icon

Február 2008. Kto tu je ešte s týmto termínom?

bklaudia
9. jan 2011

Ahojte Mamičky!
Moja "maličká" Dorinka 22. februára naplní 3 roky. Je 99cm vysoká a má 18kg🙂 Veľmi ubehli tie roky, teraz už začneme škôlku:(((
Pred niekoľkými mesiacmi začala rozprávať ale veľmi zle, nerozumieme ani polovici čo rozpráva, tak zajtra mám v pláne zavoľať na logopédiu po termín...
Ak máte čas podte sa rozprávať🙂)
Klaudia

nelustek
20. dec 2011

@sisanka ahoj niekedy je dobre poznat nazor aj ineho doktora,hadam sa uz poriadne vyliecite 😉

my sme sa z muzom od vcera do dnes rana vadili,teda on so mnou vadi mu ze sem moja mama chodi casto..ono su v tom predosle nezhody z mojej rodiny a teraz mama zacala chodit a jemu to asi vadi.s tatom mojim som nebola uz tri roky nema o mna a moje deti zaujem..Ach jaj ved mi sa vadime iba kvoli mojej rodine... 😢
Vcera som zacala piect ale len tak po troske budeme mat mala sa koji kazdu hodinu a to sa neda takto muz si ju niekedy vezme na ruky ale vadi mu ked mrnci.tak budeme mat linecke,vanilkove rozky,kokosove pusinky,grilazky a take piskoty a medzi to banan a cele to je macane v coko.a napichnute sparatkom..neviem ci to ma aj nejaky nazov 😀 a dnes ideme kupit kapra

sisanka
20. dec 2011

@nelustek ano presne,som rada ze viem aj nazor ineho dr 😉 jojooooj to ja sa s mojim mm tiez dako hadam v poslednej dobe 😀 ale viem ze to vzdy prejde...mna stale cosi jeduje lebo chcem piect a nestiham pri detoch a vecer ked ich mam ukladat tak najskor jedneho potom druheho a potom zase este dopiect,upratat a som vecer uplne unavena ale zato moj mm si sedi spokojne pri telke alebo pc 😀 tiez mi nejako nechce pomahat s detmi,Denisko ked bol maly bol uplakany tak ho tiez nechcel nosit na rukach,Oliverko je dobry tak jemu sa vac povenuje...niekedy ma to hneva ze Deniskovi sa venuje menej ale tak zase on je maminkin cicek 😀 a ked Denisko nevymysla tak sa spolu hraju,ale ako nahle zacne byt zly tak mm je tiez...ale ma teraz toho vela v praci tak chapem aj jeho,chce si oddychnut
a co sa tyka rodiny..to sme sa tiez hadali,kvoli nasim...vadilo mu ze sa moc staraju a bla bla bla ale teraz je aj rad lebo nam vela pomahaju...asi viac ako svokrovci a to u nich byvame 😒 hm...
ja uz mam napecene skoro vsetko co som chcela: linecke, medvedie labky, lubostne listy, kakaove kolieska, marlenku, medovo-orechovy, zerbo rezy a este chcem urobit orechovy zakusok-neviem presne co to je,recept mam od sestrinej svokry-uplne vyborny,orechovy korpus a na vrch nejaky krem s rumom,mnam! 🙂

skatarina
20. dec 2011

@sisanka A nemozes si kartu dat k nej?Ved ked sa ti lepsie pozdava.No tiez si neviem predstavit ako izolovat deti od seba...... 😒 😒 😒 😒
@nelustek Rodinu si nevyberies 😀 😀 😀 😀 .Vsade su konflikty.Ja mam muza daleko,tak sa nemam s kym hadat 😀 😀 😀

sisanka
21. dec 2011

@skatarina nie nechcem k nej,vela ludi na nu nadava,ze rada sa vadi s rodicmi a mne raz stacilo... nas dr je fajn,liecil vsetkych v mm rodine...a aj tak, vyzera sice na 50 a ma mozno aj 80 uz ale coskoro pojde na dochodok,aj ked to stale nejako odklada..tak potom uvidime kam dame kartu...ale k tej dr urcite nie,mne uplne stacil jej nazor jedenkrat...som sa tam aj hanbila trosku,miestami mi dala pocitit ze nie som dobra matka ked mam stale dieta chore... 😒

skatarina
21. dec 2011

@sisanka ved za to ty nemozes,ja nechapem niektorych ludi 😠 😠 😠 Kazdy nech si zameta pod svojim prahom 😉 😉 😉

nelustek
23. dec 2011

@skatarina
@sisanka
Prajem Vam stastne a vesele Vianoce vela pohody, radosti a darcekou.Hlavne aby ste ich stravili v zdravy 😲

skatarina
23. dec 2011

@nelustek
@sisanka Ahojte babule.
Aj ja vam zelam krasne Vianoce plne pohody a oddychu 😉 😉 😉 😉 😉

sisanka
23. dec 2011

@skatarina
@nelustek Aj ja sa pripajam...Stastne a vesele vianoce plne detskej radosti a smiechu vam zelam 😉

skatarina
29. dec 2011

@sisanka
@nelustek Ahojte kocky ako sa mate? z sme boli na vianoce v PP a perfetkne som si oddychla 😀 😀 😀

sisanka
29. dec 2011

@skatarina joooj ako ti zavidim..ja som stale chcela oddychovat a ani jeden den sa nedalo....stale zhon okolo deti a tak...Oliverko sa zacina vystrkovat tak kolkokrat nestiham pri nich 😀 a to su celkom dobry,keby Oliverko bol nejaky placlivy alebo tak, tak neviem neviem 😀 😀 😀

skatarina
29. dec 2011

@sisanka No ja som sa nechala obsluhovat 😀 😀 😀 ,kedy ked nie teraz? 😀 😀 😀 .Uz mam take velke brusko,ze po nicom inom netuzim,len aby uz bola Karinka von 😀

skatarina
31. dec 2011

@sisanka
@nelustek
Babulky zelam vam kraaaasneho silvestra a hlavne stastny Novy rok. Nech je este lepsi a krajsi ako predosli 😉 😉 😉

nelustek
31. dec 2011

@skatarina
@sisanka zelam vam pekneho silvestra a stastny novy rok 😲

@skatarina to ti verim ze sa ti uz moc nechce nic robit , len oddychuj a nechaj sa obsluhovat kym sa da

sisanka
2. jan 2012

@nelustek
@skatarina ahojte dievcata stastny novy rok aj ja prajem 🙂 ako ste s detmi silvestrovali?u nas bola cela rodina - comu sa doteraz cudujem ze som sa na to dala,hostit celu rodinu bez umyvacky! 😖 😀 ale inak bolo fajn...Oliverko ako zvycajne siel spinkat o 20h a Denisko TIEZ ako ZVYCAJNE bol ako utrhnuty z retaze 😀 😀 😀 viac ludi tak sa hned potreboval predvadzat,ticho bolo len ked sli s mojim ocom pustat ohnostroje 😀 zaspal okolo 23h a to som si myslela ze do polnoci nezaspi 😀 😀 😀 a chvalabohu spal az do rana,lebo ked sa zacalo strielat som trpla ci sa nezobudi....a na novy rok bol ako med,svokra mala narodeniny tak mala navstevu,posedeli sme aj my u nej dole a Denisko sa pekne prehral,ziaden krik,poskakovanie,predvadzanie!sme ho nespoznavali 😀
@skatarina joooj ved ty uz si v 31tt ako rychlo to bezi! 🙂 musis mat uz pekne brusko velke 😉 ja mam tiez ! 😠 😀 😀 😀 takze zacinam dietovat kedze Oliverko uz ma pol roka a papa vselico,musim trosku schudnut,chceme ist s mm na ples a takato by som sa hanbila 😀 aj ked sa mi zda ze cim dalej tym viac mlieka mam 😀 to robila asi ta strava cez sviatky 😀

skatarina
2. jan 2012

@sisanka Ahoj.My sme boli na silvestra u susedovcoch a Petku som nechala poobede spat do 20:00,tak vydrzala do polnoci byt hore.Mala tam este dve kamosky,tak si robili diskoteku 😀 😀 😀 ,ale ked sme prisli domov,tak odpadla od unavy 😀 😀 😀 .Ani zuby si neumyla 😀 😀 😀 😀
No brusko mam uz riadne,zajtra idem na sono,tak dufam,ze bude vsetko ok.Ja som zatial pribrala 9 az 10kg.Toto sa bude tazko zhadzovat 😀 😀 😀
Inac dnes ma meniny nasa mala Karinka v brusku 😀 😀 😀 😀 😀

sisanka
2. jan 2012

@skatarina nechala si ju spat do 20h???to sama tolko pospala??fuuha tak to pekne...ja som tiez dala Deniska spat,ale dlho zaspaval-nechcelo sa mu a pospal asi len 1,5h a ked s azobudil bol nervny uz....dnes som ho radsej ani spat nedala-uvidime aky bude do vecera...a snad pojde spat okolo 20h lebo v poslednej dobe zaspava az po 22h...hruza!
aale ved si malicko pribrala-ja som po porode mala este menej ako pred otehotnenim len kojenim som sa zase pekne vykrmila 😠 a to som po porode bola zblaznena-chcela som jest uplne zdravo ved to by prospelo aj malemu,zo zaciatku som sa aj kontrolovala co zjem az nepriberem,aj dietu som uz chcela drzat-uplne zblaznena som bola lebo som sa strasne bala ze priberem-sa vsetci vadili so mnou a potom ma to preslo a teraz po sviatkoch uz dost,musim cosi robit so sebou 😀 😀 😀
blahozelame malej oslavenkyni 😉 mm tiez chcel Karin,pekne meno...zajtra drzim palce 😉

skatarina
2. jan 2012

@sisanka Petka nema problem zo spanim,ona mi vyspi poobede aj 4 hodiny.Ja mam prave opacny problem,neviem ju zobudit 😀 😀 😀 .
Dnes sme poskladali malej Karinke skrinku a zajtra postielku.Ked muz odide,tak zacnem prat a pripravovat veci,aby sa mi to nenakopilo.Pomaly idem balit tasku do porodnice 😀 😀 😀 jooooj ale to vsetko zbehlo.
Tie posledne 2 mesiace budu asi najdlhsie,uz mi sem tam tvrdne brusko a stale funim ked nieco robim 😀 😀 😀 😀

skatarina
8. jan 2012

@sisanka
@nelustek
Ahojte babule.Aj u vas nasnezilo?Teraz na koniec prazdnin,ale aspon dnes sme sa vysaleli na snehu.Zajtra do skolky,som zvedava ako budeme stavat 😀 😀 😀

sisanka
8. jan 2012

@skatarina ahoj ano aj u nas nasnezilo...a je strasne mokroooo,stale bud snezi alebo mrholi..cize nic moc....zajtra do skolky,konecne 😀 😀 😀 som zvedava ako bude rano,lebo moc sa mu asi nechce..si zvykol doma 😖

skatarina
8. jan 2012

@sisanka Joooj nasa Petka sa tesi do skolky,ale to vstavanie ☹ ☹ ☹ .Mna to zabije 😀 😀 😀 😀

sisanka
8. jan 2012

@skatarina uz sa musis ledva niest,co? 😀 😀 😀 ja sa tiez ledva nesiem tak som dnes zacala s dietou 😀 Oliverko mi zacal vymyslat s kojenim..pred spanim sa ako tak nakoji ale inak cez den nechce..polievocku,kasicky,jojooooj na to by ho bolo 😀

skatarina
8. jan 2012

@sisanka ved on vie najlepsie co mu chuti 😀 😀 😀 .Drzim palce pri dietovani 😉 😉 😉 .Dnes sme boli vonku a som taka unavena,ze az.Nevladzem nic robit,zeby som nefunela ...

sisanka
9. jan 2012

@skatarina no ved prave,on vie co mu chuti 😉 len ho musim este naucit na flasku,cajik mu sem tam z nej dam ale moc nevie z nej pit...a ked mu dam vacsiu dierku tak sa mu to leje a on nechape 😀
prechadzky ti prospeju,minuly rok sme s mm cez zimu chodili kazdy vecer na prechadzku,mne sa moc nechcelo..aj ked brusko som nemala ziadne-bola som len asi v 15tt ale ked ma donutil tak mi bolo potom fajne...a tento rok sme nejako zleniveli 😀 boli sme asi len trikrat 😀

skatarina
9. jan 2012

@sisanka A kolko krat denne ho este kojis? Ja sa uz tak tesim na to,ked budem dokrmovat.Petka spapala vsetko co som jej davala.Ako si zacinala? Najprv mrkva,zemiak....?

sisanka
9. jan 2012

@skatarina kojim ho vzdy pred spanim,cize dvakrat,niekedy spinka aj trikrat cez den ale to iba malokedy...a potom este pred vecernym spankom a v noci asi jedenkrat,niekedy dva....ale niekedy len chce pocickat a spinka hned 😀 ano zacala som mrkvovou stavou doobeda,potom som mu tam trosku jablcka nastruhala...a neskor sme zacali davat polievku,mrkva,zemiak,brokolica,kalerab,karfiol, ... a na vecer kasu..najskor som davala ovsenu s cajikom,bananon,neskor marinou,teraz davam krupicu,alebo tie mliecne kase-ale radsej ma krupicu 😀 😀 😀 varim mu ju v caji a pridam marinu,alebo lyzicu tej mliecnej kase....ale niekde som citala ze od pol roka sa moze vyrit v klasickom plnotucnom mlieku tak budem skusat uz,klasika krupica s masielkom atd....Denisko mi strasne zle papal,ani krupicu,ani puding,on len polievky....a doteraz to tak je...bieda 😀
cize teraz pri Oliverkovi skusam vselico,nech ma pestru stravu..az nepapa stale to iste ako Denisko 😀 ten len polievku,rizoto, ryzu s omackou,maso nechce vobec,pecene zemiaky, sem tam palacinky,kakafko,chlebik s maslom a bud navrch dzem,uhorku alebo mrkvu... to je cely jeho jedalnicek 😀 😀 😀

skatarina
9. jan 2012

@sisanka Mne Petka moc zeleninu teraz nechce,velmi malo papa.A z ovocia zie akurat jablko.Cudujem sa,ze nieje vobec chorlava,lebo tym vitaminom moc neda,ale to iste muz.Zeleninu akurat v hamburgery 😀 😀 😀 .
Vstavanie do skolky bola katastrofa.Este zo zalepenymi ocami si isla umyvat zuby a ked som ju poslala sa obliect,tak zaspala na posteli 😀 😀 😀 😀 .Ale ked sa prebrala,tak sa tesila do skolky 😀 😀 😀

sisanka
9. jan 2012

@skatarina my sme vstali celkom ok,obliekal sa a sem tam povedal ze chce ist ku babke a nie do skolky...a ked sme boli pred skolkou stretli sme pani ucitelku a cely naradosteny podskakoval a vravel ze sa uz tesi 😀 😀 😀 😀 cize dnes ok,uvidime zajtra 😀
Denisko zase zeleninu celkom ma rad,z ovocia tak banan a jablko a este jogurty lubi 😉

skatarina
15. jan 2012

@sisanka
@nelustek
Ahojte babulky.Ako sa mate? My sme uz zase same.Tatik nam odisiel do roboty.A ako na potvoru len co vytiahol paty z domu,tak tooolko nasnezilo,ze az.Musela som odpratat a necitim si krize 😠 😠 😠 a to som chcela este zehlit tu obrovsku kopu pre babo 😨 😨 😨 asi dnes nehrozi.

nelustek
15. jan 2012

@skatarina ahoj, vobec ti nezavidim musis mat toho dost ked si sama.Ja som uz ku koncu bola taka nervozna zo vsetkeho ze som len kricala na kazdeho. Uz sa tesis ked bude vonku co? Linda uz bude mat 3mesiace hrozne to leti,ale som rada ,lebo to toho druheho mesiaca to bolo o nicom,len plakala a bola na ciciku..nic som doma neurobila a ty ak budes sama tak to ti teda nezavidim

skatarina
15. jan 2012

@nelustek ja som zvyknuta.Nejako to poriesim za pochodu 😀 😀 😀 .Vela bude zavisiet od toho aka Karinka bude.Ked bude taka ako Petka,tak mi bude sveta zit.Ona mi uz ako malinka spala celu noc.Podla toho ako sa v brusku hybe to bude riadny certik 😵 😵 😵 😵