icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kohutovci
3. nov 2011

@amulienka no moja mamina ich mala a ja som ich schytala uz niekedy pred 20tt, kraasne mam nimi posiaty cely spodok bruska 😠 kremujem sa dvakrat denne.. ale to je uplne jedno... nema to ziadny vplyv.. nastatie sa mi uz nerozsiruju.. no som si ista, ze este do februara nejake pribudnu 🙄

amulienka
3. nov 2011

@kohutovci ja brusko este nie, ale zato prsia 😖 stale horsie.

katkamyska
3. nov 2011

@kohutovci
no ja som na tom podobne, tiež sa nám určitu dobu nedarilo,tak som teraz prešťastná ked sa to podarilo 🙂

vrabciatko
3. nov 2011

@amulienka,@kohutovci babule a čím si natierate brušká? Mne sa najviac osvedčila klasická modrá Nivea v plechovici. Síce dlhšie trvá, kým to vsiakne,ale nemám ani jednu striu a brucho mám vraj ako v ôsmom mesiaci. Pribrala som 6 kg a všetko je v bruchu 😉

amulienka
3. nov 2011

@vrabciatko vsetko co mam po ruke. obycajne telove, minam co som nepouzivala predtym, ale presne vcera mi prisla pod ruku u nasich nivea v takej tube mensej, hej dlhsie to schlo, ale dalo sa natriet. mne hovoria ze najlepsi je olivovy olej normalny kuchynsky, ale to som mastna dost dlho. ono to dopuka aj tak ked to ma, nie?
ale je pravda ze asi od 5 mesiaca sikremujem ale na prsia som nejak nemyslela a teraz mam dokola ruzove ciarky.

amulienka
3. nov 2011

@katkamyska podobne zdielam radost 🙂 nam tiez dlho nic, potom jeden neuspech ale o dva mesiace na prvy sup, tomu sa hovori zazrak. alebo osud 🙂

kohutovci
3. nov 2011

@vrabciatko no ja som zacinala s kremom Elasti-Q original, potom som presla na exklusiv, ale radsej som tie prachy co som zato vyhodila mohla prejest v cukrarni 😀 teraz pouzivam klasicky olivovy olej z lekarni, podla mna je supiskovy.. lahko sa rozotiera a rychlo sa vpije.. pomaha mi aj na bradavky.. tie ma obcas tiez potrapia a po natreti sa mi v nich vyrazne uvolni napatie

@amulienka jasne, mozes sa natierat cim chces, ako chces proste ked mas nato raz predpoklady, nezabranis tomu. ale natieranie urcite zamedzi ich rozsirovaniu..

kohutovci
3. nov 2011

@katkamyska tiez si februarovka?

amulienka
3. nov 2011

kocky a vytok z bradavky uz mate? aj z oboch?

mimma17
3. nov 2011

@amulienka hej ja mam ale len z laveho...

veronika9686
3. nov 2011

@nikolet_89 tak ti drzim palce,aby to dobre dopadlo,hlavne sa toho neboj,naozaj to nie je nic hrozne

amulienka
3. nov 2011

@mimma17 ja zase len z praveho. zatial sa mi to stalo trikrat vecer.

mimma17
3. nov 2011

ja ked si zatlacim tak vzdy ide ale uz radsej nestlacam 🙂
@amulienka

veronika9686
3. nov 2011

@amulienka ahoj,ja som na tom podobne,posledny mesiac by som sa sladkym doslova prejedala a vysledky mi dopadli dobre,takze to asi az taky velky vplyv na to nema

amulienka
3. nov 2011

@veronika9686 aj tebe sa otacaju chute? ja sice som sladka stale, ale citim ze sa mi asi pred mesiacom otocili chute na kysle. a nevies co asi budete mat?

amulienka
3. nov 2011

ozaj s tym palenim zahy, to ma trapi kazdu noc, ale v lekarni mi odmietli predat aj tie Renie co ste tu pisali, ze radsej si to nemam dat a mam si vytlacat citron do vody. este som to neskusala. nemate s tym skusenost?

tunylyk
3. nov 2011

@amulienka no neviem,ci sa to da prave tym ovplyvnit,ale sestra pri prvom tehu ladovala vela sladkeho,mala aj tehu cukrovku,pri dalsich ju uz brali ako rizikovu,no potom sa uz nic neprejavilo,obom nam to len smiesne prislo,ze to z toho sladkeho,co tolko vyjeda 😉
@kohutovci cca do 2hodin,u nas sa ide do labaku,prinesie sa moc,urobia odber z prsta,vypili sme glukozu,po 2hodinkach znova moc a odber krvi a cca 15-20minut a mali sme vysledky.Ak ma niekto vysoke hodnoty,toho poslu k diabetologovi,inak staci zaniest vysledok az do poradne.

jee vy riesite postielky,my sme donedavna riesili velkacom postele,postielky mame,no a uz aj postele,starsi minule zahlasil,ze on velku postel necha bracekovi a ostane spat v postielke 😀

kohutovci
3. nov 2011

@amulienka
@mimma17 vytok z bradavky? 😲 to sa ma diat ci nemusi? este som o tom nepocula..

kohutovci
3. nov 2011

@tunylyk hmm.. ja som moc odniesla do poradne rano.. tam mi brala sestricka styry ampule krvy zo zily.. potom som sla do labaku.. vypila som glukozu ( inak mne fakt chutila ) 😀 po dvoch hodinach mi zmasakrovali prst 😀 a vysledky poslali po tyzdni dokyne..

vrabciatko
3. nov 2011

@amulienka s pálením záhy? a aké. Mne najviac zaberá ten citrón, ale v čase veľkej krízy som jedla mandle a pop-corn a pila hektolitre fatry. Ja som bola dosť veľký sladkožrúť, takže tá kyselina sa vtedy tvorí vo zvýšenom množstve, ale každý deň zjem tak jeden-dva citróny a už 2 týždne máme relatívny kľud... 😉

babatienko27
Odpoveď bola odstránená
tunylyk
3. nov 2011

@amulienka
@mimma17 zacina sa vam tvorit to prve mledzivo mliecko,nevytlacajte,nechajte tak,ak by toho bolo viac,supnite do podprsenky take tamponiky,ktore sa vam zidu,ked budete dojcit,ja inak dojcim este stale,moji chalani su tazki zavislaci a ten mladsi obzvlast 😀 aj ked sa snazim uz len vecer,lebo dr.na mna zazera...
@kohutovci asi je to vsade inak 😉 mne to nechutilo 😝 teraz velmi sladke nemusim,to asi preto,na zaciatku tehu som nemohla napr.ani citit prezrety banan a ak mal niekto blizko nejaku presladenu vonu,no zbohom 😝 😀 a to mliecko moze aj nemusi,presne ako si napisala,je to individualne,niekto to ma pred porodom,niekto az po

kohutovci
3. nov 2011

@tunylyk dakujem za info.. zase som o nieco mudrejsia 😉

kohutovci
3. nov 2011

mne na zahu pomaha mlieko.. odkedy som tehu tankujem ho do seba na litre.. neviem preco.. pritom som mlieko nikdy nejako nemusela..

petra123456789
3. nov 2011

@merry580
@veronika9686
@paja83
Dievčence dakujem za odpovede.... Sestrička u gynekologičky mi niečo hovorila ale ja si ani za svet nepamätám či hovorila že treba tú glukózu kupovať v lekárni alebo nie... a ako vidím aj vy máte rôzne skúsenosti s tým... no tak uvidím, prinajhoršom skočím do lekárne ked ma pošle ved je to hned oproti 🙂
Pôjdem tam asi až na budúci týžden veď mám na to ešte 2 týždne čas.. Dúfam že to bude ok lebo ja lúbim sladké papať 🙂

nuna55
3. nov 2011

ja sa natieram kozmetickou vazelinou je fakt skvelá nie je drahá a hlavne je účinná.Bruško mám take elastické a to si ho natieram len večer.

amulienka
3. nov 2011

@tunylyk to je zlate. tak sa mu lubilo v malej postielke 🙂) a na ten cukor som teda zvedava.
ja nemozem ani citit uz od zaciatku rajcinu. aj ked mam na nu chut, v ustach nevydrzi. asi u nas predavaju nekvalitne vsetky mi smrdia ako ryba. a tiez lubim mlieko a to hlavne teple kakavo, predtym by ste do mna teple mlieko dostali len keby... no vlastne ani vtedy 🙂
@kohutovci vola sa to tusim kolostrum, sa pripravuju kanaliky, ale to je v pohode ci to je alebo nie. akurat kamoska tu to trapilo skoro od 20tt a casto a potom mala mlieka za troch🙂
@vrabciatko zaha ma zvykne stipat az cely hrudnik a vnoci sa budim na to, ze mam v krku, s prepacenim, zvratky a kysle to je a neprijemne. nechuti mi pit ani teply caj, velmi ma to stipe v krku.
@petra123456789 potom daj vediet, aj ja lubim sladke papat, u nas sa chodilo k diabetologicke hned a neviem odkedy ale uz sa to robi priamo u gynekologa pri poradni len vypijes a zoberu vzorku, u nas su vysledky na druhy den. o starost menej, to by som musela do starej polikliniky u nas.

paja83
3. nov 2011

Také břicho natírám váženou vazelínou z lékárny a přijde mi to nejlepší. Je mastnější, takže jen večer, ale zatím se nic neobjevilo (ťuk, ťuk) 🙂

petra123456789
3. nov 2011

@paja83 fuuuha ale to je dosť mastné nie? ja nenávidím ked si nemožem ani tričko dať lebo sa to príšerne lepí... myslím si že možno to natieranie trochu zmierni ale strie ked sa majú objaviť tak sa asi objavia. ja sa natieram každý večer, normálnym hydratačným krémom ktorý je ale tiež mastný a mám už pár strií na stehnách... asi tomu nezabránim 🙂

nuna55
3. nov 2011

@petra123456789 tá vazelina tiež dobre siaka nie je to také mastné ale ten pocit po natretí je super.