Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@jahmara Kukám že tiež máte problémy vybrať chlapčenské meno. Pre dievčatko sme mali vybratých asi 5 ale pre chlapca, neviem, tiež sa nám zdá že použiteľných chlapčenských mien je akosi menej. A keď už tak sa vyskytuje v rodine. Z obidvoch strán je viac chalanov. 😀 Prvé sme vybrali rýchlo, Matúš, no teraz nevieme. Exotiku nechcem aj keď zopár mien by tam bolo ale zase k priezvisku by to moc nešlo a všetci máme bežné mená tak nechcem aby nejak vyčnieval 😀 Ešte máme zhruba mesiac, hádam čosi vymyslíme. 😀
dnes sme boli s polovickou na skoleni pre otecka pri porode, takze keby to uz teraz prislo, tak sme pripraveni 🙂
@furi2012
@andryskam ved toto,potom maju s nimi este vacsiu robotu ako s nami.mne ked bol manzel pri prvom porode,tak som mu hovorila,ze ak mu bude zle,nemusi tam byt pri mne,ked som uz tlacila maleho.zo zaciatku mu nic nebolo,ale potom ked v presklenych dverach videl,co sa mi deje medzi nohami,tak mu bolo divno,chcel ist prec,ale uz nestihol,lebo bol uz maly vonku.
ved on mi stal pri hlave,ale oproti boli presklenne dvere a tam bolo vsetko vidiet
no my sa teraz na tom smejeme,ale vtedy mu to veru nebolo jedno.preto,aj ked bola moznost poradit znamej kamaratke,alebo tak,tak som jej o tom povedala,aby ho oznamila,ze aby sa tam radsej nepozeral.neni to sranda vidiet co sa zene medzi nohami deje.mozu dostat z toho traumu a potom sa mozu stat veci,ktore by sme nechceli ani jedna.
@siwinka1717 no super budeš mu musieť dať asi nejaké ultimátum 😉
Baby som rada že nemáme len my problém s vybratím mena pre malého. To je úplný horor v kalendári sú väčšinou všetko nepoužiteľné tak malého voláme charlie ( podľa obľúbeného seriálu ) no poviem vám že v rodine sa to tak ujalo, inak môj starý chcel babu tam sme mali meno hneď Hanku ale pre malého netušíme nakoniec bude asi po mne teda Danko a po tatovi bude mať priezvisko netuším.... 😒
ajojte ako pozeram vyber mena je dost zlozity.... ja som to nehala na moju dceru....ze ked chcela surodenca tak nech nam pomoze s menom... a hned sme sa zhodli vsetci traja 🙂)))
@danka483 vieš čo, nedá sa....ja si zalievam čaj a robím jedlo na linke pomaly v mačačom piesku z hajzlíka čo tam donesie labami, no comment 🙂 to asi skôr je ochotný vzdať sa nás ako cici
@siwinka1717 juuj aj s chlapom ale vieš čo počkaj a keď sa malá narodí možno už potom pochopí že takto asi nie 🙂 a inak ako sa cítiš?
@siwinka1717 no to je hrozne, by som cicu odriflovala ked, mm nebude doma a povedala by som ze usla a uz sa nevratila 😒
To nieje velmi vhodne pre dieta zvlast dievcatko..
@bambula1307 no nič mi ani nehovor, to keby som urobila, tak asi so mnou už nikdy neprehovorí
@danka483 tehu v pohode, len malinká je menšia akoby mala byť, tak dúfam, že je všetko ok...
On už má svoje deti z predošlých vzťahov a nečakám nijakú zmenu - úprimne
@siwinka1717 😒 😒 ved ide aj o jeho dieta, mal by to chapat....ach jaj
@bambula1307 ja na to nemám slov, vraj ju odnesie po DPH....
@siwinka1717 neboj malá bude mať krásne miery. 🙂
@danka483 Dani bojím sa, 36 tt ( -2 týždne posun menštruácia ) a 2200 g ☹
@siwinka1717 ale neboj tie údaje zo sona sú orientačné 😉 ešte niečo naberie a potom vonku bude pekne priberať 😉

@oluska88 No, ved my nevymyslame ziadne exotiky, manzel dostal pri porode nepochopitelne madarske meno a kedze zili v Ba, uzil si s nim svoje. Tak ked mal sest, rodicia mu na matrike zmenili meno po otcovi, lebo sa mu decka posmievali. Len ja mam problem aj medzi klasickymi menami najst vhodne. Vsetky, ktore sa nam s manzelom pacia, majú deti v rodine a u nas nie je vo zvyku davat rovnake.