icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

loretana
15. jan 2012

@krakorka a co pečou?.) já už má buchty na plotně, nemůžu se dočkat ,až se do nich zakousnu, a to jinak nejsem na sladké, ale mám na ně takovou chuť🙂🙂
no právě, ty "signály", že je to tu, jsou všude okolo nás, ale nějak pořád nc, že jo🙂🙂

bianca2
15. jan 2012

@petpop aj ja som prave poslala requets na join group februar/unor 2012.neviem, kto ju spravuje? poslem ti IP.

kessinka
15. jan 2012

@ivce tak to veľa šťastia a trpezlivosti, šteniatko a ešte bábätko, to si fakt neviem predstaviť 🙂 ešte si pamätám koľko starostlivosti zožralo také malé šteňa, a to ešte naša Ninka je veľmi šikovná a my na ňu nemáme zase nejaké nároky 🙂
ja sa popravde obávam ako to budem zvládať už keď sa Maťko narodí, a hlavne keď potom začne loziť ....venčenie, venovanie sa...a odpútanie pozornosti od hračiek, to bude zábavy... už teraz sa jej viac páčia Maťkove hračky ako jej a strašne po nich ide 😎

kokorunecka
15. jan 2012

@petpop @krakorka
Veru.. Len ja som si k mojej mame vzťah teda ešte stále nenašla...
Ale to možno je aj tým spôsobené, že keď bolo zle medzi ňou a tatkom, tak mi vždy povedala, že ja som tatkova, že ja mám ísť za ním.. A vlastne aj po rozvode som zostala žiť s tatkom, lebo to bolo tak nejak už automatické, že veď s nikým iným by som ani nebola schopná..

ivce
15. jan 2012

holky, dneska se tu ještě myslím neukázala @kohutovci a aspoň dva dny ani @suzamen 😲 kohutovci včera dodělali ten pokojík, tak snad už si do něj nepořídili i prdíska 😉 😀

petpop
15. jan 2012

@bianca2 Odpovedela jsem ti na IP 😉 Musis pockat, az se tam dostane @kohutovci.

@kokorunecka Tak hlavne, ze je tak dobre mezi Tebou a tatkou 😉 To je pak jasne, ze jsi nemela moc sanci si s mamou budovat pozitivni vztah, jestli ti povidala takove veci.. Ale to jaka mamca budes Ty pro svoji princeznu, to ovlivnis jen Ty sama, a ne Tvuj vztah s mamou, neboj 🙂 Budes urcite uzasna mamuska!! 😵

@ivce Kohutovci nam jeste snad nerodi 🙂 Na facebooku dneska byla 😉 A u suzamen je dost mozne vsechno, ...kdo vi..? 🙂 Ta uz to mela opravdu na vlasku, na dnech, jinak by musela na vyvolani..

krakorka
15. jan 2012

@ivce taky myslim na kohutovce co s nima je a na suzamen jakbysmet. 😕

@kokorunecka tak ono i ten rozvod asi udělal své.u nás to bylo hodně způsobené tím,že mě od roku hlídala babička,mamka šla do práce a doma byla ta přísnější ona. 😅

@loretana pekli jablečné šátečky,nakonec z listového těsta,protože hold při neděli tu nemáme nic.Ale povdli se jim 😉

petpop
15. jan 2012

Koukala jsem na profil suzamen, .....no nejak tam zadne psanicko nepribylo, ani fotka... tak mozna? 😕
😵 😵 😵 😵

ivce
15. jan 2012

@petpop
@krakorka
na FB já nechodím, tak nemám přehled 🙂 ale suzamen by už by měla fakt nárok, s dvojčátkama vydržela už dlouho 🙂
a jablečné šátečky bych si dala taky 😝 - já jsem hrozně moc buchtová. No vlastně na sladké všeobecně 😀 😀 teď to můžu schávat za těhu chutě, ale to mi už za chvíli skončí 😀

petpop
15. jan 2012

Jo a ještě vzkaz od Nuna55, kdo nema FB, tak kopiruju 🙂

"baby moc vám dakujem všetko sa to zbehlo hrozne rýchlo ked pridem domov tak vám napíšem ani ja ani doktori nečakali že by som mohla porodiť malá je trošku menšia ale my to dobehneme ešte raz moc dakujem za gratulácie"

ivce
15. jan 2012

@petpop díky za zkopírování vzkazu 🙂 tak to vypadá na opravdovou bleskovku - to je dobře 🙂

loretana
15. jan 2012

@krakorka hmmmm, tak to zní báječně🙂

kokorunecka
15. jan 2012

@petpop Len ono teraz, keď mám toľko času na rozmýšľanie tak rozmýšľam už nad takými vecami, že ebééénci, radšej aby som už porodila 😀
Ďakujem za Tvoje slová.. Trošku ma to aj dojalo, že jaká som krava sprostá.. Ale máš pravdu 🙂 Chcem a aj budem lepšia a pre moju malinkú tá najlepšia 🙂
@krakorka Veru, po tom našich rozvode to bolo ešte horšie jak kedykoľvek predtým...
Koniec takým rečiam, lebo ma porazí 😀
Poďme sa smiať na tom ako netrpezlivo čakáme a stále sa nič nedeje 😀

krakorka
15. jan 2012

Tý jo tak to měla nuna asi fakt bleskový porod!!Jsem zvědavá až se teda ozve.

Klidně si nabídněte 😉 😀

hulda
15. jan 2012

Takže minimálně jedna maminka je lednová! Už to vypuklo 😕 🙂 . Hlavně že jsou v pořádku 🙂 .

viknat
15. jan 2012

@loretana A nepřemýšlela jsi místo plakátů něco namalovat přímo na zeď? Já holkám malovala Vílu Amálku, Krtečka atd. Teď se budou stěhovat do jinýho pokojíčku a chtějí něco namalovat znovu, mělo to opravdu úspěch 😉

petpop
15. jan 2012

@kokorunecka Povim Ti jeste jen tolik, ze nasi jsou taky rozvedeni, s obema uz ted vychazim dobre, ale detstvi bych nenazvala stastnym..... taky mam nekdy strach, abych neopakovala chyby rodicu, ..ale vim, ze je to jen na me, a chci byt proste lepsi 🙂
A jinak - z toho jak jsme netrpelive ......to uz ale snad mesic 😀 A presne tolik jeste nekolika z nas zbyva..uz abychom fakt rodily, jinak do te doby zblaznime 😀

viknat
15. jan 2012

@krakorka Šmarjá ženský, nechte toho s těma dobrůtkama, vždycky mě tak naladíte a pak tu jen slintám a slintám a slintám.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

krakorka
15. jan 2012

@kokorunecka no už se směju 😀 dneska ráno jsem si fakt myslela,že už a po odpolední koupeli je mi fajn 😀 😀 Takže nic,ale to jsem fakt ráda,ještě fakt ty 2týdny chci vydržet.

Dcera má nějakej ničitelskej večer-vymontovala brzdu na kole,te´d zničila sponku do vlasů,mě trefí! 😅 😀

krakorka
15. jan 2012

@viknat čím maluješ?Když jsem měla kadeř,tak jsem do dětského koutku malovala na zdi křídou,ale to nebylo nic moc,když jsme měli Aničku,tak koutek postýlkou jsem malovala domíchávacíma barvama a to bylo lepší,ale taky nic moc,teď má namalovanou kitty nad postelí,taky domíchávačkou,ale je pravda,že starou,ale taky výsledek nestojí moc za to.
Jo a neposlintej klávesnici!! 😀 Pak by nemusela fungovat!! 😀

Jo jo,holky záleží jen a jen na nás jaké maminky budem,ale myslím si,že každá bude jedinečná a ta nejlepší na světě! 😉

vrabciatko
15. jan 2012

čaute kočky. Asi ma budete mať za trafenú ale práve som sa vrátila zo sánkovačky. Naši ma vytiahli a 5x som vyšľapala a zviezla sa na sánkach. Počítam že ráno sa nepostavím, lebo už teraz poriadne cítim kríže. Ale stálo to za to 😀

bianca2
15. jan 2012

baby, aj mne tvrdne brucho, ale vsimla som si ze vtedy rastie, ono rastie v skokoch a tvrdne. inak strasne ma pali zaha teraz v deviatom mesiaci a uz mi pomaly na nu nic nezabera. zvycajne pohar mlieka pomoze, teraz uz pijem 2 pohare a stale. tak mam dost velku spotrebu haha 0,5 l len tak...este sa doliecujem po tom virusovom ochoreni, mala som chytene priedusky, hrdlo, dutiny nosne a usne, bolo to dost zle, lezala som minuly tyzden 7 dni vkuse a 2 noci som ani nespala od bolesti. no sla som k lekarke praktickej, ze by mi nieco predpisala a ona ze aaa v pohode, to predsa vydrzite, s usmevom...no nevedela som ci sa mam smiat ci plakat...ze antibiotika pre tehotne mi predpise az od 38 teploty a vyssie, 37,6 jej bolo malo. potom som volala v piatok mojej gynekologicke a ta zacala stresovat nech uz aj k nej pridem, ze tehotna nemoze mat teplotu, ale to uz bolo viac menej po chorobe. no a potom si vyberte, co lekar to iny nazor...

kokorunecka
15. jan 2012

@petpop Budeme lepšie 🙂
No toto, že snáď od polovice úpenlivo všetko chystáme a keď máme nachystané, tak už len stresujeme 😀 😀
@krakorka Ja som predchvíľou, že idem si počítať, nejako chytám kŕče, nezadriemala som? 😀 Tak to asi nebolo ono 😀

viknat
15. jan 2012

@krakorka Já malovala klasickejma barvama na zeď, který se používají přímo na míchání odstínů. Jen jsem to ničím neředila... Dají se sehnat všude, kde prodávají barvy v takových menších lahvičkách. A když nechceš tak syté barvičky, dají se smíchat klasickým bílým Primalexem.
No tak už je pozdě, klávesnice se mi lepí na prsty, ježkovy voči, já mám takový chutě, to mi nedělejte, vkládat takový krásný fotky dobrůtek. O to je to horší, že jsem teď zavřela pusu a dojedla.... a už bych se cpala zas 😀

U nás v rodině jsem taky já ta přísnější a tatínek ten rozmazlovací, ale to nic nemění na tom, že holky jsou totální "mamánci" a když mají na výběr, jestli půjdou s maminkou nebo s tatínkem, tak jdou vždycky se mnou. Takže dle mé zkušenosti to, že je někdo přísnější, neznamená, že může být méně preferovaný 😉

krakorka
15. jan 2012

@viknat to máš krásné obrázky a fakt bych nevěřila,že dobarvovačkama to jde takhle krásně.

u nás jsem taky ta přísnější já a myslim si,že zatím to Áňa nijakk neřeší,když něco,tak jsem jí dobrá jedině já 😀

Toto jsme měli vytvořené v bytě pro Áňu:

krakorka
15. jan 2012

a teď má nad postelí toto:

mell
15. jan 2012

@ivce tak pak písni, jak jsi s tím bambino mio spokojená... to jsou takový plenky, co maj v každém hračkářství, tak to na mě nepůsobí moc dobře... No, ty co mám já, tak jsou spíš z té dražší kategorie, taky dělají nádherný designy, takže já nad tím vždycky pár dní slintám a pak všechny prachy vrazím do nich 😀

@viknat jéé, ty jsi šikovná 😵 To já jsem absolutní antitalent, když mám teď něco s malým malovat, tak se úplně stydím i před tím prckem 😀 😀 😀

mell
15. jan 2012

@krakorka ty jsi taky šikovná... já budu muset ukecat kamaráda, co hezky kreslí, aby Matoušovi něco namaloval...

viknat
15. jan 2012

@krakorka Jsi mi teď hodila inspiraci, jsem pořád přemýšlela, co by se hodilo pro kluka a ten maják, moře a loďka vypadají suprově 😎

viknat
15. jan 2012

@mell To klidně zvládneš i sama. Dnes se prodávává po netu spousta různých předloh, jen si vybrat 😉