icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

nelustek
3. júl 2011

Presne pokial su neni vonku nic neni stopercentne , uz som pocula ze povedali tak a narodilo sa opacne pohlavie 😀

sisanka
3. júl 2011

@nelustek sak ja uz tiez teraz planujem ze chcem este dievcatko..tak po 30tka 😀 len co ak to bude zas chlapec 😠

sisanka
3. júl 2011

@skatarina mne odtiekla voda a odvtedy bol maly tiez tak do tych 6 hod vonku...dufam ze teraz to bude rychlejsie 😉 u nas je porodnica prerobena a je to tam fajn,zbytocne platit si za nadstandard...
to pohlavie by sme si mohli vymenit,aj ked ja niekde este v kutiku duse trosku dufam...no uvidime,zmierena som tak aj s chlapcekom cize nejako luto mi to uz nebude 😉

nelustek
3. júl 2011

@sisanka tak budes rodit pokial sa vam nenarodi dievca 😀
ja by som chcela tak okolo 35 dalsie.

sisanka
3. júl 2011

@nelustek sak to som kedysi hovorila aj ja...ale tak s ami zda ze moj muz chce asi zachovat rod 😀 snad sa podari kedysi aj dievcatko.... 🙂

skatarina
5. júl 2011

@sisanka Jaaaak?Este nic? 😀 😀 😀
Citala som,ze tvoja kamoska uz porodila,neboj aj ty pojdes coskoro 😉 😉 😉
@nelustek Keby sa dalo naplanovat pohlavie dopredu,tak to by bolo fajn.Ze vraj sa to da vypocitat,ale milovat sa na povel by bolo asi trosku od veci 😀 😀 😀

sisanka
9. júl 2011

@skatarina taaak ona porodila a ja som hned na druhy den rano letela za nou 😀 tak 5.7. o 7.48h sa nam narodil Oliver - 3600g a 51cm,dnes sme sa vratili domov z porodnice 🙂

skatarina
9. júl 2011

@sisanka GRATULUJEM a želam Oliverkovi nech rastie ako z vody a tebe veeeela pokoja.Ak budes mat trosku casu tak napis ako prebiehal druhy porod.Ci to bolo lahsie.Tesim sa s vami.Hod potom foto,nech ho trosku poobdivujem.Krasne miery mal 😀 😀 😀 .Este raz zelam vela zdravicka. Inac ked si sa odmlcala,tak som tusila,ze si uz v nemocnici 😀 😀 😀 😀 😀

nelustek
10. júl 2011

@sisanka jeej gratulujem,mala si riadneho chlapiska v brusku 😀 tesim sa s vami,prajem babatku vela zdravicka a mamine vela vela sil aby zvladla dvoch chlapov 😉

sisanka
10. júl 2011

@skatarina
@nelustek dakujem dievcata..zatial nam robi radost lebo pekne spinka,aj v noci nas nechal vyspat tak sa vytesujem,snad to bude tak aj nadalej 😉
druhy porod bol malina...rano o 4h som sa zobudila ze mam bolesti a asi do 6h sme cakali ci to prejde a pomaly som sa pochystala,zavolali sme jednej znamej porodnej asistentke a ked pocula ze uz dve hodky mam bolesti v 2-3minutovych intervaloch tak sa hned zacala obliekat a sli sme do nemocnice..v aute som ledva predychavala 😀 dosli sme tam asi o 6.40 a hned ze otvorena na 5cm tak som bola rada lebo pri deniskovi som sa vobec neotvarala...potom mi dali klystir a pol hodku som stravila na fit lopte v sprche...potom ma prisli skontrolovat ako som na tom a ze uz mozem rodit len voda neodtiekla,ze uz len to brzdi porod,snazili sa ju prebit ale nesla,tak drzal vak...a ked prisla kontrakcia tak vysplechla a skoro som aj sestricku osplechala 😀 v tej chvili som myslela ze umriem od bolesti,som chcela ist domov...az na 4 kontrakcie som ho vytlacila o 7.48...sestra bola pri mne a povedala ze som vyzerala uplne v pohode,az bola prekvapena ze to veboc nevyzeralo tak hrozne 😀 sitie nemam velke lebo ma ani nenastrihovali co som stastna prestastna lebo pri Deniskovi osm bola zasita az k zadku skoro a to bolo utrpenie..teraz sa citim fajn,sem tam zaboli ale uplne to je rozdiel...ani som necakala ze to bude taka rychlovka...a este den predtym som aj na pasoch bola a nic,tak to prislo z nicoho nic... 🙂 a uz sme dokonca aj doma,Denisko je rad-tesi sa mu a opatrne chodi okolo postielky az ho nezobudi a stale sa usmieva na neho,tak som rada lebo som sa bala ako bude reagovat..uvidime ako bude dalej 🙂

skatarina
10. júl 2011

@sisanka Super.Tak dufam,ze Oliverkovi to zostane a nebude trapit maminu 😀 😀 😀 .To si porodila dost rychlo 😉 😉 😉 .Aj sa hovori,ze druhe dietatko ide rychlo.Uvidis pri tretom 😀 😀 😀 😀 😀 .A manzel nechcel byt pri porode?

nelustek
10. júl 2011

@sisanka Dufam ze aj ja tak rychlo porodim 😀 normalne ti aj zavidim ze to uz mas vsetko za sebou.Tak sa drzte 😉

sisanka
10. júl 2011

@skatarina nie nie,on len trpol aby som neporodila do konca juna lebo sestra bola na dovolenke a on sa bal ist so mnou a samu ma tam tiez nechcel nechat...ja som chcela aby siel aspon kym tlacit nezacnem ale takto by sa tam moc neohrial 😀 on nema rad krv..urcite by museli aj jeho kriesit 😀
@nelustek neboj dockas sa aj ty...ja som strasne chcela uz,lebo aj kamaratka co mala termin po mne porodila o den skor a nejako som si to asi vymodlila 😀 a sla z anou...

skatarina
10. júl 2011

@sisanka 😀 😀 😀 chlapy 😀 😀 😀 .Ale vsetko dobre dopadlo 😉 a mate doma maleho valibuka.Drzte sa.Este si pamatas co robit s takym malym babatkom? Ja som uz aj pozabudla 😀

sisanka
10. júl 2011

@skatarina ja som si tiez myslela ze som pozabudala ale nie..uplne v pohode som si ho hned aj v nemocnici prebalovala,uz som nebola taka ustrachana ako pri Deniskovi...len kupat mi dnes musela pomoct mama 😀

skatarina
11. júl 2011

@sisanka ako to u vas funguje? Mala si vybrateho doktora? Alebo ta odrodil ten co mal sluzbu?

sisanka
11. júl 2011

@skatarina zevraj sa da zajednat doktor ale ja som nechcela..moj doktor ma aj tak akurat dovolenku teraz..ja som mala zajednanu jednu znamu od nas z dediny,je porodna asistentka a odrodila ma ona...doktorka co mala akurat sluzbu len asistovala 😀 aj pri Deniskovi bola pri mne ta znama ale vtedy ma rodil doktor co mal sluzbu,zhodou okolnosti moj terajsi a ona len asistovala...a som rada ze teraz ma rodila ona lebo sa rozhodla ma nenastrihovat,doktorka chcela aspon trosku ale nakoniec nie tak si to neviem vynachvalit...pri Deniskovi ma doktor nastrihol az ku zadku skoro 😀

skatarina
11. júl 2011

@sisanka Ked pojde vsetko tak ako ma byt,tak v marci si pojdem do porodnice aj ja pre babatko.Vcera som si robila test a je POZITIVNY.Tesiiiim sa,ale este len tak tichucko.Nevie to ani manzel.Pride v sobotu 😀 😀 😀 😀

sisanka
11. júl 2011

@skatarina jeeeeej tak to ti blahozelaaaam!!!! 😉 pekne si zacni uzivat tehotenstvo,lebo ani sa nenazdas a budes po porode uz 😀 😀 😀 som si akurat spomenula na sestru,ta by uz tiez chcela miminko a v tychto dnoch by mala dostat tak som zvedava ako dopadne ci sa uz bude vytesovat aj ona 😀 😀 😀

skatarina
11. júl 2011

@sisanka dakujem 😀 😀 😀 .To vies,ze si uzijem 😀 😀 😀

sisanka
12. júl 2011

@skatarina daj potom vediet ako reagoval manzel 😉

skatarina
12. júl 2011

@sisanka ja len dufam,ze bude vsetko ok.Dnes som bola na krv a mala som dost nizke hcg,tak pojdem znova v pondelok.A vy ako? Aky je maly papkac?

sisanka
14. júl 2011

@skatarina aale my celkom fajn...ja sa citim super,stehy vobec necitim len sa musim castejsie sprchovat lebo toto teplo je hrozneee...a snazim sa zospodu aj trosku vzdy vecer vetrat 😀 ked je lepsi vzduch....a maly je zlaty...v noci sa zatial budi tak 2krat,tuto noc dokoncas len raz...tak som rada,sa aj ja vyspim lebo pri Deniskovi som nevedela co je to dobre sa vyspat...uvidime ako to bude dalej 😀 a ty sa ako citis??

skatarina
15. júl 2011

@sisanka zatial je to ok.Tiez to teplo nemusim.Bolia ma prsia a mam ich citlive.V pondelok sa uvidi,ci mi hcg rastie,alebo nie.V sobotu nam pride tatik,tak sa tesime 😀 😀 😀 .Nasa Petka bola taka.Vyspala aj celu noc.Som si pri nej zvykla vylihovat 😀 😀 😀 .

sisanka
15. júl 2011

@skatarina nooo ja som si teraz pred chvilkou tiez zdriemla...Oliverko spi od 12h, Deniska som dala o 13h spat a zaspala som s nim 😀 a momentalne tu leje tak myslim ze Denisko bude dlho spat 😀 a Oliverko sem tam zamrnci ale to sa len pomrvi a spi dalej...sranda ze uz mame dve deti,take zvlastne a neuveritelne mi to este stale pride 😀

skatarina
18. júl 2011

@sisanka takze vyzera to,ze je vsetko ok. Hcg stupa.Nabuduci tyzden idem na sono a uvidime,ci je babo v maternici a ci mu bije srdiecko.Straaaasne sa tesime 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
18. júl 2011

@skatarina no vidiiiis,hlavne nestresuj 😉 ja som u dr bola az ked som bola v 10tt...bo som aj vselico citala ze na co chodit skor ked aj tak na utz nic neuvidi 😀 tak drzim palce az to pekne dotiahnes az do konca 😉 a v marci sa vytesujete..ako my teraz 🙂

skatarina
18. júl 2011

@sisanka Dakujem a stale Oliverko dobre spinka?

sisanka
18. júl 2011

@skatarina ale celkom ano..sice nespi v kuse ale aspon neplace ked nespi... 😉 a v noci je pekne zvyknuty spat...od tej 22h do 3-4h rano..nakojim ho a spi dalej...cize aj ja som vyspana,uplne nieco ine ako pri Deniskovi...ten sa budil co 2-3hodky...

skatarina
18. júl 2011

@sisanka Ja som prve dieta mala take dobre.Dufam,ze aj to druhe bude take 😀 😀 😀 😀