icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

vrabciatko
3. okt 2011

@nuna55 hurááá, konečne niekto s týmto dátumom 🙂

jankasramka
3. okt 2011

@kokorunecka ahoj, u nas vsetko ok. maly dravy ubehany a bejby v brusku uz kope statocne 😉
ale ty sa pochval. dnes si mala ist na USG, nie? bude svarna deva ci chlap?zvedava som tak sa pochval 😝

jankasramka
3. okt 2011

@bebel no ja ziram este viac ...normalne som sa musela zasmiat 😀
lebo teraz neviem ci tvoj problem je ze nevies precitat alebo nevies pochopit.
som ti napisala ze USG sa siri vlnenim a nie ziarenim a ty mi tu hodis dake linky o tom ze ultrasonografia moze byt pre plod skodliva ....

no to je uplny zazitok fakt! ty co uz si za matku ze pises o skodlivosti sona a koniec koncov si ajtak ides s deckom v bruchu 2 krat na kavitaciu.

takze sa mi zda ze tie specificke poruchy ucenia mas skor ty a nie moj syn.
a to sa mi uz nechce komentovat dalsie blbiny co si mi pisala.
dovi a dopo.

beruskaev
3. okt 2011

ahoj holky, pár dní jsem byla u našich, tak jsem nebyla na netu.. Dneska jsme byli na velkém ultrazvuku a pan doktor říkal, že všechno je v pořádku a čekáme holčičku 🙂 🙂

danka483
3. okt 2011

Ahoj babule môžem k vám? Termín máme 24.2.2012 🙂

kokorunecka
3. okt 2011

@jankasramka Aj moje statočne kopká, čo kopká, ono to kope 😀
Veru, bola som, ale najprv bolo otočené, potom snáď tančilo 😀, Ledva ho odmerali 😀 Tak ešte stále musím čakať 😀 Ale tiež som zvedavá 😀

@danka483 Ahoj, vitaj 😀

fraufrt
3. okt 2011

ahojte, po dlhsej dobe sa opat hlasim a prosim o radu. Uz tyzden mam nieco medzi nadchou a chripkou, zacalo to stratou hlasu, proste oslabeny cely imunitny system. Doma sme vsetci na tom rovnako. Poradili nam pit caj zo zazvoru, manzelovi pomohol a ja som si este nedala, lebo neviem, ci mozem. Ak sa trosku vyznate v cajoch a bylinkach, poradte mi ci ten zazvor mozem alebo nie? A ktore bylinky v tehu urcite nie ?!!!. Dik.

krakorka
4. okt 2011

Gratuluji všem k úspěšným ultrazvukům. 🙂
@danka483 vítej 🙂

@fraufrt nevím jak je to přesně s bylinkami v těhu,ale podle mě můžeš vše ale s mírou a myslim si,že zázvorový čaj můžeš určitě,protože když jsem si hledala v prvních měsícíh něco na nevolnosti,tak tam bylo psáno o zázvoru a zázvorovém čaji,že je na nevolnosti dobrej.

tunylyk
4. okt 2011

@fraufrt ahoj prave citam nove Dieta,jesen s bruskom v skratke o bylinkach v tehu

Bezpecna je echinacea,vhodnejsia v cajovej forme,uprednostnit pred liehovou tinkturou

s mierou sa daju uzivat brusnice,gotu kola,krusina americka,senna,myrhovnik,dumbier lekarsky
nechce sa mi to vsetko vypisovat,potom su tam uvedene,ktore urcite nie,skus si kupit dieta,alebo si tento clanok pozri na stranke casopisu dieta pod nazvom jesen s bruskom 2,urcite odporucam precitat 😉

nuna55
4. okt 2011

babule tak ja mám problem, už dva týždne kašlem a zrejme som si tým natiahla sval na boku a od včera nemožem ani ležať ani behať stále to bolí a ešte k tomu si ani kýchnuť a zakašlať poriadne nemožem dosť ma to otravuje.Večer ma moj drahý musel aj na wcko podopierať inak by som to od bolesti nezvládla.Neviete niečo na stlmenie ?

silente
4. okt 2011

@tunylyk - jaká je, prosím, www adresa na ten článek? Mně to v ČR furt hází na časopis Dieta (o hubnutí) 😀

danka483
4. okt 2011

@kokorunecka
@krakorka ďakujem za privítanie

veronika254
4. okt 2011

caute baby kedy ste maly prve pohyby??? lebo my stale nic :(

tunylyk
4. okt 2011

@silente www.dieta.sk 😉 dufam,ze uz to pojde
@veronika254 no u mna cca 16tt,teraz ma uz drobec riadne bombarduje,moze byt,ze sa ti malinke hybe viac v noci,ked spis alebo aj pocas dna,len to nestihas registrovat,ja to uz teraz citim pri akejkolvek cinnosti,no zo zaciatku az vtedy,ked som mala klud,lahla som si alebo sadla a po chvili to prislo 😉

tunylyk
4. okt 2011

@silente pozerala som tam teraz,este tam je septembrove cislo,ja uz mam doma oktobrove,ktore mam predplatene,to pisu v tom novom,mozno to onedlho zmenia aj na nete. 🙂

silente
4. okt 2011

@tunylyk - moc děkuji! 🙂
@veronika254 - já už velmi brzy (11.-12.tt), ale netrap se, jde o to, jak máš dělohu apod. Takže vydrrrž prťka 🙂

bianca2
4. okt 2011

Ahojte, tak my mame potvrdene ze cakame dievcatko, v piatok som bola na ultrazvuku a lekarka pekne videla. kope uz zhruba od konca 4-teho mesiaca, teraz mi zacal 6-ty mesiac, v 5-tom to uz boli dost silne pohyby.

krakorka
4. okt 2011

@veronika254 tak já jsem pohyby pocítila už někdy kolem 14.týdne,ale pořádné a zřetelné kopanečky to byly tak od toho 16.týdne

nikolet_89
4. okt 2011

ahojte maminy ja mam termin 20.2.2012 🙂 a dnes mi lekar potvrdil, ze budem mat dievcatko 🙂

akarka
4. okt 2011

@oluska88
Ahojky zdravím vás všechny dnes poprvé a jestli vše vyjde tak jak má tak bude mít naše miminko také krásné datum narození 22.2.2012

veronika254
4. okt 2011

@krakorka no dnes sme boli v poradni doktor robil ultrazvuk babatko sa hybe ale slabo dajak ked ho necitim alebo je lenivy 🙂

suzamen
4. okt 2011

Ahojky prodávám autosedačku (vajíčko) kdybyste věděli o někom kdo potřebuje... Cena 500,- (pův. cena 1990,-)

lussy211
4. okt 2011

@nikolet_89 no akurát som Ti písala správu že akože prečo to zavreli, ale asi preto že taká téma už bola 🙂
A ako sa darí?Ja som v poslednej dobe straaaaaaaaaašne nervózna, myslíš že je to ok?

lussy211
4. okt 2011

@nikolet_89 už som:D

kiityii
4. okt 2011

@oluska88 dakujeme🙂aj my vam gratulujeme!!!mno ten vas datum je fakt kraasny,same dvojky a to je podla cinanov najstastnejsie cislo;) my mame termin na valentina,14/02/2012 myslim teda,ze tiez celkom peqny 🙂 ale to je jedno,hlavne nech sa nam tie nase male tvory narodia v tom spravnom biologickom case!!!

iwanna
4. okt 2011

caute baby, dlho som zas nepisala. Zda sa mi, ze zatial vo februarovkach asi prevazuju dievcatka nad chlapcami 🙂

iwanna
4. okt 2011

dnes som bola na morfologickom ultrazvuku u dr.Cunderlika. Mam z toho dobry pocit. Vsetko dokladne prezrel, premeral... Vazime 350g 😀

kiityii
4. okt 2011

@oluska88 ahoj oli,myslim ,ze som Ti odpisala,ale nevidim to tu.som tu nova,taq som este trosku pribrzdena :D som pisala,ze krasny datum mate,ze dvojky symbolizuju podla cinanov velke stastie ;) my mame termin na valentina,taqze tiez celkom peqny 14/02/2012 🙂 u nas bola taqa dohoda,ze aq to bude devcatko,meno vybera moja polovicka a aq chlapcek,taq ja.mno a vypada to taq,ze v brusku nosim dievcatko a ten moj chce len Elu..taqze bude to Ela alebo Ella 🙂a vy?uz viete,ako sa bude volat Vase male..v oboch pripadoch? ;)

fraufrt
4. okt 2011

@tunylyk
@krakorka dakujem za info, uz studujem 🙂

fraufrt
4. okt 2011

ak by niekoho este zaujimalo ako je to s bylinkami v tehotenstve, tak tu 🙂
http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...