icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kohutovci
12. nov 2011

Ahojte dievcata,
Dakujem, ze ste mi drzali palceky a mysleli na mna.. veeeelmi ma to potesilo.. neda sa mi odpisat kazdej zvlast.. tych notifikacii sa mi tu zobrazilo tolko, ze sa neviem z toho vysomarit 😀 dufam, ze mi je odpustene 😀
manzelovi je uz nastasie lepsie.. ma hnisavu anginu ☹ .. vcera som sa neozvala.. lebo ako sme sa vratili z Hlohovca, este som robila veceru, psa bola vyvencit.. rychlo okopcila fotky do pc a padla na hubu 😀
3D sa podariloooooooo.. ratala som s tym, ze to bude kvoli mojej tukovej vstve na brusku horsie.. ale malu celkom pekne vidiet.. hej dobre citate malu 😉 budeme mat DIEVCATKOOOO 😀 straaasne sa tesim... boli somnou svokrovci.. oni jedini mali volno .. hned po ultrazvuku sme utekali kupit nieco ruzove 😝 vybrala som si supravicku do postielky s kraasnymi ruzovymi zirafkami 😝
no a tu je nasa mala princezna 🙂 v 28tt ma 31cm a 1185g.. a je aktobatka.. to pred sebou ma nozku 😅

paja83
12. nov 2011

Přeji hezké víkendové ráno🙂. Ani se Ti @kohutovci nedivím, že jsi to nestihla dočíst, je toho tady hodně. Jinak gratulace k holčičce🙂, ty fotečky jsou úžasné, jak je ještě gumová🙂. A je super, že manžovi je už líp.
Já zatím na břiše taky nemám tmavou čáru, ale někdo jí prý nemá ani do konce těhu.
Koukám, @viknat, že jsi opravdu taková "světová"🙂. Je tedy pravda, že můj manžel je poloviční syřan, takže taky trochu exotiky.
@petrusew Teď jsem slyšela reportáž, že česká banka pupečníkové krve je zatím pozastavena pro dobrovolné dárce a pro ty, co to chtějí nechat pro své účely odběr stojí cca 10000Kč a každý rok cca 1000-2000Kč poplatek za uskladnění.
@petpop Mně hodně pomáhá plavání, začala jsem chodit pravidelně plavat, tím zádům ulevíš a zároveň trochu posílíš a je mi po nem opravdu dobře. Teplá vana mi naopak ty záda ještě víc rozbolí.
@petpop, @amulienka Jinak jsem koukala, jak tady řešíte ty zamklá těhotenství...musí to být šílené pro každou budoucí mámu. Kamarádka to taky tak měla, že jí to na poprvé nevyšlo☹.

kokorunecka
12. nov 2011

@kohutovci Jéj, tá je zlatá 🙂 Aj tá moja mala celé 3D pred sebou nožičku 😀 Potom si ju ešte aj do úst pchala 😀
Gratulujem 🙂
Pfú, hnisavá angína, to nič extra.... Ale prejde a zasa bude dobre 🙂 Tak mužovi skoré uzdravenie.
@paja83 Krásne ráno 🙂
Inak, ani ja nemám na brušku zatiaľ nejakú extra tmavú čiaru... Len takú bleduľu a ešte aj to krivú 😀
A baby, ležím so zapáleným hrdlom a nádchou jak hovädo...
A teraz neviem či už mám vrchol alergie na chlad alebo je to len obyč. prechladnutie..

amulienka
12. nov 2011

uniklo mi nieco? Ja viem tak, ze DNP je pozastavene a vlada nerobi taketo vazne kroky do volieb.
@kohutovci krasny zazitok, to je uz normalne bambino 🙂

kohutovci
12. nov 2011

@paja83 dakujem 🙂 a o akej ciare na brusku to tu je rec? 😲
@kokorunecka dakujem.. he he.. to vazne si ju pchala do ust? 😀 to muselo byt naaadherne 😀
@amulienka je to fakt nadhera 🙂 ak si este nebola.. urcite chod.. stoji to zato 🙂
co sa tyka toho DNP, ja som pisala tej mamine IP.. ze to peticia sa nerobi takymto stylom... nikomu svoje udaju len tak poskytovat nebudem.. a uz vobec nie cez konika a pod 🙂 takze asi tak..

petja
12. nov 2011

@kohutovci čára přes bříško je odborně linea fusca a jde o pigmentaci středem bříška,hormonální záležitost,mě se vždy ukázala až po 30tt

veronika9686
12. nov 2011

@kohutovci jej tak blahozelam,krasna je malicka 🙂 🙂 🙂

veronika9686
12. nov 2011

@kokorunecka tak skoro sa uzdrav 🙂

paja83
12. nov 2011

@kokorunecka Tak to se koukej brzy uzdravit🙂

nikolet_89
12. nov 2011

@veronika9686 tiez pekne mena 🙂

silente
12. nov 2011

@petpop - no nám se to naštěstí stalo dřív, než jsme to někde řekli. My u prvního stejně čekali 12 tt, a to jsme neměli špatnou zkušenost. V únoru jsme to tedy naštěstí neřekli nikomu. A teď jsme to odkládali tak dlouho, že už jsme se smáli, že dřív porodím 😀 - rodině jsme to řekli v půlce září 😀 😀 😀

petpop
12. nov 2011

@silente To jste teda tentokrat pekne dlouho vydrzeli 🙂 Ja jela zrovna do Cech, kdyz jsem byla ve tretim, takze jsem to oznamila, ale uz to nebylo jako poprve... ☹ Strach meli vsichni, teprve ted kdyz jsem tam byla uz s velkym briskem (6 mesic), si to vsichni uzivali, a tesi se, az zamnou prileti po porodu 🙂

Jinak holky, jeste pred tydnem a pul, kdy jsem byla u Dr.jsem mela nahore jen 5Kg, a nervy, ze malo pribiram....dneska vlezu na vahu a uz mam 7Kg 😀 No pekne teda, 2Kg za tyden a pul, ..to se chci vedet s cim pujdu rodit 😀 Ale je fakt, ze to jde vsechno zatim jen do briska, boku a trochu do prs (..tam by klidne mohlo jit vic 😀 Nohy a ruce mam furt jak hajzlovy pavouk 😀

petpop
12. nov 2011

@kohutovci Taková prďolka, to je krása!! 😉 A akrobatka dobrá teda, to jo 😀

kohutovci
12. nov 2011

@petja hmm.. to som este nepocula... ja zatial nic take na brusku nemam 😝
@veronika9686 dakujem 🙂

paja83
12. nov 2011

@petpop Já myslím, že teď těch sedm je akorát 🙂. Já mám nahoře asi 8kg a myslím, že je to naprosto až až🙂. Teď jsem někde slyšela, že v posledním trimestru se přibírá cca 5kg, ale je to individuální. Já měla ty kila rychle nahoře a teď za měsíc a půl jedno kilo a to mám pocit, že jím pořád stejně,

petpop
12. nov 2011

@paja83 No jo, ale ty jsi o dva tydny dal odemne 🙂 5Kg do konce preziju, to by bylo nejakych 12 dohromady, ale jestli to bude vic, coz bych se ani nedivila, asi se v 9tem budu uz plazit a ne chodit 😀
Ja vlastne tech 7Kg pribrala jen za 3 mesice, protoze prvni 3 jsem nepribrala nic, a ted do 6 a pul 7kg 😕

petrusew
12. nov 2011

@kohutovci Krásná beruška!
Holky, tak já zatím přibrala nějakých 2,5 - 3kg a doufám, že už nepřiberu nic...vzhledem k mé postavě má mimís z čeho brát 😅

petpop
12. nov 2011

@petrusew Jenom 3?? Hezky teda 🙂

petrusew
12. nov 2011

@petpop
@petpop já se děsila toho, že to bude mnohem víc. Naštěstí to tak moc není. Mám problémy s kyčlí, takže jsem i ráda...moje váha je už tak dost...

paja83
12. nov 2011

@petpop To máš pravdu, že jsem o kousek dál, ale ono to kilo sem, kilo tam. Je pravda, že člověk to asi nesmí moc hrotit a říkat si, že to dělá pro mimi (tedy já si to dneska při svíčkové říkala 😀).

paja83
12. nov 2011

@petrusew Ty jo, to jsi přibrala opravdu málinko🙂. Hlavně, pokud se nedržíš moc zkrátka a ono si tělo řekne, co potřebuje🙂

bambula1307
12. nov 2011

@kohutovci jejda ta je krasna 🙂 ozaj akrobatka 🙂) gratulujeme ..jaj nakupy ruzove 🙂) krasne. tak nech ste zase vsetci rychlo zdravi 🙂)

ja tiez niesom za rychle ozanmovanie tehotenstva. pri prvom maja mama hned rozhlasila ze cakame..dost ma to nahnevalo. Bo mi ludia volali, ze gratulujeme...a ja som sa tvarila ze o nicom neviem. nastastie som nemala problemy a mimco prislo na svet.
No pri tomto druhom som zakazala oznamovat a niektori este teraz netusia. Ja som robila doma vsetko..v zahrade..sadila kopcovala aj vykopavala zemiaky a kosila travu kosackou...no proste vsetko. Clovek nikdy nevie co sa stane. Chvlabohu sme to spolu do dnesneho dna vydrzali..klop klop
Ale priznam sa, ze som tomu velmi neverila, aj ked som miminko velmi chcela a velmi sa nan tesim.

No s menom to bude u nas este tazke...moj manzel vymysla, ze ak chlapec..tak Alojz..skoro ma megloo. Alebo ze Dioniz..och
No a ievcatko vobec nechce riesit. 22idem na utzv. tak som zvedava co to bude. Minule mi povedali, ze sa jej zdalo ze dievcatko, ale nemam to brat na 100 percent..tak uvidime.

bambula1307
12. nov 2011

K priberaniu ja som zatial nabrala 9kg a mam 65...uf. pri prvom som z 53 na 70 pribrala. ked som prisla z poronice mala som 63 a podarilo sami schudnut len na 56. 3kg mi po prvom tehu ostali. tak silno dufam, ze viac ako tych 70 mat nebudem :((. Aj tak to bolo az az.

kohutovci
12. nov 2011

@bambula1307 dakujem 🙂
ked sa doktorkyna teoria potvrdi..navrhujem meno Želmíra, strasne sa mi to k tomu Dionizovi hodi 😀 ale pozri. kazde meno je krasne ked sa pekne povie... a ked je jeho nositel dobry a oblubeny clovek.. nikto to neriesi 😉

to oznamovanie.. asi ako to kto citi.. nam sa dlho nedarilo a otvorene sme o tom hovorili.. nie do detailu, ale netajili sme sa tym.. lebo ..poznate to.. bola svadba a odvtedy kto nas stretol otazka a preco este nemate dieta? nechcete? a ked im clovek narovinu povedal.. viac do toho nerypali.. 😉

je pravda, ze tehotenstvo sme do tretieho mesiaca viac menej tajili.. ale ked sa niekto opytal..nezatlkali sme..no a potom von s tym do celeho sveta.. 😀 aj ked sa mala este nenarodila je uz medzi nami.. je sucastou nasho zivota.. a ked sa ma nieco stat.. tak sa stane.. to ze sa babo narodi nieje ziadna vyhra.. stat sa moze aj potom hocikedy... hocico..
netreba hlavne na nic zle mysliet 😉

kokorunecka
12. nov 2011

@veronika9686 Ďakujem 🙂

Riešime mená? 😀
Tak my sme sa takmer hneď zhodli na menách... Chlapca sme chceli Damiana a dievčatko zasa Beatrice..
A keďže to zatiaľ vyzerá na dievčatko, tak bude Beatrice 😀

petrusew
12. nov 2011

@bambula1307 Hele, můj chlap tvrdil, že to bude kluk, tak holčičí nebude vymejšlet a nakonec máme pro holčičku Anetka. Chlapečka jsme přepracovali na Matěje, tak uvidíme. Doktor tvrdí, že to bude holka...no necháme se překvapit, jisté je to až po porodu 😀
@paja83 Já mám ale opravdu hoodně velkou začáteční váhu. S tím omezováním, jím, na co mám chuť, i když teď s diagnostikovanou těhu cukrovkou je to poněkud složitější, ale hlady netrpím 😀

bambula1307
12. nov 2011

No my sme zo starsej generacie. Moc moderne nechceme, ale ved je kopec peknych mien v kalendari. A ten moj chlap take archaizmy hlada :(.
ked ma mastve tak dam meno po nom ..bude palko . budem ho volat miminko palinko 🙂 a Dievca sa mi paci napr. Michaela.
No on ked sme pri prvom Zuzku nakoniec vybrali..chcel Anicku..Katku... ja som chcela Natalku, Klarku..no neschvalil mi. je to tazke s tvrohlavym chlapom 🙂)
@kohutovci K Zelmire sa hodi este Filomena a Hermina 🙂

kohutovci
12. nov 2011

@bambula1307 ani nespominaj tvrdohlaveho chlapa.. Sasku si vybral manzel... a chlapca, ze aby som vybrala ja.. no nic sa mu nepacilo.. a vies cim sa ohradil? ale tebe sa Saska paci 😀 tak aj pre chlapca som mu ustupila.. mal byt Jarko.. ale vies co? pri tych dohadovackach som si tak povedala.. ja to nosim 9 mesiacov.. on nech teda mena vybera.. 😉 kazdy aby sme mali nejaky podiel 😝

bambula1307
12. nov 2011

@petrusew No ty si ozaj malinko pribrala 🙂. jooj my budeme mat miminka asi skoro tesne po sebe. 🙂)

bambula1307
12. nov 2011

@kohutovci veru Alexadnra je pekne ...len ju tak nikto nebude volat... a mne to vadi :((. palo, chcel aj Alexander na chlapca..no vravim mu kto ho bude volat Alexander?..Kazdy mu povie Sano :( a to je madarsky...jak z tej reklamy.. kde je Sani?
A po druhe mame dlhe priezvisko a aj dlhe meno..by sa do kolonky nevmestil