icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

paja83
30. okt 2011

Já mám pocit, že ty kila si tělo určuje samo. Já měla na minulé poradně +7kg, což bylo celkem dost a teď v poradně stále +7kg a to jím pořád stjeně. Prostě si to žije samo svým životem🙂.

Jinak se přiznám, že zítra si jdu pro neschopneku, už jsem toho měla v práci nad hlavu a do toho studuju posledním rokem vejšku, tak jsem upřednostila domácí klid...

nuna55
30. okt 2011

@krakorka tak aspoň nie som sama, ja tiež nemožem vobec spať a to nehovorim že sa nemožem nijako uložiť všetko ma omína a bolí. Najlepšie mi je keď behám.Dnes som ledva obed dovarila čo ma tak bolí chrbát.

kokorunecka
30. okt 2011

@nuna55 Mne na bolesti chrbta pomáha chvíľku sa odpružiť na fit lopte 🙂

amrash
30. okt 2011

@krakorka Jo, to je fakt, jenže já moc v klidu nevydržím a vlastně ani nemůžu - pořád se něco děje 🙂

@cacenka_d No. malinko problematičtější, než na začátku to je, ale prozatím můžu v klidu spát, ještě pracuju, zvládám všechno. Jen se mi hůř dýchá, což bude asi souviset s chrapotem - nejspíš počasí. No a pak ty nohy. Dnes jsem si šla koupit podzimní boty a hurá - měli kontníčkové s gumou, to mi klidně kotníky můžou natéct 😀

amulienka
30. okt 2011

@siwinka1717 vazne vacsinou take maminky, ktore hovorili, ze ich museli zo zeme dvihat, lebo ich tak boleli krize ze sa ani postavit nevedeli, do dvoch hodin mali mimco von 🙂 tak ti to zelam tiez.

amulienka
30. okt 2011

kocky, kedy sa ma riesit pediater? je este cas? a ako to ma prebehnut aby som to stihla kym este mozem chodit.

cacenka_d
30. okt 2011

@amrash je fakt ze ja nosim vecne kecky, takze kdyby mi malinko natekly, tak si toho mozna ani nevsimnu 🙂

silente
30. okt 2011

@amulienka - tuším, že jsem to řešila asi 2 měsíce před porodem. Jen jsem zavolala vybranému dr. a tam mi řekli, že se mám ozvat, až se to narodí. A bylo 😀

amulienka
30. okt 2011

@silente diky za odpoved, to ma tesi ze netreba ziadne pohovory 🙂

silente
31. okt 2011

@amulienka - jj, není to konkurz na pacienty 😀 Jen je lepší si tam brnknout, kdyby čirou náhodou ten dr. nebral nové pacienty, ale neznám nikoho, kdo by tento problém řešil 🙂

veronika9686
31. okt 2011

@xxx.klarka neboj,nie si sama,ja som tiez uz pribrala 11 kg,ale netrapim sa tym,ved do porodu neake to kilo este priberiem,ale po porode to predsa pojde dole,teda aspon dufam 😀

veronika9686
31. okt 2011

@amulienka jej tak to sa dobre cita,mna tiez velmi bolia krize,tak snad budes mat pravdu s tym porodom 🙂

xxx.klarka
31. okt 2011

ahojky
Tak dnešní poradna v pohodě, až na těch 5,5kg co mám navrch od minula. 23. jdu na test cukrovky a za další týden poradna. Mimísek má 34cm, a 887g. Jináč tady fotečka - myslím že o pohlaví se nedá ani diskutovat, že by se dr spletla.

veronika254
31. okt 2011

ajojte babeny...dlhsi cas som tu nebola mala som chripku :( a teraz to aj moja mala chytila tak dufam ze uz namna nic nedojde...ako vsimam bolesti chrbta trapia asi vsetky :( ale malinka my tak pomaha stale by mi ho len natierala ze aby ma nebolel 🙂 a ako som citala tak telo si naozaj robi s kilami co chce ja som od zaciatku priprabala 4kila ale moze to byt aj tym ze som na zaciatku schudla okolo 5kil 🙂

martinamk
31. okt 2011

@matulat ahoj pisem k tym krcom 🙂 ja mam to iste niekedy az take silne ze rano ma boli cele lytko z toho. Spominala som to doktorke a ona povedala ze to moze byt tym, ze chyba magnesium. Mne trosku pomaha ked si dam na noc podkolienky a nohy su v teple 😉

xxx.klarka
31. okt 2011

@martinamk @matulat nedočítala jsem, ale koukám že řešíte křeče v látku, mě moc pomáhá si dát banán před spaním. Povídá se že pomáhá na křeče, a asi to tak vážně je. Od doby co jím pravidelně banány mám klid.

martinamk
31. okt 2011

@xxx.klarka dakujem krasne 🙂 vyskusam...predsa len prirodne magnesium je lepsie 😉

martinamk
31. okt 2011

Ahojte vsetky 🙂 konecne som precitala vsetky prispevky do konca a vsimla som si ze riesite kociky...ten zdedime po sesternici takze tato starost nam odpada. Ja akurat riesim postielku a komodu pre nase male bambulko. Rozhodli sme sa pre lacnejsiu variantu postielky a radsej kupime kvalitny matrac. Poznate niekto tuto postielku a komodu Klups? Dokopy to vyjde 133euracov co je fajn a ma to znama a je spokojna. Viem ze je to trosku skoro ale myslim ze pred Vianocami budu dodacie doby neskutocne dlhe vsade 🙂

nikolet_89
31. okt 2011

ahojte maminy ani neviem ci som sem uz pisala termin mam 20.2.2012 a velmi sa na dcerku tesim gratulujem aj vam ostatnym 🙂 ako sa vam dary ?

nikolet_89
31. okt 2011

@veronika9686 ahooj ako sa mas ?? prave som sa nasla, ze som tu uz pisala...strasne vela tem tu je 🙂 ako si na tom zo zhananim veciciek nasla sI??

nikolet_89
31. okt 2011

@veronika9686 ja by som len sladke jedla som zvedava co mi povedia na testoch 14.11 idem na tu tehotensku tak dufam, ze to bude ok...

siwinka1717
31. okt 2011

@amulienka Jééj, ďakujem. Aj Teba tak bolieva chrbát ? Ja som zase počula, že keď prvý pôrod je rýchly a bezbolestný, tak druhý práve naopak(-:

denkadenka
31. okt 2011

@martinamk Ahoj, ja som mala kŕče vždy v noci, som sa na to budila a doktor mi predpisal Magne B6 je to dostupné v lekárni aj bez lekárskeho predpisu a naozaj to pomáha a bábätku to neškodí.... 🙂

nuna55
31. okt 2011

@kokorunecka aké cviky cvičíš na fit lopte? daj mi prosim nejaké rady 🙂

kokorunecka
31. okt 2011

@nuna55 Na youtube si nájdem každý raz nejaké video, keď mám viac času a skúšam čo dokážem...
Keď mám máličko času, tak si len sadnem vystretá na fit loptu a prehupujem sa dopredu, dozadu, doprava, doľava... Alebo sústredím všetku silu len na nohy a robím ako kedy drepy, ale stále sedím na okraji lopty...
Tak neviem či robím všetko správne alebo ako, ale viem toľko, že mi to na tie kríže uľaví.. 🙂

paja83
1. nov 2011

Také jsem měla křeče a hlavně me tuhlo břicho, třeba i 4x do hodiny a tak mám předepsané magnézko a též velmi pomohlo. Doporučuji, dá se koupit normálně.

amulienka
1. nov 2011

@siwinka1717 mna prave neboli chrbat, mna boli skor podbrusko, ale uz dlhsie mam klud. keby ma nekope mimi tak ani neviem ze ho mam. ten druhy porod, to neviem, skor si myslim ze druhe dietatko moze byt vacsie a teda aj tazsie porodi. napriklad moja mamina to tak mala, mna ani nevedela ze porodila a pri druhom sa natrapila mimi malo velku hlavicku.. tak aspon potom porovname nase porody, som zvedava, ale stale si myslim ze na tom budes lepsie heh 🙂

tunylyk
1. nov 2011

@siwinka1717 u mna prvy neskutocne trapovisko,druhy naopak za odmenu,2,5hodinky od prichodu do nemocky bolo po vsetkom a teraz uvidime 😉 a taktiez zalezi na tom aky rozdiel je medzi dvoma porodmi,cim mensi,tym to ide lahsie,v lete rodila znama svoje druhe dieta po 13rokoch a vravela,ze to bolo neskutocne trapovisko,citila sa horsie ako prvorodicka,ale aj tak to je podla mna individualne 😉

andryskam
1. nov 2011

Ahojky, tak se k vám přidávám. V polovině února čekáme chlapečka Alexe 🙂
Ve čtvrtek jdeme na 3D ultrazvuk, tak jsme moc zvědaví 🙂

katkamyska
1. nov 2011

ahojte, my máme termín 24.2.2012 tak sa nevieme dočkať 🙂 my sme boli túto sobotu na 4D ultrazvuku, a fakt parádny zážitok odporúčam 🙂