Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kohutovci Takto držím pěstičky, ať to všechno dobře dopadne, jak s manželem, tak s Tvoji 3D 😕
Jinak jste mě pobavily, jak ty chlapy jsou každý opravdu jiný a nikdy se nejde zavděčit všem. Můj manžel má rád taky dlouhý vlasy a když si ji nechám zkrátit, tak taky brblá🙂 A co se týká velikosti prsou, taká já dřív mívala 75E, pak jsem schodila, takže samo i na prsou na 75C,D a manžel brblal, a teď je mám zase nalitý a to se mu líbí. Ale kdo se s tím má tahat, nejlepší by bylo nejen podprsenky na odepínání, ale i ty prsa🙂
Kočky ide si niektorá z vás dať odobrať pupočníkovú krv?
@vrabciatko - pupečníkovou krev Ti mohou odebrat až a jen při porodu 😉 A nemocnice musí být v asociaci těch, které ji odebírají 🙂
@vrabciatko na darcovstvo aj hej, pre seba isto nie, je to nehorazny biznis...
@kohutovci to ta obdivujem, ja by som od neho utekala na kilometre. S horuckou v tehu mam dost zle skusenosti. Aj ked uz v takomto stadiu je to snad menej nebezpecne. Tak sa drzte, ach nestastny spln. Moja noc bola tiez o bolestiach brucha. Asi nie je dobry napad na noc jest zemiakovu kasu s pecenou cibulkou...
@silente ja viem, že až pri pôrode, 😉 ide o to, či z toho nie je pre niekoho skôr výhodný kšeft a či v prípade potreby vie skutočne zachrániť životi dieťaťa či ostatných súrodencov. 😒
@vrabciatko Bohužel u nás to dělá málo nemocnic a jsou s tím nějaké problémy. Prý v ČR momentálně ani neodebírají pro cizí a pro osbní potřeby mně to přijde šíleně drahé. Takže bohužel.
baby chcem sa opatat,kazdy den som citila pohyby babatka dost intenzivne,dnes ma len par krat koplo,ale slabucko,je to normalne,ze je niektory den take lenivejsie?dost ma to znepokojilo a uz mi hlavou beha kadeco,prosim o radu
@veronika9686 ahoj..nemusíš sa báť...bábätká majú svoje aktívnejšie dni a svoje pokojnejšie dni..aj ja som to takto mala a už som sa plašila a na druhý deň zase kopančeky časté 🙂..kedy máš presne termín? ja 25.2. držím palce 🙂
@veronika9686 Neboj, také to tak mám. Někdy si uvědomím odpo, že vlastně ani nevím, že mimi kopalo a někdy mě bomraduje pořád. Neboj, to je opravdu v poho. Uvidíš, začně zase kopat intenzivněji🙂
@veronika9686 ahoj u mě je to úplně stejné...přes den pár slabých kopanečků a v noci rachot jako na disce 😀 ale každý den je to jiné.....
@kohutovci Neboj sa, všetko dobre dopadne, len nám príď dať vedieť...
A teraz mi tak napadlo, že si ešte mala vyskúšať studené zábaly na hrudník a lýtka, môjmu mužovi to ted aspoň pomáha....
@veronika9686 Určite sa nestresuj 🙂 Ako píšu aj ostatné holky, aj to moje malé je niekedy menej aktívne ako by som si priala 🙂
@kohutovci fuuu tak ja ti drzim palceky aby si to zvladla vsetko 🙂
Maminky ako su na tom vase babatka som v 26 tt a mam pocit, ze sa mi malinka hybe menej ako pred dvoma ci troma tyzdnami neviem ci je to normalne, alebo nie prosim odpovedzte mi
@nera123 vdaka za upokojenie,termin mam 20.2,tak uvidime kedy sa narodi 🙂
@paja83 vdaka ,len ma to vyviedlo trocha,ked predtym kopkalo o dusu a dnes len kde tu a este velmi slabucko
@fidac my to mame tiez,ale dnes su tie kopanceky omnoho slabsie a je ich malicko,oproti tomu,co inak vystraja
@kokorunecka este ze su tu baby,co ma upokoja 😀
@nikolet_89 my tiez mame dnes lenivy den,ale baby ma upokojili,ze je to ok
@veronika9686 jeeej ahoj no super dakujem ti moc a aj ostatnym babam som sa vystrasila, lebo tie slabunke pohyby mi prisli akoby bola mala niekde posunuta v krizoch a nema taky dostrel, alebo ja neviem...ale som rada, ze si mi napisala a upokojila ma 🙂
@nikolet_89 chapem ta,ja som to tiez rano riesila,pretoze moj drobcek ma vzdy bombardoval sinejsie a dnes rano nic,potom len jeden taky slabucky,zasa dlho nic,ale baby ma tu upokojili,ze to nie je problem,tak som uz pokojna a asi to aj male vycitilo,lebo kopka silnejsie,asi ma len chcelo trocha ponatahovat 😀
@veronika9686 asi ano inak ja som dnes presne v 26tt aj ty ?
@nikolet_89 tiez,mzslim,ze mame rovnaky termin,20.2
@veronika9686 ano ano mame 🙂 a vies uz meno maleho ?
@loretana - tu levnou jsem kupovala tuhle (jen bílou, ale to je myslím fuk):
http://materskepradlo.mimishop.cz/detail.php?zb...
pratelné vložky do podprsenky:
http://www.branakdetem.cz/vlozky-do-podprsenky.htm
je tam více druhů 🙂
Chtěla bych se vás zeptat....byla jsem v úterý u kamarádky a ta má 4 měsíčního kluka. Už podruhé, co jsem tam byla, tak měl studené ručičky. Ale na rýmu nebo nějaké nachlazení netrpí. Myslítě, že to nevadí, nebo by to nemělo být a měl by být více oblečený?
Ahoj holky, jsem tady nová - konečně mám na tohle čas 🙂 Jsem na nemocenské, a doufám, že do práce už se nevrátím. Žiju v Anglii, tak mi chybí trochu češtiny v tomhle, pro mě tak důležitém, období. Přítele mám Poláka. 🙂
Jsem 25+5tt a termín mám podle Anglie 22.2., (oni to počítají striktně podle poslední MS), a podle českého gynekoga (velikosti mimca na UTZ) 10.2., tak jsem sama zvedava, kdo se trefil blize.
Meli bychom mit kluka, nad jmenem zvazujeme Alex a Damian.
Co vic o sobe povedet, zacinam citit asi kazdy gram navic (a to mam nahore jen 5KG), silene me bolivaji zada, picha v boku pri chuzi, semtam me berou i mdloby, spim spatne.. Ale jinak je mi dobre 😀 a prdolky se nemuzu dockat!!

@kohutovci - no pane jo, dobrá noční ☹ Tak ať je manželovi brzy lépe a 3D dopadne dobře 🙂