icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

skatarina
24. sep 2011

@nelustek Ja som bola s Petkou v piatok na monitor v nemocnici a nic ani mala kontrakcia,ziaden naznak a v noci to zacalo,v sobotu tu bola Petka. Moze to byt kedykolvek,tak bud v strehu,ale este mas cas 😉 😉 😉

nelustek
24. sep 2011

@skatarina vcera som si dala tely kupel a dnes od rana ma pobolieva brusko aj krize.. ale nezda sa mi ze by to malo prist ..aj ked by som si to uz priala 😉

sisanka
24. sep 2011

@nelustek ja som bola v pondelok na pasoch doobeda a dalsi den rano o 4h to zacalo a slo jak po masle,ziadne pripravy,nic 😀 😀 😀

nelustek
24. sep 2011

@sisanka parada,ja som pri nelke tiez nemala pred tym ziadne bolesti..proste to jedneho rana zacalo a bolo..teraz ma cez den boli brusko dost casto a do krizou tak by sa to mohlo rozbehnut 😀 mozno su to len poslickovia a ja budem aj prenasat,co by som nechcela

skatarina
25. sep 2011

@sisanka
@nelustek Ahojte babule.Uz sme sa z muzom dohodli na mene pre dievcatko.Ked bude dievcatko,tak bude Karin.Muz chcel dat meno po mne,tak aspon taky kompromis som si vydupala. Ale aj tak si myslim,ze bude chlapcek 😉 😉 😉 .Meno ma este nijake nenapada.

nelustek
25. sep 2011

@skatarina pekne meno aj mne sa lubi a uvazovala som nad nim 😉 ale muz chcel Lindu.Co by som pre neho nespravila,aj nelke sa lubilo..takze tak 🙂 ak by sa nam nahodou narodil chlapec tak naozaj neviem neviem..muzovi sa paci Aurel

skatarina
26. sep 2011

@nelustek Mne sa celkom pozdava meno pre chlapceka Tobias,ale neviem ci sa bude pacit muzovi.Este to nechame asi tak. Aurel je tiez pekne,nezvycajne meno.Mne sa paci viac mien,ale ked sa to viaze na nejaku osobu,ktoru nemusim dost ma to ovplyvnuje 😉 😉 😉 a meno uz nema pre mna taky cvrg 😀 😀 😀

sisanka
26. sep 2011

@nelustek ja som mala tiez dost casto poslickov..stale ma nieco bolelo a bala som sa ze bud nestihnem prist do porodnice alebo tie bolesti nebudem vediet rozoznat 😀 ale teraz uz viem ze tie bolesti sa nedaju s nicim inym pomylit 😀
@skatarina inak dievcata musim sa pochvalit aj ked je to este tajomstvo...moja sestra caka babatko,teraz je asi v 6-7tt a nemame to nikomu hovorit ale ja som sa musela pochvalit,konecne pojdem so porodnice len ako navsteva 😀 😀 😀 a moji chlapi budu mat bratranca/sesternicu 😉 😉

skatarina
26. sep 2011

@sisanka to je super,tak drzime palce sestre,nech jej to rychlo uteka 😵 😵 😵 😵 😵
Ja som si kupila dnes prvu tehu vec.Pas na brusko a mam z toho taku radost 😀 😀 😀 😀 😀

nelustek
26. sep 2011

@sisanka tak sestre gratulujem 😉 aj moja bola tehu teraz noo prednedavnom a dala si to zobrat..uz ma jednu dcerku o pol roka mladsiu od nelky .Ale je slobodna mamicka a casto strieda partnerov...moc si ani nerozumieme ☹ chcela by som mat surodenca s kt.by som mala pekny vstah.Mam aj brata a tiez sa moc nevydame a oni cakaju tiez v novembri.A s mojim tatom sme sa nerozpravali uz 3roky,este ze mam svokrovcov a svagra so svagrinou 🙂
@skatarina a co to je za pas?

sisanka
26. sep 2011

@nelustek
@skatarina dakujem dievcata..konecne budem krstna mama 😉

skatarina
26. sep 2011

@nelustek asi taketo nieco.Spevni to brusko. Hrozne som to chcela pri prvom,ale uz som bola v osmom mesiaci ked som to zbadala.Da sa to kombinovat na hocico a je to mile 😉
Rodinu si nevyberies ....

skatarina
3. okt 2011

@sisanka
@nelustek A hojte babule.My sme chytili v skolke crevnu virozu.No katastrofa.Petka cely piatok v noci prezvracala,aj hnackovala.Uz to preslo,ale to bola nocna. 4x som davala prat periny ☹ ☹ ☹ ☹ .Ale uz je dobre a zacala uz aj papat.

nelustek
3. okt 2011

@skatarina Je toho teraz hrozne vela ☹ aspon vam uz je lepsie.Tie periny viem o com pises,hroza... Ako sa mas a citis? ty si to nedostala dufam od malej

sisanka
3. okt 2011

@skatarina ja davam prat periny kazdy den skoro...Denisko sa zacal akosi pocikavat a mna uz ide porazit z toho 😖 dnes mi dokonca ucitelka v skolke povedala nech mu donesiem do skolky plienky na poobedne spannie 😖

nelustek
4. okt 2011

@sisanka A nema v skole nejake problemy? Moze sa aj zo stresu v skolke 😒 alebo je prechladnuty

sisanka
4. okt 2011

@nelustek neviem,ucitelka nic nehovori...minule mi povedala ze on je taky radostny a pekne sa hrava tak neviem...asi poviem svokre nech sa tam popyta 😀 a prechladnuty,no neviem, nezda sa mi..ved to by musel byt stale...

skatarina
6. okt 2011

@sisanka
@nelustek Ahojte.Tak Petke to preslo hned a potom som zvracala aj ja,ale uz ani neviem z coho.Neudrzala sa vo mne ani voda ☹ ☹ ☹ .Zase som sa vratila na povodnu vahu ☹ ☹ ☹ .Caka ma teraz operacia,tak snad to dopadne dobre a bude pokoj.

nelustek
6. okt 2011

@skatarina Aka operacia ta caka?

sisanka
6. okt 2011

@skatarina aka operacia?

skatarina
7. okt 2011

@nelustek
@sisanka Budu riesit ten polyp na krcku.Pojdem len na jednodnovu chirurgiu,tak snad to bude rychle a bez bolestive.Vo vysiom stadiu by ten polyp mohol robit sarapatu.

sisanka
7. okt 2011

@skatarina ahaaa tak drzim palce aby to vsetko dobre dopadlo a v marci ste sa tesili malemu uzlicku 😉

skatarina
7. okt 2011

@sisanka dakujem.Ja si nic zle ani nepripustam. Keby som uz vedela kedy pojdem,tak si aspon zabezpecim Petku,ale este zatial neviem kedy pojdem.To cakanie je asi najhorsie.A vy sa ako mate? Denisko v skolke uz ok?

sisanka
7. okt 2011

@skatarina jasne,tak treba,mysliet pozitivne 😉 nooo Denisko celkom ok,az na to pocikavanie,vcera sa znovu pocikal ale v noci sa posledne dva dni nepocikal..myslim ze ho nedali vycikat pred spanim..dnes ani vcera neplakal a dnes ked osm povedala ze ide posledny krat a zajtra uz ideme na svadbu tak bol cely naradosteny 😀

skatarina
7. okt 2011

@sisanka Super,tak sa na svadbe trosku odreagujes.Myslis,ze ti Oliverko vydrzi?

nelustek
7. okt 2011

@skatarina drzim ti palceky moja 😉

skatarina
7. okt 2011

@nelustek Dakujem.Aj ja tebe,nech to mas uz za sebou a nech je porod co najlahsi 😉 😉 😉 .

sisanka
7. okt 2011

@skatarina tak to dufam ze ano,sak spinkat moze hocikedy,budeme tam mat kocik...dufam ze nebude nesvoj z cudzieho prostredia a pekne pospinka aj zatancuje 😀

skatarina
7. okt 2011

@sisanka 😀 😀 😀 😀 😀

nelustek
7. okt 2011

@skatarina Dakujem a tebe brusko uz rastie?