icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

krakorka
24. jan 2012

@suzamen gratulujem k dvojčátkům!!!!

kristinaanna
24. jan 2012

@suzamen gratulujem, krásne ste to potiahli, 😉 prajem veľa zdravíčka, 🙂

kristinaanna
24. jan 2012

@cizu gratulujem, prajem aj vám veľa zdravíčka

suzamen
24. jan 2012

@adka0029 ano...spontánní 🙂

adka0029
24. jan 2012

@suzamen waauu!!! 🙂

kristinaanna
24. jan 2012

@suzamen a ako sa máte? koľko mali pri narodení?

mananenka
24. jan 2012

@suzamen Gratulujééééééééééém 🙂 🙂 🙂 Veľa zdravíčka prajem..

suzamen
24. jan 2012

Máme se fajn...Šimi měl 2300g 41 cm a Sofi 2870g 48 cm malej vypadá jak králíček jak je malušenkej 😀

oluska88
24. jan 2012

@suzamen blahozelam,prajem vam hlavne vela zdravia.

danka483
24. jan 2012

@suzamen gratulujem k drobčekom prajem im krásne detstvo a maminke veľa radosti 🙂

bambula1307
24. jan 2012

@cizu gratulujeme k chlapcekovi, vela zdravicka 😉
@suzamen jeje dalsie deticky, super, gratulacie velike, nech su zdravucke deticky 😀

hanus177
24. jan 2012

@suzamen a @cizu Aj ja sa pripájam a tíško závidím, že už máte po tom... 😉 a že ste o.k. , ale naši drobci ešte majú čas a musia ešte čo to pribrať.. 😵
Baby vďaka za povzbudenie, ohľadom toho chlapčenského mena, sama som zvedavá, čo nakoniec zvíťazí.. 😒 ale ak bude po mojom tak dnes má náš Timko meniny a už som mu do bruška "poslala" lieskovoorieškové rezy 😀

Inak dnes som si merala pás na brušku a za 4 týždne +10 cm 😀 a za 2 týždne +1kg 😀 V štvrtok idem na poradnu a na prietoky tak sa teším a dúfam, že všetko bude o.k. 🙂

nejra
24. jan 2012

zienky aj vas tak bolia krize ako mna? mam pocit, ze to uz nevydrzim...

hanus177
24. jan 2012

@nejra no som na tom podobne, stále sa snažím nájsť si nejaké miestečko.... chvíľu sedím, chvíľu ležím medzi tým čupím.... aťd.... a v noci ani nehovorím.....

inak mňa aj dosť pychá na ľavej strane pod rebrami, asi mi malinké stláča žalúdok.. je to až taký pálivý pocit..

mananenka
24. jan 2012

Maminky,tak informačne... 😉 😉 Aký máte obvod bruška??? Ja som v 37 a mám ledva ledva 100cm. Niekde som tu zahliadla,že si maminky merali miery... 😉 A zdá sa mi,že mali kúsok viacej.. 😉

nejra
24. jan 2012

@hanus177 mne sa malinka taha k pravemu boku, neviem ci ho mam pretazeny, ale dnes som mala opät take bolesti, ze som myslela,ze sa asi spakujem do nemocnice...musela som si dat polovicku paracetamolu, pretoze mi bolo az do placu z tej bolesti...teraz lezim na tvrdej zemi, mam pocit, ze mi to pomohlo

andryskam
24. jan 2012

@mananenka Tak jsem se šla změřit a mám přes bříško 125 cm 🙂 Každý mi říká, že mimčo bude veliké soudě podle velikosti bříška 😀

nejra
24. jan 2012

@mananenka ja mam 109...ale to je individualne, ved ani ziadna pred porodom sme nemali rovnake proporcie...

hanus177
24. jan 2012

@nejra a ležíš na chrbáte?..... lebo mne to pomáha, ale čítala som, že to škodí bábu, tak poležím len chvíľku a potom sa pretáčam na boky....

nejra
24. jan 2012

@hanus177 lezim na jednom, boku, na druhom boku , chvilku na chrbate...nevydrzim v jednej polohe dlho...ale spim vzdy na boku, tak som bola zvyknuta...no ja mam pocit, ze nie je dobre ani stale na boku, vtedy mi neskutocne brucho stvrdne...takze vzdy sa musim dat do polohy na chrbte

hanus177
24. jan 2012

@mananenka ono je individuálne, ja som na začiatku tehu mala v páse 66 cm, teraz mám 102 cm... a pribrala som len niečo cez 8 kg

hanus177
24. jan 2012

@nejra A keď si v polohe na chrbte, ako cítiš malinké? Lebo pohyby malinkého sú také iné, citlivejšie a častejšie.....

nejra
24. jan 2012

@hanus177 nejak to nerozlisujem, stucha ma aj na boku ak lezim, co mi je este neprijemnejsie niekedy...niektore vravia, ze ich babätka kopancekuju pod rebra, ale mna teda nie, mna najviac do laveho boku, mam malu ulozenu od dvatsiateho tyzdna hlavickou dole...ak lezim na chrbte, tak ritku s chrbatikom ma na pravej strane,,,ide mi cela do pravej strany a vyduva sa tam

nejra
24. jan 2012

@hanus177 na chbte citim pohyby najviac asi desat cm nad pupkom...

aknajdobko
24. jan 2012

@furi2012
Ahoj, ja mám syna a vola sa Leo/ iba Leo/ a volame ho Lejko,Leuško, v školke mu deti hovoria Lejo/ a aj ked sa ma najprv všetci pýtali 3xza sebou ,ako sa to vola? tAk teraz je to v pohode a nikdy by som mu ho nezmenila. Len teraz mám ťažkú hlavu lebo aj druhé ide byť chlapec... a meno ma nenapadá...

aknajdobko
24. jan 2012

aj ja gratulujem k dieťatkám, a vy ostatné sa ešte nikde neponáhľajte aspoň do 38t.by mali byť deťúrence v bruškách... A moje malinké je nejaké moc ohybné, lebo raz sa natiahne z jedneho boka až po druhý a bruško mám ako dosku, potom ma šťuchá pod rebrami a o chvílku sa tlačí dole a do krížov...Len tak mi bruško podskakuje, malokedy je v klude...Ale našťastie ma to až tak nebolí...

jancag
24. jan 2012

@suzamen jeeej ..tak sme sa dockali nasich dvojiciek...super... 🙂

furi2012
24. jan 2012

@aknajdobko dakujem za tip na tie zdrobneliny. drobca sice uz volame inym menom, ale este nic nie je iste, ked sa narodi, tak mozno zistime ze sa mu bude viac hodit Leo... ja mam tiez babo ktore nacvicuje rozne kreacie v brusku, asi sa prave v skole ucia ako vytvorit rozne geometricke utvary a on musi hned vsetko vyskusat 😀

hanus177
24. jan 2012

Práve som doprala veci pre bábo.... 😀
Viem, že sa to tu už rozoberalo, ale nechce sa mi to hľadať 😝 akú výbavičku máte pre bábo do pôrodnice.
Som z Oravy, je tu kooooooopa snehu a teploty kolísavé, tak rozmýšľam či mu bude stačiť: body, dupačky, svetrík, ponožky a rukavičky, k tomu perinka a deka? Nechcem ho dávať do fusaku keď auto bude vykúrené... alebo mám si kúpiť ešte nejaký teplý overal? Jeden už mám kúpený ale je pre väčšie mimčo

hanus177
24. jan 2012

Ako tu čítam Vaše inšpirácie na chlapčenské mená tak sa mi začína páčiť Leonard - Leo......
Dajte ešte nejaké tipy, prosííím 😵