Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@kohutovci No ahoooj 😉 Dobre, ze ses ozvala, uz jsem mela strach, co se se vsemi deje.
Dobre ze jste teda nakonec vse vyridili. Tve vycerpani uplne chapu. Ja byla ve meste 3 hodiny, u Dr, mensi nakupy a s Drahym na obede, a myslela jsem, ze vypustim dusi, jak me to unavilo ☹
Tak kokorunecce se asi nakonec nepodarilo dneska dostat na net ☹ a mamilia....doufam, ze uz to ma za sebou, ze ji nenechali se trapit, a udelali ji toho cisare. 😔
@petpop aha, děkuji za pěkný vysvětlení, s tímhle jsem se nesetkala, tak jsem nevěděla, jak to tam funguje.Teď aspoň vím 🙂 . Hlavně si myslím, že kdyby něco nebylo v pořádku poznáš to v první řadě Ty sama 😉 .
Tak Ty bolesti,co jsi měla,patří asi k tomu, že se Timalej tak krásně hnízdí do pánve, to je asi to roztahování, jak jsme tady už psaly. Tak hlavně, že jste oba v pořádku 🙂
tak je to přesně na hodinu, když jsem před 11 lety porodila Tomika 🙂... je mi z toho smutno, jak to letí.
@petpop aj ja som rada, ze sme vybavili... bolo mi fakt vseliako.. vsade podomna pchali stolicku co ma brucho kazdu chvilu bolelo.. a pri pomysleni, ze sme vyse dvoch rokov sporili a vsetko by nam to prepadlo som mala fakt vseliake stavy.. ale vsade boli ochotne, mile zienky a dokazali papierove zazraky 😉 musime im pekne doniest nejake cokosky, kavicky a tak.. zasluzia si fakt moc moc..
dufam, ze kocky kokorunecka, mamilia a rossalinda budu coskoro oki.. a uz nikto nebude mat problemy a komplikacie..
@defs Taky že jo, spoléhám hlavně sama na sebe, na své pocity a intuici 😉 Jinak chodim jak kačka už nejméně měsíc, takže počítám, že malý už je dost dole delší dobu 🙂 A ty prosímtě nemáš proč smutnit 😉 Ne nadarmo se říká, že na dětech člověk nejlépe vidí, jak čas letí-ale to je přece život 😉
Holky, jdu na kutě, jsem utahaná jako pes. Ráno jsem hned převlékla ložní, vyžehlila tu hromadu plen, potom jsem vysála, přijel mm- kterýmu je celej den blbě, potom jsme jeli do Brna koupi malýmu dárek, tam jsme dali v Olympii kafčo a utahaná šupaj domů,kde jsme čekali babičku- přišla přát, no a nachystat pohoštění, teď jsem douklízela a jdu chrupkat... dneska asi usnu v klidu a snad na celou noc 😉 . Tak vám všem příjemné a klidné spaní a zítra pá.
DOBROU NOCENKU 🙂
@petpop ..No užívat si budu mít čas...to ano, ale ono to letí rychleji a rychleji, když je těch dětí víc, ale budu si vychutnávat každou sekundu 🙂 . Malej se už teď těší, jak bude vozit.... mám strach, že se k malé ani nedostanu 😉 . když byla moje neteř mimi- teď má 2 roky....malej se od ní nehnul a blbne s ní i dnes a strašně se jí řehní, když je s ní.. jsem ráda, že se na tu naši malou těší a má vztah k dětem.... že to ještě není tak velkej puberťák.. i když puberta už začíný vystrkovat růžky... 😉 . Tak já hrnu... dobrou 🙂
Děěěkujiiiii, mooooc, vyřídím 😉
@suzamen ahoj,tak nech ti vsetko dobre dopadne
ja sa od 5trapim,boli ma prava cast brucha,akoby mi bolest vzstrelovala z jedneho miesta a sirila sa po brusku,cjvilu klud a potom znova,a zaroven citim krize,neviem co to moze byt.
Ahojky.
Moc sem nechodím, páč už s m,alým to prostě nestíhám. Ale chtěla jsem se zeptat, zda už někdo porodil, popř. jaké mimi už jsou v diskuzi...
Já jsem měla rodit 9 ale teraz mi zjistili málo plodovky. Jinak naštěstí vše o.k. Ale vypadá to na dřívější porod. Mimi je naskládané v pánvi a když není moc plodové vody děloha ho prý talčí dolů. Dnes v noci jsem asi měla i poslíčky.... Takže už si těhulování asi moc neužiju....Tak by mě zajímalo, zda už někdo porodil a jak byla velká miminka...
Veru. Držím palce ať je to o.k. Snad ti malé přilehlo len nějaký nerv... Někdy pomáhá si trochu procvičit kyčelní klouby...a záda... držím palce
@deenakee dakujem,uvidim,pockam chvilu,skusim horucu sprchu a ak to nezaberie,zavolam dr.ci mozem prist,ale dufam,ze to po tej sprche prejde
ahojky,
@rossalinda jejda,co to čtu,bu´d v klidu a mysli pozitivně,nakonec bude vše v pořádku jak s tebou tak s mimčem
@veronika9686 už jsi dala teplou sprchu?Přešlo to?Nebo frčíte k dr?
@kohutovci dík za zprávičky,mamilla si to tedy pěkně ,,užívá,,chuděra,doufám,že jí nenechají trápit popřípadě,že má miminko už u sebe a kokorunecka se sem doufá,už brzy přihláásí sama.
@defs jé tak to máš dětičky hezky za sebou,to je fakt jedna oslava za druhou a do toho ještě Vánoce 😀 Takovej slavící maraton. 😵
@suzamen myslíme na tebe a držíme pěstě!
Já jsem měla po dvou dnech docela dobrou noc,akorát večer jsem se nemohla uvelebit,ať jsem si lehla jak jsem si lehla,tak bu´d se to nelíbilo mimouškovi a nebo mě z toho bolello břicho.Už aby byl zítřek a já jsem věděla na čem jsem.
Holčinky, jak tu furt řešíme ty kontakty apod., mrk:
http://www.facebook.com/groups/188914824540588/
Stačí zažádat 😉
Skupina je to uzavřená, je vidět pouze členy, ale ne příspěvky 🙂
Ahoj holky, nejste tu některá s mimčem koncem pánevním?
@rossalinda - ??? 😕
a rossalinda je snad ok aj s babom...
ja som dnes nemohla spat....som sa prevalovala a prevalovala a na wc chodila...mama sa zo mna smiala ze ci sa mi v nemocnici lepsie spalo🙂
dobrá ráno 🙂
ahojte kocky,
ja som tiez februarova oficialne, ale vyzera to, ze budem rodit kazdu chvilu.... nemam nejake problemy, ale gynda po vcerajsej kontrole skonstatovala, ze vsetko je nachystane a podvecer mi zacala odchadzat hlienova zatka, tak cakam s nachystanou kabelou co sa bude diat dalej.... prvy porod mi vyvolavali, tak snad budem tentokrat vediet, ze uz treba ist...🙂 napadlo ma, ze este nemam doriesenu pupocnikovu krv a nejako vaham ci tu zmluvu do Eurocordu poslat alebo nie. Pri prvom syncekovi som si dala odobrat a niekde som tusim citala, ze v pripade potreby sa da pouzit aj surodenecka... neviete o tom nahodou niektora nieco? stale riesim ci je to zbytocne alebo nie.... platit len tak do vzduchu mi pride zbytocne, aj ked clovek nikdy nevie co sa moze stat.

@rossalinda miminko je a bude určitě v pořádku, hlavně se soustřeď na sebe a bud co nejvíce v klidu.... vše bude dobré 😉