Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@nejra ..no veď jasné..mne plne stačí,keď bude mať malý tie 3 kilečká... aj moja dr vravela,že viac by nemal mať do pôrodu..necháme sa prekvapiť... 😉 ja mám zatiaľ hore tých 11 kilečiek...no niečo sa usadilo aj na zadočku a stehnách... 😉 do bruška išlo len to čo ozaj treba... 😵 Moja mamina pribrala so sestrou v tehu okolo 25 kíl a sestra mala 3 kilá... 😉
Ahoj holky, asi me neznate, napsala jsem tu asi 2x a je to asi tak pul roku.
Chtela jsem jen pogratulovat predevsim @cizu, nevim jestli to jsi ty, ale mam pocit ze holka tohohle nicku byla s nami na zacatku v Cervnovkach 2010, ale pak ji tehu nedopadlo ☹ Tak jestli to jsi ty, tak holky te moc pozdravuji a gratuluji k Tomaskovi!
Jinak samozrejme gratuluju i dalsim maminkam a doufam ze vam nevadi ze vas ctu. Pridavat se do diskuze moc nechci, je mi jasny ze po porodu nebudu stihat ale jsem rada ze si muzu precist ze mate stejny predporodni "trable" jak ja.
@nejra neboj,tak potom všetko bude dobré... 😉 Ja som si toto tehu užila tiež všetko možné..určite sa nedá nazvať pohodové tehulkovanie...najprv zlé tripple testy v 15 týždni,o týždeň neskôr amniocentéza,potom to strašné čakanie na výsledky,medzitým krvácanie v 17 týždni,následne zistená placenta praevia,potom sa zase dr zdal malý moc malinký,tak to sa sledovalo..takže nuda nebola..a preto si to vážim,že aspoň teraz posledné týždne je to tak ako je a ešte si to užívam... 😉
@slunce_veruna ahojky, jj, pamet mate jako sloni😉 Ze dekuji a vsechny zdravim - tam uz taky urcite zacala tzv. dalsi vlna miminek. My uz konecne taky jedno mame a zatim je to podklad, je strasne hodnoucky. Tobe drzim palce at ten konec zvladnete naprosto v pohode😉
@mananenka No, památka zůstane 😉 Naše mimčo bude pravděpodobně velké. Manžel měl skoro 4 kg a já 3,75 kg a malý má už teď něco přes 3 kg. A opravdu podle pohybů cítím jak roste 🙂 Když jsme byli včera v porodnici na pohovoru ohledně porodu, tak se mě sestra ptala, jestli budu rodit normálně nebo císařem, že mám opravdu velké bříško a že to vypadá na velké mimi. Ve čtvrtek jdu do poradny, tak uvidíme, kolik zhruba malý váží 🙂
dobre ranko babule,tak ako tak citam vacsinou vsetky mame tie iste problemy.Bolest krizou,velke brusko,uz aj popraskane na niektorych miestach.clenky mi nastastie nepuchnu.ja som zatial pribrala 7kg a je to o moc lepsie pre mna ako ked som pri malom pribrala 21kg.Spanok nieje bohvieco,tuto noc som nemohla dlho zaspat,do tretej stekal nas pes,este teraz mam nervy.aly pat krat hore.ako keby nestacilo ma celu noc bolelo koleno a z tym bruskom to mam teraz tak,ze mi taha cely podok bruska.
@veronika254 neboj sa, aspon to budes ma uz za sebou...mimi je uz plne vyvinute...ja som spala dnes na zemi a konecne po dvoch dnoch mi bolest presla
@oluska88aj ja som pozerala 🙂 zo zapadu, z tt 😉
@veronika254 tak nas pak informuj...🙂 drz sa...a aj cez den ked lezis ci nieco pod zadok davaj..mne to fakt pomohlo..inak by sme uz asi neboli 2in1
@jancag tak dufam ze vydrzime az do polky februara 🙂)) a dakujem za radu
Dobrý den holky, na špatný spánek v těhu je nejlepší mít aspoň 2 děti.Ti vás přes den zaměstanají natolik že není čas nic řešit a večer padnete do postýlky a jste rádi aspoň za 7h spánku vcelku 😀 😀 😀 Takže tak nějak je to u mě 😅
@oluska88 to máš pořádný rozdíl ve váze jednotlivých těhu.21 to už je znát,co?
moje nadšenie vytriediť veci po synovi a pozrieť čo treba, veľmi rýchlo opadlo. Mala som to v tých vákuových vreciach ale niektoré biele veci, dokonca aj modrá čiapka zažltla 😲 . Idem to šupnuť do pračky čo to spraví. No a ešte žehlenie - moja obľúbená aktivita... 😀
Ahojte baby u mňa je to s tm spánkom rovnaké včera som nespala nič cez deň som makala a túto noc som bola tvrdá ako štolverka 😀
ahojte, no čítam, že nám ten posledný mesiac dáva zabrať 😀 , ja mám niekedy pocit, že super ani neviem že som tehotná a potom taká bolesť ( kopanec, sťahy, kríže, lono,..... ), že len sedím a dúfam že to budem mať rýchlo za sebou 😝
@hanus177 jaj to ja veru prvýkrát o tom počujem. 🙂
@veronika254 ved mi máme podobný termín, no veru ja som tiež zvedavá dokedy sa budem gúlať 🙂 len mi pôjdeme asi cisárskym, lebo maličký si tam sedká 🙂

@andryskam no my máme menšie bruško,ale sme tiež popraskaný..a mazala som mazala 😉 nepomohlo...šak sa mi dáme dokopy nejak po pôrode..aspoň nám zostane pamiatka na krásnych 9 mesiacov 😉