icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

jankasramka
24. aug 2011

@veronika9686 napravo od pupka to asi nebude ono....tak vysoko babetko este nie je. teraz ho mas tam v podbrusku, ked si mavala kramy a bolelo ta brucho tak je tam dole 😉

xxx.klarka
24. aug 2011

ahojky,

u nás je krásně tak trávíme dny na koupališti 🙂 Já miminko už cítím krásně, né že by nějak extra kopalo, ale cítím jak se tam hýbe a přetáčí. 🙂 Neveřila jsem tomu, furt jsem si nebyla jistá, ale už je to pravidelné, takže to je ONO 🙂 Hlavně večer když jsem v klidu a zaměřím se na to.

errilo
24. aug 2011

ahojte, ja som bola na odberoch na triplle tes v utorok, vysledky budu az 5.9.
NT som mala 1, ale neviem ci videl doktor nosovu kosticku, aj som sa ho zabudla spytat a v knizke to zapisane nemam.
Chystate sa aj na nejaky specialny morfologicky alebo na 3D ci 4D?

veronika9686
24. aug 2011

@jankasramka ja viem,len ma znepokojilo,ze co to moze byt,som zvedava co mi povie na gynde.

amrash
24. aug 2011

@juju81 No jo, stres to byl, hlavně kvůli mému věku a pitomým statistickým tabulkám! Nebudu se už raději v ničem vrtat a zbytečně se samovzdělávat v oboru, který mi nepřísluší!!! 😀 😀 😀

petra123456789
24. aug 2011

ja by som sa rada pridala

amrash
24. aug 2011

@veronika9686 Napravo od pupku to je opravdu moc vysoko. A navíc s pocity píchání to nemá vůbec nic společného! Nejdříve jsou to jen takové mírné dotyky. Já říkám, jak "motýlí křídla" 🙂

@errilo Pokud ti NT dopadl výborně, tak tam nosní kost určitě byla!!! Ničeho se neboj. Její nepřítomnost by totiž výrazně ovlivnila výsledek testu. Já se na 3D chystám v rámci vyšetření ve 20 tt.

xxx.klarka
24. aug 2011

@errilo Já budu mít výsledky taky až 5.9. kdy jdu i do poradny.

petra123456789
24. aug 2011

ahojte mne budu robit tripple testy na buduci utorok.... a kedy by som mala asi začat citit babätko neviete? už sa neviem dočkat

vikitino
25. aug 2011

@lenik3 ahoj no my sme boli s manzelom na takom pohovore u lekarky presne to o com pises choroby pribuznych a nase atd...potom nam vzali krv a dlaho sme cakali za vysledkom asi mesiac myslim no minimalne dva tyzdne urcite ...tebe krv nebrali?

errilo
25. aug 2011

@amrash dakujem 🙂 no uz sa neviem dockat tych vysledkov.

@xxx.klarka tak to mame v ten isty den, drzim palce!
@petra123456789 to je individualne. a tiez zavisi ci cakas prve alebo druhe babatko. niekto citi uz v 16 tt. ale vraj je normalne aj ked pocitis az v 20.

petra123456789
25. aug 2011

@errilo no čakám prvé bábätko tak asi to pocítim až neskôr...

bibi1711
25. aug 2011

@petra123456789 , ja cakam druhe, som v 17tt a este asi ani nic. obcas mam taky pocit, ale to si asi len nahovaram...

monicka23
25. aug 2011

@errilo mne bude moj doky robit morfo ultrazvuk 21.09. na poradni, na 3D ma posle k nejakemu svojmu znamenu ktory sa na to specializuje, vraj to trva aj hodku a pol a on na to bohuzial nema cas pri poradnach co aj chapem 🙂 ma veeeeela pacientiek 🙂

petra123456789
25. aug 2011

@bibi1711 ja sa aj celkom bojim... už by som ho chcela citit... či je všetko v poriadku... lebo teraz som bola na internom a stlačala mi doktorka brucho a že ona nič neciti... neviem či to už vlastne má byť hmatatelné... hm...

bibi1711
25. aug 2011

@petra123456789 , nerozumiem, co neciti? pri prvej som citila pohyby v 20 tt.nic sa neboj. na pohyby je naozaj este skoro...🙂

monicka23
25. aug 2011

@petra123456789 mne povedal moj lekar ze najskor v 20tt pocitim pohyby ako prvorodicka. Bola som pri nom teraz v utorok. 😉

lenik3
25. aug 2011

@vikitino nie nebrali, povedali ze v genetike urcite problem nebude, mame to v poriadku, tak mozno preto...

jankasramka
25. aug 2011

@monicka23 ja som pri prvom citila pohyby uz od 13tt a bola som si uplne ista lebo sa hybal vela a taky aj zostal- on nepozna oddych 😀 takze teraz pri druhom som dokonca rada ze necitim nic hyperaktivne 😀 😀 😀
ale neni to pravidlo ze prvorodicky citia neskor. a uz vobec nie ze od 20tt 😝

toja
25. aug 2011

ahojte
ja mam dojem,ze pohyby citim od pondelka,najprv som zavahala,ci tam dole nemam tik 😀
ale mam ho priebezne, takze to asi bude ono 🙂
taky mily pocit je to.

kočky premyslate,kde by ste chceli rodit? ja mam strach z nasich nemocnic, vsetci sa spravaju neprijemne...

enanena
25. aug 2011

@toja ja mam presne taky isty pocit...tak ako by mi pomykavalo svalom alebo ako keby mi tadial prebehli vlnky....no ja som bola predtyzdnom v nemocnici tu u nas v piestanoch a tiez som sa bala lebo som nepocula nic dobre ale moj postoj sa zmenil po tom ako sa ku mne spravali moji osetrujuci lekari...takze cest vynimkam 😉

toja
25. aug 2011

@enanena jeeej,tak to som rada,ze si napisala..tak teraz viem,ze to je ono.
to je fajn,ze si natrafila na dobreho lekara. ja som z BA a este len zvazujem...

jankasramka
25. aug 2011

@toja ja som sice nerodila na slovensku ale tu mexiku v sukromnej nemocnici ale len tak pre povzbudenie ti mozem napisat ako je to v mexickych statnych porodniciach. vo vecsine pripadov si musis hned po porode dieta okupat a poobliekat sama-cest vynimkam. a inak aj v pripade cisaraku ...co je podla mojej mienky brutal- neviem ci si vies predstavit tu ukrutnu bolest.
a do 24hod od porodu musis opustit nemocnicu a to v pripade porodu normalneho aj sekcie. toto plati rovnako pre statne ako aj sukromne nemocnice....
takze ak si pocula len same staznosti od inych zien tak mozno niekdy pravda je trosku subjektivna a moze byt aj horsie... 😀 😀 😀
ale inak neviem ako by som to riesila na tvojom mieste, asi by som hladala nejaku alternativu kebyze mam normalny porod. pri sekcii je to asi jedno, ved v nasich nemocniciach sa o babetka dobre postaraju.
ja som tu sla do sukromnej hlavne koli malemu, aby mal dobru starostlivost...

gubcikova
26. aug 2011

baby neni tu niektorá s TN alebo s PN?

errilo
26. aug 2011

@monicka23 na ten hodinovy ultrazvuk som aj ja zvedava, tiez sa chystam k Dr holanovi.

petja
26. aug 2011

Čauky,tak u mě už třetí den pohyby 😵

errilo
26. aug 2011

@jankasramka tak to je brutal co pises o tych mexickych porodniciach. to samostatne kupanie si ani neviem predstavit. ja som sa malu bala vo vanicke otocit asi do 1,5 mesiaca.

nemo1985
26. aug 2011

Zdravim, chci se zeptat těch, kdo na sobě pozorují ovalaci.

ted jsem četla článek,kdy je nejplodnější den je ten,když děložní hlen je čirý a táhne se cca 3dny před a v ten den a po ovulaci se mění na hustý(hrudkovitý)..
😉

petja
26. aug 2011

Tak já zase chtěla aby mi mimčo nekoupal,koupala jsem až 24h po porodu a jen čistou vodou,mázek má své opodstatnění.A jinak kdybych měla po císaři,okoupal by manžel

petja
26. aug 2011

@nemo1985 tady je to ale téma o těhu,ne o ovulaci