Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
dnes je od rana nadherne pocasie. slniecko krasne svieti, takze sa pojdem prevetrat a vytvorit si zo slniecka trochu tych happy hormonov 🙂 snad nebudem hned po par metroch KO 😀
Ahoj holky, tak nejpozdej zitra budu maminka. Rano mne praskla plodova voda, ted lezim v porodnici a cekam. Zatim se nic nedeje- pokud to tak bude pokracovat, tak zítra rano jdeme na vyvolání. Miminko si pospisilo, ale porodni vahu už má, tak není problém. Držte nám palce, ať to zvládneme.
@siwinka1717 ahojky tak ako ešte máte doma mačku? My sme už skoro týždeň bez papúcha no nie je to boh vie čo keď sme na neho zvyknutý a to ticho..... 😒
@cizu juj tak dalsie mimco na obzore..drzim palcoky nech sa drobec rozhodne sam ..radsej 😉
Ad žblunknutí.... u staršího jsem to zažila jen jednou, když mi praskla voda... Teraz jsem to taky slyšela častěj a voda nic... tak jsem rozmýšlela zda se ju malá snaží prokopnout a nejde ji to, či čo tam robí.... Taky by mě to zajímalo... 😨
@danka483 Samozrejme, môj manžel je na mňa normálne zlý a mstí sa mi, za to že musí preč....
Zajtra ju máme odviezť tak napíšem či to dopadlo rozvodom alebo sme bez tej hnusoby 😉
@cizu drzim palce,a hlavne prajem vela zdravia a siily 😉
Ahoj holky, všem děkuju za podporu. Mimco si to asi rozmyslelo a posledních 24h jsme oba odpocivali. Po vizite před pul hodinou jsem dostala tablety a jde se zkoušet vyvolávat. Tak snad se už opravdu začne něco dít😢 Ven už musí když už nemáme plodovku. Hlavně ať se dostane zdravé na svět, za jakoukoliv cenu.

, no babenky, aby sa nepovedalo, že neprispievam, aspoň vám zaželám pekný deň 🙂