icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

krakorka
15. jan 2012

jo a jinak prcka mám taky pěkně živého 😀 ,včera večer jsem se tomu musela až smát a vždycky jak jsem se zachechtala,tak začalo na novo 😀

kessinka
15. jan 2012

@xxx.klarka @petpop
aj ja závidím, môj potvorko je tiež je nejaký kľudný posledné dni, kedysi bol naopak strašne ukopaný...a teraz tak po jednom, dvoch kopoch zase niekoľkohodinový kľud....ale snáď je v poriadku 🙂

ja dúfam že ešte podozrivá nie som 😅 poslíčkovia zatiaľ nič 🙂
mám pocit že som tu už jediná ktorá to ešte nechce mať za sebou 🙂 ale zatiaľ sa cítim dobre, žiadne väčšie problémy nemám, nič veľmi nebolí...mne sa to tehotenstvo stále páči 🙂

xxx.klarka
15. jan 2012

Ono se říká, že ke konci těhu miminko prospí až 90% dne, tak to bude určitě tím holky, nebojte 🙂 Já jen nevím kde ten můj prďola bere energii.

Já teda nevím, ale jak tam čtu tak skoro všechny z vás máte nějáký "problém" či trable. A já až na to že jsme unavená a nedokážu donést dceru z koupelny do obýváku když se vykoupe nepociťuji nic. Ale jsem v klidu, u dcery taky nic, žádný poslíčky, a pak to přišlo z minity na minutu.
I když bych možná byla radši, kdybych věděla, že se začíná pomalu něco dít.

kokorunecka
15. jan 2012

Tááák, teraz som sa vrátila z monitoru.
Akože dnes má malá asi voľno 😀 Úplne mala v paži, že som ju škrabkala, šteklila, len aby sa trošku pohýbala a ona níííííííííííííííííííííííč 😀 Snáď 5krát sa pomrvila a víkenduje ďalej 😀
@petpop A keď sa jej nebude u mňa páčiť?? 😲
Čím mám viac nahnuté, tak rozmýšľam asi nad hovadinami.. A ešte táto nemocnica, nemám čo iné na robote 😅

petpop
15. jan 2012

@xxx.klarka Muj maly byl strasne lenivy ze zacatku, rikali mi to i doktori, na ultrazvucich se skoro nehybal, vetsinu prospal, musela jsem UTZ ve 20tem tydnu 3x opakovat, protoze se prcek nechtek natocit, jak mel 😀 Vsichni mi rikali, jak mam byt rada, ze budu mit klidne miminko ....pak se to zmenilo,ten 7,8 mesic byl cely "prokopany" ...a ted uz asi ani nema misto 🙂
@krakorka Kdo vi, ...treba uz ti taky dlouho stavu 2v1 nezustalo 🙂 A pozdeji, az se te budou ptat, jestli jsi mela nejake priznaky bliziciho se porodu, budes rikat "proste jsem se citila nekolik dni predem tak nejak divne" 😉

kessinka
15. jan 2012

@xxx.klarka to znamená že už sme na konci tehotenstva? a to sa nemám báť? 😅

ešte ma čaká skúška z angličtiny na jazykovke, dúfam že neporodím predtým než ju spravím, nechce sa mi opakovať celý semester kvôli tomu 🙂
a ešte musím pre Maťka objednať nejaké veci, a dočítať články ktoré som chcela....a ešte .... 🙂

petpop
15. jan 2012

@kokorunecka Ty jsi trubka, proc by se ji u Tebe nelibilo? Vzdyt u maminky uz ji vzdycky bude nejlepe!! No minimalne tak do cca 15 let, nez se ji zacnou zapalovat lejtka - jestli ne drive 😀 Uvidis, ze to zvladneme. Bud rada, ze to na tebe prislo az ted. Jak jsem psala, ja to mela snad 6 tydnu, a uz jsem mela vycitky jak prase, ze misto teseni se, se spise vic bojim 😖
A povedeli ti neco po monitoru, nebo cekas na velkou vizitu? 🙂

petpop
15. jan 2012

@kessinka Ty jsi dobra teda, takova akcnost ke konci 😀 Ja byt v tvem tydnu uz bych jen sedela na posteli a cekala kdy to prijde 😀 Delam si srandu, lepsi je mit nejake plany, a neupinat se na to, ze "uz to musi prijit" 😉 COz mi bohuzel nejde uz ted 😀

xxx.klarka
15. jan 2012

@petpop 🙂

@kessinka a kdy máš zkoušku? 🙂 Já mám vše připravené a čekáme už jen na to miminko, už aby to bylo.

petpop
15. jan 2012

Jo a hodila jsem tady nove fotecky, konecne jsem ukecala brachu, aby me nafotil s pupikem -foceni je jeho prace, ale prirody, budov apod. ....jako " lidsky kus" jsem mu stala ja prvni 😀

kessinka
15. jan 2012

@petpop ehm, ja takmer len ležím na posteli a takmer všetky "aktivity" sa odohrávajú v nej (pretože ešte predsa len nechcem rodiť a dr mňa aj manžela vystrašil, takže aj keby som chcela byť akčnejšia, čo by som veľmi chcela, manžel mi to vždy zatrhne 😅)

dúfam že ešte to aspoň tie 2 týždne to nepríde... potom ešte len začnem byť akčná...ak už ma nebude bolieť celý človek a nenabehnú mi všetky tie tehotenské problémy ktoré ma zatiaľ obchádzajú 🙂

kessinka
15. jan 2012

@xxx.klarka prvú tento štvrtok a ak nespravím (čo je dosť možné lebo som aj veľa vynechala...a učiť sa mi fakt nechce) alebo náhodou nebudem môcť prísť, tak ešte je opravák ten ďalší utorok 🙂

platinka_2009
15. jan 2012

Ahoj holky, chodila jsem se sem obcas divat, ale ted jsem si rikala, ze se k Vam pridam. Pokud me vezmete 🙂. Termin mam asi jako posledni z Vas - 29.2.

kokorunecka
15. jan 2012

@petpop 😅 Tak, ja sa bojím, že bude po mne...Že bude odmietať dojčenie.. A tak všetko..
Musíme to nejak zvládnuť... A snáď aj ku spokojnosti našich detí 🙂
Ale asi ma vážne chytá "Tvoj" stav ..
A k monitoru mi nepovedali nič... Takže dozajtra si počkám 🙂

kessinka
15. jan 2012

@petpop máš krásne fotky 🙂 šikovný brat...a hlavne pekná mamička s nádherným bruškom 🙂

petpop
15. jan 2012

@kessinka Děkuji 🙂 Jinak myslim si, ze pokud se Ti vsechny problemy doted vyhybaly, bud jen rada, a nemely by snad zacit v poslednich dvou, trech tydnech 😉
@platinka_2009 Vitej 🙂 Mas asi jedno z nejlepsich datumu z nas, kazdopadne 😀 Prala bych ti, aby se mimi trefilo presne do terminu 🙂

@kokorunecka Ja pocitam s tim, ze zacatky budou kazdopadne tezke. Mozna to maloktera prvorodicka prizna, ale musi to byt zaprah na psychiku i fyziku tela neuveritelny, a musi se s tim pocitat 😉 Neplanuju si to ruzovyma barvama, ale vim, ze jakmile se nejak szijem a najedeme na nejaky ryrtmus, "zvykneme si" na sebe, bude dobre 🙂 Ze zacatku proste budem ze vseho vyhukane, ..ale kdo nebyl? 😉

platinka_2009
15. jan 2012

@petpop No manzel si z toho dela legraci, ze pry aspon usetrime za darky kdyz se to povede🙂. Sama jsem na to zvedava jak to dopadne. Zatim me vubec nic netrapi, tedy krome toho, ze mam v noci obcas krece v nohach a trislech 🙂.
Jinak fotky od brasky mas moc pekne 🙂

kokorunecka
15. jan 2012

@petpop Neviem prečo, ale keď pozerám Tvoje fotky, tak niektoré ako keby som seba videla 😀
Ja už teraz priznávam, že mám strach...Možno malej nebudem sympatická 😀
Veď počkaj až tu budeme stresovať, že : malé zaspalo, neviem čo skôr..... 😀

petpop
15. jan 2012

@kokorunecka Prosimte, ja co koukla na Tve fotky, Ty mas pupik jako ja mela nekdy v 5 mesici, ..to ja uz mam balon 😀 A tech pribranych 10 kilo opravdu videt jde, ..i kdyz pravda, hlavne v tom brisku, za coz uprimne rikam, jsem moc rada 😉 Aspon snad nebudu mit problem po porodu vracet se na svou vahu, ..i kdyz to pro me ani neni nejdulezitejsi 🙂 Tebe uz by meli z toho spitalu pustit, fakt ti to nedela dobre!! 😀 Prece nebudes na mimi sama, bude mit jeste tatinka, a on verim bude taky moc pomahat 😉 Nestresuj, ...to vis ze jo, me uz to preslo, a ted Ty budes zacinat 😀

loretana
15. jan 2012

@krakorka ahojky, tak já včera taky zažívala bolest a tuhnutí bříška, hlavně v podbřišku, kopance do žeber a tak, ale kyž jsem si lehla na záda, změnila polohu, tak to tuhnutí přešlo.... a ten silnější výtok či co to je, to mám taky už víc jak týden, dr. říkala, že to znamená, že se tělo připravuje, tak nevím:(
Holky, já tak nesnáším čekání - všude jsem o 5 miut dřív, všechno mám naplánované a teď - to je očistec, člověk se hlídá, pozoruje - je to už ONO nebo není? A nakonec můžu třeba přenášet - no uvidíme, miminko si samo řekne, kdy bude chtít ven🙂

petpop
15. jan 2012

@platinka_2009 Tak ono v den terminu se rodi snad jen 5% deti, ...ale kdyby to klaplo... 😉 😀

petpop
15. jan 2012

@loretana Jako bys psala o me, nesnasim cekani, vsude -ne 5, ale i 15 minut drive 😀 , naplanovany mam snad i vlastni pohreb (jak si ze me dela Drahous srandu..) a to cekani ted....to je neco sileneho. Ja mam teda jeste trochu vic casu nez Ty, ...ale i tak Te v 100% chapu 😉

defs
15. jan 2012

@petpop Děkuji moooooc 🙂 se k vám přidám, pokud mohu, páč tady se na mimouška nepodívám 😉

krakorka
15. jan 2012

@loretana no já jsem si právě na tebe vzpomněla s tím výtokem,protože před pár dny jsem ti tu psala,že s tím mám problémy,ale nikdy toho zatím nebylo až tak hodně,dokonce bych řekla,že se to i jako uklidnilo,no a teĎ tak dva tři dny zpátky je to mazec a dnes toho bylo úplně nejvíc. 😅
Jinak jsem taky taková,vše tip top a teď to čekání,je to fakt dlouhé,každé píchnutí,tvrdnutí,křeč,člověka tak znejistí!!

@kokorunecka asi malá ví,ž je dnes neděle,tak si dala oddych a klídek 😉 a nestresuj,vše bude v pohodě,pro malou budeš ten nejdůležitější člověk na světě!!!! 😵

@petpop máš brášku šikulku,ale taky když jsi taková kočka,tak to pak každá fotka vypadá úplně jinak ať fotí profík nebo laik 😉

petpop
15. jan 2012

@defs Urcite, jen budes muset pockat, az Te @kohutovci prida 😉 Sup tam s tebou, uz jsi tam davno mela s nami byt 🙂 Je tam i fotecka dcerky od Rossalindy. 🙂

@krakorka Diky za kompliment 🙂 , ..ale k fotkam uz nepisu, kolik casu zabralo liceni, vlasy apod. 😀 Kdyby me cvaknul po ranu.......vsak u jedne fotky i zarval "to tak dat do resident evil (horor)" 😀 😀
Ale ne, lhala bych, kdybych rekla, ze me to netesi, fotecky se libi i mi, a tesim se, az je jednou budu ukazovat prdolkovi 🙂 Pozdeji jeste pridam nejake s "tatuldou", az mi je bratr preposle 😉

kokorunecka
15. jan 2012

@petpop 😀 Mňa tu už našťastie nevážia 😀 Lebo čo mi sem všetko mužík nanosil a čo som tu všetko už požrala, tak to som snáď nepribrala ani za celé tehotenstvo 😀 Takže sa mi to na tom brušku musí odzrkadliť 😀
😅 Ja to tvrdím stále, že kombinácia tých liekov s týmto prostredím mi ubližuje na hlavu 😅
@krakorka Keď ja to podľa seba... Že nikdy som so svojou mamou nemala nejaký blízky vzťah.. 😒

xxx.klarka
15. jan 2012

@petpop Do skupiny může přidat kdokoliv, stačí jen přesné jméno @defs na fb. 🙂

petpop
15. jan 2012

@xxx.klarka Aha, tak to ja nevedela, ani nevim jak to udelat 🙂
@kokorunecka Bud rada, ze ti chutna, ..ja mam opacny problem, nejak mi nic nejede, nedokazu se poradne najist, neceho dobnu a uz jsem plna 😒 Akorat vcera jsem si dala "do rypacku" s bratrem, ale zle mi z toho bylo jeste dneska rano (smazene kure,hranolky, mlecny koktejl, nanukovy dort..) 😀
Jinak ted uz chapu, proc mas takovy strach. Ale to ze Ty jsi s mamou k sobe nemela moc blizko, neznamena, ze to same bude s Tvou princeznou. 😉 To hlavne zalezi jen a jen na Tobe koci 😉

xxx.klarka
15. jan 2012

@petpop když jsi na skupině, a máš po pravé straně ikonky těch co jsou ve skupině, tak pod tím je "+ přidat člena".

petpop
15. jan 2012

@xxx.klarka Aha, mas pravdu, ted jsem na to koukla, predtim jsem to nevedela. Kazdopadne neznam cele jmeno @defs, ale pocitam, ze ona uz tam poslala zadost o pridani do skupiny 😉