Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@nelustek prave preto si myslim,ze deti to moc nechapu,lebo to tehu trva strasne dlho. My ju uz pripravujeme pomaly na to,ze nebude uz v izbicke sama,vtedy sa nejako nechapavo tvarila 😀 .U nas je problem,ze ona o bracekovi nechce ani pocut 😀 .Chce sestricku a hotovo 😀 😀 😀 . Petka uz zahlasila,ze ked sa narodi babo,tak babo pojde do skolky a ona bude doma 😀 😀 😀
@skatarina Nasa mala to stale menila raz sestricku potom bratceka (princa) a bolo uz aj ze dve aj sestricku aj bratceka.A raz povedala ze ak to bude chlapec tak ho da k babke 🙂
Teraz sme ustaleny na Linduske,pan doktor povedal ze je to dievcatko,tak to tak aj berie.Inak ako Linduska nepovie 😉 a zas ze dalsie budeme mat chlapca povedala
@nelustek
@skatarina ahojte kocky..ako vam zavidim ze sa vytesujete z tehotenstva,presne som vedela ze mi to brusko bude chybat 😀 aj ked je to super ked je uz babo na svete ale aj tak... 😀 my rastieme ako z vody,v utorok sme mali 5 tyzdnov a uz pekne hlavicku drzime,ani to nie je mozne ako to uteka 🙂 ja si myslim ze Denisko cele moje tehotenstvo nechapal ze bude mat brata,alebo si to skor neuvedomoval ked som mu miminka ukazovala ze to babo s nami bude uz nastalo 😀 ale hned od prvej chvilky ako ho uvidel ho ma rad,vobec ani naznak po ziarlivosti alebo tak,tak som strasne rada...a ked sa Oliverko na neho pozrie tak je stastny ako blcha ze hovori ako ho ma rad 😀
@sisanka ahoj ja zas v tychto dnoch zavidim tebe,ze uz to mas za sebou.. vies ako si tu pisala o porode a tak..teraz to o par tyzdnou bude cakat mna a hrozne sa bojiiim.S nelkou som bola dva dni pred porodom v nemocke tak to som bola pod kontrolou,ale ked to na mna pride doma 😨 muz robi na 4zmeny neviem si to predstavit.
Ze uz mate 5tyz. to naozaj leti..
@skatarina ja si to aj vychutnavam ,ale ked mi muz zapotil ze sa iba stazujem ,ze tam ma pichne vtedy ma kopne.. ☹ on si to zle vysvetlil,ako sa mozem stazovat ze ma kope,ved to som mu hovorila aby vedel a mohol si chytit 😢 uz mu nic nehovorim aj ked mi je zle a mala so aj zvysenu teplotu teraz tak som mu nepovedala.. bolo mi to velmi luto.
Ved som mu aj povedala ze akoze ma nema boliet a pichat ked okolo domacnosti a malej beham iba ja..kady mi pomohol aspon malu okupat,obliect a to su len drobnosti..riady umyt,podlahu umyt,prach poutierat.Ja sa nestazujem rada to robim ale naozaj ma vtedy urazil,aj som si poplakala.
@nelustek ale neboj sak uz mas jeden porod za sebou tak vies co ta caka 😉 uvidis teraz to bude rychlejsie...a to co pises o tom mm ze ti nepomoze..moj je taky isty..teda s detmi pomoze...dokonca ked som bola tehu tak aj k Deniskovi v noci vstaval ked chcel mlieko...som mu povedala ze nech ma aspon v tehu necha vyspat lebo po porode uz budem musiet ja vstavat..on predsa nenakoji 😀 tak ma nechal..aj pomahal s Deniskom s kupanim,obliekanim a tak ale bolo mu treba aj 100krat povedat 😀 😀 😀 a ked mu poviem nech mi pomoze upratat alebo tak tak to radsej pobavi deti,on mozno tak dvakrat povysaval ked ja som musela lezat..inak vobec..ale to vidim ze ani jeho otec neupratoval,ako ho naucili tak aj je..a jeho bieda zmenit...ja som bola z domu zvyknuta ze aj oco upratoval u nas..teda povysavat,sem tam umyt riady..ale aj tak to pomohlo a to mal doma tri baby 😀 😀 😀 ale tak uz som si zvykla ze mi nepomoze...a ked uz tak to mu musim fakt 100krat povedat...aspon ze s detmi pomoze...a este ked som bola tehotna tak bol odmerany ku mne...ked som mu povedala ze kope tak mozno dvakrat skusil a raz ked malo stikutku,inak ho to nejako nezaujimalo...ja soms tale hovorila ako sa tesim na male a on nic,som sa aj bala a teraz?uplne je hotovy z Oliverka,stale okolo neho chodi aky je zlatucky a mazna sa s nim,sice ked place tak ho musim bavit ja ale aj tak...je uplne iny ako pred porodom...aj ku mne...ale to bolo asi preto ze som bola ku koncu na rizikovom a nemohli sme sa milovat a on ma nechcel drazdit tak bol odmeravy ku mne...teraz je uplne iny...chvalabohu lebo som sa uz zacinala vtedy aj bat ze ma nema rad a tak...to tymi hormonmi,vselico mi napadalo...jooj ale som sa rozpisala 😀 tak si z toho nic nerob aky je...ja som si tiez stale stazovala a to nevravim ze sme este aj do skoly chodili a mali bakalarku odovzdat do konca juna,termin som mala v juli, a ja som zmakla obe a on ma ani nepochvalil a ja som tu od bolesti krizov plakala pri pc ze az neporodim kym to nedopisem...bolo to take stresujuce obdobie uz ku koncu...pre oboch ale teraz si to uz vsetko vynahradzujeme 😉 myslela som ze ani cas na seba mat nebudeme ale Oliverko je dobrucky,pekne spinka v noci tak nie som nervozna a nevyvolavam hadky ako pri Deniskovi....
@sisanka pekne si to napisala,ja viem ze oni niesu zly a vela krat si ani neuvedomia co svojim spravanim sposobuju 😒 mozno to teraz len moc prezivam a vsetko aj mnoho krat prevratim 🙂 uvidime akó to bude po porode, a ako vravis s tym milovanim.. mozno aj kvoli tomu je niekedy taky.. chlapi! musia to mat a mne sa proste neziada 😀 dufam ze sa to zmeni 😀
@nelustek no vidis a mne sa to tak ziadalo a nemohli sme...ale presne,to su chlapi 😀 uvidis po porode to bude vsetko ine...sice niekde som citala ze krizy v manzelstvach byvaju po prichode deti 😀 😀 😀 u nas to zatial nehrozi,klop klop..musim zaklopat 😀 mne stacila ta jedna po prvom 😀
@nelustek vsak to..oni su ako nase dalsie dieta 😀 musime sa starat o nich...v kazdom manzelstve musi byt aj hadka sem tam,alebo mensia vymena nazorov,to by bolo nebolo ono...same tutu-mutu 😀 my ked sme sa brali tak sme sa vobec nehadali,dokonca nam farar pred sobasom hovoril aby sme sa skusili pohadat nech vieme o com to je...a my sme to zistili az po prichode Deniska,on bol taka nasa skuska ohnom 😀 ale potom sa to pekne ustalilo... 😉 no co,vydavala som sa mlada 😀 rychlo som sa naucila o com to je,zit s chlapom 😀 ale nikdy by som nemenila...ked pocuvam kamaratky ako si "uzivaju" tak si vzdy poviem ze to nie je nic pre mne...radsej byt vo vztahu s istotou ako chodit po diskotekach a nemat nikoho... 😉
@skatarina to mi je luto ze ti byva stale zle, neznasam vracanie..vzdy som to nejako predychala.Stalo sa asi 3-4x ze som vracala,ale to skvor od zaludka.
Ja sa mam dobre,uvidim ako to bude tento tyzden kedze hlasia riadne hice 🙂 asi budem chodit von len vecer 😀 tuto noc som akosi nespala mala bud kopala alebo boxovala alebo hladala cestu von z bruska.. neviem budila som sa na bolest pri kazdom jej pohybe.Priamo v podbrusku uplne dole ako keby ma tam niekto bodal nozikom.. Ale dnes uz je dobre 🙂 trapi ma aj silny vodnaty vytok,hlavne ked si sadam hrozne moc zo mna pokazde vytecie.Niekedy sa bojim ci to neni plodova voda.Ale ze to by mi az po nohach tieklo? Neviem pri Nelke ked mi zacala tiect bola uz zelena a hustejsia,tak neviem.. No uz len mesiac a pol a bude to za mnou,dufam ze uspesne 😉
@skatarina fuuuha piect v takomto teplo...sak sa to musi zle,sa to vsetko topi,nie 😀 my sa mame fajn...mm skoncila konecne dovolenka 😀 bolo nam fajn ked bol doma ale na ukor domacich prac 😀 😀 😀 skoro stale sme niekam lietali a nic som nestihala 😠 Denisko je na prazdninach u nasich tak mam teraz trosku aj cas pre seba,sa tesim..uz mam po sestonedeli tak chcem trosku zacat cvicit 🙂
@nelustek to bude vytok,ja som tiez taky mala...a este k tomu ked je tak horuco tak sa aj spotis to bude tym..ale sak sa popytaj dr na poradni az si si ista 😉
@skatarina aaale ved ja co som redkovky sadila ani neviem kde su,tak mi to tam zarastlo a potom som to vsetko vytrhala 😀 😀 😀 teraz to tam mam ako tak ale tiez ziadna slava 😀 😀 😀
@nelustek
inak kocky chcem sa vas opytat...Denisko ma ist teraz od esptembra do skolky...a riaditelka zo skolky hovorila ze prvy den,dva..niekedy aj tyzden niekto este deti nedava spat,ze ho tam da len doobeda tak teraz zvazujem ako to urobit..ci dat Deniska na par dni na skusku nech si zvykne a az potom aj na spanie alebo hned..lebo sa bojim aby mi nezacal vymyslat ze preco predtym nemusel tam spat a teraz musi...a horsie by si zvykal,alebo by sa mu tam znepacilo kvoli tomu....

@nelustek 😀 😀 😀 😀 😀 Som zvedava,ako bude reagovat Petka 😀 😀 😀 . Joooj deti su take podarene v ich veku.A tie otazky okolo toho 😀 😀 😀 😀 😀