icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

nelustek
18. júl 2011

@skatarina jej a co to tu citam, aku krasnu novinku 🙂 drzim palceky

skatarina
20. júl 2011

@nelustek Dakujem. Dufam,ze bude vsetko ok.Po 2,5 roku snazenia som mala konecne dve kolajnicky.A ty sa ako citis?

nelustek
20. júl 2011

@skatarina tak to ste sa teda fakt dlho snazili. Ale hlavne je ze si sa dockala,viem si predstavit aka si stastna 😉 my sme sa len 4mes.snazili a boli to teda nekonecne 4 mesiace.Od vcera ma zacala priserne pali zaha,ale aj ked nic nezjem mam to od skoreho rana ☹ az ma to priserne boli
Ale inak sa mam dobre od dnes som uz doma,tak sa vytesujem

sisanka
20. júl 2011

@skatarina fuuuha to az 2,5 roka ste sa snazili???my sme sa rozhodli ze chceme a bolo hned,na prvykrat...a teraz uz zacinam normalne stresovat ze aby sa nam daco nepritrafilo...lebo to by uz bolo moc 😒

skatarina
20. júl 2011

@sisanka nooo a pri prvom asi 3 roky,ale nebolo to 😀 😀 😀 zase take intenzivne.Malo to aj jednu vyhodu. Nemuseli sme si davat pozor
@nelustek doma ti bude lepsie. Ja som si este ani neoddychla. Stale nieco robime. Zabudam na to,ze som tehu a potom odpadnem do postele ako mrtva.

sisanka
20. júl 2011

@skatarina tak to teda bola vyhoda 😉 my sme si davali pozor...a asi do Deniskovho prveho roka som stale stresovala,kazdy mesiac...ale vravela soms i ze by tp ziadna tragedia nebola,preto som ani antikoncepciu nechcela..ale teraz uz zvazujem...tri deti po sebe by uz boli moc 😀

skatarina
21. júl 2011

@sisanka 😀 😀 😀 😀 jasne,ale dievcatko je dievcatko 😀 😀 😀 😀 . Vsetko ma svoj cas.Teraz si uzi Oliverka. Ake si mala ty tehotenstva? Zvracala si?

sisanka
21. júl 2011

@skatarina dievcatko je dievcatko ale co keby to zas dievcatko nebolo 😀 😀 😀 😀 😀 asi by ma uz trafilo 😠 no ja som mala celkom dobre tehotenstvo...nevolnosti len zo zaciatku...a to take len ked osm sa rano nenajedla tak ma napinalo,zvracala som malokedy...a potom mi uz bolo fajn az do konca...tebe uz zacali nevolnosti???

skatarina
21. júl 2011

@sisanka praveze nie.Pri Petke som uz davno objimala misu.Ale vzdy len vecer. Nastastie , lebo som chodila do roboty 😀 😀 😀 😀 Ze by to bol chlapec? 😀 😀 😀

nelustek
25. júl 2011

@skatarina ahoj ako tehulkujes?
@sisanka a vy co nove? ako sa ma Oliverko? A pomaha ti Denisko?

skatarina
25. júl 2011

@nelustek Ahoj.Vcera som mala akurat hrozny den.Vecer som uz zvracala.Citim sa ako zbity pes 😒 😒 😒 .Ale to k tomu asi patri 😀 😀 😀 Ty si mala ake tehotenstva? Zvracala si?

sisanka
25. júl 2011

@nelustek my sa mame celkom fajn,uz sme si aj vsetci zvykli na seba,aj Denisko 🙂 uplne je dobrucky co sa tyka jeho spravania k Oliverkovi..dokonca mi minule troku pomohol aj pri kupani 😀 a zakazdym ked sa Oliverko pokaka tak sa Denisko musi na tu plienku pozriet 😀 😀 😀 a Nelka sa uz tesi na sestricku?
@skatarina tak uz si zacala zvracat?mne zacali nevolnosti asi narovnako pri oboch tehotenstvach...okolo 6-7tt...dr mi dal aj nejake cipky na nevolnost ale musim povedat ze vobec nezaberali...a ked nevolnost ustupila uz mi bolo fajn az do konca 🙂 teraz by si chcela chlapca?

nelustek
26. júl 2011

@skatarina ahoj ja som nezvracala,ale hned v 11 tt som ochorela a brala antb. a s toho som sa dlho dostavala.Akosi mi to pokazilo zaludok alebo co.Nic mi nechutilo a malo som priberala.Za 5tyzdnou 0,5kg.Asi v piatom mesiaci sa mi polepsilo a hned som zacala priberat za mesiac aj 4kg. Teraz mam uz +14kg 😀 😀 keby som vtedy neochorela tak by to bolo asi super hned od zaciatku.
A pri Nelke som ani nevedela ze som tehu.nebolo mi zle,nic ma nebolelo.
Dlho si na to cakala,neboj to sa vytrati.Len sa z toho tes 😉 pracujes ci si doma?

nelustek
26. júl 2011

@sisanka ano Nelka sa tesi kazde rano sa pyta ako sa ma a ci kopka 🙂 len som zvedava ci jej to aj ostane. To je denisko zlaty ze maminke pomaha

skatarina
26. júl 2011

@sisanka ani sa to neda povedat,ze by som chcela chlapceka.Skor si myslim,ze bude chlapcek,tak jak som pri prvom citila,ze bude dievcatko 😉 😉 😉 .Mozno sa mylim a bude dievcatko,ale je mi to v podstate fuk. Pre dievcatko by som uz nemusela nic dokupovat.Mame vsetko.
@nelustek Ja som pri Petke pribrala 12kg a to sa narodila 3650g a 51cm. Cize celkom fajn.Ked som prestala kojit,tak potom isli kilecka hore 😕 😕 😕 .Teraz dufam,ze sa nejako hrozne nerozkysnem 😀 😀 😀 😀 😀 . Ja som doma,nepracujem.Peciem doma torty,ale neviem ako ich zvladnem,zo sladkeho sa mi obracia zaludok ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

nelustek
26. júl 2011

@skatarina tak ja som pri Nelke pribrala 22kg a taky slizik z nej ze 2.970g
Tak som zvedava kolko to bude teraz 🙂

skatarina
26. júl 2011

@nelustek 😀 😀 😀 Mne by nevadilo keby som vela pribrala.Hlavne nech to potom aj odide 😀 😀 😀 😀 😀 .Ale na mna sa to lepi ako....Vtedy som pracovala a teraz som doma 😉 😉 😉 .Pri prvom mi ani neporaskalo brusko,tak dufam,ze ani teraz 😕 😕 😕

nelustek
26. júl 2011

@skatarina ani mne pri nelke nepopraskalo a zatial ani teraz. A natieram sa iba ked idem zo sprchy ,cize ked su horucavy tak kazdy vecer,inak tak kazdy druhy vecer 😀

skatarina
27. júl 2011

@nelustek
@sisanka Joooj baby to je horsie ako u Petky.Niesom schopna nic poriadne robit.Zvraciam aj doobeda aj poobede.Som zvedava ako pojdem do mesta ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sisanka
27. júl 2011

@skatarina neboj ono to prejde 😉 len treba vydrzat...trosku ti normalne aj zavidim,myslim to tehotenstvo..sice ten posledny mesiac je hrozny ale presne som vedela ze mi tehulkovanie bude chybat...je to uplne take carovne obdobie... 🙂 Oliverko uz pomaly zacina vystrkovat rozky...som zvedava ci sa to bude stupnovat..vecer po kupkani je trosku nepokojny ale zatial chvalabohu neplace vkuse a bez prestania ako Denisko...

skatarina
28. júl 2011

@sisanka Vcera som zvracala iba rano a teraz mi je zatial celkom dobre. 😉 😉 😉 😉 Viem,ze to prejde,ale teraz to je ine ako pri Petke.Vtedy som si mohla kludne lahnut a vylezat to.Teraz sa musim postarat o Petku a domacnost a este k tomu aj tieto torty.Nemozem na sladke ani pozriet...brrrr. 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
5. aug 2011

@skatarina ahoj tak ako sa citis?este stale ta trapia tie nevolnosti?...my pomalicky rastieme,minuly piatok sme boli na poradni a za necele 3 tyzdne sme pribrali kilo 🙂 tak som sa vytesovala...aj na nozickach sme uz boli,vsetkov poriadku..a ja som si vcera urobila radost a bola u kadernicky..tak mam nove vlasy-aj farbu aj strih 😀 Denisko siel k dedkovi tak som s Oliverkom sama...a mm bude mat teraz dva tyzdne dovolenky tak premyslam co by sme mohli podniknut a kam ist s tymi nasimi chlapcami 😀

skatarina
8. aug 2011

@sisanka Ahoj.Dlho som nebola na nete.Dnes mi je po dlhsej dobe celkom dobre.Zacala som aj trosku upratovat 😀 😀 😀 .Dufam,ze to zle je uz za mnou.Cele dni som nic nerobila len polihovala.No otras 😀 😀 😀 .
Uz si chcem to tehu aj vychutnat. Takze je z teba nova zena 😀 😀 😀 .Ako malo staci zene k stastiu,nie? A mm je spokojny zo zmenou?

sisanka
8. aug 2011

@skatarina ahoj aaaale on ani nie,hlavne ja 😀 jemu sa nejako nepaci ze som si dala farbu na vlasy ale so trihom je spokojny...ale myslim ze je to len o zvyku...ked som sa uvidela prvykrat v zrkadle tiez som sa zhrozila lebo vacsinou som si davala blond melir a teraz mam zrazu tmave 😀 ale uz sme si zvykli a je to fajn 😉 neboooj este budes mat cas si to vychutnat,ked ti zacne brusko rast..ja som si to az potom zacala ked som mohla brusko ukazovat 😀 mm dnes zacala dovolenka a pocasie sa pokazilo 😠 tak dnes sme doma,mam tu marhule a broskyne tak idem zavarat a dzem urobit 😀 a ak stihnem tak aj trosku poupratovat lebo sa mi zda ze odvcera tu mam stale bordel... 🙄

skatarina
9. aug 2011

@sisanka ja uz mam 3 dni kopu zehlenia a neviem sa dokopat k tomu,ale uz asi pojdem na to 😀 😀 😀 .Zvracat som neprestala a este ma ktomu trapia zapchy ☹ ☹ ☹ .Krasy tehu 😀 😀 😀 .Snad to prejde.Nejako neskoro mate marhule,alebo su kupovane?

sisanka
10. aug 2011

@skatarina marhule jasne ze kupovane 😀 neviem ake by boli keby sme ich tu pestovali 😀 😀 😀 a to zehlenie 😀 ja tu mam tiez kopu...mm ma teraz dva tyzdne dovolenku a ja nic nestiham,clovek by povedal ze aspon si doma fajne porobim ale coby...stale kadesi chodime a ked sme doma tak nestiham..akurat s detmi poriadok a vecer laham unavena do postele...mm sice s detmi pomoze ale aj tak..roboty vyse hlavy mam...uz len s tym ze musi byt stale navarene nieco poriadne 😀 😀 😀

skatarina
11. aug 2011

@sisanka ved prave,ked je mm doma,tak tiez nestiham,lebo v kuse som v kuchyni. Ked nieje doma,tak varim 2x do tyzdna a bohate to staci 😀 😀 😀 .
Vcera som bola na sono a mame uz skoro 2 cm 😀 😀 😀 .Zobrala som aj Petku. Aspon trosku vypadla z domu.Boli sme na zmrzku aj pri fontane sa vytesovala .Otrasne je toto leto.Pocasie by mohlo byt trosku lepsie

nelustek
11. aug 2011

@skatarina A co Petka hovori na to? Nelka to zacala tak vaznejsie brat az ked mi zacalo rast brusko.Nehovorim ze nebola zo zaciatku rada,ale asi to tak nechpala.Teraz prve co rano vstane tak sa pozdravi s Linduskou a pyta sa ako sa vyspala 😀

skatarina
11. aug 2011

@nelustek Petka reaguje asi tak ako tvoja Linduska.Tesi sa ,ale nechape to celkom este. Podla mna to pochopi az ked bude dietatko kopat 😀 😀 😀

nelustek
11. aug 2011

@skatarina ked Nelka prvy krat citila kopanec tak mi uz v ten den nechcela chytit brusko,asi sa vylakala alebo co.Ale uz je to v pohodicke aj mi trosku pritlaci a hned sa mala vrti 🙂