Druhé stretnutie marcoviek 2008
No babenky kedze minuly rok sme zacali stretavku planovat takto koncom januara, tak som zalozila tuto temu nech sa to pomalicky rozbehne... 🙂
Uz mame letenky domov na 4.4 , a Vasko bude s nami do 19.4, preto by som bola moooc rada az by vam to vyhovovalo, keby stretko vyslo niektory vikend medzi tymito datumami....kedze vtedy budeme mat auto, potom ked uz mm odide, sa okrem MT nikam nedostanem 😖
Tak moj navrh na stretko je 9-11.4. (piatok, sobota, nedela) a je to vlastne tyzden po Velkej noci, tak pozrite do kalendara ci tam uz nieco mate.... 😉
babulky ja si tiež myslím že bude stačiť ak donesieme niečo pre detičky, teda tie knižky ako sme sa dohodli, ja tiež neberiem pre dospelákov nič do tomboly 😕 😉 dúfam že sa nik nenahnevá 😉
jasne do tombpli len detom a my si na pitie donesieme kazdy co lubi. tiez neviem co by som robila s flaskou ktoru nemusim 😀 😀 😀
jaja a prosim ta odkedy sa da ubytovat na penzione? aby sme si vedeli naplanovat cestu 😉 dakujem
capy, ja som tej pani povedala ze sa tam budeme zbiehat v piatok okolo obeda, resp.13-14 hodiny, povedala ze neni problem akurat prve jedlo pre nas sa bude vydavat okolo 17-18 hod. to je vlastne ta vecera 😉
joj super baby uz sa tesim mi tam prideme tak okolo pol druhej druhej ako minuly rok lebo nieco po 12 vyrazime a ratam tak hodinku a pol cesty pojdeme pomaly nech sa krpata vyspi 😉 no a ked bude ta vecera tak o 17 18 ty kokos sak to budeme vecer hladny takze aby som aj neake to jedlo zbalila a hlavne vecer pre elisku ona o 20najlepsie papa no ale minule bola v bojniciach chora a za cely vikend tusim ani nic nejedla 😝 no a pocasie ma bzt v piatok uz slnecno a 17 stupnou takze sanad aj bude a ked nie decka sa v pohode zahraju aj v penzione 😉
inak ma napadlo ze na ten obed by sme v piatok mohli vybehnut do tej slovenskej restiky na halusky, okolo tej 14-15 hod alebo teda ked sa tam zbehneme... 🙂
jaj ako vam zavidim, ze idete uz od piatku 🙂 ale ked neprsi tak aspon kvapka 🙂
jaja ty budes vladat tie bryndzaky? 🙂
lili, a preco by som nevladala? vyzeram ze mam slaby apetit? 😀 😀
jaji, ja len ci nebudes objedena... 🙂 srandujem 😀 😀 😀
my vyrazame okolo jedenastej, tak uvidime ako to stihneme. my to mame tusim najdalej 😅
baby aj my vyrazame tak okolo tej jedenastej,,,inak baby hodte este raz link na ten penzin, je tam aj mapa? Kde to vlastne presne je? Ok takze pre dospelakov neberieme nist,,,,juuuuj baby ja sa neskutocne tesiiiiiiiiiim 🙂 🙂 🙂 juchuchuuuuu 😀
kuko tu je ich stranka http://www.oczora.eu/poloha_bojnice.htm a tu je mapa http://maps.google.sk/maps?ie=UTF8&q=Penzión+El...
babulky ja sa tiez fakt tesim my tak o 10vyrazime s domu a dufam ze eliska bude v aute spat uz sme davno tak nesli ze mala obedny spanok v aute ale sak ked nebude spat aspon vecer skor zalomi 😉
no a jaja jasne ze ked tam prideme tak sa pojdeme niekam najest mozme aj do tej slovenskej ist nech im tam deticky zasa troska upracu ten kvetinovy zahon 😀
capy dik za mapu 😉
tesim sa na halusky 😉 🙂
blska: no jasnacka, mozeme ist tam, ale mali by sme sa potom dohodnut, ze kedy sa presne stretneme a kedy sa vyrazi do tej restiky 😉 tak o druhej by sa mohlo ist, nie? 😀
ahojte kočky 🙂
My dojdeme trochen neskôr kedže ocko ma bude viezť a ráno ide do roboty ešte, aj tak dejviho dám doma spať, idu mu dve stoličky je mrchavý málo spí aj na obed a večer furt boo sa nevie uložiť 😝 bohovo si to načasoval 😎 😅
My to máme nejako hodku cesty, takže to by sa my moc nevyspal, spicha je kde v elitexe???
a pošlite mi číselko niekto do IP keby to neviem vynuchať 😉 dakujem
tak my sme sa s mm dohodli ze obed dame v piestanoch a potom dame tomina haji a dorazime vyspinkany 😵
lili, ja sa halusiek neobjem aj keby som ich zjedla za lavor, to si kompenzujem celorocny deficit 😀 😀 ale nie, ja si takto v restikach aj tak vzdy davam len grecky salatik alebo nieco lahke 😉 obzieram sa zasadne doma 😎
My pojdeme z domou okolo pol 1-ej nech sme okolo 2-hej tam, minule sme sa tam cakali myslim ze do 15-tej, kto prisiel tak sme sli do restiky na obed a potom zvysok postupne prichadzali za nami.... takze prvotne stretko tak ci tak musime dat v Elitexe lebo najprv sa musime ubytovat, a potom sa uz presunieme niekde do restiky a zvysok co pride neskor dobehne za nami.... tak ako minuly rok 😉
jaja plne s tebou suhlasim prideme do elitexu ubytujeme sa pockame kym niekto pride a hlad nas urcite zavedie do restiky kde za nami mozu prist dalsi 😉
ja vzdy na tuto temu pozabudnem - musite to castejsie pisat vo fore...len som chcela napisat ze na vikend hlasia otrasne pocasko tak ak bude kosa asi neprideme - kde sa vsetci popraceme??? 😉
ked bude spatne, tak sa schovame do hotela a budeme tam cusat a deti sa zahraju 😅 🙂
takze mi ideme aj ked budu tanky padat sak sa zahrame aj v hotely 😉
ozaj aky je nahradny plan, ked bude prsat v sobotu doobeda, asi nepojdeme do zoo 😕
aj my ideme, o tom bez debaty 😵 😎
aj my prideme, ja dufam, ze bude pkne, lebo som tami slubila, ze pojdme do zoo a ta vsade rozprava, ze pojde pozriet opice, jeika - levika a huka - vlka .-) inak ma nadchu co ma moc netesi... 😒
lil - Majko este nie je fit, bude tam brat aj lieciky, ale najhorsie je uz za nami 😉
baby nestraste so zlym pocasim, lebo som potom nejaka smutna,,,minuly rok bolo tak nadherne, ze az......ani nahodou nemoze byt cely vikend skaredo,,,,,musi byt pekne a hotovo 😉
no v piatok ma byt pekne a od soboty ma začat pršat, nemali by sme ist do ZOO v piatok? Ale ved možno v sobotu do obeda to ešte vydrží........ 😖 My vyrážame tiež okolo 12.30, hadam mala pospi v aute.

Ahojte babenky tak som nakukla co nove 😉
Ja tiez beriem lekarnicku, rychlovarnu kanvicu (ak na nu nezabudnem, minule nas zasobovala blska 😵 ), kocik este neviem musim hodit s drahym rec pre nas je to viac ostara ked viem ze budu viac chodit ako sediet a spat budu isto na penzione, ale urcite nesmiem zabudnut vysielacku ci babyphone lebo to by bol pruuuser 😀 inak beriem len baileys a nejake nealko lebo sak chlapi isto zbehnu do tesca ako minule po zvysok uvidime kto co bude pit, drobcom Lucku a caj, no a klasika nejake knizky, hracky neberiem tam nebude kedy sa "hrat" 😉
kuko, o tej tombole pre dospelych sme sa nedohodli na isto to bolo vsetko len v takej teoretickej rovine tak ja neviem asi by bolo blbe keby 5-ti nieco doniesli a zvysok nie, ja teda osobne neberiem nic, jedine ze by som dala do tomboly ten baileys 😀 ale potom varuj toho kto ho vyhra 😀
Inak tie natelniky cervene Marcove pohromy su uuuzastneee, este krajsie ako som cakala, a dokonca sa mi nezdaju az take velke skor som mala pocit ze budu LTT, uvidme... 😉
A uz nestresujte prosim vas s pocasim, prinajhorsom si ten karneval predlzime alebo sa zasijeme niekam do restiky na halusky, ja v tom az taky problem nevidim, okrem toho som zase pocula ze koniec tyzdna sa ma to pocasie polepsit a oteplit 😉