Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@jancag napadlo ma,ze asi mam niekde v albume fotku asi mesacneho Kubka vo vajicku,je tam taky drobnucky,ked sa narodil nemal ani 3kg,z nemocky sme sli 2700g mal,bol august,takze ziadny overal nehrozil a aj ked tam bol taky mrnavucky,hoci sme mu aj novorodenecku vlozku dali,o inej moznosti ako previest ho domov v sedacke som ani neuvazovala 😉 len moj otec sa za hlavu chytal,ze ho tam ani vidiet nie je 😀
V autě do sedačky aji za roh do ulice
@kohutovci a preco si si necerpala??? Ved ked si to platila 2 roky tak si mala splnenu podmienku 270 dni. Nie je to limitovane ze kolko dni mozes cerpat. Ja som sa specialne na to pytala este pred nastupom na PN ci to ovplyvni vysku materskej ak budem cerpat nemocenske davky z oboch poisteni. Dokonca mi vznikol aj preplatok cca 19 eur. A matersku by mi to nemalo ovplyvnit.... . Ja som si povedne chcela dat vymeriavaci zaklad z maxima ale bola som usmernena ze je to zbytocne, naco nalievat peniaze do ciernej diery soc. systemu...tak som od max. vymeriavacieho zakladu odcital moj prijem a zo zvysku som sa pripoistila... Skoda ze tuto dieru uz zaplatali...
@kohutovci chapem.... ono je to tazke ked sa na vsetko musis opytat a nic ti nikto eln tak nepovie...neviem ci poznas stranku Hn poradna je to super stranka kde ti radia fundovany ludia znaly zakonov. ja som mala velmi dobre skusenosti v oblasti socialnych veci s pani Navratilovou. A vies co je najvascia sranda...ze maji 2010 som jej prvy krat pysala ze planujeme dieta tak za rok maj 2011 medzi tym som na to pozabudla aj dieta sme prestali riesit a ono ti to naozaj vyslo ze v maji 2011 som otehotnela.... .
@kohutovci ale aspon teraz to vyuzijes... tak az tak do luftu to nebolo... Ale mohli ste s prilepsit.... ale netreba teraz plakat nad rozliatim mliekom...stalo sa ale nastastie novela zakona je este k nam prizniva, mna by naozaj asi trafil slak keby ten zakon platil aj na nas... .
pozeram ze nehorazne hrubky som urobila, zle sa mi pise laptom mam na kolenacha som v takom pololehu.... sorry
citala som to ...je to taka mala knizka... o pozitivnom mysleni?
@jancag radšej do autosedačky, ak nemáš vaničku čo sa dá pripútať, u nás v pôrodnici obliekajú sestričky ak chceš, a v autosedačke je dieťatko v polohe skoro ako na rukách
@kohutovci snazim sa nou aj ja riadit ale je to velmi tazke teda pre mna urcite, lebo pride v zivote obdobie ze si v koncoch, resp. s ati dlhsie nedari nech robis cokolvek a vtedy si stale dookolo vravim je to docasny stav, neboj ono sa to zmeni a ked ta zmena pride tak potom sa len pousmejes ako si sa trapila.... mala som ju pozicanu ale uvazujem ze si ju zaobstaram
ahojte maminy , viem ze uz mate tasku do porodnice zbalenu a preto sa vas chcem spytat kolko balikov gynekologickych vloziek si beriete do porodnice a akej znacky, popripade velkost. dakujem
@matulat ja som postrehla u seba jednu vec.. davnejsie som si nieco naplanovala.. zelala.. presvedcila sa, ze to tak bude a ked som to chcela menit tak to proste neslo.. priklad.. uz ako pubertiacka som si povedala, ze chcem mat milujuceho manzela a deti ale najskor tak pred tridsiatkou.. lebo si chcem uzivat.. a mohla som sa aj pokrajat skor to proste neslo 😀 a vo vela veciach sa mi to tak stalo.. neviem ci je to fakt len nahoda.. alebo nasa mysel skutocne funguje ako magnet.. ja som tajomstvo videla len na dvd.. knihu som necitala.. je to podane takym typickym americkym stylom.. moc to nafukuju a robia z toho senzaciu.. ale v podstate som pochopila co tym myslia.. 🙂
poporodne vlozky som si kupila zn. mama bella .. ci mamma bela.. neviem teraz presne 😀 myslim, ze maju minim 30cm na dlzku, je ich tam 10 kusov a beriem si jeden balik.. aj to len pre istotu.. lebo tam kde idem rodit vlozky davaju
vdaka baby..no a este mi dajte radu..a kupit si fusacik do vajicka..alebu zimnu zavinovacku emitex...napr..
dakujem za radu o vlozkach...idem sa natiahnut lebo sa mi zle lezi s laptopom na kolenach. prajem vam dobru noc ked sa pojdete ulozit...pa pa
Holky, taky jdu do hajan, jsem unavená jako kůň, ale při představě, jak se při každým otočení vzbudím, se mi do té postele ani nechce. Tak dobrou nocenku mamulky 🙂
Jsem tady jeste na skok. Meli jsme navstevu, a nakonec jsme jeste zasli i my k nim 🙂
@defs Usi ani nos se nedoporucuje cistit tema tycinkama, protoze (stejne jako u sebe, u dospelych) muzes tu spinu (maz) zatlacit jeste dal a nebo mimcu nejak ublizit.. Staci fakt utrit napr.plinkou, tam kam se da dosahnout.
@kohutovci O tajemstvi mam zhlednuty film i prectenou knizku, verim v to na 100% coz bohuzel neznamena, ze je pro me lehke se tim v zivote vzdy ridit 😒 Je to o kompletni zmene mysleni, a to se mi moc nedari..
Jinak holky, nevim jestli uz to tady nekdo psal, ale kokorunecka se neozyva, protoze se ji nejde na Konika prihlasit ☹ Vic jeste o jejim stavu nevim, protoze jsem nebyla u PC od odpoledne.
A docist Vas mi dalo ted pekne zabrat. Zitra pocitam vstanu tak akorat na obed, a budu mit zas co docitat 😀
Dobrou noc
Dobré ránko,
konečne ako tak vyspaná (na wc-ku len 2x za noc - to je rekord za posledné 3 mesiace) 🙂
Dobre ranko,tak noc celkom ok,konecne som sa trocha viac vyspala.brusko tiez uz tak neboli,aj ked stale citim tlak v podbrusku a slabinach ,akoby som celu noc behala 😀 aj mala sa uz trocha viac hybe,vcera som ju skoro necitila,len niekolkokrat sa slabucko ohlasila,rano tiez nic,ale uz je znova vo forme,par peciek uz ustedrila 😀
vcera som od tety dostala prvy darcek pre malu,3 zavinovacky ( biela,biela s cervenymi bodkami , a jedna s motivom hallo kiti) ,ciapocky,a krasnu ruzovo bielu supravicku,uz som si ju nadelila do porodnice 😀 uz sa ma pytala,ze co mi ma este usit,aby sa v praci nenudila

@katkamyska neboj,este si to snad rozmysli