Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Dobreeee rankoo...Zienky...dnes mi rano odisla hlienova zatka...mam tlaky na kostrc, aj bolesti tak cca 15minutove...
A to vcera som bola na pohovosti lebo mi od piatka tvdlo brucho...a tam mi dokina povedala ze sa chysta porod ...drobec je uz nizko... Tak dufam..ze dnes to budem mat za sebou a uvidime nasho drobca...
Tak teraz porobim placky...a uvidm ako sa to vyvinie...do nemocky pojdeme ax ked kontrakcie budu tak 5 min...
🙂
@xxx.klarka určitě to nebude nic vážnýho a do porodu budou všici fit!!!
@mamilia jéj, první miminko 😵 držím palce, aby jsi to měla rychle za sebou a drobečka už držela v náručí 😵
Díky holky, fakt mě to vzalo, ale snad to bude v pohodě.
Dobre ranko dievcata.. takato super spravicka hned na zaciatku dna.. 🙂 normalne tej nasej mamilii zavidim 😉
Tak to já ne,miminko ať zůstane v bříšku určo do termínu
inak dobre ránko ....no ja som po dnešnej noci ako vygrcnutý slíž 😖 😖 😖 v noci som sa zobudlila na to že mi je zle od žaludka a točila sa mi hlava a aj teraz som nejaká slabá fuuu a to ma dnes čaká návšteva bleee najradšej by som sa zakutrala do perín a spala no čo už keď sa nedá tak sa nedá.
@jancag chuďa moje no nemocka nič moc, ja tiež dufam že si ma tam zajtra nenechajú idem na kontrolu, ale pre istotu mám zbalené dve tašky jednu k pôrodu a druhú na pobyt v nemocke, že keby náhodou. Nech ti to tam ubieha rýchlo, apon že máš prístup na net to ja ked som ležala tak ništ ale aspon tv sme mali na izbe 🙂
Ahoj holky, děkuju všem za milá slovíčka. Nemám ale ještě na nic náladu, ..ani psát. Jsem z toho furt přejetá, i když už se snažím vštěpovat do hlavy, že takhle je to lepší, že už ji asi ke konci nebylo lehko atd..
Dneska se mi ozvala kamaradka, kterou jsem uz pekne dlouho nevidela, sama se pozvala na navstevu 🙂 , vcera jsem na vsechno kaslala, je to tu jak po vybuchu, tak si jdu zaměstnat hlavu úklidem a ...pozdeji uz se tady snad dostanu a napisu vic ..
@mamilia Moc držím palečky, jsem zvědavá, jestli se to opravdu už dneska rozjede a Leo příjde mezi nás 😉
Přeju pohodový "porůdek" 🙂
@kohutovci ja mam najblizie kramare, takze ak ma neposlu prec tak tam 🙂
@mamilia juuuj tak vam obom drzime palcoky a tesime sa na spravu o drobcekovi 🙂)
Dobré ránko bambuľky 🙂
@mamilia Myslím na Teba, drž sa a nech to dobre dopadne 😉
Ja som nevedela v noci spať... Keď som nesedela na posteli, tak som sedela na wc a keď ani to, tak som kukala do plafónu a čakala kým sa rozodní 😀
Dobré ráno holky. Včera jsem si domů odvezla kočárek...no já, odvezl ho manžel, ale máme ho doma a je naprosto úžsnej! Koupili jsme uni pláštěnku a ještě jsme dostali držák na nebesa na postýlku. Máme doma jeden starší, ale půlka ho chyběla, chtěli jsme koupit novej, ale neměli. Tak nám pán dal ten, co tam měli oni a chybělo jim to co máme doma 😀
@mamilia Hodně štěstí! Budeme na tebe myslet a držet palečky!
@mamilia drzim palce,nech to dopadne pohodovo a malicky je rychlo na svete
Ja mam za sebou hroznu noc,do 5 rana vkuse na wc,tlaky a pichanie v krcku,mala vystrajala,asi je to tym,ze som si pobalila tasku do porodnice,tak mozeme ist;)
Som nachladnuta ,tak som si dala Hedelix,miminkovsky Nasivin,naparila sa a vypila jazminovy caj,neviete,nemohlo to vyvolat nieco z toho?
Ahojte tehulky, u mna je to uz tretia noc, co sa mi neda spat a neviem preco. A hlavne vcera bol uzasny vecer, ked ma male poriadne dokopalo a potom ma zo dve hodiny bolel spodok brucha, som myslela, ze ma uz v noci roztrhne. Nastastie to preslo a dnes pekne kuchtim v kuchyni 🙂
@petrusew No vy ste s tým vybabrali 😀 😀
@siwinka1717 Určite nie.. Ja mám tlaky úplne bežne už od 33.tt 😀 A nič z toho som nemala 🙂
@kokorunecka ja vzdy posledne noci uz klasicky travim na wc a ked sa nahodou odhodlam na cestu do postele,stvrdne mi brucho a znovu mi treba....tak tam sedim s knihou
@siwinka1717 Nestresuj 🙂 Ale s cikaním to mám to isté 😀 Vycikám, umyjem ruky a než vypnem vodu sedím zas 😀
@jancag ahoj a prečo si v nemocnici a ako dlho?.... Ja už 6 týžden a možno až do konca.
@petra123456789 fuuu že 6týž. ja som bola týžden a mala som dosť.Tebe je čo?ja som mala vysoký tlak
@hanus177 mozno ano,aj ked nam sa mala pyta uz teraz

dobré ráno,
tak včera celé odpoledne chumelilo,byl tu poprašek,vůbec se to nechtělo držet a večer do toho začalo pršet,takže neni nic.
@defs moje kamaráda si prošla tím samým,ale jí otrávili sousedi dva psy.Nejdřív jednoho,pak si po delší době pořídila nového a otrávili jí ho stejně-hrozný!!!
@xxx.klarka jejda,tak to přju aby se z toho manža s dcerkou brzy dostali a ty jsi to od nich nechytla.Copak s rýmou a kašlem,to se ješt rodit dá(moje vlastní zkušenost),ale kdyby tě měla ještě k tomu chytit bolst hrudníku,tak by to asi nebylo to pravé ořechové.
chhtělo yby to mrazík aby bacily pěkně vymrzly!!!