icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
16. jan 2012

@veronika9686 radšej 100x zbytočne treba ísť

veronika9686
16. jan 2012

@danka483 urcite,zdravie mojej lasky je to najdolezitejsie

vrabciatko
16. jan 2012

určite choď, ty si ešte len 36tt ak by ťa ešte chceli udržiavať. Ja už to chcem mať za sebou, tak to nechám vygradovať až do konca. A napokon uvidím ráno. Možno ma dr. došikuje do pôrodnice.

danka483
16. jan 2012

@veronika9686 no tak neváhaj aj keď ty musíš vedieť ako sa cítiš ale ako hovorím radšej 100x a zbytočne predsa keby niečo nech to vedia ešte zastaviť ešte je trošku skoro.

veronika9686
16. jan 2012

@danka483 ved to,ze este ma dost casua tie bolesti mam uz od vcera vecera,dost dlho

kokorunecka
16. jan 2012

@lucka227 Máš asi pravdu... Aj keby som sa mala cítiť jak úplne hysterická trubka.

veronika9686
16. jan 2012

@vrabciatko o chvilu pride manzel z prace,tak uz vidim ako bude stresovat,ze ci som mu za cely den nemohla zavolat,ze sa nieco deje

danka483
16. jan 2012

@veronika9686 ešte má byť v brušku mesiac nech to vedia ešte poprípade oddialiť predsa aj keď je miminko veľké má ešte čas

lucka227
16. jan 2012

@kokorunecka no radsej ako keby mali nieco zanedbat.Ked som bola v nemocnici tak mi vraveli len kricte ak zacnete krvacat alebo spinit,kludne aj zazvonte.A ked som potom sla na sesternu,sak co budem zvonit,ze spinim,tak ze chodte si lahnut a my Vam nieco pichneme aby ste boli kludna.No tak chapes to? 🙄 🙄 🙄

veronika9686
16. jan 2012

@danka483 ved prave,dufam,ze uz euvazuje nad prichodom
strasne sa bojim,co mi povedia,ked ani nekrvacam,iba tie bolesti

jancag
16. jan 2012

@veronika9686 radsej zajdi..lebo ked to neprestava budes viac a viac nervozna..

veronika9686
16. jan 2012

@jancag mas pravdu,aj kamoska mi to napisala.tak uz nech sa manzel ponahla z prace

petrusew
16. jan 2012

@kokorunecka bych právě čekala, že se na tebe pro jistotu ještě podívá...ten přístup je fakt příšerně laxní.

petrusew
16. jan 2012

@veronika9686 Hlavně klid. Neboj se, kdyby něco, tak si tě v nemocnici pohlídají. Uvidíš, že to bude v pořádku.

kokorunecka
16. jan 2012

@lucka227 @petrusew Asi by som chcela veľa... :-/

veronika9686
16. jan 2012

@petrusew dakujem,ze sa ma snazis upokojit

defs
16. jan 2012

@kokorunecka To je krásné jméno 🙂

danusskaaa
16. jan 2012

Baby dnes na mna prisiel prvy strach z porodu ☹ sesternica vcera o 23:05 porodila nadhernu Nelinku. Po opise priebehu a trapenia sa /21 hodin/ povedala, ze uz nikdy viac... 😒 tak ja len dufam, ze sa to nejako da prezit a bude dobre! Na malu sa moc tesim, ale uz aj bojim, co bolo doteraz po tejto stranke fajn!

lucka227
16. jan 2012

@kokorunecka neboj sa,dobre to dopadne,este pojdes domkov uvidis

petpop
16. jan 2012

Holky, tak davam vedet, ....-ze se pomalu zacinam citit jako hypochondricky idiot 😒
DR. mi zkontroloval moc - cista, poslechl srdce a zmeril tlak - 120/80, coz pry je teda OK, vysoky krevni tlak teda nemam, jen mi pry trochu rychleji bije srdce.......... No tak to jsem si vsimla i sama, ze?? 😒
No kazdopadne, nic spatneho u me neobjevil, tak mi ani nijak nepomohl..
Chjoo, mam uz tech stavu a stresu fakt dost 😖

petrusew
16. jan 2012

@petpop hele, buď ráda, že jste v pořádku a ten tlak je fakt dobrý. To že teď bije rychleji srdce je normální, musí hnát krev do dvou tělíček.
@veronika9686 neboj se ničeho! Uvidíš, že všechno bude O.K!
@danusskaaa hele, prď na to. Tvůj porod může být úplně jiný. A neboj, i když to bolí (jako že asi fakt jo) tak na to zapomeneš!

ivce
16. jan 2012

@petpop nic si z toho nedělej, psychika pracuje na plný koule. Hlavně, že jsi snad v pořádku fyzicky a mimču nic nehrozí!!! Neboj, za chvíli bude po všem 🙂

@danusskaaa to jsem po prvním tvrdila taky a za 3 týdny bude druhé 😉 😀 bolelo to, ale dalo se to přežít 🙂

bambula1307
16. jan 2012

@kessinka ano budem na kramaroch 🙂, hadam aj ty?..sa moznoo stretneme..a mari sa mi, ze uz som ta videla, bud na cviceni,alebo na vstupnom pohovore u Jandovej

Dievcata dnes som zase unavena po tych lekaroch chodit..a este cestovat ..bus plny mladych..nikto vas neputi sadnut ☹ ..tak som tochu smutna z toho.
Na pohovore otecko pri porode bolo dobre, trochu som z toho taka vylakana, ako to zvladnem.. 😒
Zajtra ma caka monitor.

Vy ste toho zase popisali veeela 😉 , zajtra si vas docitam 🙂

bambula1307
16. jan 2012

@viknat veru na zahorie by ti ozaj asi bolo daleko 😉 😉 ..ale potesilo by ma to 😎 😎 😎 😀

kessinka
16. jan 2012

@bambula1307 no zatiaľ som bola na jednej prednáške - o dojčení a pupočníkovej krvi, minulý utorok 🙂 na vstupnú prednášku idem až zajtra ale, dúfam že to stíham lebo sa mi to kryje s poradňou ☹

preto som sa ale pýtala, kvôli prednáške s oteckami... my sme tam dnes boli 🙂

bianca2
16. jan 2012

baby, poradite? som dnes nahnevana na moju gynekologicku....bola som v poradni, 3.1. mi robili USG v 36-tz, robili mi ho presne v 35+1 a babo im vyslo ze ma velkost 33+2 a hmotnost 2062 g, to bolo pred necelymi 2 tyzdnami 3.1. robil mi ho primar, pisala som o tom minule a jeho som sa pytala ci je babo ok a on povedal ze je velkostou aj vahou v norme, vobec nestresoval. dnes som dosla s vysledkom do poradne a lekarka hned zacala stresovat, uz dlhsie stresuje teraz uz ma vysledky tak moze este viac, ze babatko je malicke. nechapem naco stresuje aj tak sa s tym predsa nic neurobi, tak ona takto vyvadza v kazdej poradni, nieze by tehotnu ukludnila ale len sa snazi cloveka vyviest z miery. je to fakt take zle ako tvrdi ona? napisala ami diagnozu hypotrofia plodu a kazala mi jest hroznovy cukor. je fakt babo mensie? ked lekarka stresuje, pise diagnozy a primar ze v pohode.

ivce
16. jan 2012

@bianca2 ale v 36 tt jsi teď, takže 3.1. si byla v takovém 34 tt, ne? a dvoukilové miminko v té době mi nepřipadne malé
tady je odkaz na těhotenskou kalkulačku a tam píšou, že miminko v 34 tt má přibližně 2145 g, ale samozřejmě je to jen průměr a tvoje mimčo se této váze teda dost blíží
v tomto odkazu píšou to samé
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi-tyden-po-t...
no a jinak poslední týdny prý přibírají mimnka v průměru 1/4 kg za týden, takže by se za posledních 6 týdnů na ty 3 kg vyšplahat mělo.

ivce
16. jan 2012

@bianca2 jsem tam ten první odkaz zapomněla zkopírovat 🙂
http://www.tehotenskakalkulacka.cz/

kessinka
16. jan 2012

@bianca2
ja by som sa tým na tvojom mieste netrápila...treba brať do úvahy aj to že to nie je presný údaj, kamarátku tiež strašili že jej dcérka je neviem aká maličká, a nakoniec vôbec nebola 🙂

bianca2
16. jan 2012

@ivce ono mi to tu asi blbo ukazuje, PM som mala 2.5. tak to tak nejak vychadza ze to bolo 35+1, dnes podla kalkulacky co si nalinkovala som 37+1, takze j atam to sedi. mavanka mi to minule vysvetlovala. (podla PM mam termin 6.2., podla USG 13.2.)