icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

nelustek
27. apr 2011

@skatarina no joo musime,lebo na zajtra mam dovolenku a potrebujem s nou ostat doma tak potrebujem pecko na piatok.Dufam ze mi to tak da...

skatarina
27. apr 2011

@nelustek Drzim palce ,nech zista co jej je .Daj vediet ako ste dopadli.

nelustek
28. apr 2011

@skatarina ahoj tak sme tam boli nastastie,nic vazne.Nema ani priedusky chytene a pokracujeme v podavani mukosolvanu k tumu jej mam davat fenistil kvapky a predpisala nam pamykon kvapky 🙂 Len tuto noc som zas nespala ako hrozne kaslala az ju natahovalo.
A nespim aj koli tomu ze susedia pod nami mali plostice a kazdu noc sa budim a kontrolujem podlahy postele gauc a ci niesme postipany ☹ sice manzel mi hovori ze to tu nemozeme mat lebo mame cerstvo vymalovane a aj novu postel s matracmi mame ale aj tak neviem

skatarina
28. apr 2011

@nelustek 😅 😅 😅 😅 jaaaj to co za susedov mate.Mna by svrbelo cele telo len by som na to pomyslela.
Drzim palce nech je Nelinka coskoro v poriadku.Ja som dnes Petku poslala do skolky,tak uvidime co bude.Zajtra sa idu fotit a od pondelka nacvicuju program na den matiek.Zhanala som jak blba zelene tricko aj pancuchy.Bude kvietok 😀

nelustek
28. apr 2011

@skatarina to mi o tom svrbeni nieco hovor..suseda povedala ze plostice su iba v cistych bytoch..nemam slov ,mali tam minuly tyzden deratyzaciu a striekali aj susedne byty ,keby nieco.Cize aj nam,ale aj tak nemam dusu na mieste
Jeej asi aj u nas v skolke nieco bude,nech sa ta nasa Nely rychlo vylieci a sup sup do skolky 😀 😀 😀

skatarina
28. apr 2011

@nelustek Tak my v skolke ok.Trosku este kasle,ale je to uz v pohode.Uz doma aj nacvicovala co bude tancovat 😀 😀 😀 😀 .Tak sa na to predstavenie tesim.To bude prvy krat co tam bude aj Petka 😀 😀 😀

nelustek
28. apr 2011

@skatarina drzim jej palceky,jooj deturence su zlate

nelustek
29. apr 2011

Ahojte ,ako sa mate? my konecne lepsie aj nocne kaslanie nasej princeznej uz bolo o moc lepsie a kratsie 🙂 tak uz jej je lepsie,aj sa naucila sama si davat kvapky do nosteka..do teraz ich nechcela ani vidiet.Tak som rada ,aj ked teraz chodi a stale si ich pyta.Ale da sa jej vysvetlit ze ich moze az ked ma upchaty nos 😀
Zajtra mame varit prvy tohtorocny kotlikovy gulas,tak dufam ze bude pekne a teple pocasie

skatarina
2. máj 2011

@nelustek Ahoooj.My sme boli cez vikend v PP .No pocasie mohlo byt lepsie,ale co uz.Hlavne,ze sme trosku zmenili vzduch 😀 😀 😀 .Dufam,ze vam gulas vysiel.
Som rada,ze je malej lepsie.Aj my sme uz na tom ok.Aj to kaslanie ustava.Snad zase nieco nepride.

sisanka
3. máj 2011

Ahojte kocky...uz tak dlho som sa neozvala...ved sa ani nie je cim chvalit...stale vsetko dookola,nic nove...dnes idem na UP a vonku priserne leje tak sa mi vobec nechce ist...hruza...maly este spi tak ja netujem,radsej keby som sa ucila lebo v piatok nas caka zase skuska...
citam ze ste mali deticky chore tak snad ste uz fit...nas choroby akosi zatial obchadzaju 🙂 musim zaklopat...som zvedava co budeme dnes robit ked je vonku tak skaredo lebo Denisko by bol najradsej cele dni vonku...

skatarina
3. máj 2011

@sisanka Ahoooj.My sme uz fit.U nas este neprsalo a taaaak by som to uvitala.Musim stale polievat tie smreky a aj co mam posadene.Nie a nie prsat.
Dnes je u nas variete,tak ideme pozriet 😀 😀 😀 .Budu tam aj klauni,tak snad to bude zaujimave.
Ja idem na UP zajtra,no uz sa tesim 😠 .Snad nebude vela ludi.Ako sa citis? Pohlavie sa este nezmenilo? 😉 😉 😉

sisanka
3. máj 2011

@skatarina noo neboj ten dazd k vam dorazi zajtra 😀 u nas cely den leje...
naposledy mi dr ultrazvuk nerobil ale ja mam stale taku malu dusicku a dufam ze to bude dievcatko 😔 tak uvidime...na poradnu idem az 17.5....inak sa citim celkom fajn,aj ked uz nemozem niajko lezat,nemam sice az take velke brusko lebo mavaju ine aj vacsie v 7.mesiaci ale mne sa aj tak zda vacsie ako pri Deniskovi 🙂..len mavam teraz take vselijake divne myslienky ohladom predcasneho porodu...jednej tu na MK zacala plodovka odtekat v 32tt-to ma dolakalo a este aj dnes v TV hovorili o predcasne narodenych detoch,hruuuza...musim sa nejako naladit na pozitivne myslenie ze bude rodit az v juli 😉 lebo nejako nestiham,dala som sa aj na ten prispevok z UP na podnikanie a nejako ma cas tlaci, musim vypracovat podnikatelsky zamer a este k tomu aj skola..neviem kam prv skocit a co skor urobit...ked mi ho schvalia uz bude dobre,mozem ist do porodnice a manzel sa o zbytok postara.... 😎

skatarina
3. máj 2011

@sisanka super,mas tolko roboty a ucenia a ty myslis na predcasny porod 😀 😀 😀 😀 .Kedy ta take myslienky napadaju? 😀 😀 😀 .Neboj,vsetko bude ok.A keby aj prislo k predcasnemu porodu...no a co,ved kolko zien takto rodi.Neboj,teraz sa o babetka vedia perfektne postarat,ale nemysli na take veci 😉 😉 😉 😉 😉

sisanka
4. máj 2011

@skatarina no ved prave preto sa bojim ze predcasne porodim...ze by som mala radsej oddychovat a to chceme este aj malovat o dva tyzdne...a este aj v zahradke chcem cosi porobit...ale rozmyslam ze to uz budem dirigovat len manzela...aj ked najradsej si robim vsetko sama a na malovanie musim napytat upratovaciu catu nejaku 😀

skatarina
4. máj 2011

@sisanka my sme malovali minuly rok.Farebne steny sme si vybrali.Museli sme malovat po nociach,lebo sa nam Petka do toho miesala 😀 😀 😀 .Tento rok by sme chceli obyvacku,ale musime najprv oblozit stenu okolo kachli.Juuuj to bude zase bordel 😀 😀 😀

sisanka
4. máj 2011

@skatarina my sme malovali tesne pred tym ako som isla rodit...a tiez mame farebne steny ale nie som spokojna s nimi,vobec tie odtiene nie su take ake som si predstavovala...teraz chcem omalovat spalnu lebo tu mal manzel omalovanu este neviem odkedy a aj Denis sem tam cosi popisal a aj od kakaa oprskal 😀 😀 😀 a obyvacku chcem pretriet podla mojho povodneho planu,ze ked uz budeme malovat tak pri jednom aj obyvacku 😉 a chcem aby sme to stihli vsetko za jeden den...popytam mojho oca nech dojde pomoct manzelovi a na upratovanie zas mamu 😀 lebo ja sa uz necitim na upratovanie,strasne sa bojim ze by som mohla uz porodit.... 😖

skatarina
5. máj 2011

@sisanka Ved oni ti radi pomozu.Nech maly krpec pride do peknuckeho prostredia.Potom ked uz bude na svete nebude na to cas 😉 😉 😉 .Ked nieje vela odsuvania nabytku,tak by ste to mali zmaknut za jeden den.

sisanka
5. máj 2011

@skatarina sak to..v obyvacke nemame nabytok..len tv s domacim kinom a gauc a stolik,cize to sa da do stredu a moze sa malovat 😉 a v spalni zas postel manzelska a Deniskova..skrine nemame sice vstavane ale namieru a tie odsuvat nebudeme,tak zas trosku zjednodusene 😀 aspon tu spalnu chcem az zmakneme za jeden den aby sme mali kde spat 😀 😀 😀

nelustek
8. máj 2011

@skatarina
@sisanka tak vidim ze malujete,my sme tiez malovali obyvacku pred 3tyzdnami a teraz sa chystame na spalnu(vlastne teraz uz detsku izbu).Mame totiz iba 2izbovy byt.Tak my sme si urobili sklapaciu postel do obyvky a Nelke a babatku robime izbu 🙂 Tak teraz behame a kupujeme novy nabytok aby to mali pekne.Len som zvedava ci sa Nelka nauci spavat sama,lebo doteraz spinkava s nami v posteli 😎

sisanka
8. máj 2011

@nelustek neboj nauci...musis ju na to pripravovat..ja som sa tiez bala ked sme Deniskovi postel dali urobit ze tam nebude chciet spavat lebo spaval pri nas ale bol z nej taky nateseny ze tam hned zacal spavat a doteraz tam nikoho nepusti len maminku 😀 😀 😀 my mame tiez dvojizbak...ale detsku zatial este neriesime,teda riesime ale len teoreticky...ked by sme ju ako mohli urobit..kedze byvame so svokrovcami a miesta je vsade dost len zatial sa o tom len hovori a nekona 😀 😀 😀

nelustek
8. máj 2011

@sisanka mi sme objednali poschodovu postel a mala hovori ze vrchna bude jej a spodna pre babo 😀 tak hadam tam bude chciet spavat,

skatarina
17. máj 2011

@nelustek
@sisanka Ahojte baby.Co nove?Ako sa mate?Ja sa vecne vrtam v zahrade tak na pc nieje cas 😀 😀 😀 .

sisanka
17. máj 2011

@skatarina ahoj ja som dnes po poradni..trosku ukludnena,dr mi dal nejake cipky aby mi voda nepraskla skor...tak som trosku kludnejsia..babo je uplne v poriadku...100% chlapec 😀 inak sa teraz vsetko tak kopi,hlavne v skole..posledne skusky a vela naraz je toho...tak trosku aj stresujem,hlavne kvoli manzelovi,on to vsetko berie tak lazo plazo 😀 inak ako ja 😀 😀 😀 do zahrady sa uz moc nehrniem bo sa mi neda ale ani casu nejako nie je...a robota by aj bola...tak po skuskach este vysadim hrach a redkovku 🙂

skatarina
17. máj 2011

@sisanka ja som sa prave vratila zo zahrady,spinava,unavena,ale spokojna,ze uz to mam za sebou.Hrasok mi uz vychadza aj ostatne pomalicky vykuka 🙂 .Vobec tu neprsi,tak musim polievat.Dnes som posadila este priesadky paradajok a papriky.Zajtra sa pomaly budem musiet vrtiet zase v kuchyni.Mam na objednavku torty.
Som rada,ze ste ok. Aspon sa uz nemusis obavat. Takze maly Jakubko bude,nech je len v poriadku 😉
Inac mali sme v skolke den matiek a mali vystupenie.No Petka bola kvietocek a bola uzasna.Vsetky deticky boli perfektne.Obdivujem tie ucitelky 😵 😵 😵

sisanka
18. máj 2011

@skatarina ahoj ja som tiez dnes bola v zahrade...este som kupila par priesad kalerabu tak som bola posadit...a sem tam burinu vytrhat lebo nevykuka len zelenina 😀 tento rok nam dedko spravil foliovnik tak sme sadili aj my paradajky a papriku..som zvedava co z toho bude...mozes napisat par rad ako sa ty o ne staras 😉
noo a s tym Jakubkom neviem ako to bude...lebo sme zistili ze ma meniny v juli a nejako sa to manzelovi nepozdava ze vsetko v jeden mesiac...tak sme ostali na bode mrazu...mozno to bude aj Misko 🙂 este uvidime...
na to sa uz aj ja tesim ked bude Denisko v skolke a budu mat vselijake programy na den matiek a tak 🙂 teraz sa radujem zatial z toho ze sa mu pomaly rec pusta,aj ked nie nejako cisto ale uz vselico povie,aj to co nechceme 😠

skatarina
18. máj 2011

@sisanka No o pestavani moc neviem.Ja sadim teraz prvy rok 😀 😀 😀 .Priesadky mi dali susedia,tak zatial len sledujem co nie je burina a co je mrkva,por a tak.Ale mam taku radost,ze mi vobec nieco vychadza 😉 😉 😉 .
Tatik nam bol tyzden doma,tak sme kopu roboty urobili.Ale uz isiel do roboty 😢 .
No v jeden mesiac aj narodky aj meniny je na figu,ale ked sa vam to meno paci,preco nie

sisanka
18. máj 2011

😀 ja sadim druhy rok a tiez stale chodim kukat co mi uz vychadza,sa z toho vytesujem ako male decko 😀 😀 😀
ja som mala teraz tiez dva dni manzela doma...ale aj tak ani som si to nejako neuvedomila..vcera som ja bola u nasich a na poradni a dnes sme cele doobedie zhanali farbu lebo chceme v piatok malovat...a ked sme dosli dom tak som ledva nieco uvarila...a stale vravim ze chcem este aj poupratovat,hlavne ze som 3krat dala prat ale upratat do skrine sa mi to uz nechce 😀 😀 😀

nelustek
22. máj 2011

Ahojte dlho som sem nenakukla.. Nelka mala zapalene usko v utorok ideme na kontrolu..hruza..
ale tesima to ze sme si to uz doma ako tak porobili. Nelka ma uz aj vlastnu izbu,dnes ju tam necham prvu noc buvat tak som zvedava ci tam bude spat 😀

skatarina
26. máj 2011

@nelustek Tak ako je spokojna v izbicke?
@sisanka Uz mate hotovo?

sisanka
26. máj 2011

@skatarina ano uz mame hotovo 🙂 fajne sme to vserko stihli..jednu izbu v jeden den a druhu druhy den...a som spokojna konecne 🙂 co mas nove?my mame tento vikend konecne posledne skusky tak nic ine nerobime len sa ucime,snad ich vsetky zmakneme lebo uz chcem mat klud 😉