Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina
@nelustek viem ze to prejde...dnes plakal ked osm rano odchadzala lebo tam plakali dvaja chlapci tak aj jemu prislo luto...a ked sli spat tak tiez trosku ale ze dokonca aj pospal potom co som bola prekvapena...len papat nechcel...uz druhy den...
inak dnes mame taky hlupy den...Denisko rano plakal, a ja potom som tiez plakala...isla som s Oluverkom na ockovanie a vyvrtla som si clenok tak teraz ledva chodim a aby nebolo malo tak mal este aj teplotu z ockovania 39C...no ide ma porazit... 😖
@nelustek Nasa Petka bola na macikovi zavisla,tak sme ju museli pomalinky odnaucat,aby sa nam nestalo to,ze ho budeme nosit aj do skoly 😀 😀 😀 😀 😀
@sisanka ja som bola vcera v poradni a nepotesili ma.Mam silny zapal zo spodu,tak sa liecim.A este k tomu mi zistil,ze mam polyp na krcku a budem musiet to riesit zakrokom.Ze vraj to je len jednoduchy zakrok. Najprv vsak musim preliecit zapal. Tu nohu ti nezavidim.Ked som ja kojila Petku,tak som stupila na kanal a prevratil sa so mnou a mala som nohu hrozne opuchnutu a nemohla som brat ani ziaden oblbovak.Je tomu uz asi 3 roky a noha stale pobolieva.Hlavne ked je zmena pocasia.
@nelustek vies co zatial som ho nechavala doma pri dedkovi,vzdy dosiel a tu chvilku ho postrazil vsak aj tak spal...no a dnes som ani s Deniskom nechcela ist rano ze vsak ho mm zavezie ked mam ten clenok vyvrtnuty ale Denisko sa zatal ze tam nechce ist,ledva som ho obliekla a musela ist aj ja,krivkajuci 😀 tak rano poplakal trosku ale dnes som uz vedela ze mu tam je dobre,tak som ho dala ucitelke a sla prec...a ked si trosku zvykne tak ho bude bud mm vziet, svokra alebo dedko..cize ja rano nemusim chvalabohu a poobede idem aj s kociarom a kebyze prsi tak mi ho vezme svokra,uci vedla v skole 😉
@skatarina to mi je luto,ja som nic take nemala,len vytok ale taky v norme....ale ked som pocuvala ine kocky ake vselijake problemy maju,som bola rada ze ja mam "len" vytok....neboj prelicis to a o chvilku sa uz budes z miminka vytesovat 😉
ja som dnes bola s Oliverkom u dr lebo teplota neustupuje a hned som si aj ja skocila 😀 k dr...a poslala ma na chirurgiu..teraz som dom dosla,chvalabohu to nie je zlomene a mam si to mastit,len som od rana nejedla tak mi zda ze uz odpadavam od hladu 😀 😀 😀
a este ma sere ze som zacala cvicit a konecne po 2 tyzdnoch som videla na sebe nejake vysledky a teraz zas nemozem kvoli tej nohe!!! 😠 😠 😠 😠 😠 a to ideme o mesiac na svadbu... 😠 😠 😠 😠
@skatarina Aha,kolegina ma tiez nejaky vyrastok na krcku a ked sa pytala doktora ze ci to je problem alebo ako sa to bude riesit tak jej povedal ze to mala ona riesit este pred otehotnenim.Pekny pristup,ze?
@sisanka ja budem asi musiet vzdy poprosit susedov,ak sa mi nebude dat ist aj s malou rano..Ale nelke som slubila ze ju bude Linda odprevadzat,tak uvidim ako sa mi bude dat v zime 😝
@sisanka
@nelustek Ja som to uz poriesila.Prvy tyzden po porode bude u mna mamka a potom bude chodit Petka do skolky so susedou.Ona pojde do skoly.Nastastie ma este posledny rocnik. Nechcela by som menit rezim babatku.I ked je pravda,ze do skolky to mame len par metrov 😀 😀 😀 .A vy mate skolku ako daleko? My sme tam za 5 minut.
@skatarina aj my mame skolku asi 10min peso..ale nelka by s nikym inym nesla..to bol problem aj ked som prisla z nocnej a strazila ju tu muzova sestra..pyta sa ci ju hodi do skolky ona a nelka rev ze nie ze ona ide iba s maminkou..Tak som po nocnej cakavala do pol osmej aby som ju tam odviedla.
@nelustek
@skatarina my mame skolku tiez kusok..autom asi 2min a peso to moze byt tak 10min...a dnes je Denisko doma..vcera prisiel nejaky nachladnuty domov aj trosku kaslal a vecer mal zvysenu teplotu tak som ho nechala doma...v noci sa trikrat zobudil s placom...dufam ze nema z tej skolky nejaku traumu lebo stale hovori ze tam nechce ist ☹ tak sme mu s mm dnes povedali ze skolka je zatvorena a pojde ked ju otvoria..a on hned ze tam nechce ist..tak som sa rozhodla ze mu ju asi nebudem spominat a v pondelok zaciname odznova....inak som na prasky z toho...esteze Oliverkovi uz teplotka pomaly ustupuje,a ja mam nohu ok aj ked este krivkam trosku...
@sisanka len nemozete cuvnut so skolkou.Ked uz ste zacali nelka chodi druhy rok a rano trochu place.Len ona povie ze sa jej tam lubi a rada tam chodi,len je jej tazko ked idem prec..inak je tam z nej asi riadny cert ze jej pani ucitelka povedala ze ju vyprasi pravitkom..tak neviem co tam stvara 😀
@nelustek mne Denisko toho moc nepovie...lebo ked sa ho vypytujem tak sa hneva na to..asi ked dojde domov mu necham klud a nebudem sa vypytovat...az si nemysli ze vsetko sa toci len okolo skolky...chudacik moj,tak mi je ho luto...ale na druhej strane ma to aj hneva ze je chory,zvyknut si predsa musi...
myslim ze ked ho tam, rano necham tak poplace ale ked sa utisi tak mu je tam uz dobre..teda aspon dufam..vcera som ponho nebola kvoli tej nohe a svokra sa nejako nevypytovala ucitelky lebo sa ponahlala...tak neviem...ale zas keby bolo moc zle tak mi zavolaju...
@skatarina ja uz neviem ako mu to este inak vysvetlit,len dufam ze si zvykne..dnes nakoniec isiel aj ked som ho doma chcela nechat...to bola asi len nejaka viroza...a nechcem ho doma nechavat pre nic za nic az si nemysli ze hocikedy moze doma zostat,chcem az si zvykne a dufam ze si tam tiez najde nejakeho kamarata..aj ked mi hovori ze su tam vselijake deticky ale asi zatial nikto kvoli komu by tam chcel chodit...chce to cas 😉
@sisanka
@skatarina
Tak nasa mala isla v pohode dnes,ale po ceste ze ona chce kakat.tak som ju v skolke este dala na WC.Tak sedela a ze jej to nejde..tak mala isto brusnu nervozitu.Hovorim jej ze nech mi ukaze kde ma postielku tak som sa nakukla ale nebolo to vidiet,tak mi ucitelka ze mam ist dovnutra sa pozret.Ale nasa nelka nevedela ze idem za nou jedna ruka vo vrecku v druhej nove pyzamo a vobec neplakala ,ale ako ma zazrela ze som v triede spustila slzicky a rozplakala sa.To som urobila chybu ze som tam sla.Nabuduce budem vediet.
@skatarina
@nelustek tak dnes sme samozrejme zase nechceli ist 😀 😀 😀 a navyse ked sme vosli do triedy tak ucitelka nemala cas lebo tam bolo vela mamiciek co chceli platit tak mala papierovacky tak som musela ist s nim do triedy a potom sa zahladel na dve dievcatka a ja som medzitym odisla..som mala taky divny pocit potom ze co ak sa otoci a ja tam nebudem tak vybehne von a ucitelka si to ani nevsimne 😖
@nelustek fuuha ani nehovor,by ma asi porazilo kebyze pozriem z okna a Denisko tam...aj ked moja krstna tiez vravela ze jej syn usiel zo skolky a prisiel domov..preliezol plot ked sa hrali vonku a prisiel pesi na 10te poschodie..esteze maju skolku hned pri panelaku a ucitelky si to ani len nevsimli ze im usiel 😀

@nelustek My sme mali minuly skolsky rok macika.Bez neho ani na krok a teraz uz fungujeme bez neho a je to v pohode.Myslela som,ze bude s tym problem,ale nechala sa ukecat 😀 😀 😀