icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

oluska88
30. jan 2012

@aime82 no ja uz melem z posledneho...ale chcem vydrzat co najdlhsie

oluska88
30. jan 2012

@nikolet_89 uz nam davaju tieto nase dietky zabrat.uz mame pred sebou posledne tyzdne,tak musime dobojovat.to ze ta seklo,to nemas dobre,nezavidim ti.ja mavam kolko krat tak v krizoch,ze sa pomaly staviam aj 10minut.

oluska88
30. jan 2012

gratulujem k drobcekom a prajeme vela zdravia

nikolet_89
30. jan 2012

@oluska88 tak to ti verim...uz by som najradsej rodila, ale co ked malinka este nechce :/...a som otvorena len na spicku prsta tak som zvedava, kedy sa otvorim normalne :D

nikolet_89
30. jan 2012

na kolko vlastne treba byt otvorena aby hospitalizovali v nemocke neviete ??

mavanka
30. jan 2012

@nikolet_89 ono záleží na celkovém nálezu - jestli máš kontrakce - jak silné a pravidelné, jestli je odteklá plodovka... mě si tam nechali při třech s kontrakcema po 3 minutách....

oluska88
30. jan 2012

@nikolet_89 tak to uz nebude dlho trvat.a na poradnu ides kedy?

nikolet_89
30. jan 2012

@oluska88 teraz vo stvrtok a ty ?

oluska88
30. jan 2012

@nikolet_89 ja tiez,tak som zvedava,co sa nove dozviem.

nikolet_89
30. jan 2012

@oluska88 a kam chodis do nemocnice ?

silvia10131
30. jan 2012

@nejra dakujem,tak toto som este doteras nemala robene,ale robili mi to pred prvym porodom tesne 🙂

oluska88
30. jan 2012

@nikolet_89 do bojnic.Ved handlovu zrusili,tak mi ine nezostava.a toto dietatko je tvoje prve?

nikolet_89
30. jan 2012

@oluska88 ano prve 🙂 a este by sme chceli jedno tak uvidime

nuna55
30. jan 2012

@oluska88 ja by som do bojníc nešla ani náhodou ja som bola v žiari a tam bolo super

oluska88
30. jan 2012

@nikolet_89 tak prve to je ine.take krajsie,v plnom ocakavani a clovek sa velmi tesi.my cakame druhe,ale neviem sa dockat,lebo sa mi splnil sen mat dcerku.

oluska88
30. jan 2012

@nuna55 ak ti mam pravdu povedat,tak som sa strasne bala ist do bojnic,ale nemozem povedat nic zle.jedine v com bol problem bola spolubyvajuca,ktora ma budila,otravovala a tak.z tych styroch dni som tam naspala 5hod.tak teraz si chcem zaplatit izbu a byt sama.

nikolet_89
30. jan 2012

@oluska88 no mi teraz cakame dcerku co som velmi rada a potom by sme chceli aj chlapca tak dufam, ze nam to tak pekne vyde

nejra
30. jan 2012

@silvia10131 no oni to zvyknu az v porodnici robit

oluska88
30. jan 2012

@nikolet_89 mne hovoria vsetci,ze som bosorka.co som si na zaciatku tehu povedala,ze to bude,tak to aj bolo.len sa vsetci cudovali.tak som rada,ze mi to vychadza.

matulat
30. jan 2012

ahojte maminy dlhsie som tu nebola, tak ja mam termin 23.2 ale lekar mi ho posunul na 4.3 tak som zvedava kedy pojdem, uz sa rozchadza aj pohlavie najskor to bolo dievca a teraz sa im to javi ako chlapec...ale uz sa to enda s urcitostou povedat lebo babo ma uz menej priestoru v brusku a uz sa nechce ukazat...takze to bude pre mna prekvapenie...aj sa tesim...mame nachystane samozrejme pre dievcatko ale ked bude chlapcek tak to rychlo zmenime... Ja som otvorena asi tak na 1 a pol prsta, babo vazi 2400g a pribrala som na 60 kg, co sa krizov tyka pravidelne ked vstavam z postele mam problem rozchodit to..hlavne pravu stranu... nespozorovali ste unik mocu....ja mam taky pocit ze ked sa viacej smejem a dotoho sa samozrejme ak pomalicky otvaram tak ked pocujem tiect vodu tak mi crkne...je to take neprijemne lebo to necitim ze by to malo prist a pride to...intimka je moja kamoska....

silvia10131
30. jan 2012

ahojte,holky aj vy ste cele dni take nervozne? 😖 ja strasne som nervozna,,,

bebel
30. jan 2012

@silvia10131 nie, ja som zatiaľ v ťažkej pohode 😝
Ale keď som Bibi "prenášala", prerevala som každý 1 deň po TP a to nie som zrovna nejaký precitlivený typ. 😅

silvia10131
30. jan 2012

@bebel ved to ze mam par tyzdnou este a uz som strasne nervozna ☹

oluska88
31. jan 2012

dobre ranko maminy.mame dalsi den pred sebou.Prajem krasny dnik.dufam,ze ste mali kludnu noc.

papulka331
31. jan 2012

ahojte...je tu niekto kto ma termin 19. februar?....a nie je nahodou niekde v Taliansku a v Siene?....no ja som a som tu na to sama spolu s manzelom. Mam velmi rada tuto krajinu, ale vsetci su tu spomaleni, maju cas na vsetko, maju velky chaos vo vsetkom. zanedlho budem rodit a este som sa ani s mojim porodnikom alebo porodnickou nestretla. Vcera sme boli objednani, ale vraj sme prisli zbytocne, ze ved este stale mam cas, aby ma vysetrili. No a kde su ozvi babatka?...no co na to poviete? 😒

oluska88
31. jan 2012

@papulka331 Ahoj,ako tak citam co pises,tak si davaju akosi na cas.len aby potom tebe nedavali za vini,ak ta to chyti skor,ze si tam nebola a tak.inak je to sila?taketo zanedbanie.

kristinaanna
31. jan 2012

ahojte, aj ja vám prejem pekný deň, táto noc bola celkom ok, konečne mi nebolo až tak horúco, a išla som spať až o 23.00, tak som si pospala a neprevaľovala som sa 🙂

@krakorka gratulujem k bábätku
za chvíľočku si už môžeme vytvoriť aj tému o bábetkách

papulka331
31. jan 2012

no tiez som z toho zdrvena lebo akoby im bolo jedno kde a u koho porodim.....no a zacinam byt z toho aj trocha nervozna a chudak moj pokladik to tiez citi a kope o stosest....asi porodim doma a uz im len zavolam, ze to ma za sebou.... 🙂

oluska88
31. jan 2012

@papulka331 a to hovoria,ze zdravotnictvo v zahranici je lepsie ako u nas.no po tomto co si pisala,tomu neverim. 😒

manila421
31. jan 2012

Jaaaj 39 tyzden, uz som unavena, chcem is rodit uz :D pijem caj z tych listov, chodim na cvicenia pre tehotne a stale nic.