icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

sisanka
12. sep 2011

@nelustek Oliverko ja dobrucky, skoro stale spinka alebo sa smeje 😉 druhy porod bol malina, rychly, bez nastrihu..myslim ze aj tvoj bude,ved si nerodila prve pred desiatimi rokmi 😉 a ty sa ako citis,uz by si mala najradsej po tom,co?

nelustek
12. sep 2011

@sisanka veru by som mala najradsej uz po.. ale inak citim sa dobre,len sa mi uz vsetko zle robi..hlavne ked ma nelka vola hrat sa do izby na zem skladat lego a tak..no uz sa mi neda sediet na zemi 🙂

sisanka
12. sep 2011

@nelustek este chvilku vydrzis a anii sa nenazdas a budes svoju bambulku drzat v naruci 😉 jooj to brusko mi chyba,aj ked posledny mesiac bol hrozny...no mozno sa budes este niekedy vytesovat a cakat bambulku 😀

nelustek
12. sep 2011

@sisanka uz aby ten den D bol tu,ale hrozne sa ho bojim

skatarina
15. sep 2011

@sisanka
@nelustek Caute dievcata.Ako sa mate? Mam uz vysledky z vyteru a nieje to nic hrozne.Je to len obycajna candida. Tak som kludnejsia. Ja som Petke kupila v predstihu karnevalovy kostym,tak sa tesim 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
15. sep 2011

@skatarina fuuuha ze karneval,ved to byva az vo februari,ci?ale uz sa tesim na to celkom,aj na mikulasa..budu mat deticky program v skolke..Deniskovi ta skolka tak prospieva,taky je rozumny a upratuje!!!som hotova z neho 😀 😀 😀 predtym ho bolo treba nahanat a aj tak to neurobil..dnes dokonca pomaha svokre piect bochanky,natieral vajickom a sypal sezamom...to ja by som mu predtym nedovolila lebo by to bolo po celej kuchyni...tak sa uz tesim na vianocne pecenie,mi bude pomahat 😉

nelustek
16. sep 2011

Ahojte kocky, vcerajsi sviatok nelka cely pregrcala.. boli sme aj na pohot. som nevedela co robit este sa nam nic take nestalo.Bola to hruuza

sisanka
17. sep 2011

@nelustek asi sa siri nieco vzduchom...mne sa Denisko zobudil minulu noc s placom a mal teplotu...a rano v pohode,aj cez den..nic mu uz nie je...

nelustek
18. sep 2011

@sisanka asi lebo vela deti teplotuje... zajtra ju necham este doma a uvidime

sisanka
18. sep 2011

@nelustek je take blbe pocasie...ja ho doma nenecham,dnes je tiez ok a navyse davame stresne okna a vsade je plno prachu tak budem rada ked sa mi tu zajtra nebude motkat ked nikto doma nebude a ja si mozem upratovat... 😉

skatarina
18. sep 2011

@sisanka Ahojte.Ja som trosku v predstihu.Zhanam vzdy do predu.Je lepsi vyber masiek a aj su oooovela lacnejsie.Nerada kupujem na poslednu chvilu.My sme zatial ok,drzime sa. Len to zvracanie neprechadza ☹ ☹ ☹ .Ale uz to nieje aspon kazdy den 😉 😉 😉 .
@nelustek a ty sa ako citis?Uz to budes mat coskoro za sebou

nelustek
18. sep 2011

@sisanka len nelka je taka oslabena,aj zaludok sa musi spamatat a bojim sa ze by do nej nasilu tlacili jedenie,vies preto ju necham jeden den este doma 😉
@skatarina ahoj ja sa citim dobre,sice ma v piatok v noci bolel zaludok od 23h a o 2:30 ma prehnalo ,neviem z coho...ale uz citim bolesti v krizoch take chvilkove brusko tvrdne casto..tak dufam ze coskoro to pride a bude to rychle

sisanka
19. sep 2011

@nelustek zevraj ked zacne prehanat tak porod sa uz blizi 😉

nelustek
19. sep 2011

@sisanka ano? uz by sa aj mohol priblizit 😀 dolahla na mna akasi nervozita hrozne sa toho bojim.. ach tie bolesti ☹

sisanka
19. sep 2011

@nelustek neboooj druhy porod je rychlejsi...ale kukam ze mas este cas..tak do konca mesiaca aspon,nie? 🙂 nech este bambulka podrastie trosku 😉

nelustek
19. sep 2011

@sisanka na prietokoch v 36 tt predbezne vazila 2670g tak uz by mohla byt dost velka..nelka pri narodeni vazila v 41 tt 2970g

sisanka
19. sep 2011

@skatarina ahaa a aku masku si jej kupila?
my robime v skolke pokroky,Denisko sa cely vikend pytal ze kedy uz pojde do skolky..tak sme sa s mm zhodli ze od pondelka ho bude sam vozit,aj Denisko suhlasil,ze je uz velky chlap ale medzi dverami mu prislo nejako luto tak mama hybaj som sa musela rychlo prezliect a ist s nimi 😀 😀 😀 😀 ale tak len som mu dala veci do skrinky a do triedy uz isiel s mm a ani si nevsimol ze som ostala na chodbe 😀 😀 😀 a v sobotu aj vyspevoval uz...taka rada som ze si tam zvykol... 🙂

sisanka
19. sep 2011

@nelustek tak to fajne vazi uz..teraz by uz mohla mat cez 3kg 😉 mne mal Denisko ked sa narodil v 36tt 2900g a Oliverko v 39tt 3600g..Denisko by bol asi tiez taky keby sa nevypytal na svet skor 😀

nelustek
19. sep 2011

@sisanka ty si rodila tak skoro prveho? mal peknu vahu na dany tyzden..ja som ale drobna tak ani namozem mat velke babo,by ma dotrhalo isto 😀

skatarina
19. sep 2011

@sisanka Kupila som jej lienocku.Ked si odmyslis to modre tricko 😀 😀 😀 😀 a na nohach bude mat cierne leginky .
@nelustek A ty si Nelinku rodila prirodzene?To musela byt fuska,ked si taka utla ☹ ☹ ☹

nelustek
19. sep 2011

@skatarina tak zas az taka utla niesom 😉 vysoka som 160cm a 47 kg normalne. Ano prirodzene som rodila sestricka mi sice musela pomoct vytlacit ju skakala mi po bruchu som myslela ze mi rebra zlame 😀

nelustek
19. sep 2011

@skatarina to je krasna lienocka 😉 uvidim co si nelka zas vymysli ze chce byt 😀

skatarina
19. sep 2011

@nelustek 😀 😀 😀 😀 ze skakala po bruchu 😀 😀 😀 .Inac aj mne pomohla sestricka a Petka vysla na prvy sup 😀 😀 😀

nelustek
19. sep 2011

@skatarina no lebo ja uz som pri tlaceni nemala take silne kontrakcie..pred tym som bola v sprche a tam to na mna prislo zacala som tlacit a ked som to skusala zastavit tak ako keby sa mi vsunula spat a na sale som uz nevladala tlacit. Najskor som zatlacila do hlavy a az potom na druh krat som ju vytlacila a rebra ma boleli este mesiac 😀

skatarina
19. sep 2011

@nelustek 😀 😀 😀 Som zvedava aky budes mat druhy porod.Dufam,ze bude rychlesjsi

nelustek
19. sep 2011

@skatarina aj ja som zvedava a hrozne sa bojim... ako to vsetko bude a hlavne ak to pride v noci..budem musiet aj nelku budit

sisanka
19. sep 2011

@nelustek aaale niekedy sa hovori ze vacsie deti sa rodia lepsie ako male 😀 tak sa neboooj 😉
@skatarina aka paradnica 😉 som zvedava na Deniskov prvy karneval 😀

skatarina
19. sep 2011

@nelustek Neboj vsetko dopadne dobre a nejako sa zosuladite 😉 😉 😉 .

skatarina
22. sep 2011

@nelustek Nooo momentalne sa vobec necitim na tretie.Este som sa nestacila tesit z toho druheho. Budem si to uzivat,ked mi uz bude lepsie 😉 😉 😉 . Aj vestica mi povedala,ze budem mat dve deti,spolieham na to.Mojho manzela trapi najma to,ze bude musiet pouzivat ochranu co u nas nikdy nebolo 😀 😀 😀 😀 😀

nelustek
24. sep 2011

@skatarina
@sisanka ahojte vcera som bola na poradni a zatial sa nic nedeje,neotvaram sa ani nic...tak sa bambulke asi moc nechce ist von