icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

bebel
22. feb 2012

@petja babyjogger city select má 16 variant prestavenia 🙂 http://www.kocikovo.sk/product/baby-jogger-city...
A je fajn, včera sme ho vyvenčili 🙂

ninka09
22. feb 2012

@bebel Ďakujem

ninka09
22. feb 2012

@susi0303 ahoj, zatiaľ sa nič nekoná, som otvorená len na pol palca.

kkl82
22. feb 2012

@danka483 aj moj je este v brusku, nejak sa mu nechce... primar to tipoval na tento pondelok a zatial nic. dnes som bola na dalsej poradni, ze pre istotu, ale bezo zmeny. tak, ze sa mam ukazat zase v pondelok. uz ma ide trafit slak a to malemu pekne dohovaram aj dvadsatkrat denne 😝

majaema
22. feb 2012

Tak Ahojte dievčatá. Dnes som bola poverená mojou sestrou...danka483...len oznamujem, že dnes si ju nechali v nemocnici. Vraj pre istotu. Ďalej budem informovať. 🙂 Držte nám palce!

petja
22. feb 2012

@majaema Dík moc za info! No,škoda,že se to nerozběhlo samo...

majaema
22. feb 2012

@petja veď ešte uvidíme..ale ak bude treba, tak nech jej pomôžu. Len nech všetko dobre dopadne. 😕

silvia10131
22. feb 2012

ahojte holky,chcem sa opytat no neviem ci mi budete vediet poradit,mojmu malinkemu pocas kojenia vyteka mliecko cez nostek,dost sa bojim lebo neviem ci to nieco signalizuje alebo ci je to v poriadku,,mate s tym niektora skusenost?

kkl82
22. feb 2012

@majaema drzime, drzime, nech vsetko dobre dopadne 😉

tarja1
22. feb 2012

mne už ani ten horuci kupel nepomôže 😒 malemu sa furt nechce a nechce zajtra máme poradnu tak som zvedavá... tieto posledne dni idu hrozne pomaly a to čakanie.... ale ako čítam ešte nie som sama, čo neporodila. Baby čo nas tie naše bábätká neposluchaju 🙂

petja
22. feb 2012

@tarja1 však termín máš až v sobotu,ne? Já neměla nikdy žádné extra poslíčky,nic,pak přiše lden D a obrat o 100%,tak to má být,ne? 😉

sammmy19
23. feb 2012

@tarja1 - ani nášmu sa nechce von🙂 čo narobíme? ale veď naše bábätká vedia, prečo si ešte lebedia v brušku. Ja som mala včera poradňu a dr. mi povedal, že to tipuje tak o týždeň. Strašne ma "potešil" 😀
Nejako to už vydržíme, veď to už potrvá len niekoľko dní, to čakanie, no nie 😵

opicaskorica
23. feb 2012

caute, ja tiez este kinderko style - krpana sa mrvi, celu noc mi tvrdne brucho (su to poslicky? neboli to, akurat ze sa stiahne, akoby kontrakcia a zachvilu povoli a o minutu znova). cez den sa to stava menej.
ja sa bojim jedine toho, ze mi budu pôrod vyvolavat. este som do toho dostala aj nadchu, takze ledva dycham, preto sedim doma a uz nemam ani co upratovat, takto sa to tu este nelesklo 🙂 modlili ste sa niekedy za hlienovu zatku? 😀 ja na nu myslim cely den! odide to kazdej, alebo sa stava, ze si to rodicka nevsimne? sorry za blbe otazky, pri druhom, uz nebudem otravovat 😎

tarja1
23. feb 2012

no to ano ternin až v sobotu ale už pred 2 týždnami som bola na 1,5 cm tak som si myslela, že už to bude maly bol už vtedy na 40 týždeň podla sona. Bojim sa že bude strašne velky 🙂 . Dneska sa ešte ani nepohol už sme unaveny obaja z toho, ale je to poklad necha ma vyspinkat v noci. ved ja ho za to potom vypusinkujem ked sa narodí 🙂

tarja1
23. feb 2012

@opicaskorica ja som si pri prvom ani nevšimla tu hlienovu zátku všetko šlo velmi rýchlo iba plodova voda mi postupne otekala. keby mam aj teraz taky porod.... 🙂 aj ja mam občas poslíčkov no pokial to nie je v intervale každych cca 10 minut behom hodiny tak nepanikárim. Aj pri prvom som prišla akurát do nemocnice. zobudila som sa ráno na tie kontrakcie asi každých 15 minut boli a malá sa vobec nehýbala a bruško tvrdlo.

hhranolka
23. feb 2012

@tarja1 mam termin 3 dny po tobe 😉 a u me teda nic,... v utery jsem byla na kontrole, na monitoru zadne kontrakce, otevrena jsem nebyla....
a jaky mas vahovy odhad?

bebel
23. feb 2012

@silvia10131 to je 1 z príznakov refluxu 😎 , treba ho potom polohovať, moje všetky 3 deti ho mali 🙄
http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/...

silvia10131
23. feb 2012

@bebel dakujem,,a bola si s tym niekde?pytam sa lebo pri prvom som nic take ani nepoznala,,, 😔

opicaskorica
23. feb 2012

@tarja1 a teda tie stahy maternice su poslicky? aj ked vobec nebolia? mam iba stvrdnute brucho. ja mam termin v utorok, dufam, ze vikendovat budem v nemocnici (nikdy by som si nepomyslela, ze takuto vetu niekedy napisem) 😀

bebel
23. feb 2012

@silvia10131 pri Brunovi som bola u gastroenterológa, robili mu sono.
On ale domietal piť z fľaše, takže sme ani to zahustené moje odstriekané mlieko nepoužívali.
Bibi pila zahustené moje mlieko z fľašiek MAM s 2itým odventilovaným dnom.
Bruna som nosila permanentne v šatke v nosiči alebo na rukách, polohovala v lehátku, v noci spal výlučne na brušku....Bibi mala hlbokú vaničku napolohovanú , a v noci spala so mnou v posteli na kojacom vankúši.
Bruno odgrckával aj príkrmy, Bibi bola výlučne kojená (okem suchého pečiva) do 15. mesiaca.
Všetko sa lepšilo akonáhle väčšinu času trávili vo vzpriamenej polohe.
Keď začali sedieť a úplne to ustúpilo ako chodili...pretrvalo to v skrytej forme....ale už to nerobilo neplechu.
Bruno mal z toho od 5. mesiaca (s príchodom chladného počasia/obdobia) pravidelné obštrukčné bronchitídy, keď sme po 4. skončili na 1. detskej klinike hospitalizovaní, zmenila som pediatričku a začali sme navštevovať špeciálnu imunoalergo ambulanciu v pneumoalergo na Uzbecjkej ul. v BA.

amulienka
23. feb 2012

@opicaskorica ja som myslela ze mi odtiekla voda, bolo to cire a to bola vraj ta zatka. a odkedy mi to odislo nastali pravidelne kontrakcie.

amulienka
23. feb 2012

@opicaskorica kontrakcie nebolia. u mna to boli skor menstruacne bolesti ktore prisli a odisli ale uplne pravidelne. bolest sa vystupnovala az ked mi odisla plodova voda a zacala som sa otvarat. to budes vediet neboj. drz sa 🙂

silvia10131
23. feb 2012

@bebel dakujeeem,,fuuuha tak to si si uzila riadne,,takze asi priblizne viem co ma moze cakat,,ach jaj,, 😔

bebel
23. feb 2012

@silvia10131 nemusí to tak byť...sú rôzne stupne 🙂 a deti to rôzne znášajú....Brunčo bol z toho celý nervný a uplakaný, ale Bibi sa zgrcala z podoby (hádzala aj pol metra ďaleko šable) a s úsmevom v tom mokrom zaspala. 😅

hhranolka
23. feb 2012

@opicaskorica ja si porad rikam, abych to poznala 😀 ze uz to zacina 😀

lehys
23. feb 2012

ahoj holky...procitam si tady tu vasi debatu...ja mela termin 18.2. a stale cekam, stale cekam :D

ninka09
23. feb 2012

čakám, čakám a stále nič, je tu ešte niekto 2v1 🙂 🙂 🙂

oluska88
23. feb 2012

ahojte baby.tak Vaneska sa narodila 19.2 o 16:24.nakoniec mi praskla doma plodovka a kontrakcia kazda minuta,tak sme vrcali do nemocky.prisli sme tam o 16:05.porod bol strasne rychly a super,bez nastrihu.mala mala 48cm a 3500g.Dnes nas pustili domov.a blahozela aj ostatnym maminam a prajeme vela zdravia.

bebel
23. feb 2012

@oluska88 gratulujeme, ja nechápem, že niekto môže mať tak rýchly pôrod ...u mňa to vždy trvá minimálne 12 hodín 😎 😵 😉