Decembrovčiatka 2012
ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂
@katharrina
@bonnie1
mne padol do oka strasne tento kocik.. a paci sa mi velka vanicka... co poviete????? http://www.ricobaby.sk/kombinovane-kociky/54-ca...
@dolla nie je zly, len u nas bolo dolezite aby sa dal lahko spratat do kufra a nezabral vela miesta, co myslim, ze ten tvoj asi nie je, lebo na jednom obr. vyzera, ze sa sport. cast deli a mas z toho 2 kusy, ktore zaberu miesto, to by som si zistila, aby si neskor nemusela koli tomu kupovat dalsi
@katharrina sportova cast sa da skladat aj zo spodkom.. v tom nie je problem.. len ta farba.. moc bleda, ale ked mne sa tie cierne kociky nepaaaacia..
@dolla tk to je potom super, ina farba sa vybrat neda?
@dolla a tie kolieska su nafukovacie? nezdaju sa mi moc dobre na zimu....
@anastacia242
@katharrina
farbu maju v ponuke bledoruzovu, striebornu a tmavo modru.. skoro ako ciernu.. kedze cakame chlapceka tak ruzova pada.. no a kedze kocik kupujem do buducna.. (a co ak druhe budeme mat dievcatko) tak ju budem vozit v modrom kocari? no chapes ma..
preco tie kolesa nie??
@dolla tak mne kazdy vravi,ze potom viac citi babo otrasy a nerovnosti, kedze babo sa narodi v zime-sneh,kamienky,...tak su lepsie nafukovacie, viac tlmia...
mne sa inak paci ten, ale tiez nema nafuk.kolesa http://www.ricobaby.sk/678-cam-dinamico-novinka...
@dolla no tak to nic moc tie farby, ale tak mozno sa ti v buducnosti bude pacit iny a tento predas 🙂
@anastacia242 ano ano.. to je velmi podobny kocar 🙂 tiez som nad nim vahala.. 🙂 fakt!
http://www.bambino-kociky.sk/templates/bambino/...
Skuste kuk ukážku, veľmi podobný dorjanu ale krajší 😀
ahojte, premyslali ste nad tym, ze budete dietatko aj nosit (v šatke, nosiči)?
@anastacia242 Ahoj,no teda aspon viem ze sa to moze stavat.Ja mam tp 22.12.Nechavame si to, pre seba ,ale asi dievcatko. 🙂
@terez111 kazdym kilom to bude horsie 😀 😀 😀
a na morfo uz si bola, tam vam povedia, co to je ak chces vediet samozrejme...tak dievcatko je 100%?
ahojte dievcata cakame prve babetko.ako casto mate pohyby ja par krat za den niekedy vobec.je to normalne som 22tt,dakujem 🙂
@haka007 je to normalne, na prvorodicku urcite, aj ja som myslim az tak cca 22tt zacala pocitovat mierne pohyby ani teraz to nieje pravidelne, niekedy pol dna, cely den nic/niekedy az vecer, ked lahnem a som v klude/-asi spinka a niekedy ma svoju chvilku tak aj 10min citim ako kopka, prevaluje sa, atd....
@anastacia242 Ja viem len zo sona.To morfo robia automaticky ci musis poziadat?
Ahojte, my mame termin 28.12. ... vidim, ze uz premyslate nad kocikmi a vybavickou.. to ma velmi tesi, ze nie som sama... cela rodina si robi zo mna srandu, ze to riesim prilis skoro...
@terez111 morfologicky automaticky sa robi- utz sa robi cca 21tt to doktor skontroluje ci sa babo dobre vyvija, tak vtedy mi dr.potvrdil co cakame, potom v 27tt sa robi glokotest...atd...
Ahojte dievcata, ja mam decembrovciatko 2011, takze do tejto temy nepatrim, ale vidim, ze prave rozoberate kociky- ja akurat jeden predavam, tak si pozrite moj bazarik a mozno vam niektorej oadne do oka 🙂 https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/2jzo/3-k...
Drzim vam vsetkym palce, ale to dobre dopadlo 😵
@haka007 ved prave🙂 kade idem, vsade pozeram po vecickach 🙂 najradsej by som ju uz mala doma...
a k tym pohybom.. zo zaciatku je vraj uplne normalne, ak aj dva dni necitis (aspon tak som citala v knizke, ktoru teraz citam - Devat mesiacov otazok a odpovedi - vrelo ju odporucam)... takze si myslim, ze je to uplne normalne.. ja som prve pohyby citila na konci 19tt - zaciatok 20tt a vtedy to bolo tiez take, ze sem tam som citila, potom aj den - dva nie.. teraz som 23tt.. malu citim kazdy den, ale obcas je to len take slabunke mrvenie, obcas zase riadny kopanec, niekedy sa kruti cely den a inokedy len navecer zacitim.. ako sa jej zachce.. vobec to nie je pravidelne...

@julllka musis napisat @st2 😉
baby,pozeram,ze pisete o kocikoch...ja tiez neviem aky..tiez potrebujem nafukovacie kolesa do snehu 😕 najskor som bola rozhodnuta pre Dorjan,ale tam je vraj robustna ta sporotva cast,tak to ma odradza 😔