Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
..nejak mi neslo se tady prihlasit, ..tak jsem si aspon konecne pridala fotky na FB 😀
Me ten špenát "honil" už pár dní. A jelikož mi z krevních testů vyšel nedostatek železa, ..asi bude něco pravdy na tom, že tělo si řekne, co potřebuje 😉
Já třeba od začátku těhu musela mít každičký den aspon dva banány, a byla bych schopná zabít, kdybych je neměla 😀 Pak jako by utlo, a teď už na banány nemám absolutně chuť 😕
@kokorunecka V termíně, s tím absolutně souhlasím, 8.2. jsou i mé narozeniny 😉
@petpop Veď, som zvedavá ako sa to bude vyvíjať, keď ma pustia domov 🙂
Tak můj dnešní divnej stav poračuje,únava se stupňuje,chvilu se mi i dost klepali ruce a když chodím,tak mám pocit,že mimčo snad vyklepu.
Asi vlítnu do sprchy než upeču bábovku,ta je v troubě.A pak konečně do postele a doufám,že zítra bude líp.
ide vam konik?
@krakorka obvoďáka a zubára? to tam náhodou tuším ani nemám...zubára mám absolvovaného (dva krát, jeden krát mi ale prepísala predchádzajúci dátum, tak vyzerá že mám len jednu návštevu), a u obvodnej doktorky som vôbec nebola...a ani neplánujem, ešte sa tam nakazím nejakou pliagou, to mi v tehotenstve fakt nechýba...
@vrabciatko to by som brala, keby môžem chodiť až do pôrodu k svojmu, to čakanie a rýchle odbavenie v nemocnici ma fakt že nebaví, moja doktorka, aj potom doktor ktorý ju zastupuje, sa mi fakt venovali, na akékoľvek otázky zodpovedali...a v nemocnici mám pocit ako keby som len príťažou
@petpop aj ja som robila špenát 🙂 už som na neho dlhšie mala chuť 🙂 len keby som ho potom nezajedla čokoládou 😝
inak chcem sa spýtať, som zabudla...prečo sa na pranie detských vecí nepoužíva aviváž? Chcela som dať prať konečne Maťkove veci, a mm dával prášok, a teda dal automaticky aj aviváž., čo som si všimla neskoro. Dala som pláchanie naviac, to som mala aj tak v pláne, ale teraz neviem či to operiem pre istotu ešte raz, alebo to nechám tak 🙂
@kessinka avivaz by sa nemalo len koli tomu ze je chemizovana a moze sposobit alergicku reakciu, myslim ze ked vyplachas je to ok...ale je to vec nazoru, nieto avivaz pouziva a vsetko je ok a niekto nie...ja som alergik tak som sa rozhodla avivaz nepouzivat do pol roka veku dietata ...
No teda holky, na ten facebook Vam prdim, sprominutim 😀 To uz bych vubec nic jineho nedelala, nez tam sedela prilepena. Uz tak mam vycitky, kdyz je Drahous doma a ja jsem furt nalepena na Konikovi 🙂 Musim to omezit 😅
Mimousek ma v brisku zase diskoteku (jako kazdy vecer) 😵 a poslednich par dni uplne presne citim jeho nozicky a rucicky, ..a taky vidim ty boulicky, co se mi vsude po brisku delaji 🙂 Jsem z toho hotova 😵
Já jsem aviváž koupila přímo pro mimčo - od Lovely nebo co to je za značna toho pracího prášku.
holky, je tu nějaký podezřelý klid - doufám, že nerodíte 😉 😀
@petpop jo facebook 😠 🙂 tam já nechodím - a pak je podezřívám, že jsou všechny v porodnici 🙂 no @suzamen se snad brzy ozve s nějakou super novinkou 😉 🙂
já jsem teď vypravila manžu ke státnicícm, tak mám nervy za něj. Jestli mi dneska na kontrole v porodnici budou měřit tlak, tak si mě tam kvůli jeho výšce určitě nechají 😀 😀 😀 za chvíli vzbudím malou a budeme se vypravovat do školky.
@kokorunecka atb a preventivne,vsak to rozum zastava 😠 kam to nase zdravotnictvo speje...
@vrabciatko taktiez az do konca tehu chodim k svojmu dr.,mimochodom je aj porodnik,ma aj utz na ambulancii,skontroluje si podla potreby vsetko,nemusi ma nikam posielat,no a v mojom pripade,ked neviem,ci vobec stihnem porodnicu,ktoru som si vybrala 😀
Dobré ráno,zatím je dobré,uvidíme co přinese den.
V noci jsem chrupkala,návštěvy wc už ani nepočítám 😀
na suzamen moc myslím a doufám,že už má píďousky u sebe. 😵 By mě zajímalo kdopak bude další. 😉 Včera si manža koupil pantofle,zítra necháme Aničku u našich,takže my můžem o víkendu jet 😀 😀 ale pochybuju o tom,viděla bych to tak ještě týden. 😀 😀
Ahoj holky, tak naše děťátko (to starší 🙂 ) bude dnes poprvé spát po obědě ve školce. Chodí tam od listopadu a zvykal si pomalu, takže jsme ho pořád vyzvedávali po obědě a na spaní tam si ani netroufli. No, a dnes jsem zatla zuby 😒 . Tak jsem z toho trochu nervózní. Jinak jsem se chtěla zeptat, žehlíte/žehlily jste/budete žehlit 🙂 miminkovský oblečky i porubu? Já si nechala všechno na poslední chvíli, protože jsme minulej víkend ještě malovali, a teď nějak nestíham 😕 🙂 .
Dobré ránko 🙂
Tak, dnes polovičná dávka liekov a zajtra vraj bez liekov.
A v piatok hádam teda domov. 🙂
Neviem jak je možné, že stále musíte v noci na to wc chodiť 😀 Ja spím jak zabitá a o wc sa mi teda ani nesníva 😀
@hulda Ahoj 🙂 Ja som žehlila len z rubovej strany..
Dobré ránko kočky 🙂
Takže od dnes začíname 39. týždeň a do pôrodu ostáva 14 dní!!! Hrozil mi predčasný pôrod ale toto skôr vyzerá ešte aj na prenášanie 😒
@krakorka díky 😉 . Z jedné, tzn. jen z rubu?
@kokorunecka vy se tak všechny máte, že už máte vše připravené a jen čekáte na příchod miminka 😉 . Jsem pěkná ostuda, že jsem si to nechala na poslední chvíli a teď se stresuju.
@hulda ano jen z rubu
@rony2011 to se tak někdy stává 😉 ale určo to už nebude dlouho trvat.
@kokorunecka tak to je paráda jestli tě v pátek pustí 🙂
@hulda - já nežehlím vůbec 😀 Tak a teď mě kamenujte 😀 😀 😀
@kokorunecka - já taky celou noc spím 😅
ahojky 🙂
@silente nemáme za co když to umíš tak dobře pověsit,že to není třeba,tak proč ne,mooje ségra nežehlí spoustu věcí,já jsem na tohle střevo,já musim žehlit skoro vše krom spodního prádla a oblečení na doma.Nějako to neumím tak dobře pověsit abych nemusela žehlit a přitom by to byla taková paráda!!!!!!! 😅 😀
@kokorunecka takže až dorazíš domů,,tak dej procházku,úklid,vanu,sexík,vínečko a bůh ví co ještě a uvidíš,že pojedeš a porodíš 😀 😀
@kokorunecka tak to je super, ze ta mozno pustia.
Ja tiez beham na wc..tak 2x za noc.
Inak ten moj je dobre stresovany..sa boji trosku moc. ja mam tiez strach aby som to zvladla. Ale co ten robi? Vcera dosiel, domov bez nalady a , ze ma krizu str. veku. Ani nejedol..ze ho hlava boli. Trpieva migrenami.
V noci polku presedi so zaviaznou hlavou a toto je uz viac ako tyzden..
Tak mu vravim nestresuj, doktor povedal, ze monitor je ok a aj srdiecko pekne bije 🙂 . hned sa pytal, ci mi nepovedali co to je...tak vravim utzv mi nerobili.
Rano sa postazoval, ze sa somnou zle spi, ze chrapem ☹ ..no tak neviem ako toto vyriesim. Ale ked sa zobudim v noci aj on chrapka 😉
Dnes by nam mali doviezt matrac do postielky, sranda, ze postielku sme obj.o tyzden skor a zatial sa neozvali ☹
idem trosku varit, dnes leco a bublaninu 😉
včera v poradně vše o.k. KTG prý ukázkové,váha se drží furt na 80,k porodu nesměřuje nic. Takže ještě stačím snad i umýt okna 😀mám totiž teď hnízdící náladu tak pořád uklizim
nicméně příští týden ve čtvrtek už kontrola v porodce,chtěli přesně po týdnu,ale ještě o dva dny sem to natáhla 😉

@petpop ja som vcera robila spenatovu polievku a veru aj sa zjedla 😝