Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@amrash gratulujem k chlapčiatku 🙂
@kristinaanna to je zaujimave..ale ved mne tiez pri malom nekleslo.a teraz ho mam skoro mesiac klesnute.no ja som sa vcera necitila dobre,asi som to prehnala z upratovanim,ale dnes mam pocit,ako keby mi chce brucho roztrhnut.
@kristinaanna Dekuji!!!
Ani nevim, jestli jsem tady vcera v te euforii zadala udaje:
Jan Jiri se narodil vcera 14.2. na sv. Valentyna v 8.52 hod. Jeho porodni miry - 3.652 gr\ 52 cm 🙂
tak ja po dnešnej poradni, otvárame sa zatiaľ len tak že 2cm a na špicu prsta či čo, kontrola o týždeň ak nejaká bude uvidíme vraj mi aj bruško kleslo tak sa necháme prekvapiť 🙂 a idem oddychovať mám už toho dnes dosť 🙂
@oluska88 to sa stáva aj mne a ešte keď sa najem 🙂 , vtedy mám pocit že už to bude a nič
@kristinaanna ja sa nemusim ani poriadne najest.ale co uz,uz to nejako dobojujem.
Ahojte, dnes mi prišlo vyrozumenie zo Sociálnej poisťovne, že mi priznávajú materskú dávku 😀 aj jej výšku.
Pls baby z BA, ktorý deň ju vyplácajú na účet?
Aj mne zrovna dnes prišli peniažky na účet. na materskej som od 9.1. Pani na socialke mi vtedy povedala, že na výmer majú 60 dni ale poslali mi ho skôr (cca 30 dni).
Inak všetkým čo už to majú za sebou gratulujem k bábatkam...hlavne, že sú zdravé a nás čo to ešte len čaka, tak vela trpezlivosti...nech to máme čím skôr za sebou
ahojte,tak mame to uz aj my za sebou,9.2 o 9.20 k nam pribudol Adamko s mierami 3350g a 48cm 🙂
@silvia10131 blahozelame a prajeme vela zdravia...
@bebel to teda netuším ako to robia 😅 dokonca mi prišli peniažky už aj za december v januári, tiež 15teho už na účte a výmer nikde 😀 ako ich poznám, tak nejaká teta úradnička mi síce materskú vypočítala, ale zabudla poslať výmer. ale asi im tam budem musieť napísať nech mi to dopošlú, nech to pekne mám u seba keď to budem potrebovať.
@oluska88 neviem "koľko som platila" ja totiž teraz prechádzam z rodičovského na materskú a zmenil sa výmer na 60% z vym. základu oproti 1. materskej. Vyčerpala som si 7 dní dovolenky v januári...keď som prerušila rodičovskú dovolenku a nastúpila na ďalšiu materskú.
@6mia6 hmmmmmm...pri Brunovi mi ustali kontrakcie cestou do pôrodnice v aute, tak sme šli s drahým na pikantný obed, nadžgala som sa škorice a behala som do schodov na Trenčiansky hrad a rozbehlo sa to 🙂 o 17,00 večer ma prijali na vzdycháreň, ale malý sa narodil až o 8,00 ráno 😎 .
@6mia6 ja som dnes malú naložila do saní a šli sme na obed do reštiky a potom ešte sme kočíkovali trošku , aby zaspala...ale so mnou to nič nerobí, ani keď náklad ťahám, ani keď náklad tlačím a brodím sa snehom 😅 😝
Ja som proste brutálne luxusný inkubátor.... z ktorého sa nikomu nechce ísť von 😎
@amrash zlatučký
no my sme sa tiež pred chvíľou vrátili z vonka, myslím že odpratávanie snehu nepomohlo 😀
a idem vyskúšať aj škoricu, zamiesila som na jablkový závin 😉
@bebel materská sa vypláca mesiac po, takže teraz by ti mala prísť za január,
Ahojte zienky🙂 Tak myslite na mna o 20.00 musim byt v spitali🙂 o 22.00 mi daju tabletku a som zvedava za aky cas to vsetko pride a hlavne kedy uvidim mojho malickeho🙂 Keby cosi dam hned vediet....zatial sa mi majte a opatrujte sa....

@oluska88
nie ešte mi ešte nekleslo, a dnes mi je celkom dobre 😉