icon

Druhé stretnutie marcoviek 2008

jaja0110
19. jan 2010

No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖

Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉

capy
29. jan 2010

jaja jasne ze sme za karneval 😉 😉 😉

blcha
29. jan 2010

jaja aha no vidis uz som zabudla 😀 😀 este mame aj zora 😀

jaja0110
autor
29. jan 2010

babulky tak to je super, konecne sme sa na niecom hladko dohodli 😀

Tak podme na vyzdobu, ja donesiem balony, mame ich asi 50 a neviem co s nimi, aj take tie zvieratkove aj klasicke, uz len KTO bude fukat, ale hadam chlapi nieco nafukaju 😀 😀

Niekto by mohol spravit tie retiazky z pruzkov farebneho papiera co by sme povesali dookola, a neviem co este byva na takom karnevale?? 😎 😎

jaja0110
autor
29. jan 2010

Nejake tie papierove tanieriky a plastove pribory a pohariky, urobime drobcom obcerstvenie, donesieme nejake piskoty, jablcka.... len ziadne cipsy, klobasy a parky prosim 😀 😀

jaja0110
autor
29. jan 2010

blska, kto je zoro?? 😀 😀

kuko7
29. jan 2010

oki baby, tak uz sa strasne tesim,,,tusim aj zabava bude ako sa patri,,,,juchuhcuuuuu 😀 😀 😀 😀

Inak kolko toho treba do tomboly,,,a aj pre deti ako minule, ze? Jeeeej sa tesim ako mala 😉

jaja0110
autor
29. jan 2010

kuko, pre deti sme sa dohodli ze uz nie hracky ale kupime kazdy knizku, a na karnevale si kazde dieta vylosuje knizku 😉

mamatata
29. jan 2010

jani - zoro pomstitel, nevies? 😀 ja som tiez za knizku 😉

jaja0110
autor
29. jan 2010

jani, jooooj ked ja niesom filmovy maniak ale ako nieco mi to hovori...ale iba tak matne to ten s paskou cez oko? 😀

capy
29. jan 2010

jaja to je ten cierny ujo s paskou cez oci a klobukom 😀 😀 😀

jaja0110
autor
29. jan 2010

No tak som si dobre tipla, nemam to az take zahmlene 😀 😀

Tukam si s chym na skype a sa tu pucim od smiechu, to je agent 😀 ja len ze odkazuje ze PRIDE odvoz este nema ale zozenie aj keby mala "kačka na konovi prist" 😀 A nemoze tu teraz pisat lebo hlada davidkovi masku, nasla nejakeho psa s kozusinou ale ze v tom by mu bolo teplo tak hlada nieco ine.... 😀 😀 😀

jaja0110
autor
29. jan 2010

aha aky kraasny pes http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7709650 😎 😎

capy
29. jan 2010

super havinko 🙂 🙂 🙂

jaja0110
autor
29. jan 2010

Inak baby ma napadlo ak kazda zoberie nocnik, a dame to na zem a vsetkych 10 deti hromadne posadime na nocnik to bude ako v materskej skolke-obrazok na pohladnicu 😀 😀

jaja0110
autor
29. jan 2010

Aj ja som pozerala nejake masky pre drobce, ale ako tak kukam tu im zozeniem jedine hallo kity, alebo hallo kity alebo princezna 😀 😀

liliana15
29. jan 2010

jaja hod link na tu kitty 😀

ivularadula
29. jan 2010

no ja tiež musím od segry niečo splašiť, decká chodili na karneval, len či to nemala požičané len 😕 😒

liliana15
29. jan 2010

keby bola tami chlapcek tak jej vyrobim noddyho... 😀 dnes sa s nim hrala ahovorila mu : noddy ides na svadbu ano ?tacuvat? 😀 to len tak od temy...

chymenitta33
29. jan 2010

Lilly--noa čo podla mna by to ani nevadilo, ved to je len maska 😎 či hej?

liliana15
29. jan 2010

chym - budem o tom uvazovat... 😀 ty si uz nasla davkovi?

chymenitta33
29. jan 2010

Ale hladám, ten psík je moc teplý 😝

Ale kočky ak ste registrované na baby bazare tam su super masky akurát to kuki 😎

chymenitta33
29. jan 2010

táto tekvička je chutná🙂

http://www.babybazar.sk/Maska-na-karneval-id205... len je to len 80 😖

ivularadula
29. jan 2010

lili - ja si tiež myslím že to vôbec nevadí že je dievča,inak super nápad, len ja bohužiaľ neviem šiť 😒
jajuš - ja som sa akurát pýtala segry že či nemá nejakú masku a ževraj má zora 😀 ale to bude šimonkovi určite veľké, ale omrknem to, možno sa to bude dať nejako upraviť 😉
ja na dnes končím, dobrú 😉 😔

jaja0110
autor
29. jan 2010

lili, to je akoze dress kitty na nejakeho maskota 😀 http://cgi.ebay.co.uk/HELLO-KITTY-CAT-PURPLE-PR...

liliana15
29. jan 2010

chym - tekvicka je peknucka, ale za 120 sk by som ju rovnokupila a nesmrtkala sa s tym... 😉

liliana15
29. jan 2010

jaja - hotova katastrofa... tami by to nechcela mat na hlave... 😀

jaja0110
autor
29. jan 2010

lili, ale sak kludne by Tami mohla byt aj Noody, ved to je v pohodke presne maska moze byt aj zvieratko nemusi to byt podla pohlavia 🙂 😉

chym, aj tekvicka je paradna 😎 😎

No my budeme asi princezne mne sa nechce nic originalne vymyslat a chcem aby boli rovnake lebo zase bude vadba 😝

chymenitta33
29. jan 2010

Lily-hej len či to davko navleče 😉 a však hej aj ked nie tak dám niekde...

janka-cicka to je ako pre deti? v tom by som aj ja zarvala za dve mikrosekundy 😀

jaja0110
autor
29. jan 2010

chym, nie teraz kukam ze to je velkost pre dospelych sa mi to zdalo nejake obrovske 😀 ale hnusne to je ako bin ladin 😀 😀