icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

nicollet
17. jan 2012

Baby mna od predvčera strašne svrbí celé telo no najviac dlane, päty a bruško má to tiež niektorá z Vás? Asi sa z toho zbláznim ani spať sa mi nedá poriadne a
to sme už začali 38 týžden

krakorka
17. jan 2012

@vrabciatko pane jo tak to je cvalík a přeju aby výsledná váha byla o něco méně!!!

@kokorunecka já si myslím,že v každé nemocnici se nějaký ten vůl najde 😒 ,akorát tam u tebe se těch volů sešlo nějako víc pohromadě.

Já jak jsem ležela v nemocnici tak tam ráno chodila doktorka s gelovýma dlouhým nehtama,naštěstí mě nikdy nevyšetřovala a ani si to nějako neumim představit,že by mě vyšetřovala-au au a ještě poslouchala mimčo takovou rourou a to vžždycky do toho břicha tak zatlačila,že jsem viděla všechny svatý a ona nevim co slyšela,protože pokaždé měla dlouhé cinkavé naušnice. 😅

krakorka
17. jan 2012

@nicollet mě svědí břicho a to jen občas,ale myslím,že se to tu včera nebo předevčírem řešilo

mamilia
17. jan 2012

@nicollet tak sup rycho nech ti spravia pecenove testy ....nech ti zoberu krvicku ..mozno nbudes mat vysoke hodnoty a pojdes do nemocky...

nicollet
17. jan 2012

@krakorka musím teda kuknuť lebo nejako to tu ani nestíham čítať :(

xxx.klarka
17. jan 2012

Nedočítám, popsali jste toho až až. Nějáké novinky?

Poradna a monitor ok, až moc dobrý. U mě ani náznak že by jsem měla rodit, dr. si dělala srandu, že mám začít hodně uklízet a dojít i k ní kdyžtak, aby se u mě začalo něco dít. 🤐

nicollet
17. jan 2012

@mamilia však akurát piatok idem do nemocnici na kontrolu tak snáď to dovtedy vydržím som inak o tom počula že to môže byť s pečene

tunylyk
17. jan 2012

@vrabciatko parada to je teda maxi vaha 😉

kohutovci
17. jan 2012

Ahojte dievcata..
priznam sa ze zanedbavam kona kvoli facemu.. hambim sa.. a napravim sa 😀 😀 😀 ako sa mi tu mate?
ja som si dnes rano zivo zaspominala na zaciatky tehotenstva.. zvracala som a bolo to priam az bolestive ☹ nemohlo to byt z jedla. lebo sla zo mna cista zlc.. neviem co sa deje.. skoro cele doobedie ma bolelo brusko.. aj hlava.. uz je to lepsie a asi aj nieco male pojdem zdobnut.. 😝

tunylyk
17. jan 2012

@kohutovci no u mna byva zvracanie spojene so silnou migrenou,to uz ked mam taky origos silny zachvat 😝 tak nech ti to cim skor prejde moja

krakorka
17. jan 2012

@kohutovci jestli to není předzvěst porodu-předporodní čištění 😉

u nás se stále sype a sype snížek

kokorunecka
17. jan 2012

No, idem akurát z monitoru 🙂
Som dnes rozdýchavala 😀
Bol tam primár a teda sa ho pýtam, že ako to so mnou vyzerá... A že dva-tri tu mám ešte vydržať.

kohutovci
17. jan 2012

@nicollet precitaj si toto 😕 a radsej zbehni k dokyne
http://baby-web.topky.sk/Clanky/a3080-V-tehoten...

tunylyk
17. jan 2012

@kokorunecka ja by ho asi do ri.. kopla 😀

kohutovci
17. jan 2012

@krakorka aaale prosim ta.. aky porod.. 🙄 ked vsetky porodite ja si tu zalozim novu temu februar 2013 😀 😀 😀
@kokorunecka a potom ta pustia domov? 😀 😀 😀

kokorunecka
17. jan 2012

@tunylyk 😀 Tak, tak nohu už nedvihnem 😀
@kohutovci No, dúfam 😀 Lebo inak... sa nepoznám 😀 Utečiem a budú ma naháňať jak šialenca 😀

oluska88
17. jan 2012

konecne doma z nemocnici,ale nastastie je vsetko ok a malinka si vo mne este pobudne.

bambula1307
17. jan 2012

@kessinka tak sme sa tam museli vidiet 🙂

bambula1307
17. jan 2012

@vrabciatko juuj teda vahu mate peknu 🙂))..ale to otvorenie na 1 prst..to nic nieje..to mozes but kludne aj mesiac takto otvorena 😉 .
No ale hadam uz o tak dlho nepotrva

bambula1307
17. jan 2012

@kessinka tak to je mi luto, ze si takto dopadla v tej poradni.
ja som dnes bola na monitore a dali mi termin na buducu stredu aj na poradnu idem az o 13..tak sa este aj na to cvicenie dohrabem..a mam to v jeden den ..sa tesim.

loretana
17. jan 2012

ahoj holky, dnes se mi vůbec nic nechce - půjdu udělat buřtguláš, dám si a pak se půjdu natáhnout, záda bolí a bolí:(
@defs to bude asi opravdu tím, a to mažu jak zběsilá i pětkrát denně a stejně ty strie jsou a mám pocit, že s dělají dál:(:(:(

bambula1307
17. jan 2012

@kessinka a vies, ze si sa mi vybavila 🙂) uz si na teba spominam. Si s manzelikom sedela celom k pani Jandovej...ja som bola hned po jej lavej ruke..ta druhorodicka..co mi smerovala niektore poznamky 😉 .
ja by som skusila jandovej napisat, ci nemozes prist cvicit daky den bud. tyzden..aj ked este nemas vstup. prednasku..ved ten termin sa ti blizi. Je to super to cvicenie...uvolnis si klby..natiahnes svaly a aj to dychanie vyskusas..no aspon raz..aj ked ja som bola 3x a este by som aspon raz chcela. Tak som sa dnes aj objednala..no este mi neodpisala..tak hadam mi daju.

Inak som dnes videla v nemocke Durindu s manzelkou a dcerkou 😉 ..sa maskoval

furi2012
17. jan 2012

k tym ockovaniam. od 1.1. zmizlo z povinneho ockovania ockovanie novorodencov proti TBC. zeby konecne niekomu doslo, ze tbc sa vyskytuje zriedkavo a okrem toho je aj liecitelne tak naco ockovat? alebo moznost B, co mi pride pravdepodobnejsie, ze vyrobca nedal dostatocny uplatok zodpovednym organom

bambula1307
17. jan 2012

@furi2012 no ja mam praveze info, ze tbc sa vracia ..pristahovalci a pod.. Ja by som zaockovat babo radsej dala. Musim sa na to popytat v porodnici potom na novoroeneckom..

kohutovci
17. jan 2012

@furi2012 skor si myslim opak.. TBC je realna hrozba.. a kedze to uz nieje povinne.. budu zato inkasovat peniazky.. a o to predsa vsetkym ide ☹

nicollet
17. jan 2012

@kohutovci
Ďakujem veď to hlavne sa o malú bojím aby bola v poriadku len je tu menší problém lebo ku svojmu už nechodím ale do roosveltky a tam sa ty doktori striedaju stale akurát tam mám ísť piatok ale neviem či dovtedy vydržím mám to už druhý deň a je to dosť nepríjemne a ani neviem aký doktor tam bude :(

nejra
17. jan 2012

mam redsiu stolicu, uz tyzden, boli ma bok ,podobne bolesti ako pri menzes mam.je na to niekto podobne? snad to este nie je predzvest niecoho.ox ox

kohutovci
17. jan 2012

@nicollet prosim ta neries aky tam bude doktor.. pekne nech ta teraz niekto vezme na pohotovost a pozru ta.. ked sa nic nedeje tak prides domov a bude kludna ze je vsetko oki.. ked sa nieco deje.. tak sa to bude hned riesit.. dnes je utorok.. ja by som do piatku necakala

mamilia
17. jan 2012

@nicollet presne tak
@kohutovci ma pravdu necakaj..nie je to sranda....

furi2012
17. jan 2012

treba kazdopadne zvazit pre a proti. ake su rizika ockovania vs. ake su rizika ak by dieta TBC dostalo a bolo liecene az potom. ale najhorsie je to, ze k tomu sa dopatrat, tak to je nadludsky vykon. kazda strana si bude tvrdit svoje a podla toho prisposobovat informacie ☹ mozno zlata stredna cesta, ze pravda je niekde uprostred...