Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@vrabciatko pane jo tak to je cvalík a přeju aby výsledná váha byla o něco méně!!!
@kokorunecka já si myslím,že v každé nemocnici se nějaký ten vůl najde 😒 ,akorát tam u tebe se těch volů sešlo nějako víc pohromadě.
Já jak jsem ležela v nemocnici tak tam ráno chodila doktorka s gelovýma dlouhým nehtama,naštěstí mě nikdy nevyšetřovala a ani si to nějako neumim představit,že by mě vyšetřovala-au au a ještě poslouchala mimčo takovou rourou a to vžždycky do toho břicha tak zatlačila,že jsem viděla všechny svatý a ona nevim co slyšela,protože pokaždé měla dlouhé cinkavé naušnice. 😅
Nedočítám, popsali jste toho až až. Nějáké novinky?
Poradna a monitor ok, až moc dobrý. U mě ani náznak že by jsem měla rodit, dr. si dělala srandu, že mám začít hodně uklízet a dojít i k ní kdyžtak, aby se u mě začalo něco dít. 🤐
@vrabciatko parada to je teda maxi vaha 😉
Ahojte dievcata..
priznam sa ze zanedbavam kona kvoli facemu.. hambim sa.. a napravim sa 😀 😀 😀 ako sa mi tu mate?
ja som si dnes rano zivo zaspominala na zaciatky tehotenstva.. zvracala som a bolo to priam az bolestive ☹ nemohlo to byt z jedla. lebo sla zo mna cista zlc.. neviem co sa deje.. skoro cele doobedie ma bolelo brusko.. aj hlava.. uz je to lepsie a asi aj nieco male pojdem zdobnut.. 😝
No, idem akurát z monitoru 🙂
Som dnes rozdýchavala 😀
Bol tam primár a teda sa ho pýtam, že ako to so mnou vyzerá... A že dva-tri tu mám ešte vydržať.
@nicollet precitaj si toto 😕 a radsej zbehni k dokyne
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a3080-V-tehoten...
@kokorunecka ja by ho asi do ri.. kopla 😀
@krakorka aaale prosim ta.. aky porod.. 🙄 ked vsetky porodite ja si tu zalozim novu temu februar 2013 😀 😀 😀
@kokorunecka a potom ta pustia domov? 😀 😀 😀
konecne doma z nemocnici,ale nastastie je vsetko ok a malinka si vo mne este pobudne.
@kessinka tak sme sa tam museli vidiet 🙂
@vrabciatko juuj teda vahu mate peknu 🙂))..ale to otvorenie na 1 prst..to nic nieje..to mozes but kludne aj mesiac takto otvorena 😉 .
No ale hadam uz o tak dlho nepotrva
@kessinka tak to je mi luto, ze si takto dopadla v tej poradni.
ja som dnes bola na monitore a dali mi termin na buducu stredu aj na poradnu idem az o 13..tak sa este aj na to cvicenie dohrabem..a mam to v jeden den ..sa tesim.
@kessinka a vies, ze si sa mi vybavila 🙂) uz si na teba spominam. Si s manzelikom sedela celom k pani Jandovej...ja som bola hned po jej lavej ruke..ta druhorodicka..co mi smerovala niektore poznamky 😉 .
ja by som skusila jandovej napisat, ci nemozes prist cvicit daky den bud. tyzden..aj ked este nemas vstup. prednasku..ved ten termin sa ti blizi. Je to super to cvicenie...uvolnis si klby..natiahnes svaly a aj to dychanie vyskusas..no aspon raz..aj ked ja som bola 3x a este by som aspon raz chcela. Tak som sa dnes aj objednala..no este mi neodpisala..tak hadam mi daju.
Inak som dnes videla v nemocke Durindu s manzelkou a dcerkou 😉 ..sa maskoval
k tym ockovaniam. od 1.1. zmizlo z povinneho ockovania ockovanie novorodencov proti TBC. zeby konecne niekomu doslo, ze tbc sa vyskytuje zriedkavo a okrem toho je aj liecitelne tak naco ockovat? alebo moznost B, co mi pride pravdepodobnejsie, ze vyrobca nedal dostatocny uplatok zodpovednym organom
@furi2012 no ja mam praveze info, ze tbc sa vracia ..pristahovalci a pod.. Ja by som zaockovat babo radsej dala. Musim sa na to popytat v porodnici potom na novoroeneckom..
@kohutovci
Ďakujem veď to hlavne sa o malú bojím aby bola v poriadku len je tu menší problém lebo ku svojmu už nechodím ale do roosveltky a tam sa ty doktori striedaju stale akurát tam mám ísť piatok ale neviem či dovtedy vydržím mám to už druhý deň a je to dosť nepríjemne a ani neviem aký doktor tam bude :(
mam redsiu stolicu, uz tyzden, boli ma bok ,podobne bolesti ako pri menzes mam.je na to niekto podobne? snad to este nie je predzvest niecoho.ox ox
treba kazdopadne zvazit pre a proti. ake su rizika ockovania vs. ake su rizika ak by dieta TBC dostalo a bolo liecene az potom. ale najhorsie je to, ze k tomu sa dopatrat, tak to je nadludsky vykon. kazda strana si bude tvrdit svoje a podla toho prisposobovat informacie ☹ mozno zlata stredna cesta, ze pravda je niekde uprostred...

Baby mna od predvčera strašne svrbí celé telo no najviac dlane, päty a bruško má to tiež niektorá z Vás? Asi sa z toho zbláznim ani spať sa mi nedá poriadne a
to sme už začali 38 týžden