Decembrovčiatka 2015
Ahojte. Je tu uz niekto s terminom december 2015?
Ahojte, dnes som bola pri gyn. Som v 6 tt, vsetko je tam, kde ma byt 5.5. mam prvu poradnu, termin mi vyratala 29.11. Co mi akosi nejde do hlavy, vsak to mi nijak nevychadza 😀 To potom nebudem decemrovka 😠 Zaroven ma poslala k mojej obvodacke, kedze ma boli hrdlo a vykaslavam hnusne sajrajty... A moja pani doktorka mi vypisala PN, s cim som vobec neratala, ale ked to musi byt, tak sa nebranim. A beriem Bioparox, lokalne ATB, kedze CRP som mala negativne.
@majjka1985 ahoj, a kedy si mala poslednú ms ? 😕
@tamtadam 2. marca
@majjka1985 to ti potom nejak nesedi, kedze ja som mala poslednu MS 25.2. a TP mi vychadza na 2.12 🙂 v kazdom pripade tu ostan medzi nami 🙂
@moncicip tak uz som tu, zdravim vsetky maminky a spolocne s Vami sa tesim na nase tehulkovske obdobie.
My uz jednu skoro dvojrocnu dcerku mame a toto bude nase dalsie vytuzene babatko. Poslednu MS som mala 5.3., takze termin by mal byt okolo 11. decembra. Zatial este nikto o tomto sladkom tajomstve nevie, nejak sa neviem odhodlat a cakam na spravny okamih 😉
@nany28 No veď podľa mojich výpočtov mi to vychádza 7. 12. , ja neviem odkiaľ Dr. vzala ten termín 😕
a ja vas opustam.. bolo mi tu s vami fajn,,,
@majjka1985 @nany28 no veru dajako nafigu ti to asi prepočítala 🙂 ja som mala poslednú 27.2.2015 - a doktorka mi hneď hodila tp na 4.12.2015 - a tak mi to vychádza aj podľa tehukalkulačiek 😉
@bebe87 To mi je ľúto ☹
@bebe87 aj mne je to velmi luto, bolo to prve ?
@maminkakacenka @majjka1985 dakujem baby... uz mam 4r fesaka doma
@bebe87 my sme sa o prvu snazili styri roky a toto druhe tristvrte roka, v Marci som nasadila Inofolic a pomohol, uz ani nedufala , ono to tie nase deti vedia riadne potrapit, kym k nam pridu 😝
@maminkakacenka zajtra idem k dr, tak uvidime co so mnou podnikne,,, uz som sa s tym nejako vysporiadala,,, bude mi chybat ciarocka moja vytuzena
ahojte pridavam sa aj ja do poradia.
To mi je luto drzkaj sa a este sa tu k nam ukaz
Ahojte, tak asi sa k vám pridávam 😵 😵 Po troch mesiacoch makania to vyšlo, 4tt + 3 ... Komu ste to zatiaľ povedali? Ja som to pri druhom tehu oznámila až v 10tt 🙂
@majjka1985 Ja som mala tak isto MS ako ty a vychadza mi to na 7.12. takze tvoja dr sa pravdepodobbne zmylila.
@majjka1985 A teda skore uzdravenie ti zelam.
@moncicip Dakujem, ale ked som si to zadala do tehu kalkulacky, tak tam mi to vychádza od 23.11. asi aj ona to dala na ten 38 tt
Ahojte, tiež sa k Vám veľmi opatrne pridávam a teším sa z dvoch čiarok a meškajúcej MS 🙂
@majjka1985 hm no co som si ja na tehu kalkulacke ratala tak mi urcilo len jeden datum.
@moncicip ja som ratala tu : http://tehotenstvo.academy.sk/ a vyšlo mi :
Ideálny dátum pôrodu je 7.12.2015
Normálne rozmedzie pôrodu je medzi 23.11.2015 až 21.12.2015.
Do pôrodu zostáva približne 33 týždňov.
Priemerná dĺžka bábätka v 6t a 1d je približne 0.34cm.
@majjka1985 No keby sa aj to nase narodilo trebars aj hned 23.11. tak to by bolo super, moj muz ma v ten den narodeniny.

Pridavam sa k Vam zajtra idem k lekarke na potvrdenie tehotenstva testiky uz tyzden pozitivne. Chcem sa spytat je tu niekto kto este dojci lebo ja ano a neviem ci v tom pokracovat, uvidim zajtra podla reakcie lekarky.