Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
😀 😀 😀
lily-no a mne to nerobí problém 😎 🙂 ved cez leto som mu dala šatečky na haciende, a na karnevale je to jedno podla mna 😉
Nejaký ručníček mu, sukničku a tričko a ide ku starej mamičke, košík do ruky, len macíkov gumených mu tam dať a ten sa ani nehne 😀
lili, na karnevale je povolene vsetkooooo 😀 a ked mala eliska bude batman? pohodkaaa 😎
chym, ze macikov gumenych 😀 😀 😀
chym - 😀
jaja - eliska bude bataman? 😀 😉
Jani-no to je pre neho ako Amerika ked pekne nočníkuje bez nehody dostane ako super odmena 😅
chym - u nas sa lepia aj 3 nalepky, len za to, ze tam sedí... mama daj najepku, najepim.. by polepila vsetky... 😉 gumakov aj tami lubi, terz jej kupujem pat a mat... 😉 to je zas daj mata... 😉
lili, ved blska to pisala dozadu ze od synovcov si pozicia batmana alebo spidermana alebo toho zora 😎 😎
Lily-my frčíme na tej kartičkovej macko pooh ale ked je bez nehody tak vyfasuje macov a to stále mama daj dado mastí brucho a ukazuje ruky že neni.. 😉 on je vyscaný ako diera do snehu 😎
jaja - tak tami bude asi noddy... 😉
chym - zlatunky davidko... tami zas vola kindercokoladu - kovac (kolác) a dnes sa jej predavacka pytala, ze co prisla kupit a tami, ze kovace a sunku... 😉 poobede sme sli okolo toho obchodu na sankach a tami mama idem kupit kovace a sunku, normalne sa rozplakala, ze som nechcela ist nakupovat...
chym - ti nalepky su take trojrozmerne, v takom bloku, to myslis?
Lily-jej zaltá taminka🙂
nie to také ako žetoniky a kartičky také ako 4 a je hotovka sada, to je pre vačšie deti ako hra, rozer to je ako karty klasika 😉
inak kočandy vy beriete deturencom aj kočík?
chym - ja planujem ho zobrat, aj ked tami zvlada dlhe prechadky, ale v tej zoo si myslim, ze ustane... a ked bude bezkat, nech bezka. kocik odvezie maskrty a cajik, nbudem to musiet vlacit v ruksaku...zatial je taky moj plan...
chym, my berieme do auta ale do ZOO asi nie, iba ak by bolo pod mrakom ze by sme museli utekat rychlo nazad tak tam pojdeme kocikom, ale inak asi peskom 🙂 podla mna uz budu chciet aktivne zvieratka obzerat ved aj minuly rok to tak bolo ze jeden tlacil kocik a druhy 2 deti obhanal, my sme tam kocik mali len na ostaru...ale ako nevravim "nie", uvidime aky bude den, ci sa nezobudia hore zadkom a tak 😉
lili, ale mas pravdu ze kocik aspon odnesie stravu, lebo zase caje nam treba zobrat, nejake jablko, chlebik a isto aj nieco na prezlecenie ak by boli nehody...no tak neviem ci to mm bude chciet nosit v ruksaku, na to som sa ho nepytala 😀 😅
lily-aj ja asi zoberiem tiež som si myslela aj ked nie speedy ale zapp asi 😉 veru hej do tašky napchám veci a ta zoo isto aj davka zmorí...
jani-no ved hej presne však uvidíme ako to bude 😉
ja sa tak tešímmmm cicky 😵 😎
aj ja sa babeneky tesim, teraz ked uz mam chut ist aj od stvrtka 😀 😀
chym, lili vy by ste mohli o den skor? 😅
chym a ty kedy prides v piatok ci v sobotu?
jaja - ja by som teoreticky mohla aj o den skor, prakticky, neviem ako by to bolo z odvozom... ale mam pocit, ze sa aj tak nikto nehlasil od stvrta...
Hlasila sa blska no ak by si sla ty, aj chym to uz sme hned styri 😅 😅
lily-ja v piatok 😉
ja to necham tiez na ten piatok... 😉
No ved to ja len tak v navale endorfinov ma napadlo 😀 😀 lebo inak ten vikend ubehne ako voda ☹
idem uz do hajan. dobru.. 😔 😔 😔
jasné jajuš, no to hej to ujde ako voda prídeme kdesi čosi spať ráno Zoo kdesi čosi, karneval, spať a ráno hajde domov 😝
lily-dobrúúú 😔
idem aj ja dobrúú 😔

jaja - tak si predsatv, ze by chym obliekla davidka za cervenu ciapocku... 😀