Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina ach jaj..neviem ci som divna ale ja by som mala aj 4deticky 😀 😀 😀 a ked si vezmem svoje kamaratky tak ja nejako vytrcam z davu..jedina vydata 😀 😀 😀 zajtra ti drzim palce a daj vediet co to bude ak to bude vidno 😉 😉 😉
@nelustek blahozelaaaaam,som akurat na teba myslela ze co je s vami 🙂 inak pekny datum..20.10.som sa vydavala 😉
@skatarina noo u nas sa "zadaril" Denisko 🙂 aj ked to bolo s obavami v 18,az teraz pri Oliverkovi som si uvedomila ako som nebola vtedy vobec pripravena ale nejako som to zvladla,teda zvladli aj s mm a uz by som nemenila,vysokoskolsky internat s nekonecnymi party,piatkove,sobotne discon a neviem co este 😀 😀 😀 sice par kamaratiek mi povedalo ze mi aj zavidi trosku,hlavne ked som bola druhykrat tehotna,ze ja dve deti a oni nic 😀
@sisanka Kazde obdobie ma nieco do seba.Clovek sa potrebuje aj vyburit pred tym nez si zalozi rodinu.Aspon je potom v manzelstve trosku kludnejsi a ma pocit,ze o nic nepride. Ale su ludia,co to nepotrebuju 😉 😉 😉 .Nieje nic krajsie na svete ako mat rodinu a deti v ktorych sa vidis 🙂 🙂 🙂 .
@skatarina Ahoj my sme dnes boli opat s oliverkom u dr...hroza!!!!od toho ockovania je stale nejaky chory...zvysenu teplotu mava skoro kazdy druhy,treti den,zelene sopliky ma, kasle,ocko mu trosku hnisalo..kakanie sa nastastie upravilo a aj napriek tomu dokonca za vyse tyzdna schudol 200g a pritom sa mi zda ze pije viac,castejsie a aj v noci..budi sa az 3krat...neviem co si o tom mysliet,uplne som mimo z toho,co mu je 😢 😢 😢
@skatarina dr nepovedal nic..ked si to vsimol tak 6400g z minula prepisal na 6000g...dnes vazil 6200g...nechapala som..ale beriem to tak ze ho vazil obleceneho a este k tomu ma staru vahu (nie digitalnu) cize schudnut nemusel,ale ani pribrat...takto sa utesujem ked nad tym premyslam....a stale hladam na nete neziaduce ucinky ockovania Synflorix a moze mat teraz oslabenu imunitu z toho... ☹
@skatarina sak to...ma ide porazit z toho...ale tak je to povinne zo zakona a urcite by som nevedela argumentovat preco to chcem odmietnut...ale vela je aj o psychike..presne ako pises,ked sme nevedeli o tom ze top mozeme odmietnut tak sa nic nedialo,trosku zvysena teplota 2dni a bolo ok..ale teraz...treba mysliet pozitivne!!!!inak zevraj od noveho roka to ma byt dobrovolne,nie?tak ty ockovat nemusis......
@sisanka
@skatarina ahojte babulky, mame sa dobre Linduska je skvela.Ked je dobre napapana a nechce sa jej buvat tak sa len obzera ... nelka mi pomaha prebalujeme spolu plienky mi nosi,no je podarena stale ju pusinkuje a hladka 😵 nemame zatial rezim papa ako chce niekedy po dvoch hodinach a niekedy aj po pol hodine.V noci tak po troch hod.spinkame v posteli ja v strede nelka a linda na kraji a tatino sa odstahoval do izby..lebo sa mu neda spat v tak vykurenej miestnosti 😀
@skatarina
@nelustek Ahojte dievcata..my sa doma trapime..Denisko skoncil na ATB a bieda mu ich zjest...on odmieta vsetky lieky...ledva ho nejako presvedcim ze musi a bojim sa ze dalsi krat uz nebude chciet...vselijako ho strasime a presviedcame.... 😖 Oliverko uz trosku lepsie,dokonca znova prespal teraz 2noci pekne....inak rozmyslam ze ho asi budem prikrmovat,ked schudol....rozmyslam ze zacnem nejako kasickou mliecnou na noc,co poviete??..viem ze sa zacina mrkvou,ale to ho asi moc nezasyti a este k tomu to by bolo na obed....
Mne tiez Denisko pomaha s Oliverkom,teraz lezia spolu na posteli a Denisko mi vravi ako ho lubi 🙂 🙂 🙂 🙂 a ked sa ho pytam ze nechcel radsej sestricku tak stale ze nie lebo nemame babiky 😀 😀 😀 😀
@sisanka Nastastie my nemame problem z liekom.Kazdy den jej davam vitaminy martankov,alebo mickey mousov a tak je zvyknuta. S prikrmami by som este pockala.Kolko mas mliecka? Teraz bol chory tak je normalne,ze trosku pochudol.Nic lepsie ako materske mliecko mu nemozes dat. Ja som zacala s prikrmami az od 6 mesiacov,ale kasicku som zacinala na noc davat asi od 4 mesiacov,ale robila som kasicky z odsateho materskeho mlieka.Vtedy mi pekne prespala celu noc.
@skatarina ja mam mlieka dost...rano mi az kvapkalo 😀 😀 😀 len ja si neodsavam,neviem nemam nejaku skusenost s uskladnovanim,ked som si odsavala tak som to mliecko vyliala....chcela som ho len kojit az do toho 6.mesiaca...ale ked vidim ze trosku pochudol tak mu na noc asi dam tu kasu...aj tak si nemyslim ze zje vela,na lyzicku...
ked som Deniskovi davala martankov tak on ich chcel pojest naraz vsetkych 😀 😀 😀 tak radsej mu ich nedavam...je dost zeleniny a ovocia tak mu vitaminy nedavam...kedysi ked bol sirup sladky tak vypil ale teraz ma nejake obdobie ze nechce a este aj ked ma horucku teraz tak tym duplom nie....
@skatarina musim to nejako poriesit,aj ked dnes znova spal celu noc,uz tretiu...ci to nebolo len kvoli tomu ze bol chory,viac papal ale aj viac kakal...neviem..uvidime co povie dr...a ake kasicky z mojho mlieka mu robit??lebo vsak tie mliecne kase sa len prevarenou vodou zalievaju,nie???uz nejako nepamatam...
@sisanka su aj kasicky kde sa pridava voda,ale su aj kasicky kde sa pridava materske mliecko.Tie su ovela chutnejsie.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=39153
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37366
a Deniskovi zelame vsetko najlepsie

@skatarina my tak isto....Denisko je stale na tom rovnako tak zvazujem ci ho uz dat alebo nie do skolky....a Oliverko tiez,strasne soplikuje,ocka hnisaju...hruuuza...jj ona uz to ma urcite za sebou 🙂 tak teraz si ty na rade 😀 😀 😀