icon

Detičky septembrových snažiliek 2009. Pridajte sa

sofinka2009
13. okt 2010

Ahojte septembrovky povecsine uz maminky otvaram nasu novu temu aby sme mohli diskutovat o tych nasich pokladikoch 🙂

Strana
janusa127
13. okt 2010

ahoj ahoj tak sa poslušne hlásim 😀

janusa127
13. okt 2010

takže @klaudika81 @leveretka @ivic26 @michaela80 @lubif @sofinka2009 teším sa tu už na vás 😀 hádam som na nikoho nezabudla, už mi to nepáli... už pre mňa neskorá hodina 😀 😀 😀 tak dobrúúú a vidíme sa zajtraaa

sofinka2009
autor
13. okt 2010

@janusa127 a ako to vyzera s ivic?to by mal byt nas najnovsi prirastok a este cakame damianku 🙂

michaela80
13. okt 2010

jeej nasa nova temicka... 😉

leveretka
13. okt 2010

jeeej ahojteeee...a ja ze kam ma to hodilo, kam ma to ta Januska zatiahla 😀 😀 😀

damiana
14. okt 2010

Sofi, dakujem za pozvanku, ale ja este na ten svoj dalsi prirastok stale cakam 😝 😀 , tak neviem, ci sem uz patrim 😅 . A myslim, ze este aj bubush a tin_ka, sem budu patrit, lebo tie su este o kusok predomnou 😉 . Dokonca tin_ka , to uz ma fakt za par 🙂

katarinka85
14. okt 2010

@sofinka2009 Ahojte, tak som rada, ze budem mat s kym pisat a podelit sa o skusenosti a zaroven aj skym poradit 🙂

janusa127
14. okt 2010

ahojteee 😀

leve no tu sme tuuu 😀

damuška no kľudneee môžeš písať 😀 aj ostatné čo sme boli v snažilkách, veď už to máte za páááár , ani sa nezbadáte a zbehne vám to ako nám 😀

misia koláč sa podarila, deti sú dobré 😅 tak som to hneď zarána nahádzala na plech a už sa mi peče 😝 ešteže pri kojení môžem jesť aj za vagon a len chudnem inak by som už bola ako kysňa 😅

@katarinka85 ahoj, aj ty si s nami písavala v septembrových snažilkách? už si nepamätám, keď nás tam tooľko bolo 😎

janusa127
14. okt 2010

zmenila som foto ,hádam môôôže byť a nezrušia ju 😝

katarinka85
14. okt 2010

@janusa127 Ahoj, nie ja som sa iba teraz zaregistrovala...dufam ze to nevadi ked sa pripojim 🙂

klaudika81
14. okt 2010

jeeeeeej nova tema 🙂
a co bude s tou starou? nechame ju zaniknut? 😕

@sofinka2009 to som si vsimla az doma, ze to nie je na lepsiu tvorbu mlieka ten gravimilk...spoliehala som sa na predavajucu...ved by mala vediet co pomaha, no ale asi nevie 😒
@lubif tie more milk plus nepoznaju tuto v 2 lekarnach co mam nablizku, takze musim kuk inde...dnes ideme s malinkou do poradne, tak tam je lekaren, kuknem tam.
no a tie probiotika...ked som jej to dala prvy krat, tak sa mi to zdalo veeeeeelmi ucinne...neplakala pri prdkani...aj sa pekne pokakala, no ale vecer spustila taky plac, takze neviem.plakala 20 min asi...uz som bola zufala, nevedela som preco place 😒
dalsi den cize vcera bol v pohodicke...ale nekakala mi cely den, no a kedze ja dokrmujem, tak si myslim, ze by mala aspon raz kakat nie??? 😒
dnes som jej este nedala to probiotikum...a dnes sa uz trapi pri tlaceni, ani prdkat sa jej velmi neda...okolo jedenastej ju budem krmit tak jej to dam.
@janusa127 tie probiotika maju tuto charakteristiku 🙂
Zmes probiotických baktérií k optimálnej črevnej mikroflóre dieťaťa.Zlepšuje trávenie a posilňuje imunitu. Vhodné aj pri alergických a atopických prejavoch. Ďalej pri regenerácií črevnej mikroflóry narušenej užívaním ATB.
len neviem co je to ATB 😒

klaudika81
14. okt 2010

@janusa127 obdivujem ta moja, ze stihas este aj piect...ja sa nestiham niekedy ani najest nie to este navarit si 😕 asi nieco robim zle 😕

janusa127
14. okt 2010

@klaudika81 ahaaa, no musím sa opýtať dr že či by to sme to aj my nemali brať, keď je to aj na imunitu keď mám chalanov "nosičov škôlkárskych chorôb" 😖 inak moja sa tiež zvykne pučiť pri kakaní a prdkaní, kakáva mi denne aj v noci, čo by si už mohla aj odpustiť 😀 😀 s takými zalepenými očami ju ledva vidím pri kŕmení nieto ešte pri prebalovaní, to sa musím prefackať aby sa mi oči otovorili 😀 😀 😅
Tak vcelku môžeš povedať že vám pomohli hej? Tak som zvedavá ako dopadnete na poradni, aké máte nové miery váhy 🙂 😉
ATB sú antibiotiká.

janusa127
14. okt 2010

@klaudika81 čo by si robila zle 😀 len ty si v tomto nová moja tak to je iné 😉 ja ked som mala maťa tak som bola na tom tak isto, a keď som aj čas mala že spal tak som bola rada že ležím a oddychujem 😀 len ja som už teraz tak zvyknutá že mi je najlepšie keď stále niečo robím 😅 to mi ostalo z tehu a hlavne toho posledného mesiaca keď som pucovala byt každý deň 😀 😀 😀

janusa127
14. okt 2010

@katarinka85 nie nevadí 🙂 tak tu vitaj medzi nami dievčatami 😀

katarinka85
14. okt 2010

@janusa127 tak to som rada a dakujem za privitanie 😀

klaudika81
14. okt 2010

@janusa127 dakujem za objasnenie ATB 😉
praaaaaaaave sa mi riadne pokakala...sice som jej trosicku musela pomoct hadickou...ale koooooolko z nej vyslo 😕
bolo to inak dost husne, nie ako zvykla skoro vodove...hadam je to ok 😒
no ideme papat a k dr...zatial sa tu majte
jaaaaaaaj a vitaj @katarinka85 🙂

lubif
14. okt 2010

Takze zaciname odznovu 😵 😵 😵 tak nech sa nam tu vsetkym dari a hlavne nasim deturencom 😵
@janusa127 mnam aky pecies?ja tiez furt daco do seba pcham 😀

@sofinka2009 tak budem cakat na tvoje referaty o tom sirupceku a ked budete menej grckat tak to hned kupim,ale asi by som to mala nahlasit aj nasej dr, nie? 😒 dufam, ze pomoze aby sa uz tie nase lasocky netrapili.

@klaudika81 drzime palce na poradni, iste ste pekne pribrali 😉 a este stale mas maniu s vazenim ? 😀 podla mna ked dokrmujes tak tiez nemusi kazdy den kakat, ved jej toho az tak vela nedavas nie?Chudatko to mi je ale luto, ze musite s hadickou, to je hrozne ako sa ti drobcekovia vedia trapit s kakanim a prdkanim ☹Inak aj my mame niekedy hustejsie inokedy redsie, tak som zvedava, co vam povie dr aj na tie probiotika, ale podla mna to s tym asi suvis nebude mat, alebo zeby predsa? 😒Inak Alex place ked je unavena a nevie zaspat, neboli ste aj vy unaveni?

@michaela80 si ma pobavila s tou smotanou 😀 a kedy vas vazili ze uz mate 4 kilecka?to je super aka bola malinka a ako pekne rastie aj sofinkin Maxik 😵

@ivic26 cakame vas netrpezlivooooooo 😵 😵
@katarinka85 vitaj medzi nami

janusa127
14. okt 2010

@lubif tento koláčik 😀 mňam 😝 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6133

lubif
14. okt 2010

@janusa127 mnaaaam tak to by som si dala milujem jablckove kolaciky, takyto som este nejedla 😝 musim povedat mame nech napecie 😀

janusa127
14. okt 2010

@lubif 😀 😀 😀 veru nech to urobí, je to také zaujímavé že jablká a salco ...

klaudika81
14. okt 2010

tak uz sme aj doma z poradne 🙂 dr nam povedala, ze sme peeeeeeekne pribrali
hovorila som jej o tom kakani...ze to nevadi ked nekaka kazdy den, ze nemusi ked aj kojim aj prikrmujem.a inak vsetko je v poriadku 😵
@lubif tie probiotika mi poradidila dr., ono su dobre ked sa nevie vykakat, takze to s tym nesuvisi 🙂
a ano mam stale maniu s vazenim, uz by som tu vahu mohla aj vratit nech ma to nelaka 😀 ked ja mam tie ciciky take cudne, neviem kolko mlieka v nich je...v jednom je urcite strasne malicko 🙂 jaaaaaaj skoda, kebyze je normalny, nemam problem s kojenim a nemusela by som dokrmovat 😠
no konecne som nasla lekaren kde mali more milk plus, ale mali len velke balenie a cena ze 39 ci kolko??? to sa zblaznili??? 😲
@janusa127 jaaaaaaaaaj len chutky mi robis 😝 a mne ho kto upecie??? a sice mamina mi pride domov zo spanielska v nedelu, tak sa aj najem konecne 😀

klaudika81
14. okt 2010

jaaaaaj a chystam sa kupit tuto deku na hranie s hrazdickou...kod to ma 6808 taka ruzova s 3D kvetinkou 😵 http://predeti.sk/?idmenu=286

lubif
14. okt 2010

@klaudika81 no super ja som vedela, ze ste iste pekne pribrali, no ale vsak ty to aj tak vidis na tej vasej pozicanej vahe, ty maniacka 😀 no ani ja neviem kolko mlieka je v mojich ciculach a tiez mam niekedy pocit, ze tam snad nic nie je, hlavne ked na nich pozeram 😀 , ale tak mala pribera, tak jej asi staci. Na zaciatku som aj ja chcela vahu, zeby som vedela kolko spapa, ale poviem ti teraz som rada, ze som ju nekupovala lebo aj so mna by bola maniacka 😀 Fiiiha a tie tabletky su tak drahe? 😲 No krasne a kupila si si ich?Zdieranie mamiciek, vedia, ze clovek by urobil pre drobceka vsetko, tak hadzu ceny s vysokohorskou prirazkou 😠 Ta deka je fajna keby som nemala hrazdicku uz tak nad tym aj ja premyslam, ale to uz by sa u nas nedalo ani pohnut 😀 uz aj tak stale o nieco zakopavam 😀

michaela80
14. okt 2010

vy ste sa teda rozbehli...zajtra si vas precitam ked mala bude spat..teraz som uplne ze " padam na hubu" a idem spat kym mala spi, lebo som do nedele same s detskami a este musim stavat rano a maleho vypravit do skoly co inac nemusim robit ked je manzel doma..ach jaj..

sofinka2009
autor
14. okt 2010

ahojte.jeje tak sa tesim ze sa vam nova tema paci 🙂 uz mi aj bolo smutno za vami 🙂 @damiana jasne ze sem patris 🙂 tesime sa na malinkeho 🙂 @katarinka85 ahoj vitaj medzi nami @michaela80 ako sa ma malinka? @janusa127 mala je nadherna krasna foto 😉 @lubif zatial zaidna zmena 😒 skusim este tyzden pockat a pojdeme k dokine

sofinka2009
autor
14. okt 2010

@klaudika81 ake probio uzvivate?my uzivame infant dophilus a nam velmi pomohli jedine tie vyskusali sme vsetko co sa da aj v nemonici sme lezali ale ten dofilus nam zabral

klaudika81
15. okt 2010

ahojte maminky, tak ja som mala hroznu noc ☹ malinka sa mi zobudila na papanie o pol tretej a zaspala az o pol piatej...aj to sa max napinala a bola taka nervozna a krcovita. rozhadzovala rucickami, tlacila ako keby chcela kakat...no hroza. chudatko moje...mne uz bolo do placu, ze co jej je ☹ mate niektora skusenost?

klaudika81
15. okt 2010

@sofinka2009 uzivame laktobacilky, no neviem ci je pomahaju 😒 cim dalej ich uzivame, tym viac si myslim, ze je to len horsie ☹

klaudika81
15. okt 2010

@lubif nekupila som tie tabletky, objednala mi mensie balenie za nejakych 20 eur...ved ked nepomozu, tak naco take velke balenie. zatial beriem homeopatika ricinus blablabla 🙂

jaaaaaaaj malinka je uz pokojna...je to skvely pocit, ked viem, ze ju nic neboli. hra sa s hrkalkou, uz ju vie drzat v ruke 🙂

Strana