Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@veronika9686 a ty vieš čo budeš mať?
@veronika9686 aha tak neviete... ja som sa musela ist poprechadzať lebo malý mal medzi nohai pupočnú šnúru tak som 15 minút pochodovala a potom som sa vratila na ultrazvuk ale aj tak tam mal tú šnúru ale potom to už bolo vidieť... chalan jeden nechcel sa ukazať 🙂
a doktor mi povedal že chlapci sú taký hamblivejší tak možno aj vy budete mať chalana keď sa tiež nechce ukazať 😉
@loretana neboj,sama zistis co a kedy mu obliect,moja sestra tiez mala s toho obavy a potom na vsetko isla instiktivne a bolo vsetko ako ma byt,tak som si z nej zobrala priklad
@petra123456789 no neviem,ja by som radsej asi brala babu 🙂))
@veronika9686 veď uvidíš... mne najskor povedali že to bude baba a v utorok sa to zmenilo 🙂 🙂 tak držím palce nech sa vám pekne otočí aby ste vedeli 😉
@petra123456789 vdaka 😀
dockali sme sa uz asi tak tri dni citime drobceka v brusku je to krasny pocit 🙂
Ahojte maminky 🙂 vidim že sem veľmi často nechodíte, ako pokračujete?? Tiež sa pripájam k vám....
Je tu niektorá z Ba a okolia??? potrebovala by som sa poradiť či niektorá neviete na koho sa obrátiť s 3d ultrazvukom na Kramároch... Ja som v 21tt tak sa informujem. K lekárovi idem až 21.10. tak to skúšam tu.
@nikolet_89 ahoj mamina 🙂 už si bola na 3D ultrazvuku?? ja mám termín 26.2.2012
@veronika9686 ahoj ako si dopadla na ultrazvuku?
@veronika9686 tak já v noci spím v pohodě od začátku, akorát jsem chodila několikrát na noc na WC, ale už se to ustálilo a teď jak kdy.. Já pracuju v kanceláři a můžu si práci přizpůsobit, takže v pohodě a navíc kolegyně i šéf mi vychází maximálně vstříc, takže super..
@elisisse ahoj,na ultrazvuk idem 27.10 a ten v septembri dopadol asi tak,ze male sa otocilo zadockom,tak ani nevieme ci cakame chlapceka alebo dievcatko
@beruskaev to mas fajn.ja este aj teraz zle spavam,bolia ma krize,tak niekedy neviem na ktoru stranu sa otocit
@veronika9686 kříže a záda celkově mě taky poslední dobou dost pobolívají ☹ Ono s tím spaním to bude čím dál horší, už taky hledám polohy, jak spát, byla jsem zvyklá usínat na břichu, takže teď smůla, ale zvykám si 🙂 Tím, že chodím do práce, tak jsem za celý den i dost unavená a spím dobře, teď když jsem doma a jsem skoro celý den v posteli, tak je to se spaním v noci horší..
Ahojte,chcem sa spýtať, kedy sa dá robiť 3Dčko? momentálne som v 21tt
@veronika9686ahhooj, no pekne sa nechcelo ukázať, asi vás chce prekvapiť 🙂 ja sa tiež chystám sa akurát objednať tak som zvedavá? Dúfam že sa nebude hambiť. 🙂
@elisisse ahoj nie nebola stale to zvazujem ci ist, alebo nie...moj gynekolog mi povedal, ze najkrajsie zabery su az po 24 tt tak si to este rozmyslam 🙂
no tak to veru ešte radšej počkám, ale už sa neviem dočkať 🙂
@beruskaev to ano,mne sa manzel smeje,ze sa v posteli prevraciam ako maly kombajn,ze co to bude v 9.mesiaci 🙂
@elisisse no veru,to nase je poriadne cislo 😀 uvidime co bude robit na najblizsom ultrazvuku
@nikolet_89 ahooj to je asi vec lekára mne povedala kamoška co už bola, že jej lekár povedal že najlepšie je to od 21tt- 24tt lebo vtedy je vidieť celé bábätko. 🙂 potom to vraj už nevie zachytiť aby si to videla celé na obrazovke lebo je príliš veľké... ale ty sa rozhodni sama. Ja si budem volať v pondelok lekárovi a uvidím na kedy ma objedná, sa už neviem dočkať lebo ešte ani neviem čo to bude 🙂 ale držím palce....
tak daj potom vedieť, ja sa idem objednať v pondelok uvidím na kedy ma objednajú. 🙂 a ty v koľkom týždni si???
@veronika254 ahooj a aký je to pocit?? mňa sa to tiež stále pýtajú a neviem im to stále k ničomu prirovnať ale je to krásny pocit.... 🙂
Ahojte žienky, dlho som tu nebola 🙂
Robili nám tu voľajaké káble a tým pádom nešiel internet 🙂
Vidím, že rozoberáte 3D/4D ultrazvuk.. Aj ja nad ním premýšľam, len sa mi zdá vcelku dosť 60€ za pol hodinu a DVD..
Ale keďže sa nám na normálnom ultrazvuku malé nechcelo ukázať, tak dúfam, že teraz sa už hej. 😀
V pondelok idem zavolať a objednať sa, lebo vraj robia len do konca 24., výnimočne 25. týždňa.
A vraj sa u nich stačí len týždeň vopred objednať, tak snáď budú mať voľné...
A hneď mám darček pre manžela 😀 Lebo sestrička u môjho doktora ho nechcela ani raz pustiť na ultrazvukové vyšetrenie...
Tak aj preto premýšľam, že sa objednám, nech aj on vidí to malé stvorenie 🙂
A prosím vás, viete mi povedať, prečo mi tu nejako čudno počíta týždne tehotenstva?
O týždeň viac mi tu ukazuje...
@elisisse no tak to sa tazko opisuje my to proste citime ze je to uzasny pocit ale ako rozmyslam k comu to prironat tak nic ma nenapada 🙂
@kokorunecka ajojky tak nad tyzdnami som sa uz aj ja pozastavila zajtra zaciname 20 tyzden a tunak to podla terminu mi pise uz 21 🙂 🙂
@veronika254
Ako to môže tak nanič počítať? 😅
Inak, čítala som, že už aj ty cítiš prvé pohyby, tak to sa teším s tebou 🙂

@petra123456789 ja viem,u nas sa to robi na gynde v nemocnici.
blahozelam,my stale nevieme co to je,lebo na ultrazvuku sa radsej otoci zadockom,tak cakame,az prestane trucovat 🙂