Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@jahmara ahoj ja som o tom citala. Ak je zhoda da sa pouzit aj pri surodencovi, ale nazor lekarov a ich skusenosti su take ze este ani raz sa na slovensku nepouzila pupocnikova krv lebo bola nevyhovujuca. Urcite sa neda pouzit pri leukemii, nakolko je krv infikovana uz v prenatalnom vyvoji... . Ja som sa rozhodla ju darovat, tak som zvedava ci dar prijmu.Snad som ti pomohla.Ten vyskum sa robil u asi 6lekarov u nas a v cesku. Niekde som to citala...
ahojte dievcata, tak tu citam, ze niektore sa mate celkom perne.
Takze rosalinda drzim palce, nech je babtko v poriadku a hlavne aj ty..boze take stresy, drzkaj sa ..uz koli malinkemu musis.
mamilia..uf no tu teda trapia..ak je zly monitor..neviem asi by to mali ukoncit,aby mimi neutrpelo ujmu :((..chuda.
Konkurencka..nech len pekne este chova v brusku..pokial sa da ..nech malinka este troka narastie.
Pozdravujem vsetky maminky, drzkajte sa...
U nas nic nove..ziadne priznaky...len unava, zle spanie..a tak
@petja dakujem za odpoved.... nebola som si ista.kamoska tratila plodovu vodu ale ona bola kontrolovana v UK a kedze tam UTZ ROBIA LEN 2 KRAT tak to zistili neskor. Preto mam teraz strach aby som nebola rovnaky pripad. no na poslednej kontrole bolo vsetko ok, tak dufam ze to tak aj zostane
dakujem dievcata... ale dilemu mam stale 🙂) tiez si hovorim, ze ked uz som to dala pri prvom, dam aj pri druhom, ale realnu sancu na vyuzitie vidim minimalnu a kedze mam cas, stale si to sama so sebou preberam 🙂
Ahoj holky, s dovolením jsem si žadálala o přístup na FB - i když sem moc nepřispívám, jestli nevadí.
Moje přezdívka se skládá z kombinace prvncíh písmen jména a příjmení - abyste mě na tom FB poznaly😉
Díky moc, mějte se
Na FB je ve skupině rovnou připojen dokument, kde se píše nick + jméno a příjmení 😉
Připojené ho uvidí zde:
http://www.facebook.com/groups/188914824540588/...
Průběžně Vás tam přidávám. Pak samozřejmě předám správcovstí i dál, sama to nezvládnu ani omylem 😀
Vidím to na @kohutovci, @kokorunecka, @petpop ... 🙂
@rossalinda To mě hrozně mrzí!Přeju Ti i miminku už jen a jen zdraví!!!
@jankasramka Ohledně náušnic to mám úplně stejně jako jiné věci,které důležité určitě nejsou,proto nechávám rozhodnout dítě samotné. Ve věku,kdy nechávají rodiče svým dětem píchat uši,je to dítěti samotnému naprosto putna,jestli bude mít náušnice,přiznejme si teda,že je to hlavně pro potěchu rodičů,případně prarodičů,páč po těch se náušnice i dědí. Uznávám výchovu RABR Respektovat a být respektován.Jolanka si jednou bude moct o tom rozhodnout sama.Jsou věci,které si ovlivnit může,tak proč řešit věci za ni,bez ní? A samože existují i jiné důvody nepíchání uší v ranném věku, o píchání v porodnici nemluvě,to je zločin,otevře se tak akorát brána infekci,vždyť se to miminko zrovna narodilo z bezpečí a najednou takové nástrahy!
Proč budu nechávat své skoro roční dítě s cizí sestrou a doktorkou s komentářem,zůstaňte radši vedle v době,kdy mě nejvíc potřebuje,to mi přijde jako zrada.A ještě za účelem,který opravdu není důležitý.
Jiinak v uchu je spousta bodů,tudíž bych nechala nastřelit a pouze akupunkturistou,nemusí to být ani lékař. Ouška rostou,takže budou růst i nestejně napíchnuté dírky,které se v malém oušku ještě ztratí. I to se může stát,Mimi si může ouško s náušnicí zatrhnout.
Dobre ranko dievcata.. neuveritelne.. ale dnes som spala aj vstala ako netehotna.. v noci som nebola ani raz na wecku.. co sa mi uz asi pol roka nestalo... 😕 😕 😕 ziadne bolesti.. ziadne prehadzovacky.. ja sa to aj bojim napisat.. ale citim sa baaaajecne 😀 od rana to uz patricne vyuzivat.. robim kompletne upratko v byte.. tak snad mi tento super stav vydrzi kym to dokoncim a navarim 😝
@matulat napisem ti to do posty.. .lebo tu s tym zapracem pol diskusie 😀 😀 😀
Dobre ranko,
@suzamen Drzim palecky, a jako vzdy, dej nam pak vedet 😉 I kdyz Ti teda povim, holka Ty se drzis neuveritelne 🙂 Prdolkum se u Tebe v brisku ocividne moc libi 🙂
@silente Taky uz jsem se nechala "pozvat" do skupiny na FB, ..ale s tim spravcovstvim, to uvidime az po porodu, kolik na to kdo bude mit cas 😀 Kdybych to nemusela byt ja, urcite bych se nezlobila 😅 Ale napad super, jsme pojistene ze vsech stran, hlavne aby nam nepad internet 😀
Vyspala jsem se opet celkem dobre. Diky za to, i kdyz sama tomu nemuzu uverit, spim bez problemu.. Mozna to jeste prijde 😒 ...nemuselo by 🙂 Celkove se citim OK, jen vic unavena posledni dny.
Ženy koukám, že reagujete na Rossalinda, ale za boha nemůžu najít příspěvek od ní co se děje? 😕
@minerva ahoj, nase babatko bolo az do konca 37.tyzdna a dost som stresovala, lebo cakame chlapceka a vsetci lekari s ktorymi som sa rozpravala mi tvrdili ze pojdem rodit normalne a ja som chcela CS. No ked som bola pred vyse tyzdnom na prietokoch, tak sa male otocilo. Drzim palce aby sa to aj tvojmu babatku podarilo 🙂 . A ja len dufam ze si to moje do TP nerozmysli ... 🙂
Tak jsem taky zaslala žádost o členství 😉
add naušničky,určo až po očkování,v porodce ne.A teda já jsem taková,že kdyby mi naši nenechali píchnout dírky,tak jim to dnes asi budu trochu,, vyčítat,,poněvadž k takovým zákrokům jako je propichování uší,tetování a jiné bych se v pubertě ani teď nerozhoupala ale přitom by mě to moc mrzelo,že si do těch uší nemůžu nic narvat 😀
Ale každý jsme jiní a o tom to je 😀 😀 😀
dobré ránko 🙂 no vás dočítať, vidno, že už sme poväčšinou na materských 😀 včera som to nestihla, a dnes ráno ďalšie tri strany, uf...
včera som bola na kontrole, síce prebehla z rýchliku, ale podľa správania doktora si môžem vyvodiť že všetko vyzerá v poriadku 🙂 tak ešte aspoň ten týždeň poležím a uvidíme ako sa to bude vyvíjať 🙂
@kohutovci tiež by ma zaujímalo v čom bol problém. Ja musím ale pochváliť tetušky z pezinskej pobočky sociálky, mala som nejaké problémy (predovšetkým s nezmenenými údajmi), a ten prístup ku mne bol úplne neskutočný, dokonca mi včera pani zavolala, že už je všetko doriešené a v poriadku...keby takí boli všetci s ktorými človek príde do styku, to by bolo 🙂
@rossalinda držím pästičky nech všetko dopadne čo najlepšie a obaja budete zdraví a v poriadku
@kohutovci ok velmi pekne ti dakujem, aj ja sa chystam dnes po uradoch odniest papiere tak dufam ze budem uspesna...
To je super ze mat tolko energie, ale pozor neprepni sily.... viem o com hovorim.Tez som bola nadsena a citila som sa ako netehotna, ale to bolo asi tak v 4-5mesiaci, tak som behala ako srnka a potom som bola tyzden v posteli co som nemohla urobit ani krok, nejak som si presilila sval na vnutornej strane stehna a kazdy krok bola nehorazna pichlava bolest...
Zelam uspesne varenie a upratovanie...
@kohutovci - na ten dokument se dostaneš, když Tě přijmu do skupiny. Klikni semka:
http://www.facebook.com/groups/188914824540588/
@xxx.klarka - https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/februar-...
příspěvek ve 21:29
@silente jéj, moc děkuji, jsem fakt slepá. ☹
@rossalinda držím palečky aby Ty i miminko jste bylo v pořádku!!!!
@petja no chtěla jsem dírku navíc a chtěla bych furt,ale prostě jsem na to srababa,takže jsem ráda,že mám aspoň jednu a jednu 😉 🙂
mám radost,byla jsem dát ovečkám seno a přišli,dokonce ta jedna se nechala i pohladit-konečně,ta druhá ne,to je potvora,ale pak si vzala ode mě seno z ruky,jsme furt přemýšleli jak je ochočit a teda nenapadlo mě,že seno bude taková pochoutka a že to s ním půjde!!! 😵 😵 😵
Úplně mě to nabylo energií,takže jdu něco dělat 😀
@krakorka dakujem.. snad nebudem vecer plakat 😀 😀
@kessinka tak v skratke.. neuhradila som poslednu splatku poistenia co som mala a vznikol z toho veelky problem.. ktory sa nastastie dal vyriesit.. a to mas pravdu.. tetuse na pezinskej socialke boli strasne strasne fajn.. dokonca jedna bola ochotna tam na nas vcera cakat po pracovnej dobe.. lebo sme to vsetko nestihali a muselo to byt vcera v systeme.. som im vsetkym velmi vdacna.. a ked tam pojdeme prihlasit malu. tak im vsetkym poslem tie najvacsie cokosky 😉 😉
@matulat hej presne viem ako to myslis.. toto je u mna bezne.. je mi dobre tak sa zaklincujem.. potom niekolko dni skapinam.. zas sa z toho vyhrabem a sup ho na dalsiu dorazku.. robim to preto, ze aj ked mi mm velmi pomaha.. on to proste tak nespravi ako ja.. a ked mam za nim vsade chodit a hovorit mu co a ako .. tak to radsej spravim sama ked sa citim dobre.. 😉
@silente aaa uz som tam 😉 dakujem.. super napad... si sikula 😉
Krásne ránko, som trošku dolámaná ale to asi z toho že som prespala celú noc s jedným otočením, fuuu to sa mi nestalo ani nepamatám a to som mala strach ako budem spať, lebo ma večer chytala migréna a drahý šiel do nočnej ....no zvládla som to. Periem už druhú pračku idem si zakúriť do ústredného a hádam dám aj prechádzku 🙂
silente tak ja som už dokument upravila 🙂 a ty si aká šikovnica počúvaj 🙂 🙂 🙂
Holky, s tou mamiliou, ono ji beztak pise strasne hodne lidi, co a jak, jestli "uz" atd.. Takze se da chapat, ze jeste v takovem stavu se ji nechce odepisovat ☹
Ja hlavne fakt doufam, ze uz to ma za sebou!!! Vzdyt se to tahne snad uz tri dny,..?? 😕

@jahmara ahoj, řešíme podobnou věc, ale bereme to tak, že když jsme to zaplatili dceři, zaplatíme i synovi.... k některým účelům je krev sourozence vhodnější, než vlastní (pokud má shodné znaky), protože v sobě nenese geny nemoci, proti které může být použita, takže takhle vlastně oboje je pro oba...