icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kokorunecka
16. sep 2011

@lucka227
Veľmi zodpovedný zamestnávateľ, len čo je pravda.
No, ja som si jak pán vstala pred dvanástou 😀 , 500krát ma už hafan von vytiahol a teraz som rada, že sedím a snažím sa prinútiť aj jeho 😀
Malinké mi asi dnes spinká ešte, lebo včera trochu podiskotékovalo a asi je unavené 🙂

hanus177
16. sep 2011

Ahojte, dlllho som tu nebola 😖 Všetky pozdravujem a želám krásne prežívanie tehu.. 😵
Čo sa týka kočíkov, hlboké využijete tak cca 6 mesiacov, my sme mali požičaný a teraz máme športový, malá bude mať cca 2 rôčky a stále sa vozí.
Chcem sa však opýtať, zatiaľ som nič nepribrala.. ☹ Dr. kontrolovala malé a to zatiaľ rastie.... ale dosť ma to trápi, pri malej som pribrala len 9 kg, ale priberala som hned od začiatku.... tak neviem....
No a už asi 2 týždne musím nosiť pančuchy na sťahovanie žíl, bez nich chodím ako kačka..... tak sa už neviem dočkať kedy príde zima, lebo v tomto peknom počasi sa idem "uvariť" ale zatiaľ pomáhaju... (dúfam, že to bude môj jediný problém, kríže nech nevystrkujú rožky 🤐 )

veronika9686
17. sep 2011

Vcera som sa dozvedela vysledky z genetiky,vsetko je v poriadku,tak som velmi stastna,ze mojmu drobceku nic nechyba 🙂))

lucka227
17. sep 2011

@kokorunecka ahoj 😵 tak ja som mala vcera v brusku rodeo,a dnes zatial len tak aby sa mi ratalo.Jaj to mojhonemusim nutit,tej staci ist rano o dvanastej von :D

viknat
17. sep 2011

Ahoj holky, tak včera jsem se dozvěděla výsledky Triple testů a vše dopadlo výborně, tak mi spadl opravdu šutr ze srdce 🙂 Můj Dr. dokonce i odhadl pohlaví mimča, tak to vypadá, že k našim dvojčecím slečnám přibude chlap, ale zatím je to předběžné, potvrdí mi to koncem měsíce.
@loretana Tak já mám taky pořád noční můry, zda si mi třeba i o vraždách, jak někdo někoho bodá nožem atd.... no nikdy se mi to předtím nestalo a teď v době těhu už kolikrát. No hormony mi asi blázní 😀
@silente Já si taky předběžně vybrala Inglesina Magnum, vypadá dobře a hlavně pro ty naše "bláznivé" výlety polem nepolem si myslím bude ideální. Jo mimochodem, moc se mi líbí heslo tvé sestry 😀

kokorunecka
17. sep 2011

@lucka227
Ahoj 🙂 Tak mne sa bábo hlási už jak som oči otvorila, tak som rada, že je asi hádam v poriadku 🙂
Tak, až môj hafo vyrastie, tak snáď sa aj z neho stane lenivá mrška nepohyblivá 😀

nera123
17. sep 2011

@hanus177 ahoj, nič sa neboj, ja som tiež ešte nič nepribrala, len mi bruško vytŕča...ale myslím, že odteraz to už pôjde 🙂

hanus177
17. sep 2011

@nera123 to dúfam, lebo svokra ma straší nemocnicou...... ☹

lucka227
17. sep 2011

@kokorunecka veru aj moje bambuliatko kopka o sto sest.Dnes som si to az natacala na video,ako mi nadskakuje brusko,lebo manzel ked pride vecer z roboty tak malinke haja zvacsa tak nic neciti 😠
Jaaaj neboj sa,pockaj zo pat rokov a zlenivie 😀 😀

juliankaaa
17. sep 2011

@itusa6 pravdepodobne dievcatko, sice uz jedno doma mame, ale nevadi......mozno dalsi bude chlapec 😀DD

tunylyk
18. sep 2011

@kaby vcera som tomu dr.pisala mail,ani nie o hodinku mi volal a dohodli sme sa na dalsiu sobotu,dokonca som mohla prist uz v stredu,ale nemam doma manzela,tak az cez vikend,dufam,ze tak ako u teba to aj u nas dopadne dobre 😉

kaby
18. sep 2011

@tunylyk a aky je prosim ta jeho mail? a nebude to uz neskoro na utz? drzim palce aby vsetko bolo ok

tunylyk
18. sep 2011

@kaby ja som pisala cez tu stranku,cez ten objednavkovy formular,ked mi volal,pytal sa v ktorom tt som,no a hned sme sa aj dohodli,to je ten dr.co si tam bola vcera ak sa nemylim,spominala si ho tusim v teme o DS,ja som dostala na genetike listok s cislami do MT a potom do KE,no ta sa mi nedarilo dovolat,tak som pisala do MT.

tunylyk
18. sep 2011

@kaby www.femicare.org. juj ale teraz neviem,ci si tam mala ist ty tento vikend alebo vrabciatko 🙂 tehu demenciu mam 😀

itusa6
18. sep 2011

@juliankaaa ja idem k doky na utorok,tak som zvedavá či sa malé ukáže ,že čo to bude ,ale my sa tešíme už či to bude kočka ale kočkoš 🙂)))

juliankaaa
18. sep 2011

@itusa6 vsak, hlavne nech je zdravucke 🙂

itusa6
18. sep 2011

@juliankaaa to je naše jediné prianie nech je zdravé a o ostatné sa postaráme my 🙂

matulat
18. sep 2011

ahojte kocky, ja tiez patrim k februarovkam.cakame prve dietatko a tak je pre nas vsetko nove som v17 tyzdni a zaujimalo by ma kedy ste pocitili prve pohyby babatka.dakujem

arrett
18. sep 2011

Ahojte baby. patrila som tiez pri druhom k februarovkam.. No mala sa narodila v januari. CHcem vam iba popriat krasne tehulkovanie a vela zdravicka pre vas a vase babatka. Drzte sa a uzivajte si tehulkovanie, lebo sa ani nenazdate a budete drzav v naruci vas najkrajsi pokladik.

cizu
19. sep 2011

ahoj holky, nemáte zkušenost?- trpím na opary na rtu, letos se mně nějakým způsobem po otěhotnění ještě vyhýbaly,aledneska jsem jeden objevila.....můžu si na to dát cokoliv nebo je na to taky nějaké omezení - případně, co funguje v těhu? Díky moc,mějte se

silente
19. sep 2011

@cizu - zkus náplasti Compeed, jsou super 🙂

@matulat - u prvního prcka jsem pohyby cítila tak kolem 20.tt, teď už kolem 11.tt

vrabciatko
19. sep 2011

@tunylyk
@kaby
ahojte baby, naša návšteva v MT vo Femicare dopadla nad očakávania. Budeme mať vytúženého chlapčeka, na ktorého sme čakali 3 roky a vyzerá to, že je všetko v poriadku 🙂 🙂 🙂 . Moju zlú hladinu testov doktor komentoval, tak, že s najväčšou pravdepodobnosťou išlo o laboratórnu chybu 😖 . Taký šuter mi včera padol zo srdca, že si to viete predstaviť asi iba vy. Doktor je úžasný, trpezlivý, malý si nechcel dať odmerať nosovú kostičku, tak sme mali jednu prechádzku a potom sa po mojich akrobatických výkonoch na lehátku dal prehovoriť. Držím palce 🙂 🙂 🙂

tunylyk
19. sep 2011

@vrabciatko jeej super tesim sa s tebou 🙂blahozelam k chlapcekovi,mne by mohli prislubit dievcatko 😀 mne je o kustik lepsie pri srdiecku,uz len par dni a je sobota a bude mi este lepsie,ked mi dr.povie,ze je vsetko v poriadku,uz do telefonu,ako sme spolu telefonovali,bol fakt prijemny

norcima
19. sep 2011

@tunylyk ides v sobotu ku grochalovi do famicare? aj mi ideme rano na pol 9 🙂, uz sme u neho boli v 1. trimestri a je naozaj velmi prijemny, bduete mat krasny zazitok z vysetrenia 🙂

tunylyk
19. sep 2011

@norcima hej presne tam ideme 😉 najprv mi vravi,ze o 8-mej,no to by sme z domu museli ist uz o 4-tej,tak sme sa dohodli na 13-tu,to je prijatelnejsie,deticky nemame kde nechat,tak by bolo o drzku takto skoro vsetkym vstavat 😀

loretana
19. sep 2011

@viknat tak to gratuluji k předběžné radosti🙂 a koukám, že kočárek jsme vybrali taky schodný, mám ještě v záloze Camarelo Evolution, taky mi přijde velký a pevný...

viknat
19. sep 2011

@loretana No tak ten Camarelo Evolution je teda taky moooc hezký. Ten jsem snad ještě ani nikdy neviděla. Já se jen bojím těch otočných koleček. Předtím jsem měla taky kočárek s možností aretace a ty kolečka nikdy nebyla napevno, jako u klasických kočárků, ale tak nějak se tam "mrdlala", když jsme jeli sněhem nebo terénem. Ale je fakt, že to zas bylo u dvojčecího kočárku, který byl mnohem větší a těžší.

miroslava111
19. sep 2011

Ahojte, pridávam sa s termínom 22.2.2012.

parvitas
19. sep 2011

@miroslava111 aj ja mám taký istý termín 😉 vitaj

parvitas
19. sep 2011

@viknat a aký si mala dvojičkovský kočík?