icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

basska007
13. sep 2011

ja som si bila dnes pre vysledky a tiež som bola doplasená, ale primár mi povedal, aby som sa nebála, ze 90% z pozitývnych vysledkov je nakoniec zdravé bábo...takze dobre ze tomu neverís a myslís pozitívne....to je to najdolezitejsie čo mozes pre babatko urobiť...DRZIM PALCE..., ja som sa dnes objednala do Martina na morfolog.sono, aby som nemusela absolvovat amnio, pretože si myslím ze absolvovat amnio len koli veku je riadna hlupost pokial mam vsetky vysledky negatívne ešte pockam na to sono a uvidím.... 🙂

kaby
13. sep 2011

@basska007 a ku komu ides na to morfol. sono v MT? ja som sa tam trepala az z BA za jednym doktorom ktory ma ten londynsky certifikat, ale hroza.... robi geneticky uzv, robil ho dokopy dve minuty a aj to trval tolko len preto, ze male sa velmi hybalo...... bola som velmi sklamana, takemu uzv sa velmi verit neda, ale nasla som az vcera, ze vo femicare v MT robia prenatalny uzv a vedia diagnostikovat podla urcitych priznakov DS ci uz s vacsim alebo mensim postihnutim....

lucka227
14. sep 2011

@oluska88 gratulujem 😵

kristinaanna
14. sep 2011

ahojte, no ja som bola včera na poradni, chcela som už vedieť čo to bude, ale malé sa nám otočilo chrbtom ☹ , p. doktorka nevedela odmerať ani hlavičku, aj srdiečko si musela pustiť nahlas lebo ho nevidela, 😉
krv zatiaľ v poriadku aj keď mi znova brali na tripltesty, som nevedela že teraz sa to už dvakrát
baby už máte vybratý nejaký kočík? aspoň tak teoreticky? ja som si po malej predala a teraz sa neviem rozhodnúť toľko ich je 😀, ostatné vecičky by som mala mať, teda ak to bude dievča, 😀

kokorunecka
14. sep 2011

@lucka227
No najskôr len nejaké značenie nové, lebo by mi to inak ani do hlavy nešlo :D
:D Aj ja čakám, nemôžem sa dočkať :D :D
Určite sa pán šofér potešil :D Dlho nezažil, určite :D :D
Ja sa už sama na sebe smejem, lebo keď idem s havom von, tak on najradšej do kopca a behom :D A tak chudáčisko teraz si musel zvyknúť, že ja sa ledva hýbem a že to s ním nevybehnem :D :D Na mňa začal pozerať jak na teliatko :D

kokorunecka
14. sep 2011

@kristinaanna
:D Aké pojašené bábo :D
Ja idem na veľký utz až 3.10. Vôbec však nechápem, prečo chodíte niektoré tak často a mňa si zavolá tak každé 4 až každých 5 týždňov...A aj to robil dva razy sono dokopy a nič iné...
A kočík? Teoreticky ich je milión :D :D Ale zasa, mi je ľúto na taký krátky čas, čo ho budem používať, pokiaľ malé nezačne protestovať, vyhodiť vyše 500€....
Či?

lucka227
14. sep 2011

@kristinaanna ahoj,no to je moja dilema c.1 😀 mne sa strasne pasi cam cortina alebo casualplay S4 ale tie ceny,uuuuf len sa bojim keby som kupila nieco lacne ci to bude aj bezpecne a kvalitne,moja suseda ma polsky a po 4 mesiacoch jej nefunguju brzdy... 😠

lucka227
14. sep 2011

@kokorunecka no hehe chuuuda 😀 to moja je taka leniva ze ju staci vypustit pred dom a aj to si lahne 😀 ale dnes ma to chytilo hned z rana,a pomohlo mi ked som si sadla ako keby na paty,kolena od seba a natiahla som sa dopredu,hlavu na zem a ruky natiahnut dopredu.Supeeeer,tak sa mi ulavilo,klop klop 😀 🤐 aj mne je luto dat za kocik tolko,ale ked pocujes ze sa pri prudsom vetre nejaky prevrati tak mam dost 😨

kokorunecka
14. sep 2011

@lucka227
:D Bože, to čo je za havina? :D Môj je síce teraz veľký puberťák a robí si čo sa mu zachce :D Ale pochybujem, že by zostal niekedy až taký lenivý :D Aj keď to vo svojom popise má napísané :D :D
Ja masírujem, masírujem, odpružujem sa na fit lopte, ale akosi nič...
Keď ja mám zasa skôr ten pocit, že aj kočík za 400vky ti spraví tú istú službu jak ten za 800, len akurát neplatíš za značku :D A malé aj tak dlho nevydrží v ňom... Si pamätám na môjho brata (má 6 :D ), naši velice, že kúpia "kvalitnejší", dali zaň v prepočte asi 640 € a malý ako sa naučil po štyroch, tak do kočíka ho ani heverom nedostali :D :D Takže kočík mohli pekne predať, lebo inak by im na parádu zostal len :D :D :D

loretana
14. sep 2011

Ahoj holky, jak se Vám vede, jak se cítíte? Mě trápí nespavost - každý den usínám přes hodinu a pak stačí bochnutí souseda na chodbě, že zaštěká pes venku a jsem vzhůru a je to celé nanovo:( dnes jsem vstávala ve 2:30 a už jsem nezabrala... a do toho mám katastrofické a hrůzostrašné sny... No holky, co to je?🙂 Ale snad to přejde... s tím se asi nic dělat nedá...
Holky, já ani nevím, jestli cítím pohyby, nebo ne... znervoznuje mě to:( občas cítím, zvlášť večer, když se na to soustředím, jakoby bublinku v podbřišku, která hned zmizí.... asi by to mohlo být i no, ale klidně taky třeba prdík, ne?🙂
A ještě ke všemu mám pocit, že mám hodně trvrdé bříško - a opět nevím, jestli je to tím těhu a nějaké špatné znamení, nebo tím, že jsem nafouklá....
Holky, proč je to v tom jiném stavu tak "jiné" a navíc tak neznámé, že si s tím vůbec neumím poradit????:(

tunylyk
14. sep 2011

dievcence vidim,ze riesite kociky,my mame polsky,kupovany na sk,no mozem povedat,ze dobra kupa 😉 nestal nas vela a vyvozili sa v nom obaja chlapci,akurat sme nove gumy a duse kupili,este urcite posluzi,do terenu,v akom byvame sa mi urcite neoplatilo investovat tazke peniaze do kocika,pri ktorom by som len hromzila pri kazdej skalke ci jame... u mna boli prvorade kriteria ci zvladne aj horsi teren,nebyvame v meste,cela obec prakticky jeden veelky kopec 😉 a denno denne ho dostavam do bytu po schodoch,nemame vytah

petra123456789
14. sep 2011

@lucka227 no dufam teda že v piatok mi už povie lebo toto čakanie ma deprimuje

vrabciatko
14. sep 2011

baby k téme kočíky asi toľko. Pri dcére som dala za kočík vtedy ešte 21000skk, a už takú blbosť neurobím. Jediná jeho výhoda bola odľahčená konštrukcia (nosila som ho na 4.poschodie bez výťahu-jediné pozitívum do mesiaca som mala dole 8 kg). Po 5-mesiacoch sa mi ho podarilo predať ani nie za 12000 takže aspoň čosi.(malá vanička, malé kolesá ale značka-nuž mladá-blbá)
Včera som sondovala a som viac-menej rozhodnutá pre Dor-Jan cca 300 ečiek). Kočík vyzerá dobre, má veľkú vaničku, veľké kolesá, ľahko skladateľný, udržiavateľný, no a tá cena 🙂 🙂 😉 . Budem ho objednávať cez e-kočíky. Má ho kolegyňa a nevie si ho vynachváliť.

oluska88
14. sep 2011

@lucka227 dakujem velmi pekne...a ty co cakas,uz vies pohlavie???
🙂

kristinaanna
14. sep 2011

@vrabciatko ja som tiež pozerala tento a som viac menej rozhodnutá a dokonca som ho teraz našla v akcii za 200 tak dúfam že do decembra ešte nejaké budú, myslím akcie

vrabciatko
14. sep 2011

@kristinaanna
určite budú akcie, a pol roka možno aj iné modely. Ja som pýtala na str. e-kočíkov, že dodacia lehota u DorJanov ako takých je 5-7 dní, čiže ja budem po ňom "polovať" až vo februári, keď bude drobec na svete. V tomto som príšerne poverčivá 😉

kokorunecka
14. sep 2011

Aj ja som pozerala na Dor Jan Danny Sport 3line....Cena nejako 340 € s autosedačkou...Bez nej 285€.
A pozdáva sa mi aj tento, nemáte skúsenosť? ESPRIT Vegas trio set 2011

veronika9686
14. sep 2011

@kaby neboj sa nic,malicke je urcite ok

veronika9686
14. sep 2011

baby,nemate niektora skusenost s kocikom aro team enzo,a neobjednavali ste niektora cez www.vasesuperkociky.sk?

lucka227
14. sep 2011

@loretana ahoj,tak neviem cim to je ale tie sny mam aj ja 😲

lucka227
14. sep 2011

@oluska88 no dozviem sa na buduci tyzden v piatok,snad 😀

lucka227
14. sep 2011

@kokorunecka no prosim ta yorkshire,fenka 4 rocna 😀 😀 😀 neviem sama,pozeram aj take do pol roka jazdene,potom su lacnejsie.Inak ten Dor jan som mala povodne vyhliadnuty ale je tazky tak som sa na to vykaslala,kto to bude vlacit a ten Esprit je pekny len ma nanic kolieska zase,v zime by si zapadla 😀 😀 😀 😀

lucka227
14. sep 2011

@petra123456789 neboj sa,urcite ano,ja som sa potom uz nepytala,uplne somto vypustila a povedala mi to az na dalsej poradni 😵

kokorunecka
14. sep 2011

@lucka227
:D Ja mám ročného mopsa :D
Och, prečo nemôžu byť najviac 4 druhy kočíkov?? :D :D
Nemusela by som sa cítiť jak trúba, že neviem od ktorého kam :D

loretana
14. sep 2011

@lucka227 tak to je zřejmě běžný projev těhu🙂 mě se zdálo tolik nočních můr, jako za celý život ne🙂

lucka227
14. sep 2011

@loretana no aj ja veru,co uz,ked len to 😝

lucka227
14. sep 2011

@kokorunecka no akoze pre mna by to bolo ideal,ja sa neviem rozhodnut.Jeeej tak to ty by si mala mat lenosa,nie ja 😀

kokorunecka
14. sep 2011

@lucka227
Aj pre mňa by to bolo ideálne, lebo sa vážne cítim jak trúba 😀
Hovorím, je v puberte 😀 Tvári sa, že všetko vie, všetkému rozumie 😀

basska007
14. sep 2011

@kaby ..no koli tomu tam idem aj ja...idem do iscaru k dc.Tomasovi, mám to v utorok potom ti poviem ako to celé dopadlo...dufam ze nebudem sklamaná ako ty... 🙂

lucka227
14. sep 2011

@kokorunecka moje zlate,tak mas aspon veselo.Moja ked sa hra tak mam Vianoce :D kopanceky citis? 😵