tak mi zabralo ked som nieco zjedla, hlavne sladke a lahla som si na chrbat alebo bok a bola v klude tak vtedy som ju citila alebo som jej pustila macka uska 🙂 ale neboj sa tie kopance a pohyby sa budu stupnovat 🙂
@dolla
@anastacia242
@bonnie1
ahojte pozeram ze ste riesili cam dinamico. mne sa paci hned od zaciatku aj som si ho objednala len uz mesiac nanho cakam. ze im vypadla farba, ktoru som si objednala :( on ma dost velku vanicku co pre nas co cakame babatko na zimu je super vec. a preco nie 3-kombinaciu?? to som este nepocula. a tento dinamico ma aj dost velku sportovu cast. neviem si predstavit ze by som kupila zvlast hlboky a potom sportiak a na zaciatok este aj vajicko. ved by ma to vyslo viac ako 3-kombinacia. ale hlavne treba pozerat aj na sportovu cast ako vyzera a vyskusat si ju. niekedy sa stava ze hlboka vanicka je velka a prakticka a potom sportova cast je mala a tazko sa sklada. tych kocikov je velmi vela na vyber a kazdemu sadne nieco ine. ja som isla do predajne s kocikmy stravila som tam hodiny kym som poskusala kociky, ako sa s nimi jazdy, manevruje, ci sa daju lahko zlozit a podobne. ale jednoznacke cam dinamico je moja srdcovka 😀 drzim palceky pri vyberani
@mery7 tak mne sa pacil hned ako prvy, al tak uvidim, este niesom rozhodnuta, chystam sa tiez pobehat par predajni kde mi co poradia a odporucia a potom sa snad uz rozhodnem....ja chcem trojkombinaciu, lebo jasne, ze takto zvlast by to vychadzalo ovela drahsie...ked mam dat cca 500eur len za hlboky kociar, dam uz radsej 600eur a za 3-kombin 🙂 🙂 akurat ja nechcem 3kolieskovy, ale 4kolieskovy-to je podmienka...no vraj by mali byt nafuk.kolesa na zimu, ze su lepsie-a to Dinamico nema ...co je skoda...
@ni.kolet na co treba take miery?
@bonnie1 predpokladam, ze nie trojkombinaciu radia mamicky, co maju skusenost, kupia lacny kocik a ked chcu pouzit sportovu cast zistia, ze im zostanu dve casti pri zbaleny alebo este horsi pripad, ze zabere vela miesta v aute. Takze sa pojde kupovat dalsi kocik 🙂 trochu mensi a nakoniec zistia, ze keby kupili drahsi kocik, tak su na tom istom 🙂 Takych mam vo svojom okoli par 🙂
@anastacia242 no dinamico ma 4 kolieska. 2 velke zadne ma gumene a v predu 2 mensie ma plastove. napr. tento http://www.vasekociky.sk/vasekociky/eshop/1-1-K... je dost podobny tomu cam a ma nafukovacie kolieska. ale vazi viac a mamicky pisali ze casto dostavali defekt. ja som vyberala medzi cam dinamico, camarelo Q12 a baby smile. su dost podobne.
@katharrina podla mna 3-kombinacia je skladnejsia. ked si predstavim ze by som mala doma skladovat hlboky kocik a este zvlast aj sportak. mne poradili aby som si nevyberala lacne kociky, pretoze sa velmi opotrebuje kostra a ked dam sportovu cast tak potom je velmi rozhegana. radsej investujem viac a do jedneho kocika. ako kupovat kazdy zvlast a vyslo by ma to omnoho drahsie. no uvidim mozno pri druhom babatku budem mat iny nazor 🙂
@mery7 no vsak jasne, preto sme si vybrali aj taky kocik, aky sme si vybrali, na tom sa isto neoplati setrit 🙂
http://www.e-baby.sk/product/kombinovany-kocik-... a čo tak baby tento?Neviete niečo o ňon ja som už určite rozhodnutá. 😉
ahojte baby vidím že riešite kočíky, ja mám Cam cortina X3 - maximálna spokojnosť. KOčík je takmer nezničiteľný 🙂 kamarátka v nom nosí už tretie dieťa a stále je pekný. A do športovej časti sa v pohode zmestí aj 3ročné dieťa
@mery7 no ja som hlbokú ani nepoužívala lebo mala bola letná tak som kúpila najskôr taký kasický kočík, že aby sa tam v zime zmestila, potom som ho predal a kúpila tento - to je presne ten prípad ako ste tu písali, radšej jeden poriadný ako 3 kočíky - ktoré sa potom aj tak predražia ☹
ten je vlastne taký istý akurát má tvoj 4 kolesá 🙂 u nás sú hrozné chodníky tak som nechcela v predu 2 tie menšie kolieska 🙂 dobre si si vybrala 🙂
@ludka77 v predajni sme skusali do hlbokej davat fusak, deku a bolo tam este miesto. len som musela kupit mensi fusak. doma mam este taky ako boli volakedy take velke ale ten tam nenapcham ☹ predavacka hovorila ze cam ma dost velke hlboke korby. ja som sa do toho kocika zamilovala na prvy pohlad 😀 len skoda ze dinamico tiez nema vsetky 4 kolieska gumene to by bolo lepsie
@mery7 no ja mám taký fusak čo sa dá skrátiť a ten sa tam krásne zmestí, fakt je to jedna z najväčších vaničiek. takýto: http://www.enikibeniki.sk/shop/index.php?page=s... Budúci rok ju aj tak už do hlbokej dávať nebudeš a ak nebude moc veľká tak v pohode aj v lete bude v hlbokej, super na nej je, že sa dá polohovať chrbátik aj v tej vaničke to je na nezaplatenie ak budeš mať malú zvedavú ako tá moja 🙂
baby.. dnes nam oznamili na 3-4D sone ze to bude baba!!! ako, nic by na tom nebolo keby v 20tt nam nepovedali ze budeme mat syna.. ani neviem ci sa mam tesit alebo plakat.. (ano viem, hlavne nech je zdrave) ale bola som uz vzita s myslienkou ze budem(e) mat syna..
@dolla ja som ho objednala za 609 eur co som pozerala na nete tak boli dost vysoke ceny. ja som ho objednala u nas v malackach. teta predavacka mi ho zlozi vsetko skontrolujeme ci je tak ako ma byt. nechcela som ho objednavat cez net co ked bude nieco poskodene a nebudu mi to chciet vyreklamovat a povedia ze som to urobila ja ako som to skladala.
@ninuska4 no panva sa meria tusim v 8 mesiaci. mne to este sestricka nemerala len som videla ze jednej to meria tak som sa spytala. ono to je take specialne kokove meradlo a meria sa to ako ti konci brusko az na krize. a ze pre normalny porod nesmie byt mensie cislo ako 19. ak je mensie tak ides cisarakom automaticky ze inak babo neprejde mi povedala.

@ivana1234 jasneee