Detičky septembrových snažiliek 2009. Pridajte sa
Ahojte septembrovky povecsine uz maminky otvaram nasu novu temu aby sme mohli diskutovat o tych nasich pokladikoch 🙂
@janusa127 nie neplakala, len bola taka nervna a akoby krcovita a sa napinala dost 😒
@klaudika81 no tak to možno mala to čo naša niekedy...
@janusa127 a co mala malinka a co jej pomohlo? 😕
ozaj pijete niektora kavu 3v1? nemoze byt, ze to vadi malej? ja pijem taku kde je len 7% kavy, obsahuje to jacmen a raz
@klaudika81 no niekedy sa naťahuje, pučí... nad ránom to zvykne robiť ale nie každý deň, buď sa vyprdká alebo pokaká alebo nič, a potom klude zaspí, neviem ako dlho to trvá lebo ju neberem vtedy z postielky ale driemem pri nej,počujem ju a ona potom zrazu z ničoho nič prestane to robiť a pekne zaspinká. Tieto problemiky s bruškom už dlho nepotrvajú, sa vraví že to je také ťažšie kým sa nevytvorí babatku brušný lis ktorý je nápomocný pri tlačení a že potom keď už je tak to detičky nebolká. Vytvára sa približne okolo 6týždňa, ale to by som brala len ako priemerné číslo, niekomu sa skôr a niekomu neskôr, treba to vydržať, večne to nepotrvá.
Ja kávu nepijem vôbec teraz takže neviem...
A s hrkalkou sa hrajkáme aj my, akurát dnes ráno sa ňou aj pekne ovalila po hlavke tak ostala prekvapená že čo sa to stalo 😀 😅
@janusa127 no dufam, ze jej s tym 3v1neskodim 😒 asi ju prestanem pit...aj ked je tam velmi malo kofeinu.
no moju to pucenie ako pises este nepreslo, hadam to prejde uz coskoro...ja vtedy malinku tak lutujem...chudatko male sa musi takto namahat. inak tiez sa moja na to nebudi...a tiez po chvilke zaspinka. ale zasa niekedy mam pocit, ze ta chvilka trva vecnost 😒
@klaudika81 to vyzerá že to máme to isté.. 😉 neviem či jej tou kávou môžeš robiť zle, veľa mamičiek pije kávu, aj obyčajnú... neviem skús ju vysadiť na pár dní a uvidíš či sa niečo zmenilo.
@sofinka2009 a ake ste mali problemiky, ze ste hladali vhodne probiotika?to aby som vedela ci ich mam zmenit ak su ako tie nase 🙂
konečne sa mi podarilo odfotiť ako sa janka smeje,jupííí, hodila som do albumu 😀
@klaudika81 juj koliky sme mali hrozneee ale v troch mesiacoch nam skoncili konecne 🙂
@sofinka2009 tak budem nadalej cakat, snad sa zmena naskytne, ja nestiham prat podbradniky pri tom grckani a slintani, takze uz by mohlo nieco pomoct a maleho od toho nezapeka?Lebo co om citala, tak od toho nutritonu deticky zapekalo esteze to mala nechcela. A to je vlastne sirup alebo prasok?
@klaudika81 Aj my to mavame, ale vacsinou cez den teda poobede a je z toho nervozna a potom sa zvycajne vykaka a v noci casto chrci a prehadzuje sa a popri tom prdka, ale vzdy potom zaspinka alebo sa vykaka.
@michaela80 vsetko najlepsie Vikinke k trom mesicikom 😵 😵 😵 😵
@lubif dakujeme lubif...
@lubif tak uz grcame oblukom 😒
@sofinka2009 😔 do frasa, ale mozno to chce nejaky den dva este pockat 😒
@lubif ze v utorok nas doktorka vysetri ale dufam ze to je len tym ze sa mi zda ze strasne vela papa kojime aj ľ5-40minut mozno to je tym neviem
baby mi zase strajkujeme s kojenim..mna uz z nej porazi...ona ked vidi cicku tak az kvici jak nechce.. ☹
tak dnes rano bol super vobec neplakal a od obed do teraz len plac a grcanie grganie kakal 4x ja neviem z coho to ci zuby ci sa prejeda ja neviem.papame cez klobuciky mlieka mame dost v noci krasne prespi .neviem neviem teplotu nema
@michaela80 nezjedla si nieco co jej vadi?
@sofinka2009 myslis ze jej moze vadit chut mliecka? hej v stredu som zjedla narychlo kebab a bol hnusny...ale bola som hladna a ona stale spala vonku...
@michaela80 to by uz mal byt davno prec .ja som zistila ze mame asi prooblem s nadprodukciou.neviete nejaky dobry vankus na kojenie ale nie prilis drahy?dakujem
ahojte maminky...doplnila som album, potom kuk 🙂
ahojte 🙂
my máme po krste aj oslave, bolo super super super 😵 😵 😵 idem hodiť zopár foto do albumu 😀
@klaudika81 emička je krásavica 😎
@michaela80 mne to to robil ked na mna dosla mrcha to bol horor 🙂
@sofinka2009 necitim sa na kramy
🙂 ahojte uz negraame tolko laktacna nam poradila ten nas lptos ss naozaj moc prejedal upravili sme intervaly aj dlzku a uz je to ovela lepsie este mu idem zajtra pre ten antirefluxny vankusik hned je spokojnejsi 🙂 sice je to trochu revu po jedle lebo je zvyknuty jest dlho predlho ale zvykne si @miachela80 a neskusila si annag?mne tiez poradila vzdy dobre .akurat sa nevieme tych klobucikov zbavit ale musim na tom zapracovat
ahojte 🙂
@sofinka2009 to je super, teším sa že je vám lepšie s grckaním 😵 😵 😵
@ivic26 no akooo? 🙂 🙂
@michaela80 držím palce nech je to len prechodné obdobie...
@janusa127 dakujeme janus.ani ja sa uz neviem dockat ako ivic 🙂
Ahojte 🙂
mali sme tu tatina v sobotu, ale uz v nedelu sme ho viezli do Popradu na vlak ☹ , ale pride zas o dva tyzdne 🙂 . Predstavte si ked tu bol nas tatino, tak mala Alex bola ako vymenena, absolutne nezaplakala, cely den len gagotala a smiala sa a prespala v kociku 4,5 hodiny no a na druhy den ked uz tatino odisiel, tak sme v kociku nechceli byt ani minutu ☹ .Dnes som ju musela zase uspat na rukach a az potom dat do koca, ach jaj.
@sofinka2009 Tak to je fajn, ze je to uz lepsie. Myslis, ze zabral aj ten sirup? My niekedy papame 10 minut, ale aj tak grckame, no a niekedy papame aj hodinu, ale popri tom oddychujeme, ale toho grcania nie a nie sa zbavit.Aj nam vravela dr ze ma toho mliecka v brusku az prilis, no ale ked chce papat, tak co s nou papkackou malinkou.
@janusa127 tak uz mate po krste idem kuknut fotky 🙂 aka bola malinka?
@michaela80 tak co uz je to lepsie?neni to tym rastovym spurtom, co maju deticky?
Aj ja som uz taka netrpezliva, co sa tyka Ivky juuuuuuuj uz aby prisla aspon na kustik.

ahojte 🙂
včerajšia návšteva dopadla super, tak dobre som sa už dávno nezabavila 😵 tak mám z toho dobrý pocit, aj mm sa uvoľnil zabavil, s kolegom aj čo to popil 😀 hlavne že dnes vstával do roboty haha 😝 aj deti sa zabavili a malej sa páááčilo,hádzala úsmevy na všetky strany, no stááár 😀 😀 😀
dnes nám príde starká-moja mama, na víkend, tak sa už teším lebo som ju vyše mesiaca nevidela...ešte že existujú mobily a hlavne o2 😀 volám zadara denne,no pán boh zaplať za to 😀 😀
@klaudika81 moja no neviem čo jej mohlo byť ☹ možno ju bruško bolelo, a plakala? či sa len pučila? lebo moja nad ránom sa tak naťahuje, niekedy sa z toho pokaká ale neplače pri tom a potom aj sama zaspí. no akurát sa zobudila tak ideme papať.