Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?
Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia
@skatarina no ved strasne ma tie fotky mrzia...ale tak co uz...mikulas este neviem,nikto nic nespomina ale urcite tam nieco bude...ale myslim ze do programu budu zapajat skor stasrie deti...
ani mi nehovor o tom odsavani,stale je chudak nervny,posunul sa mu rezim...rano vyspava do 10h a vecer nie a nie zaspat,vcera este o 22.30 nespal co inak chodi okolo 20h..aj v noci sa castejsie budieva,hneva ho to dychanie...som uz odvykla od tak casteho vstavania v noci tak som strasne unavena a vsetko ma boli 😀
@skatarina aha tak uvidime,nechame sa prekvapit co na toho mikulasa vymyslia..zatial nikto nic nespominal...ja ked som bola v poslednom mesiaci tak som mm stale hovorila ze ako sa musim este fajne vyspat (aj ked sa mi nedalo 😀 ) lebo po porode sa uz ani tolko nevyspim...ale ku podivu som vobec nebola nevyspata,malicky spinkal pekne ale teraz bojujeme,aj cez den...pred chvilkou som si s nim zdriemla asi na hodku a som jak mechom prastena teraz 🙄 uz chcem napsat mojho anjelika dobreho... 😀 😀 😀
@skatarina 😀 ja sa len vytesujem ze Denisko je v skolke,lebo ked je Oliverko taky nervny teraz...aj ked mesiac som tu s nimi bola a da sa to celkom dobre zvladnut,sem tam mi Denisko aj pomohol ale muselo byt hned aj navarene a teraz staci az na veceru 😀 😀 😀 ale idem sa uz aj ja pustit do roboty,snad Oli este pospi aspon hodku... 🙂
@sisanka
@skatarina ahojte ako sa mi mate? My sa mame dobre Linduska ma uz nausnicky od vcera 😵 vecer jej to zacalo krvacat som sa tak zlakla ze preco.Uz je teraz trochu lepsia zacala vsetko obzerat a ked sa jej prihovarame tak sa aj usmeje.V noci by to mohlo byt lepsie budi sa po dvoch hodinach a niekedy aj po hodine. 🙄 ale je to nasa laska krasna
@nelustek Mame sa dobre.Ja som davala Petke uz v porodnici napichnut,aby som to nemusela vidiet 😉 😉 😉 .
Zajtra idem na cukor 😖 😖 😖 ,dufam,ze bude vsetko ok.Nejako som sa rozzrala 😀 😀 😀 .Musim dobiehat 😉 😉 😉 .Velmi sa vam Linduska podarila ...je krasna 🙂 🙂 🙂 .
@sisanka A vy sa ako mate?Dnes isla Petka spinkat ku susede,tak som sama a tu okupujem pc.Musim ist spat,lebo rano vstavam skoro.
@nelustek nam sa uz Oliverko vrti v postielke a toci sa v nej..pretacat sa sice este nepretaca ale kruti sa,natahuje za vsetkym ruky a stale sa smeje 🙂 Linduska je podarena a hlavne tie vlasky...Olivko nema a asi ani skoro mat nebude tak to bude stale take babatko 😀
@skatarina ale neboj,cukor dobre dopadne..ja som sa tiez bala a vsetko bolo ok...Denisko je zas doma...v pondelok este ani 8h nebolo a uz mi ucitelka volala ze Denisko zvracal,tak siel dom a cele doobedie co spapal to vyvracal...potom uz bolo ok ale trosku este dietkujeme a dnes rano ho zas prehnalo...ale dufam ze to uz nic nebude lebo sak tento mesiac bol asi 3krat v tej skolke...
@sisanka Uz som doma.Odpochodovala som si 2 hodiny v meste a mam dost.Bolia ma krize,nohy aj hlava.Vysledky budu dnes,ale nepojdem po ne,az ked pojdem do poradne.Nechcelo sa mi tam tolko cakat.Snad to bude ok. Aj my sme mali to zvracanie a hnacky,ale preslo to do 2 dni. To je pokrok.Oliverko uz zacina zit 😀 😀 😀 .Ako si na tom s tymi kasickami? Uz si nieco vyskusala?
@skatarina urcite budu vysledky ok 😉 no Oliverko je uz velky chlap,vcera dokonca uz ajsedel v rohu sedacky obklopeny vankusmi 😀 😀 😀 ale trosku ho nahybalo na spadnutie ale hlavicku pekne drzi... 🙂 ine deti v jeho veku ked maju vlasky tak vyzeraju take velke,ale my to mame v rodine..Denisko ked mal rok tak mal len take jemne vlasky...to budu mat z rodiny od mm lebo my sme boli vlasate so sestrou 😀 😀 😀 a kasicky uz davame kazdy den...na obed polievky-mrkva, zemiak, brokolica,kalerab...a vecer ovsenu kasu bud s mojimmlieckom,cajikom,bananom alebo jabckom..velmi mu chuti,tak pekne Denisko nepapal tak som velmi milo prekvapena 🙂 uz sa mu to asi ziadalo...lebo vypije dost aj mojho mliecka a v noci znova pekne spinkaa..predtym sa aj 3-4krat budil...
@skatarina
@sisanka dakujem baby je to moja princeznicka.A teraz aj spinka doma lepsie ked mame ten cumlik.
@skatarina vysledky budu isto v poriadku 😉 podla mna len malo zien ma zvyseny cukor
@sisanka to je super ze uz takto vnima ja uz len na to cakam,lebo sa mi zda ze uz sa nudi a nechce sa jej len tak lezat ,rada sa nosi a pozera okolo seba
@nelustek presne aj Oliverko bol taky,hned sa chcel obzerat okolo seba 😀 teraz sa mi tu v postielke vrti,nozicky dviha,zvuky vydava..podareny je 🙂
@skatarina nebooj,aj ty sa dockas..kukam ze si uz v 25tt..a pred chvilku si bola len 13tt co si pamatam,rychlo to ubieha 😉 ja som si tiez tak hovorila ze budem kocikovat stale a skutek utek 😀 😀 😀 dokonca som aj zhodit chcela a pribrala som zas..presne ako pri Deniskovi....ale uz konecne som sa trosku rozhybala a zacala cvivit 😀
@skatarina aj ja by som chcela kocikovat babatko cez leto mi uz budeme taky velky cez leto 🙂 zas mame zimne,ale nevadi.Teraz spinka pri otvorenom okne tak som zvedava dokedy ked sa nehybe 😀
@sisanka presne aj nelku som mala taku zvedavu..Lindu davam uz do hupadla a navesam jej tam hrkalky a ona sa diva a sleduje ked s tym hrkam.Co budete kupovat na vianoce detom? Nelka chce pisaci stolik ze nema si kde kreslit a ona velmi rada kresli,dalej chce stolicku micky maus, kolobezku ,vankusik srdieckovy a babiku. A linde som rozmyslala tu deku s ohradkou len to je dost drahe tak neviem
@sisanka No ja dufam,ze po porode co to zhodim.Uz ked pre nic ine,tak koli tomu,aby som sa lepsie citila 😉 😉 😉
@nelustek Ja mam problem co kupit Petke.Uz ma vsetko.Vsetko co si pisala,tak uz mame.Dostala minuleho roku od babky dreveny stol a dve stolicky s mackom pu.Tam si kresli,papa aj sa hra z plastelinou.Este ze jej ma kto kupovat ,lebo my by sme to neutiahli.Petka je jedine vnuca v rodine,tak sa kazdy k nej aj tak chova,ale nastastie ja ju drzim trosku v skromnosti,aby si vazila vsetko co ma.Nechcem aby bola rozmaznana.Ona sa rada paradi,tak jej kupim nejake oblecenie,plastelinu.Dostane prilbu na bicykel a nejaku vonavku 😀 😀 😀
@nelustek fuuuha tak to chce toho dost 😀 Denisko pyta autodrahu,alebo drahu s vlacikmi a lego,puzzle 🙂 nejdem toho vela kupovat lebo hraciek ma dost a dostane od jednej od druhej babky,od krstnej..ja sa dohodnem s mojou mamou co kupi ona a co ja..a pre Oliverka len nejake prakticke veci..kasicky,plienky a tak 😉 moja mama mu uz nakupila oblecenia az az,ked mi ukazovala som sa jej pytala ci vykradla obchod 😀 😀 😀 tu deku mame aj my,kupili sme v Polsku tak to nebolo uz take drahe,ale nie je tam ohradka...
@sisanka stolik a stolicku mame uz objednane,stolicku bude platit krstna lebo co si vybrala stoji 60€ a to je dost drahe a krstna povedala ze ona jej stolicku kupi tak o darcek menej 😉 ved len stolik stoji 55€ tak tieto vianoce budu narocne..ale dozariadujeme im izbu a bude pokoj 😀
@skatarina nelka by sa tiez len vonavkovala,vzdy pride bud od susedy alebo od babky taka vyvonana ze az no.
@nelustek som zvedava kedy mi izbu budeme zariadovat..momentalne detsku izbu nemame...aj ked uz by mu bolo treba len to treba dohodnut aj so svokrovcami ci mu povolia u nich detsku izbu alebo budeme robit podkrovnu spalnu...len teraz sme robili stresne okna a to stalo dost tak izbicka este pocka rok 🙂
@sisanka No to ja si myslim o Petke.Tak vzorne a dobre dieta som si snad ani nezasluzila.Neviem preco ,ale mam taky citak,ze to druhe nam da zabrat 😀 😀 😀
Ved sa neda vsetko naraz.Aj my sme teraz vytahany z penazi a to moj muz celkom dobre zaraba ☹
@nelustek My sme dali za ten set 99 €.Teda moja mamka.Vyzera takto.V strede je este odkladaci priestor na ceruzky a plastelinu a vsetky drobnosti co nemaju miesto 😀 😀 😀
Nasa paradnica dostala aj zrkadlovy stolik a sedi pri nom a maluje sa,no katastrofa.
@skatarina este ze mame tie babky a dedkov 😀 😀 😀
nam dal zabrat Denisko ale zas na druhej strane by som aj par veci pomenila na jeho vychove keby sa dal cas vratit spat 😀 a s Oliverkom to je ako prechadzka ruzovou zahradou,aj mm si ho viac vychutnava ked nie je pocut stale len rev 😀 😀 😀 inak peciem dnes tie muffiny tak som zvedava ake budu 😀
@skatarina nooo na prvy krat to nebolo najhorsie ale ani najlepsie 😀 dala som tam aj kusky coko...tu je foto http://www.facebook.com/photo.php?fbid=12595549... .. riskla som to aj bez plechu,dala dva kosicky a nevytiekli ale este sa mam ako zdokonalovat..nabuduce o minutku dve kratsie 😀 😀 😀

@skatarina ja som dnes zistila ze sa minuly tyzden deti fotili ☹ ☹ ☹ ☹ tak nemame fotku kedze bol doma...ma to mrzi....
dufam ze sa rychlo uzdravi,aj ked trosku som si uz zvykla kedze kazdu chvilku je a soplikuje prakticky stale..a dr mi povedal nech mu moc neodsavam az zo zadu az mu sliznicu neposkodim...ale snad mu to prejde lebo mame ist na nozicky tak az sme zdravi....