Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina fuuuha ze karneval,ved to byva az vo februari,ci?ale uz sa tesim na to celkom,aj na mikulasa..budu mat deticky program v skolke..Deniskovi ta skolka tak prospieva,taky je rozumny a upratuje!!!som hotova z neho 😀 😀 😀 predtym ho bolo treba nahanat a aj tak to neurobil..dnes dokonca pomaha svokre piect bochanky,natieral vajickom a sypal sezamom...to ja by som mu predtym nedovolila lebo by to bolo po celej kuchyni...tak sa uz tesim na vianocne pecenie,mi bude pomahat 😉
Ahojte kocky, vcerajsi sviatok nelka cely pregrcala.. boli sme aj na pohot. som nevedela co robit este sa nam nic take nestalo.Bola to hruuza
@sisanka Ahojte.Ja som trosku v predstihu.Zhanam vzdy do predu.Je lepsi vyber masiek a aj su oooovela lacnejsie.Nerada kupujem na poslednu chvilu.My sme zatial ok,drzime sa. Len to zvracanie neprechadza ☹ ☹ ☹ .Ale uz to nieje aspon kazdy den 😉 😉 😉 .
@nelustek a ty sa ako citis?Uz to budes mat coskoro za sebou
@sisanka len nelka je taka oslabena,aj zaludok sa musi spamatat a bojim sa ze by do nej nasilu tlacili jedenie,vies preto ju necham jeden den este doma 😉
@skatarina ahoj ja sa citim dobre,sice ma v piatok v noci bolel zaludok od 23h a o 2:30 ma prehnalo ,neviem z coho...ale uz citim bolesti v krizoch take chvilkove brusko tvrdne casto..tak dufam ze coskoro to pride a bude to rychle
@skatarina ahaa a aku masku si jej kupila?
my robime v skolke pokroky,Denisko sa cely vikend pytal ze kedy uz pojde do skolky..tak sme sa s mm zhodli ze od pondelka ho bude sam vozit,aj Denisko suhlasil,ze je uz velky chlap ale medzi dverami mu prislo nejako luto tak mama hybaj som sa musela rychlo prezliect a ist s nimi 😀 😀 😀 😀 ale tak len som mu dala veci do skrinky a do triedy uz isiel s mm a ani si nevsimol ze som ostala na chodbe 😀 😀 😀 a v sobotu aj vyspevoval uz...taka rada som ze si tam zvykol... 🙂
@skatarina no lebo ja uz som pri tlaceni nemala take silne kontrakcie..pred tym som bola v sprche a tam to na mna prislo zacala som tlacit a ked som to skusala zastavit tak ako keby sa mi vsunula spat a na sale som uz nevladala tlacit. Najskor som zatlacila do hlavy a az potom na druh krat som ju vytlacila a rebra ma boleli este mesiac 😀
@nelustek Nooo momentalne sa vobec necitim na tretie.Este som sa nestacila tesit z toho druheho. Budem si to uzivat,ked mi uz bude lepsie 😉 😉 😉 . Aj vestica mi povedala,ze budem mat dve deti,spolieham na to.Mojho manzela trapi najma to,ze bude musiet pouzivat ochranu co u nas nikdy nebolo 😀 😀 😀 😀 😀

@nelustek Oliverko ja dobrucky, skoro stale spinka alebo sa smeje 😉 druhy porod bol malina, rychly, bez nastrihu..myslim ze aj tvoj bude,ved si nerodila prve pred desiatimi rokmi 😉 a ty sa ako citis,uz by si mala najradsej po tom,co?