icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

lucka227
7. okt 2011

@kokorunecka tak teraz som prvy krat videla tvoje fotky,no mas take brusino ako ja,trosku mensie este,tak nie som samaaaaa huraaaaaaa 😀 ale vies co,ten peso.....uuuuuuzasnyyyyyyyyyy jednym slovom,hned by som ho vystiskala,kraaasny

kokorunecka
7. okt 2011

@krakorka Ja sa snažím aj s tou sprchou, ale aj masírujem, to mi tiež dosť pomáha 🙂
@mimma17 Ja som až zo Skalice, mne je bližšie Hodonín, Brno, Břeclav (CZ) A výbavička ako výbavička... Kočík to čakám či nebude nejaká akcia na Mutsy, aj keď som už viac-menej rozhodnutá, lebo som si ho bola vyskúšať.Oblečenie, to trošku, že pyžamká, body krátky a dlhý rukáv, ponožtičky, košieľky na cvočky a ešte pôjdem k ocinovi pozrieť či náhodou v krabiciach nebude niečo použiteľné po mojom bratovi, síce on už bude mať 6 rokov, ale niektoré veci sú stále ako nové, takže len to treba prejsť, oprať a tak 🙂
@lucka227 Ultrazvuk výborne, drobček sa hýbal, tancoval 😀 Doktor bol rád, že ho odmeral, nevieme ešte čo to je, ale ja to tak cítim, že chalanisko by mohol 😀 Meriame už 30cm a vážime bez nejakého gramu 400g.
A doktor sa mi smial, že také malé brucho, veľké bábo, ale že aspoň nemusím veľa chudnúť 😀 Takže sme posrandovali...

Inak, baby, malé je jak splašené, normálne mi bruško skáče, keď si dá záležať 😀

kokorunecka
7. okt 2011

@lucka227 😀 Psík je moje malé šidlo a dokonca už je aj k brušku tolerantnejší, neskáče po mne, len si má už kde hlavu položiť 😀 Tak sa asi aj on už teší 😀 A poctivo vyňucháva všetky vecičky, čo som zatiaľ kúpila/dostala 😀

lucka227
7. okt 2011

@kokorunecka nooo to je skoda,inak ja ta tipujem na babu :D a zatial som kazdemu uhadla :D tak uvidime,ale nie som ista 😀 ja som bola v 20tt na zaciatku asi 19+2 a malinka mala cez 300g ty kokso, a cm nevieme.Ale ma noziska ako pavucica 😀
aj ja sa divim ze nejak extra nepriberam,ale pride to za chvilu,neboj sa.Manzelova sesternica je asi 20tt teraz a uz ma +7 kg 🙂

lucka227
7. okt 2011

@kokorunecka no tak zatial je to len brusinko ale zase ja som napr. mala uplne ploche brucho,az prepadnnute,tak sa to neda asi porovnavat so zenami ktore mali vacsie,nie? Mala som asi 65 cm v pase a teraz ze 89 :D kokso.Ja nekupujem zatial nic,tiez som len dostala ale to mam u maminy a sestry a nieco doma,ale len par veci

kokorunecka
7. okt 2011

@lucka227 Tak ja sa toho priberania nebojím. Doteraz som bola jak záchodový pavúk a mužíček môj premilený mi fandí, že budem konečne jak žena vyzerať 😀
Ale ja neviem, ja sa tak na chalana cítim... A môj muž má talent na chlapcov 😀 Z predchádzajúceho manželstva má dvoch 😀

lucka227
7. okt 2011

@kokorunecka jaaaaj no tak to som nevedela ze ma patent :D
aj ja to neriesim,tesim sa za kazde kilo a kocik uz maaaaaas? 😝

kokorunecka
7. okt 2011

@lucka227 Ja som mala tiež tak nejak v páse, že maximálne 65 😀
Kočík ešte kúpený nemám, neponáhľam sa s tým... Ale viem, ktorý chcem 😀 Už som rozhodnutá 😀 A ty s ním ako? 😀

lucka227
7. okt 2011

A aky teda?Tak to je dobre lebo vybrat je horor. Ja som tiez vybrala a kupujem tak o mesiac cca casualplay S4 mako

kokorunecka
7. okt 2011

@lucka227 My sme sa rozhodli pre Mutsy Transporter. A už mi je jedno či 2010 a či 2011 😀

bianca2
7. okt 2011

@kiityii bolo by to super jasne, ked by sa narodili na valentina 🙂 manzelova stara mama je tiez narodena na valentina 🙂 tak by sme mali dvojnasobnu oslavu. dnes ultrazvuk ukazal termin 13.2. tak aj mne sa to nejak pohybuje minus par dni vacsinou. nemali sme preferenciu, ci chlapcek ci dievcatko. z nasej rodiny su same dievcata a z manzelovej zas prevladaju chlapci. toto je nase prve dietatko, urcite budeme chciet aj dalsie a potom to mozno bude aj chlapcek, uvidime co bude neskor 🙂 hlavne nech je zdrave, to je zaklad.

lucka227
7. okt 2011

@kokorunecka a farbu?

kokorunecka
7. okt 2011

@lucka227 Tak pri nich nie je moc na výber, čo ma trochu mrzí, ale ten fialový je krásny a nemyslím si, že by chalanisko nemohol byť vo fialovom 😀 Lebo ja úplne nesúhlasím s čiernymi, šedými či akými kočíkmi... Keď je tam len že troška čiernej,ale nie ako v poslednom čase vidím, že celý čierny...

lucka227
7. okt 2011

@kokorunecka hej je to velmi moderne,ale zase na druhej strane prakticke. Ja tiez nie som za cierny,este sportovy hej,tam das vlozku ale vanicka je ako truhla potom.Ja cerveny.V dnestnej dobe ti to moze byt jedno,uz sa dava zeleny pre dievky a ruzovy pre chlapcov

kokorunecka
7. okt 2011

@lucka227 A tuším, že aj v červenej ho ponúkajú... 😀 To už je také pre mňa nepodstatné v podstate 😀
Hlavná vec je, aby sa mi to nerozpadlo po ceste 😀

veronika9686
7. okt 2011

@mimma17 ahoj,tak v tomto ti verim,my sme tam tiez boli,kupili sme par veciciek,ale ledze sme boli v lete,tak sme sa rozhodli,ze tam pojdeme este niekedy v januari a dokupime,co nam bude chybat.veru,tie ceny tam a tu sa nedaju porovnat,aj ked kociky som nasla lacnejsie tu

hanus177
7. okt 2011

@mimma17 ahoj, aj my sa chystáme na nákupy do PL, bud do Noweho Targu alebo Jablonky.... sú tam fakt iné ceny a aj s kvalitou som bola spokojná.....

kokorunecka
8. okt 2011

Ahojte baby 🙂
Tuším všetky do jednej pokojne víkendujete bez MK 🙂 Či ste išli nakupovať? 🙂
Ja som dnes po najmladšom bratovi prešla nejaké veci, čo by snáď mohli byť aj použiteľné ešte 😀
A našla som úplne nové prekrásne mojou mamou štrikované svetríky v bielej farbe...
Až sa mi telefón umúdri a bude sa chcieť spojiť s PC, tak dám aj fotky 🙂

amelia17
8. okt 2011

ahojte, aj vam zvykne tvrdnut brusko? mna to az zaboli, ked sa mi mali vyduvaju... raz jeden, raz druhy, uplne cool je to, ked kopkaju naraz... clovek pomaly nevie, co sa mu to tam deje

veronika9686
8. okt 2011

@amelia17 tak to mas pravdu,aj moje malinke si niekedy v brusku robi poriadnu zabavu 🙂)) brusko mi tvrdne od zaciatku,niekedy uz neviem ako si lahnut,tak sa prechadzam a po chvili si znova lahnem,je to hlavne vecer a v noci,tak rano vstavam poriadne unavena.snad sa to do konca tehotenstva zlepsi

kristinaanna
9. okt 2011

@mimma17 ahoj, môžeš napísať bližšie kde ste boli v tom obchode? myslím adresu alebo nek tak, chcele by sme ísť pozdrieť kočík, mali tam nejaké?

mimma17
9. okt 2011

@ kristinaanna no zadaj si do googlu babyboo novy targ a vyhodi ti adresu a kocikov je tam strasne moc na vyber ale aj vela inych veci naozaj super vyber pozri mi do albumu my sme nakupili celu vybavu ale postielku a matrac nemam odfotene lebo su este v krabici zlozene teda ta postielka

kristinaanna
9. okt 2011

@mimma17 ďakujem pozriem, nakúpili ste super, nám treba len kočík, vajíčko a chcela by som lehátko, ostatné bys me mali mať ešte po malej, no ak bude chlapec bude treba aj nekaké oblečko 🙂

krakorka
10. okt 2011

Ahojky,tak my jsme se víkendovali u našich,teda hlídali jsme jim pesana,ale v sobotujsme vyrazili na návštěvu k mé sestře,tak si Andulína pohrála s Daníkem(bratránkem).
S tím Polskem a nakupováním to máte dobré,já bych tam manžu nedostala a ani mě neláká předdstava sedět tak dlouho v autě,už takhle se cestování prckovi moc nelíbí,jakmile sednu do auta,tak kope 🙂 Ale věřim,že se tam dá nakoupit hodně a za lacino,kamarádka tam taky nakoupila dost věcí když čekala první.

@amelia17 také mi tvrdne bříško,piju magnosol a když to začne a já sedim,tak se musím projít a po chvilce je to dobrý.Ale u tebe to musí být větší nářez,když tam máš dvě miminečka.

jinak teda dnes v noci to byl mazec,nemohla jsem vůbec usnout a strašně mě brněli lýtka,nevim vůbec čím to bylo způsobené když jsem celý den nic nedělal?!Ale dcera taky špatně spala a manžel taky,tak asi nějaká blbá noc.

kokorunecka
10. okt 2011

@krakorka
Ahoj 🙂
Môjmu drobcovi sa zasa nejako nezdá, keď stále len sedím, vtedy kope najviac 😀
Ale auto mu problém nerobí...Asi z neho bude nejaký rally jazdec 😀

kristinaanna
10. okt 2011

ahojte, o tom tvrdnutí treba povedať doktorke, mne dala magnezium 500 riadne tabletky 2x denne, v tých šumivých je veľa cukru, a je to dobré aj na nohy

hanus177
10. okt 2011

Ahojte baby, prosím vás má už niekotorá "absolvovanú" sladkú vodu? Pri malej som ju nepila, teraz ma už objednala, lebo vraj sa to teraz musí. Ako to vôbec prebieha? Môžem si zobrať aj nejaké raňajky, alebo musím byť nalačno celé 3 hodiny? Diky za odpovede 😒

mamilia
10. okt 2011

ahojte....smiem sa ku Vam pridat...tiez mam termin na februar.....3.2......a cakame chlapceka......jednu slecinku uz mam doma...ma 3 roky...prajem pekny dnik.

majkl81
Odpoveď bola odstránená
krakorka
10. okt 2011

@hanus177já to ještě absolvované nemám,ale v prvním těhu jsem to neabsolvovala a teď mám v plánu to odmítnout.20.jdu kdr a tam se budem domlouvat,tak doufám,že na mě nebude koukat jak na nějakou citlivku.Myslim si,ale,že info jestli si sebou můžeš něco vzít nebo ne by ti měl dát doktor nebo sestřička.
@mamilia vítej mezi námi 🙂