Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@nelustek Mne sa celkom pozdava meno pre chlapceka Tobias,ale neviem ci sa bude pacit muzovi.Este to nechame asi tak. Aurel je tiez pekne,nezvycajne meno.Mne sa paci viac mien,ale ked sa to viaze na nejaku osobu,ktoru nemusim dost ma to ovplyvnuje 😉 😉 😉 a meno uz nema pre mna taky cvrg 😀 😀 😀
@nelustek ja som mala tiez dost casto poslickov..stale ma nieco bolelo a bala som sa ze bud nestihnem prist do porodnice alebo tie bolesti nebudem vediet rozoznat 😀 ale teraz uz viem ze tie bolesti sa nedaju s nicim inym pomylit 😀
@skatarina inak dievcata musim sa pochvalit aj ked je to este tajomstvo...moja sestra caka babatko,teraz je asi v 6-7tt a nemame to nikomu hovorit ale ja som sa musela pochvalit,konecne pojdem so porodnice len ako navsteva 😀 😀 😀 a moji chlapi budu mat bratranca/sesternicu 😉 😉
@sisanka tak sestre gratulujem 😉 aj moja bola tehu teraz noo prednedavnom a dala si to zobrat..uz ma jednu dcerku o pol roka mladsiu od nelky .Ale je slobodna mamicka a casto strieda partnerov...moc si ani nerozumieme ☹ chcela by som mat surodenca s kt.by som mala pekny vstah.Mam aj brata a tiez sa moc nevydame a oni cakaju tiez v novembri.A s mojim tatom sme sa nerozpravali uz 3roky,este ze mam svokrovcov a svagra so svagrinou 🙂
@skatarina a co to je za pas?
@skatarina jasne,tak treba,mysliet pozitivne 😉 nooo Denisko celkom ok,az na to pocikavanie,vcera sa znovu pocikal ale v noci sa posledne dva dni nepocikal..myslim ze ho nedali vycikat pred spanim..dnes ani vcera neplakal a dnes ked osm povedala ze ide posledny krat a zajtra uz ideme na svadbu tak bol cely naradosteny 😀

@nelustek Ja som bola s Petkou v piatok na monitor v nemocnici a nic ani mala kontrakcia,ziaden naznak a v noci to zacalo,v sobotu tu bola Petka. Moze to byt kedykolvek,tak bud v strehu,ale este mas cas 😉 😉 😉