icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

skatarina
5. dec 2011

@nelustek U nas je stale predvianocna akademia a tam vystupuju aj skolkari aj skolaci. Dokonca aj tie najmensie deticky robia stromy,alebo kvietky a tak.Je to mile 🙂 🙂 🙂

sisanka
5. dec 2011

@skatarina
@nelustek ach jaj,zavidim vam...u nas bude mikulas chodit dnes vecer ale ziadna basnicka nebude..Denisko odmieta sa nieco naucit...aj v skolke sa ucili ale ked mu doma poviem nech mi zarecituje tak nic,aj ja sommu recitovala ale nechcel....dokonca teraz uz ani zdravit nechce,neviem co sa mu porobilo.... 😒

skatarina
5. dec 2011

@sisanka to prejde.Chlapci na take somariny nie su 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
5. dec 2011

@skatarina tak to dufam ze to prejde....svokra mi stale hovori ze ked bol jej brat maly tak vselico recitoval,spieval atd a sesternica v jeho veku zase nic,bola skor ako take chlapcisko,ani recitovat,ani spievat,nic...ze si to vtedy nejako vymenili a potom ked zacali chodit do skoly tak on bol priemer a ona excelovala 😀 😀 😀 uci teraz matematiku na francuzskom gymnaziu tak som zvedava aky bude Denisko o par rokov 😀 😀 😀

skatarina
5. dec 2011

@sisanka Neboj sa,este ti s tych basniciek pojde hlava prasknut 😉 😉 😉 .Nasa Petka ked sa nieco nauci,tak to pocuvame dookola cely den 😀 😀 😀 😀 😀 .Uz som musela nieco pohladat na nete,lebo som vsetko pozabudala,tak sa ucim s nou 😀 😀 😀

sisanka
5. dec 2011

@skatarina esteze mame ten internet,vsak?ja som tiez pozabudala 😀 😀 😀

skatarina
5. dec 2011

@sisanka Petka pride zo skolky s takymi basnickami,ze sa nechytam.Musim sa ucit od nej 😀 😀 😀 .Som zvedava,aka bude nasa druha babulka. 😉 😉 😉

skatarina
6. dec 2011

@sisanka
@nelustek Ahojte,poradna dopadla dobre,vsetko je ok.Teraz akurat ideme do kostola,lebo je tam mikulas,tak ma Petka ukecala 😀 😀 😀 .Potom budeme cakat na mikulasa s certom doma. Uz sa nemoze dockat 😀 😀 😀 .

sisanka
6. dec 2011

@skatarina u nas chodil mikulas uz vcera 🙂 sice len taky imaginarny ale Denisko bol hotovy ked videl okolo cizmiciek plno balickov...cely vecer sa chodil pozerat do nich ci tam nieco ma,aj dovnutra ci aspon malicky darcek tam nenajde,uplne bol zlaty 😀 a ked uz konecne tam mikulas nechal sladkosti tak bol cely bez seba a vravel Oliverkovi: Oliveu pozli,ty tu mas penky(plienky) 😀 😀 😀 😀 dnes mali mikulasa v skolke,ale ze prisiel bez certa tak bol rad lebo sa ho bal 😀 a mikulas bol aj u nas v dedine pri stromceku ale prsi tak sa mi tam nechcelo ist...

skatarina
6. dec 2011

@sisanka No musim povedat,ze Petka sa v kostole certa nebala a zobrala si od neho aj keksik a slubila,ze bude dobra 😀 😀 😀 😀 .Teraz ich cakame tu doma,Petka uz nemoze vydrzat 😀 😀 😀

sisanka
7. dec 2011

@skatarina a kto vam robil mikulasa?tatik? 🙂

skatarina
7. dec 2011

@sisanka Nie tatik je v robote.Po dedine chodi moja suseda so sestrou 😀 😀 😀 Oni sa daju na vsetko 😀 😀 😀 😀

skatarina
12. dec 2011

@nelustek
@sisanka
Ahojte baby.Ako sa mate? My celkom dobre. Petka ma v piatok vystupenie v skolke,tak sa veeeelmi tesim 🙂 🙂 🙂 .
Mali ste aj v skolke mikulasa?

nelustek
12. dec 2011

@skatarina ahoj my sme mali mikulasa v skolke aj u babky, aj ja sa vzdy tesim ked v skolke nieco maju deturence.U babky bol aj cert

skatarina
12. dec 2011

@nelustek Cert bol aj u nas a Petka sa vobec nebala.Dokonca natrela aj chlapcov zo skolky,ze nepocuvaju a biju ju 😀 😀 😀 .Petka ma tolko sladkosti,ze mam co konzumovat do vianoc.Ona moc sladke nemusi.Sem tam nieco si vyberie 😀 😀 😀

sisanka
12. dec 2011

@skatarina ahoj ano mali mikulasa v skolke,ale bez certa 😀 😀 😀 vcera sme s Deniskom piekli prve kolaciky kedze maminka urobila obe skusky tak sa zacal pre nas uz konecne vianocny oddych 🙂 a Denisko sa konecne nieco naucil,teda aj bol ochotny nam zaspievat..teda len mne a Oliverkovi 😀 😀 😀 najskor len jemu ale ja som ho pocula az do kuchyne a potom aj mne cely stastny spieval a povedal ze este to vie skaredo ale nauci sa pekne 😀 😀 😀 😀 uplne som bola cela bez seba 😵

nelustek
12. dec 2011

@skatarina jooj sladke hlavne cokolada mnam zjedla by som jej za tonu ale nemozem mala sa mi minule tak vysypala..

skatarina
12. dec 2011

@nelustek Vazne z cokolady? No tak to je smola.Hlavne ked je teraz take obdobie,ze cokolada je vsade 😀 😀 😀 .Este nieco si zistila,ze nemozes?

nelustek
12. dec 2011

@skatarina ja si davam na stravu pozor,ale to tej cokolady som vtedy zjedla hodneee.Tak horalku alebo kusok coko mozem,len nie vela.Aj mandarinku som uz skusila a v pohode najblizsie sa chystam na vianocnu kapustnicu tak som zvedava

skatarina
12. dec 2011

@nelustek Mnaaaam na tu sa tesim aj ja 😝 😝 😝 .Inac vcera som si odkrojila slaninku,cibulu a chleba.To bola mnamka.Este aj Petka jedla 😀 😀 😀

nelustek
12. dec 2011

@skatarina aj my s muzom kolko krat na veceru takto vyjedame..no teraz mam pauzu ale tiez to tak milujem a este k tomu cesnak

skatarina
12. dec 2011

@nelustek Ja ked sa vecer najem,tak potom nespim celu noc a tak aj bolo 😀 😀 😀 .Moj muz s tym nema problem.Cim plnsie brucho,tym sa lepsie spi 😀 😀 😀

nelustek
12. dec 2011

@skatarina presne ako u nas,ja stym plnym bruchom som mala problem len v tehotenstve 😀

nelustek
13. dec 2011

nasa linduska sa uz takto hra s hrkalkou 🙂

skatarina
14. dec 2011

@nelustek podarena je 😀 😀 😀 😀
@sisanka Teda ten tvoj Denisko je ale neposedny,ale podareny boli v skolke 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
15. dec 2011

@skatarina 😀 😀 sme sa doma zhodli ze on sa musi proste predvadzat a este ked tam bolo tolko ludi a videl ze ho nakrucam 😀 😀 😀 to on aj doma tak,ked som s nim sama tak je dobrucky,ako nahle k nam niekto pride tak je ako vichor 😀

skatarina
15. dec 2011

@sisanka Ale mali ste to nejake kratke,alebo este nieco bolo?Nasi budu mat nejaku scenku,budu zvieratka a budu tiez tancovat a spievat.Zajtra to bude,tak sa tesim 😉 😉 😉

sisanka
15. dec 2011

@skatarina u nas to bolo rozdelene..male deti zaspievali-tam bol Denisko....potom isli stredne,tie spievali,aj recitovali,aj v kostymoch boli a nakoniec isli velke deti,tie tiez spievali,recitovali...to som uz nenatacala kedze Denisko bol len na zaciatku 🙂

skatarina
15. dec 2011

@sisanka U nas maju spolocny program.Tie male deticky robia vacsinou dekoraciu,ale take su mileeeee a ako sa vytesuju ked maju kostym 😀 😀 😀 .Denisko vystupoval prvy krat?

sisanka
15. dec 2011

@skatarina prvykrat,vsak to aj tak vyzeralo 😀 absolutne nechapal 😀 😀 😀 😀